2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merak etme kuzum doktorlar zayıflayanlara kızmıyorlar alanlara kızıyorlar ben artık tartıldıgımda doktora bakmıyorum iştahım kaçar diyeee

canım zaten bebeiş olunca herkes onun derdine düşecek. seninde gözüne batmaz o kadar anlayışsızlığı. bak iş güçte yapıyormuş. artık gülün dikenine katlanacaksın biraz.

inşallah canım. valla en kötü o kadar ye sonra çıksın gitsin. ağlıyorum her istifradan sonra ((

takma tabi kiloları. normal doğum için çok aşırı kilo alırsan sorun olur canım. 12 kilo normal diyorlar zaten. Allah başka problem vermesin.

Günaydın kızlarrr

Oğluşumun ilk tulumu buu
Görünce hemen almıştı annem

oyyy çok güzelmiş ya. evin yeni hakimi.

Sen öyle san canım..

Bende zayıf kıvamındaydım 4.5 kilo almışım şimdiden, bulantıyla alakalı da bir durum olabilir
bulantısı çok olan kilo almıyor sanırım

kesinlikle. yediğin çıkıyor. midem iyi olunca anında yarım kilo alıyorum zaten. bebiş büyüdü belli karnımdan ama insan yinede rahat rahat yese aklı kalmaz.

Günaydın kızlarrr

Oğluşumun ilk tulumu buu
Görünce hemen almıştı annem
ayy bayılıyom bunlara bende alcam güle güle giysin kuzun
İyisin iyi ben 163 boya 75 kiloyla hamile kaldım....

ahh saol canım bıde doktor senın gıbı düşünse ama benım fazla almamam lazım bel fıtıgı var en fazla 80 le tamamlamam lazım boyel gıdersem zor da bende ekmegı hamur ısını kesecem baska caresı yok bıde oglenlerı yürüyüm barı 30 dk da olsa

günaydın bitanemm.. iyi düşün iyi olsun canım... rahat ol tamam mı

İyi düşünüyorum iyi olucak dün dua ettik ikimiz bol bol, hepimizin sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Çok heycanlıyım yine canım pazartesi ne olurum hiç bilmem artık randevumda 18:00'de..

ahh bu masa başı işleri yokmuu..şişiriyorr bizi resmen..bende 60'la evlendim..eşim çok iştahlı bi adam, o yedi akrşısında ben yedim...63 oldum 1 sene evdeydim çalışmıyordum...63le işe başladım 7 ayda 7 kilo aldım...
bende üniversite yıllarımdaki 58lere geri dönmeyi nasıl isterdimmm

hadii yaaa demek öylee dedi:44: balı zaten çok sevmemde kan yapsın diyee her sabah pekmez alıyordum...bende bi sorayım doktoraa, yoksa balık hapı/kan hapı/elevit bunlardan birimi şişirdi benii?:44:

Ya sorma adaletsizlik diz boyu.. Ama bunlara prim verdirende bizleriz sonuçta seyretmeyelim bak nasıl düşüyor fiyatları.. Ama TV'de de başka bişey yok yarışma programı seyretmek için gece11'e kadar beklemek gerekiyor o derece yani

aslında 300miligramı geçmedikçe sorun yokmuş... türk kahvesinde de 50-60miligrammış kafein... içilebilir

Ben içiyorum canım doktorada sordum, seninle aynı şeyi dedi 300 ml. geçme dedi.sadece sütten yapılan kafeinsiz nescafe, türk kahvesi ve 1 abrdak çay gibi alabilirsin günlük dedi.

İyi düşünüyorum iyi olucak dün dua ettik ikimiz bol bol, hepimizin sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Çok heycanlıyım yine canım pazartesi ne olurum hiç bilmem artık randevumda 18:00'de..

inşallah canım... iyi haberlerini bekliyoruzz...

inşallah canım... bebişlerin peşinde koşturmaktan veririz artık

Ben içiyorum canım doktorada sordum, seninle aynı şeyi dedi 300 ml. geçme dedi.sadece sütten yapılan kafeinsiz nescafe, türk kahvesi ve 1 abrdak çay gibi alabilirsin günlük dedi.

hmm anladım canım... hamilelik herşeyden kendini kısma dönemi değil işte...çok canın çekiyorsa alıcaksın.

Sen öyle san canım..

Bende zayıf kıvamındaydım 4.5 kilo almışım şimdiden, bulantıyla alakalı da bir durum olabilir
bulantısı çok olan kilo almıyor sanırım

Al bende de okadar 5 kilo almışım hayatım, bende normalim ne zayıf ne kilolu.

bende aynı durumdayım canım 64 kiloydum evlendiğimde 78 e kadar çıktım evde sonra 68 kadar zayıfladım bu bebek çalısmaları sırasında stres oldum 77 ye cıktım

senin çatlaklar ne durumda varmı kilo alınca olustu mu

canım 2 haftadır hissediyorum pıt pıtlar. beni gıdıklıyor. arada bir olmuyor ama endişelenme. doktor oda uyuyor dinleniyor demişti.

kuzular üçlü taram yptırn yokmu aaranızda bilgi almak istemiştim normal değerler haakkında:26:

ben yaptırmadım ama iki yada 3 kişi yaptırdı. birininki çıktı 1/3500 tü galiba. doktor iyi demiş. seninki nasıl?

Ah canım aynı işte benimde tam olarak 30 gün beklemiş olcağım bende :18:

az kaldı canım seninde. p. tesi diyorsun. h.sonları zaten çabuk geçiyor. çalışmıyoruz ya

benimde biraazdan arayacaklar dua edin nolur haayırlı haberler aalalım hepimiz Allah ağzımızın tadını bozmasın amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…