bende aynı durumdayım canım 64 kiloydum evlendiğimde 78 e kadar çıktım evde sonra 68 kadar zayıfladım bu bebek çalısmaları sırasında stres oldum 77 ye cıktım
senin çatlaklar ne durumda varmı kilo alınca olustu mu
canım 2 haftadır hissediyorum pıt pıtlar. beni gıdıklıyor. arada bir olmuyor ama endişelenme. doktor oda uyuyor dinleniyor demişti.
ben yaptırmadım ama iki yada 3 kişi yaptırdı. birininki çıktı 1/3500 tü galiba. doktor iyi demiş. seninki nasıl?
az kaldı canım seninde. p. tesi diyorsun. h.sonları zaten çabuk geçiyor. çalışmıyoruz ya
pek çatlak yok şimdilik bebeğim...hamilelikten kaynaklanan yeni çatlak yok yanii...yoksa daha önce hızlı kilo alış verişlerdee yırtıgım oluştu..lise yıllarında 80leri görüp, 2 yılda yaptıgım diyet+spor+yüzme ile 54e kadar düştüm...o zamanda sönmüşş balon gibi fosssssssaldımmyırtık var...
yeniler olmasın diyee saf zeytinyagına batıyorum resmenn hergünnn
56 kilo idim evlendiğimde 64 kilo hamile kaldım 8 kilo
burcuuuuu sen doktora ne zman gideceksin
17.50 deee17.30 da eşiyle bulusacakalr
bende 58 dim evlendim bir ara 67 ye çıktım. sonra rejime girdim 62 ile hamile kaldım.
yani teesüf ederim. bneim doktora gitme saatimi nasıl bilmezsin. tv de reklam verecem neredeyse :)
bak bak. afferim sana. bu kız harbi çok akıllı çalışkan. ondan patronu her toplantıya çağırıyor :)))
kuzular üçlü taram yptırn yokmu aaranızda bilgi almak istemiştim normal değerler haakkında:26:
benimle aynı dönem hamile kalan arkadaşım 6 kilo almış ve bebişi de 170 gr mış dr biraz dikkat et demiş kızı olucak onun bizim kilomuz 147 gr ve 1 kg almışım normalim değil mi pzt sonuçlarından bahsediyorum 147 gr da normal demişti dr sizce nasıl?
bende 58 dim evlendim bir ara 67 ye çıktım. sonra rejime girdim 62 ile hamile kaldım.
yani teesüf ederim. bneim doktora gitme saatimi nasıl bilmezsin. tv de reklam verecem neredeyse :)
bak bak. afferim sana. bu kız harbi çok akıllı çalışkan. ondan patronu her toplantıya çağırıyor :)))
ben yaptırdım canım doktorum aradı biraz tedirgindi 3500/1 de çıkmış biraz yüksek gelmiş galiba. 2'li iyiydi ama senin dedi evet dedim <1/10000 dedim. tamam o zaman gayet iyi sorun yok dedi. 2haziran cumarteside ayrıntılı ultrasonum var. 3'lü testte hata payı çok oluyor zaten kaldırılıyorda 2'li test önemli olan tedirgin olma sakın:) ben çok rahatım kuzenimin bebeğine nerdeyse %100 down sendromlu dediler ama hatalıydı ayrıntılıda belli oldu her şey kuzum aslancık doğdu maşallah:)
benim bebeğin kilosuna bakmadı doktor biraz daha büyüsün annesi dedi:) haftaya cumartesi ayrıntılı ile beraber bakacak ben de2,5 kilo almışım toplamda az geldi doktora:S
Kızlarr nasılsınız bakalımm
biz hiç iyi değiliz dün doktorumuzdan fırça yedik kan düzeyimiz çok düşmüş nasıl ayakta duruyorsun sen bir şey yemiyor musun hiç dedikan ilacına başlattı ama zaten bulantım var,iyice kötüyüm bugün. Cinsiyete de bakmadı, bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda görürsün dedi Ama nasıl dayanıcaz ki o kadar, herkes öğrendi,öğrenecek bi biz kaldık
bu arada burcumm bana kızın olacak gibi geliyor tatlımm.hayırlısı inş
sahunis bu ara doktora gidenler bebek 150 gr civarı diyorlar. normal canım bence. hem doktor derdi sana bir sorun olsa.
Kızlarr nasılsınız bakalımm
biz hiç iyi değiliz dün doktorumuzdan fırça yedik kan düzeyimiz çok düşmüş nasıl ayakta duruyorsun sen bir şey yemiyor musun hiç dedikan ilacına başlattı ama zaten bulantım var,iyice kötüyüm bugün. Cinsiyete de bakmadı, bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda görürsün dedi Ama nasıl dayanıcaz ki o kadar, herkes öğrendi,öğrenecek bi biz kaldık
bu arada burcumm bana kızın olacak gibi geliyor tatlımm.hayırlısı inş
ben niye burcuya soruyom ki aysun var ken Aysundan al haberii
ayy hakkaten nasıl unuttummm
güzel kız da 200gr fln dedi ya ondan soruyum dedim çok büyük olmasın zaten babası 178 ve 60 kg ben 60 lardayım şimdi sn bi kaç ay 3-4 kilo almıştım onun üzerine oldu ama ben hızlı kilo veren tipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?