ben de dayanamazdım nitekim de öyle yaptım, 2 hafta önce gittim başka doktora
bak milona için ben de kız düşünüyorum nedense ama burcununki erkek
bana da kız gibi geliyor kuzum:)
eneeeeeee milona bak geliyor tahminler. kız çatlarsın valla 1 ayda :))))
aysun benimde randevum 9:40 da pazartesi günü bak unutursan küserim:111::111::111:17.50 deee17.30 da eşiyle bulusacakalr
bulemsu canım patates kızartması istedi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:))))))))) bak bu ayrıntıyı kaçırmışsın moonsun88 ??? lütfen eksik bilgi vermeyelim :)
:))))))) çok güldüm bugün ya. ilahi kızlar, çok yaşayın emi.
bu arada esra86 bak not ediyorum erkek diye. sen eşimin tahminden etkilendin sanırım :)
ayy canım. ondan olabilir. neden bıraktın ki. başla yine. Allah korusun.
kanım çok düşük ya canım doktorun diyeceği belli hapına devam et
hmm olabilir canım... sen bol bol dinlen şimdi.
1 bardak yetmedi mi2.yi içersen yanar tabisi kuzummm
benim de yaaa... burnuma kadar geldi kokusu
bulemsu demiş zaten canım, ben önceden de sana erkek demiştim...
maşallah bu ne hafıza
sen uzan dinlen şimdi... uzat ayaklarını yüksek bi yere..
hehee kız hemen yanıbaşımızda bi kafe var, 5 dakikada getirirler... o sitede 50 tl den aşağı değildir zaten100gram dut 25 tl falan yazıyodu yaa
Ayyy kızlarr siz yok musunuz siiiz içimdeki şeytanı uyandırıyosunuuzİyicene heycan yaptım şimdik İşin garibi bir kişi bile erkek demedi ne çevremde ne burda :44:
aysun benimde randevum 9:40 da pazartesi günü bak unutursan küserim:111::111::111:
benimde çekti ama evde olanından akşama artık yaparım kesin
zaten bende iştahımı açtığı için bırakmıştım hapı 1 haftadır kullanmıyorum ellerim ve ayaklarımda uyuşmada basladı yenidenacabaaa ne olucak :78:
devam et canım o zaman devam et :2: ben o kan hapları iğneleri yuzuunden okadar kilo aldım kiiii
aşeriyorum.nette yok dimi sipraiş verin
yetmedi kuzum yaa hersey bebiş için boyu uzasın kuzucugumun diyeee içtim
kan testi yaptır canım kan sayımında belli olur mutlakabak şimdi. nerden bulacaz bu kadına patates kızartması?? evde yapcan artık. dışardakiler evin tadını vermiyor
hıı unutmuşum demek. pardon esra :9
canım o kadar kötü etkiliyor demek. doktorun sözünden çıkmayalım lütfen.
eşim enerjiksin felan ama yüzün saprası diyor. annemde gözlerin çukurda kararmış etrafları demişti. sorayım doktora acaba bende ne eksik?
ciğer zararlı değilmiş canım geçen annemde kardeşim yaptı banada ciğeri annem bebek için ciğer çok faydalı olur dediya canım elma dilimli patates çekti ya yemekte de ana yemeklerde arnavut ciğeri yada balık ızgara diyette balık buğlama vejeteryanda yumurtalı ıspanak var salatalarda da kısır gözüme çarptı ciğer yesem yanında patates de verirle ama zararlı mıdır acaba?
evet canım hafızam iyidir şükürbulemsu demiş zaten canım, ben önceden de sana erkek demiştim...
maşallah bu ne hafıza
sen uzan dinlen şimdi... uzat ayaklarını yüksek bi yere...
hehee kız hemen yanıbaşımızda bi kafe var, 5 dakikada getirirler... o sitede 50 tl den aşağı değildir zaten100gram dut 25 tl falan yazıyodu yaa
hayırlı cumalar guzel annıslerr herkes ogrenmıs cınsıyetlerı yavas yavas bızım daha cok var doktr kontrlune bu kez cok uzadı hazıran sonunda gıdıcez hem ayrıntılı ultrsona gıdıcez hemde cınsyetı ogrenrz gecen kontrol gununle arada 1.5ay olucak sızce cokmu bu ara sızede doktrunz bu kadar ara verdmı
evet ya kıl oldum siteye dolandırıcılık resmeeeennnnngetirsinler kuzum afiyet bal şeker olsun mıu olsunnnnn
hayır ben azimli ve kararlı bir anneyim... sağlıksız beslenmeyeceğim, sen de öylesin biliyorum, zararlı olan şeyleri aklına getirmez ve yemezsin güzel arkadaşım benim
bu gazla bi müddet idare edersin artık
kızlar bir önerim var: malum 3 aylara girdik... içimizden bazıları oruç tutmaya başlayabilir... bence yemek muhabbetlerini en azından akşam yapsak daha iyi olmaz mı? konuşmayalım dedik ama olmuyor malesef... oruç bir kenara gerçekten alan var alamayan var, bir sürü ziyaretçi de okuyor bizim haricimizde...hepimiz hamileyiz, inanın bazı şeyleri okuyunca burnuma nasıl kokusu geliyor anlatamam size... malum işyerindeyim, heristediğime her zaman ulaşma şansım da yok. ben sadece bir örneğim. eminim benim gibi olanlar da vardır
kızlar biliyormusunuz ben oğluma hamileyken iki kez kız denildi sonraki kotrollerimdede ben sormayı unuttum son anda zaten dr değiştirmek zorunda kalmıştım derken ben sezaryenden çıktım ben oğlumu kzım diye seviyorum tabiki ve annem bezini açtı kontrol için o anı hiç unutamıyorum pipisini görünce şok olmuştum....ve herşeyinide pembe alıp hazırlamıştım o yüzden bu sefer temkinli davranacağm cinsiyet konusunda
kızlar biliyormusunuz ben oğluma hamileyken iki kez kız denildi sonraki kotrollerimdede ben sormayı unuttum son anda zaten dr değiştirmek zorunda kalmıştım derken ben sezaryenden çıktım ben oğlumu kzım diye seviyorum tabiki ve annem bezini açtı kontrol için o anı hiç unutamıyorum pipisini görünce şok olmuştum....ve herşeyinide pembe alıp hazırlamıştım o yüzden bu sefer temkinli davranacağm cinsiyet konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?