2li senle aynıydı 3 lü 4906 da 1 çıktı ben de endişelenmiştim ama üçlünün oranları daha farklı sanırım dr normal dedi
Kızlarr nasılsınız bakalımm
biz hiç iyi değiliz dün doktorumuzdan fırça yedik kan düzeyimiz çok düşmüş nasıl ayakta duruyorsun sen bir şey yemiyor musun hiç dedikan ilacına başlattı ama zaten bulantım var,iyice kötüyüm bugün. Cinsiyete de bakmadı, bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda görürsün dedi Ama nasıl dayanıcaz ki o kadar, herkes öğrendi,öğrenecek bi biz kaldık
baksaydı kocaman olmuş zaten bebek olmaki ya
o zaman sen zayıfsı n
1,71 boy 59 kilo ile hamile kaldım 61-62 arası değişiyor kilom normalim ama çok da yedim yakıyor vücudum sanırım..
biz hiç iyi değiliz dün doktorumuzdan fırça yedik kan düzeyimiz çok düşmüş nasıl ayakta duruyorsun sen bir şey yemiyor musun hiç dedikan ilacına başlattı ama zaten bulantım var,iyice kötüyüm bugün. Cinsiyete de bakmadı, bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda görürsün dedi Ama nasıl dayanıcaz ki o kadar, herkes öğrendi,öğrenecek bi biz kaldık
bu arada burcumm bana kızın olacak gibi geliyor tatlımm.hayırlısı inş
bu arada burcumm bana kızın olacak gibi geliyor tatlımm.hayırlısı inş
1,71 boy 59 kilo ile hamile kaldım 61-62 arası değişiyor kilom normalim ama çok da yedim yakıyor vücudum sanırım..
benim bebeğin kilosuna bakmadı doktor biraz daha büyüsün annesi dedi:) haftaya cumartesi ayrıntılı ile beraber bakacak ben de2,5 kilo almışım toplamda az geldi doktora:S
canım ben 1 ay dayanamazdım senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora gider cinsyetini öğrenirdim
teyzoşlar 4lü test sonucumuz çıktı...
AFP: 28.2 mg/ml
ue3 0.56 ng/ml
tbhcg 37.2
inhibin a 166.1
downsendrome 1/5380
OSB( open spına bfida) 1/11000
trisomy 18: 1/99000
yorumunda hep negatif yazıyor....hesaplanan risk seviyesinin altında diyor..bende doktoru aradım ama müsait olunca dönecekmiş bana...
sanırım iyi çıktı sonuçlarımız...allaha şükürler olsunn:26:
şekerim onu anlamadım zaten. boyunada 20 cm dedi. maşallah diyimde.
onu baz almayalım istersen:)) çoğunluk seninki gibi.
benm dr 3 lü iyi çıktığı için 21. 22 haftadan önce gitme dedi baktım internete 22.hafta uygunmuş resimlerine baktım gözleri bile açık bebişlerin II. Trimester Ultrasonografik Tarama (Ayrntl leri Dzey Ultrasonografi) bu sayfada da 22. haftayı öneriyorlar bi bak istersen resimlerine
canım geçmiş olsun. not olarak düşmüşler negatif, risk yok yani. çok şükür.
patatesden çok yemedim canım yorulurur gibi oldum daraldım bir nefes alamadım nedense :26:bulemsuuuuuuuuuuu kız sen çok yeme patateslerden. hadi gel aramıza
çok şükürr teyzesii...:26:
Aslında gecen hafta gittik göstermedi bizmki, dün sonuç göstermeye gittik bakar diye umuyordum bakmadısanırım dediğiniz gibi haftaya baska doktora gidicem, dayanamam ki zatennn
zaten 20. haftaya girmiş olacağım canım ben o tarihlerde, bebekte 5 gün ilerde gidiyor uygun bence de. doktor ben o haftalarda yapıyorum genelde dedi ben de itiraz etmedim bi bildiği vardır.
Aslında gecen hafta gittik göstermedi bizmki, dün sonuç göstermeye gittik bakar diye umuyordum bakmadısanırım dediğiniz gibi haftaya baska doktora gidicem, dayanamam ki zatennn
kız ben kaç gündür bekliyorum bişey mi var diye stres oldum artıkteyzoşlar 4lü test sonucumuz çıktı...
AFP: 28.2 mg/ml
ue3 0.56 ng/ml
tbhcg 37.2
inhibin a 166.1
downsendrome 1/5380
OSB( open spına bfida) 1/11000
trisomy 18: 1/99000
yorumunda hep negatif yazıyor....hesaplanan risk seviyesinin altında diyor..bende doktoru aradım ama müsait olunca dönecekmiş bana...
sanırım iyi çıktı sonuçlarımız...allaha şükürler olsunn:26:
bende aynı durumdayım canım 64 kiloydum evlendiğimde 78 e kadar çıktım evde sonra 68 kadar zayıfladım bu bebek çalısmaları sırasında stres oldum 77 ye cıktım
senin çatlaklar ne durumda varmı kilo alınca olustu mu
17.50 deee17.30 da eşiyle bulusacakalr
Yani bu yazı diyorki her şekilde dedikodunuz yapılır. O nedenle rahat olun kasmayın kendinizi millet konuşur
canım ben 1 ay dayanamazdım senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora gider cinsyetini öğrenirdim
pembişleri hazırla seniçime doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?