2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
2li senle aynıydı 3 lü 4906 da 1 çıktı ben de endişelenmiştim ama üçlünün oranları daha farklı sanırım dr normal dedi

yok hakkaten 3lüye takılmayın çok yanıltıyor ve sakın internetten falan bakmayın ben bakmadım...

teyzoşlar 4lü test sonucumuz çıktı...

AFP: 28.2 mg/ml
ue3 0.56 ng/ml
tbhcg 37.2
inhibin a 166.1

downsendrome 1/5380

OSB( open spına bfida) 1/11000

trisomy 18: 1/99000

yorumunda hep negatif yazıyor....hesaplanan risk seviyesinin altında diyor..bende doktoru aradım ama müsait olunca dönecekmiş bana...

sanırım iyi çıktı sonuçlarımız...allaha şükürler olsunn:26:

canım ben 1 ay dayanamazdım senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora gider cinsyetini öğrenirdim

ayy canım dikkat et, ilaçlarını ihmal etme kan düzeyi önemli geçmiş olsun cnm, aaaa neden bakmadı büyüdü seninkide ama yaaaaaa, cinsiyet için başkasına mı çıksan

benim bebeğin kilosuna bakmadı doktor biraz daha büyüsün annesi dedi:) haftaya cumartesi ayrıntılı ile beraber bakacak ben de2,5 kilo almışım toplamda az geldi doktora:S

benm dr 3 lü iyi çıktığı için 21. 22 haftadan önce gitme dedi baktım internete 22.hafta uygunmuş resimlerine baktım gözleri bile açık bebişlerin II. Trimester Ultrasonografik Tarama (Ayrntl leri Dzey Ultrasonografi) bu sayfada da 22. haftayı öneriyorlar bi bak istersen resimlerine

canım geçmiş olsun. not olarak düşmüşler negatif, risk yok yani. çok şükür.

zaten 20. haftaya girmiş olacağım canım ben o tarihlerde, bebekte 5 gün ilerde gidiyor uygun bence de. doktor ben o haftalarda yapıyorum genelde dedi ben de itiraz etmedim bi bildiği vardır.

Aslında gecen hafta gittik göstermedi bizmki, dün sonuç göstermeye gittik bakar diye umuyordum bakmadı sanırım dediğiniz gibi haftaya baska doktora gidicem, dayanamam ki zatennn

zaten 20. haftaya girmiş olacağım canım ben o tarihlerde, bebekte 5 gün ilerde gidiyor uygun bence de. doktor ben o haftalarda yapıyorum genelde dedi ben de itiraz etmedim bi bildiği vardır.

ali ipek değil mi? ben de orada olacağım lina orayı önerdi mustafa salih 530 tl -eyüp ekinci 350 -tl ali ipek 150 tl en uygunu da o zaten eyüp ekinci eski olduğundan namıvar ama artık cd de vermiyormuş ve çok hızlıymış ali ipek ise 20 dk ve detaylı bakıyormuş anlarada yaşayanlara ek bilgi tobb arkadaşıma ister git ister gitme demiş zaten 3lü testte yaptırmamış tobb gözümden düştü ne yalan söyleyimbiz önermiyoz demiş arkadaşıma onlarda yoksa önereceksin yinede değil mi niye vebale giriyorsun?

kız ben kaç gündür bekliyorum bişey mi var diye stres oldum artık
negatif yazıyorsa sorun yok inş canım gözün aydın

17.50 deee 17.30 da eşiyle bulusacakalr

burcunun eşi erken de gelebilir tabii

Yani bu yazı diyorki her şekilde dedikodunuz yapılır. O nedenle rahat olun kasmayın kendinizi millet konuşur

evet aynen öyle

canım ben 1 ay dayanamazdım senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora gider cinsyetini öğrenirdim

ben de dayanamazdım nitekim de öyle yaptım, 2 hafta önce gittim başka doktora

pembişleri hazırla sen içime doğdu

bak milona için ben de kız düşünüyorum nedense ama burcununki erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…