merak etme kuzum doktorlar zayıflayanlara kızmıyorlar alanlara kızıyorlarben artık tartıldıgımda doktora bakmıyorum iştahım kaçar diyeee
sabah konuştuk biraz... ayyy bi güzel konuştu önce "bebeğim ben ne güne duruyorum, ikimiz beraber büyütücez bebeğimiz, sıkma canını" falan diyeee.. ama sonra "anneler ilk başta kalırlar biraz" dedianneler? annemle annesi yani ama art niyetli değil kuzucum... Annesi çok çok mutlu olucak çünkü, geri kalmasını ister mi hiç... istemez tabiki... Hem kayınvalidem çok yardımcı olur bana... evimi her geldiğinde temizler, yemeğimi yapar... ama bi kusuru anlayışlı değil işte
Düşün işte, gece uyku yok gündüz full çalışma....
Kafam kazan gibi oluyor eve gelince, oyüzden gece çok geç yiyorum kilo alıyorum, vicdansız üst komşum da uyutmuyor, onu Allah'a havale ediyorum 2 yıldır evimden soğuttu beni....
Senin bulantıların gerçekten çok zorluyor seni ve uzun sürdü anlaşılan inşallah en kısa zamanda rahat rahat beslenirsin....
yürüyüş akşamları 30 dk-45 dk yapıyoruz canım...çok aşırı yemiyorum...ekmeği falan zaten yemezdim şimdide dikkat ediyorum...pekmez içiyorum her sabah 3 yemek kaşığı (o kilo yaparmıkii?:44:)
midem kazınıyorr hemde nasıl dünde dedim yaa kuzummdoktor kayıtlarına 76 diyee (75.8) diyee not geçti bile...ben sabah evde tartıldıgımda biraz daha az çıkıyorum ama gelde anlat bunu doktoraa:18:
dikkat et çok almışızz dedikilolu hamile kalıncada böylee oluyorr yaaa..ahhh ahhh 62-62 iken hamile kalacaktım kii işe bi başladım oturmaktan 7 kilo aldımm ...şiştim resmenn..oldum sana 70
üstünede hamilelik geldi...oldu sana 76haaa takımıycam ama normal doğum istiyorum diyee geziyorum ortalıktaa hayırlısıylaa, böyle kilo alırsammm çokkkk yaparımm normal doğumuu
Günaydın kızlarrr
Oğluşumun ilk tulumu buu
Görünce hemen almıştı annem
Sen öyle san canım..
Bende zayıf kıvamındaydım 4.5 kilo almışım şimdiden, bulantıyla alakalı da bir durum olabilir
bulantısı çok olan kilo almıyor sanırım
ayy bayılıyom bunlara bende alcam güle güle giysin kuzunGünaydın kızlarrr
Oğluşumun ilk tulumu buu
Görünce hemen almıştı annem
İyisin iyi ben 163 boya 75 kiloyla hamile kaldım....
günaydın bitanemm.. iyi düşün iyi olsun canım... rahat ol tamam mı
pekmezini iç canım 3 kaşık diyosun, bi bardak içmiyosun ki... kan yapar hem...
benim de idaelim 62-63 tü... ama işyerinde oturmaktan bi de düzenli yemekten aldım 69 oldum. gerçi boyum olduğu için farkedilmiyor ama ben tartıda 63ü tekrar görmek istiyorum...
hadii yaaa demek öylee dedi:44: balı zaten çok sevmemde kan yapsın diyee her sabah pekmez alıyordum...bende bi sorayım doktoraa, yoksa balık hapı/kan hapı/elevit bunlardan birimi şişirdi benii?:44:canım benim doktorum bal pekmezyapıyor bunları dikkatli yemelisin demişti. ben şaşırmıştım
bana dediği şu çocuk proteinle beslenir, et ,süt, yumurta, yoğurt, balık bunları bol yieyeceksin dedii bende öyle yapmaya çalışıyorum tabi sebzede yiyorum
bal pezmek nadir yiyorum tatlı cnm istiyor son zamanlarda kuru yemiş yiyorum yada sütlü tatlı
ya hiç söyleme beren saat bir patos reklamı için 500.000 TL aldı kıvanc tatlıtug magnum reklmı için 1.000.000 TL aldı ne kadar dengesiz bir ülkemiz var yaa biz o paraları ömrumuzce belkde ömrumuz yetmicek kazanmaya
aslında 300miligramı geçmedikçe sorun yokmuş... türk kahvesinde de 50-60miligrammış kafein... içilebilir
valla zor geçiyor şekerim. tam 31 gündür bekliyorum
İyi düşünüyorum iyi olucak dün dua ettik ikimiz bol bol, hepimizin sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Çok heycanlıyım yine canım pazartesi ne olurum hiç bilmem artık randevumda 18:00'de..
ahh bu masa başı işleri yokmuu..şişiriyorr bizi resmen..bende 60'la evlendim..eşim çok iştahlı bi adam, o yedi akrşısında ben yedim...63 oldum 1 sene evdeydim çalışmıyordum...63le işe başladım 7 ayda 7 kilo aldım...
bende üniversite yıllarımdaki 58lere geri dönmeyi nasıl isterdimmm
hadii yaaa demek öylee dedi:44: balı zaten çok sevmemde kan yapsın diyee her sabah pekmez alıyordum...bende bi sorayım doktoraa, yoksa balık hapı/kan hapı/elevit bunlardan birimi şişirdi benii?:44:
Ben içiyorum canım doktorada sordum, seninle aynı şeyi dedi 300 ml. geçme dedi.sadece sütten yapılan kafeinsiz nescafe, türk kahvesi ve 1 abrdak çay gibi alabilirsin günlük dedi.
kuzular üçlü taram yptırn yokmu aaranızda bilgi almak istemiştim normal değerler haakkında:26:
Sen öyle san canım..
Bende zayıf kıvamındaydım 4.5 kilo almışım şimdiden, bulantıyla alakalı da bir durum olabilir
bulantısı çok olan kilo almıyor sanırım
ahh bu masa başı işleri yokmuu..şişiriyorr bizi resmen..bende 60'la evlendim..eşim çok iştahlı bi adam, o yedi akrşısında ben yedim...63 oldum 1 sene evdeydim çalışmıyordum...63le işe başladım 7 ayda 7 kilo aldım...
bende üniversite yıllarımdaki 58lere geri dönmeyi nasıl isterdimmm
hadii yaaa demek öylee dedi:44: balı zaten çok sevmemde kan yapsın diyee her sabah pekmez alıyordum...bende bi sorayım doktoraa, yoksa balık hapı/kan hapı/elevit bunlardan birimi şişirdi benii?:44:
kızlar bebişlerinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ....ben bazen akşamları bir iki kez zanınca hafif kıpırdama hissediyorum ama hala tam emin olamıyorum gaz hareketimi yoksa bebişmi ...bazende hiç bişey hissetmiyorum o zmaanda panikliyorum acaba bebişimie bi şey mi oldu nasıl diye karamsarca düşünmeye baslıyorum....sizde benim gibi oluyormusunz
kuzular üçlü taram yptırn yokmu aaranızda bilgi almak istemiştim normal değerler haakkında:26:
Ah canım aynı işte benimde tam olarak 30 gün beklemiş olcağım bende :18:
:26::26::26:hadi kıslarrr
bende aynı durumdayım canım 64 kiloydum evlendiğimde 78 e kadar çıktım evde sonra 68 kadar zayıfladım bu bebek çalısmaları sırasında stres oldum 77 ye cıktım
senin çatlaklar ne durumda varmı kilo alınca olustu mu
fatoşcum canım bizim doktorumuz 2 test + 4 lü test istedi..hatta o da bugun cıkmış. birazdan doktor arayıp yorumlaaycak testimi:44:
3lü istemedi bizdenn direkt 4 lü istedi..
burcuuuuu sen doktora ne zman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?