kızlar baktınız mı yolladığım linkteki rsimlere doğunca da aynı öyle görünüyormuş ben burdaki annelere ve işyeri hekimime sordum bi bakın bi kaç hafta sonra bebişimşzle yüz yüze tanışacağız II. Trimester Ultrasonografik Tarama (Ayrntl leri Dzey Ultrasonografi)
patatesden çok yemedim canım yorulurur gibi oldum daraldım bir nefes alamadım nedense :26:
bence seninki kız hem de nazlı sından
patatesden çok yemedim canım yorulurur gibi oldum daraldım bir nefes alamadım nedense :26:
burcunun eşi erken de gelebilir tabii
evet aynen öyle
ben de dayanamazdım nitekim de öyle yaptım, 2 hafta önce gittim başka doktora
bak milona için ben de kız düşünüyorum nedense ama burcununki erkek
öyle yorgunluk değil gücüm bitti sanki kulaklarım zonkluyor basım dönüyor nefes alamıyorum sankineden canım... hala mı yorgunsun?
öyle yorgunluk değil gücüm bitti sanki kulaklarım zonkluyor basım dönüyor nefes alamıyorum sanki
kan hapını bırakmıştım o yaptı galiba bana bunu kullanırken sıkıntılarımda bitmişdi şimdi yeniden başladılar:26:
ali ipek değil mi? ben de orada olacağım lina orayı önerdi mustafa salih 530 tl -eyüp ekinci 350 -tl ali ipek 150 tl en uygunu da o zaten eyüp ekinci eski olduğundan namıvar ama artık cd de vermiyormuş ve çok hızlıymış ali ipek ise 20 dk ve detaylı bakıyormuş anlarada yaşayanlara ek bilgi tobb arkadaşıma ister git ister gitme demiş zaten 3lü testte yaptırmamış tobb gözümden düştü ne yalan söyleyimbiz önermiyoz demiş arkadaşıma onlarda yoksa önereceksin yinede değil mi niye vebale giriyorsun?
gel canım istediğin o olsun sen yola çık öğle arası yemeğine bana gel tek patatesle kalmayız yanına baska seylerde yaparızbulemsu canım patates kızartması istedi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pembişleri hazırla seniçime doğdu
bence seninki kız hem de nazlı sından
pazartesi günü vermiştim canım kanı...bebeğimin kız oldugunu öğrendiğim gün yaniiikız ben kaç gündür bekliyorum bişey mi var diye stres oldum artık
negatif yazıyorsa sorun yok inş canım gözün aydın
bulemsu canım patates kızartması istedi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burcunun eşi erken de gelebilir tabii
bak milona için ben de kız düşünüyorum nedense ama burcununki erkek
esram ve benden alın haberievet erkende buluşabilirler
öyle yorgunluk değil gücüm bitti sanki kulaklarım zonkluyor basım dönüyor nefes alamıyorum sanki
kan hapını bırakmıştım o yaptı galiba bana bunu kullanırken sıkıntılarımda bitmişdi şimdi yeniden başladılar:26:
kanım çok düşük ya canım doktorun diyeceği belli hapına devam etgeçmiş olsun canım doktora gidince sor bi bkalım ne dicek :26:
kızlar bende 2 bardak süt içtim midem yanıyorr yaaa
Allah mı söyletiyor canlarım sizii Hayırlı sağlıklısından inş.
geçmiş olsun canım doktora gidince sor bi bkalım ne dicek :26:
kızlar bende 2 bardak süt içtim midem yanıyorr yaaa
yok canım esra senin eşinin erkek tahmininden daha önce söylemişti erkek diye:)):))))))))) bak bu ayrıntıyı kaçırmışsın moonsun88 ??? lütfen eksik bilgi vermeyelim :)
:))))))) çok güldüm bugün ya. ilahi kızlar, çok yaşayın emi.
bu arada esra86 bak not ediyorum erkek diye. sen eşimin tahminden etkilendin sanırım :)
ayy canım. ondan olabilir. neden bıraktın ki. başla yine. Allah korusun.
:))))))))) bak bu ayrıntıyı kaçırmışsın moonsun88 ??? lütfen eksik bilgi vermeyelim :)
bu arada esra86 bak not ediyorum erkek diye. sen eşimin tahminden etkilendin sanırım :)
kanım çok düşük ya canım doktorun diyeceği belli hapına devam et
hmm olabilir canım... sen bol bol dinlen şimdi.
1 bardak yetmedi mi23: 2.yi içersen yanar tabisi kuzummm
benim de yaaa... burnuma kadar geldi kokusu
yok canım esra senin eşinin erkek tahmininden daha önce söylemişti erkek diye:))
hapıma başlayım bari tekrardan ama nasıl kötü oldum bir el boğazımı sıktı sanki
ben geçen salı verdim tatlım ama daha çıkmadı sonuç sinir oldumpazartesi günü vermiştim canım kanı...bebeğimin kız oldugunu öğrendiğim gün yaniiiçıktı bugun hamdolsun...seninki çıksaa bugun yaaa..yarında doktora gidersinn bebeğimm:44:
yaaa beysalımaaa patates kızartmasıı yetiştirinnn en acilinden...
:))))))))) bak bu ayrıntıyı kaçırmışsın moonsun88 ??? lütfen eksik bilgi vermeyelim :)
yok canım esra senin eşinin erkek tahmininden daha önce söylemişti erkek diye:))
hapıma başlayım bari tekrardan ama nasıl kötü oldum bir el boğazımı sıktı sanki
aşeriyorum.nette yok dimi sipraiş verin
yetmedi kuzum yaa hersey bebiş için boyu uzasın kuzucugumun diyeee içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?