2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

pek çatlak yok şimdilik bebeğim...hamilelikten kaynaklanan yeni çatlak yok yanii...yoksa daha önce hızlı kilo alış verişlerdee yırtıgım oluştu..lise yıllarında 80leri görüp, 2 yılda yaptıgım diyet+spor+yüzme ile 54e kadar düştüm...o zamanda sönmüşş balon gibi fosssssssaldımm yırtık var...
yeniler olmasın diyee saf zeytinyagına batıyorum resmenn hergünnn

Evet hayatım bende öyle düşünüyorum :)

eskilerden bendede var şekerim yaa

56 kilo idim evlendiğimde 64 kilo hamile kaldım 8 kilo

bende 58 dim evlendim bir ara 67 ye çıktım. sonra rejime girdim 62 ile hamile kaldım.

burcuuuuu sen doktora ne zman gideceksin

yani teesüf ederim. bneim doktora gitme saatimi nasıl bilmezsin. tv de reklam verecem neredeyse :)

17.50 deee 17.30 da eşiyle bulusacakalr

bak bak. afferim sana. bu kız harbi çok akıllı çalışkan. ondan patronu her toplantıya çağırıyor :)))

amaa nolur bugün çağırmasın hiç havamda değilimm

kuzular üçlü taram yptırn yokmu aaranızda bilgi almak istemiştim normal değerler haakkında:26:

ben yaptırdım canım doktorum aradı biraz tedirgindi 3500/1 de çıkmış biraz yüksek gelmiş galiba. 2'li iyiydi ama senin dedi evet dedim <1/10000 dedim. tamam o zaman gayet iyi sorun yok dedi. 2haziran cumarteside ayrıntılı ultrasonum var. 3'lü testte hata payı çok oluyor zaten kaldırılıyorda 2'li test önemli olan tedirgin olma sakın:) ben çok rahatım kuzenimin bebeğine nerdeyse %100 down sendromlu dediler ama hatalıydı ayrıntılıda belli oldu her şey kuzum aslancık doğdu maşallah:)

benimle aynı dönem hamile kalan arkadaşım 6 kilo almış ve bebişi de 170 gr mış dr biraz dikkat et demiş kızı olucak onun bizim kilomuz 147 gr ve 1 kg almışım normalim değil mi pzt sonuçlarından bahsediyorum 147 gr da normal demişti dr sizce nasıl?

benim bebeğin kilosuna bakmadı doktor biraz daha büyüsün annesi dedi:) haftaya cumartesi ayrıntılı ile beraber bakacak ben de2,5 kilo almışım toplamda az geldi doktora:S

17.50 deee 17.30 da eşiyle bulusacakalr

ben niye burcuya soruyom ki aysun var ken Aysundan al haberii

ayy hakkaten nasıl unuttummm

2li senle aynıydı 3 lü 4906 da 1 çıktı ben de endişelenmiştim ama üçlünün oranları daha farklı sanırım dr normal dedi

sahunis
bu ara doktora gidenler bebek 150 gr civarı diyorlar. normal canım bence. hem doktor derdi sana bir sorun olsa.

Kızlarr nasılsınız bakalımm
biz hiç iyi değiliz dün doktorumuzdan fırça yedik kan düzeyimiz çok düşmüş nasıl ayakta duruyorsun sen bir şey yemiyor musun hiç dedi kan ilacına başlattı ama zaten bulantım var,iyice kötüyüm bugün. Cinsiyete de bakmadı, bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda görürsün dedi Ama nasıl dayanıcaz ki o kadar, herkes öğrendi,öğrenecek bi biz kaldık

bu arada burcumm bana kızın olacak gibi geliyor tatlımm.hayırlısı inş

geçmiş olsun canım. sen normal besleniyordun diye kalmış aklımda? az mı yiyorsun? üffff ne bu ya 1 ay sonra demiş. haftan iyi aslında. neyse daha kesin olur canım.

senide yazdım canım. kızlar oğlanları geçtiiii :))) ay yoksa

sahunis
bu ara doktora gidenler bebek 150 gr civarı diyorlar. normal canım bence. hem doktor derdi sana bir sorun olsa.

güzel kız da 200gr fln dedi ya ondan soruyum dedim çok büyük olmasın zaten babası 178 ve 60 kg ben 60 lardayım şimdi sn bi kaç ay 3-4 kilo almıştım onun üzerine oldu ama ben hızlı kilo veren tipim

tatlım dikkat et kendine ye iç yat

ben niye burcuya soruyom ki aysun var ken Aysundan al haberii

ayy hakkaten nasıl unuttummm

aynen şekerim benden al haberiiii

güzel kız da 200gr fln dedi ya ondan soruyum dedim çok büyük olmasın zaten babası 178 ve 60 kg ben 60 lardayım şimdi sn bi kaç ay 3-4 kilo almıştım onun üzerine oldu ama ben hızlı kilo veren tipim

şekerim onu anlamadım zaten. boyunada 20 cm dedi. maşallah diyimde.

onu baz almayalım istersen:)) çoğunluk seninki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…