2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben de dayanamazdım nitekim de öyle yaptım, 2 hafta önce gittim başka doktora

bak milona için ben de kız düşünüyorum nedense ama burcununki erkek

bana da kız gibi geliyor kuzum:)

eneeeeeee milona bak geliyor tahminler. kız çatlarsın valla 1 ayda :))))

Ayyy kızlarr siz yok musunuz siiiz içimdeki şeytanı uyandırıyosunuuz İyicene heycan yaptım şimdik İşin garibi bir kişi bile erkek demedi ne çevremde ne burda :44:

hayırlı cumalar guzel annıslerr herkes ogrenmıs cınsıyetlerı yavas yavas bızım daha cok var doktr kontrlune bu kez cok uzadı hazıran sonunda gıdıcez hem ayrıntılı ultrsona gıdıcez hemde cınsyetı ogrenrz gecen kontrol gununle arada 1.5ay olucak sızce cokmu bu ara sızede doktrunz bu kadar ara verdmı

Hayırlı cumalar kızlar..... Prima kargo'm geldi acaba diyorum kendi kendime kargo sipariş mi etsem insan çok mutlu oluyor be

kanım çok düşük ya canım doktorun diyeceği belli hapına devam et

hmm olabilir canım... sen bol bol dinlen şimdi.

1 bardak yetmedi mi 2.yi içersen yanar tabisi kuzummm

benim de yaaa... burnuma kadar geldi kokusu

evet ya kıl oldum siteye dolandırıcılık resmeeeennnnn getirsinler kuzum afiyet bal şeker olsun mıu olsunnnnn

Ayyy kızlarr siz yok musunuz siiiz içimdeki şeytanı uyandırıyosunuuz İyicene heycan yaptım şimdik İşin garibi bir kişi bile erkek demedi ne çevremde ne burda :44:

git başka doktora 1 ay az mı 3 ay daha bekle zaten ortaya çıkacak o zaman doğumda söyleseymiş bari

Son düzenleme:
kızlar bir önerim var: malum 3 aylara girdik... içimizden bazıları oruç tutmaya başlayabilir... bence yemek muhabbetlerini en azından akşam yapsak daha iyi olmaz mı? konuşmayalım dedik ama olmuyor malesef... oruç bir kenara gerçekten alan var alamayan var, bir sürü ziyaretçi de okuyor bizim haricimizde...hepimiz hamileyiz, inanın bazı şeyleri okuyunca burnuma nasıl kokusu geliyor anlatamam size... malum işyerindeyim, heristediğime her zaman ulaşma şansım da yok. ben sadece bir örneğim. eminim benim gibi olanlar da vardır

zaten bende iştahımı açtığı için bırakmıştım hapı 1 haftadır kullanmıyorum ellerim ve ayaklarımda uyuşmada basladı yeniden
ne yapalım sıkıntı çekmektense kiloya razı olacam artık

kan testi yaptır canım kan sayımında belli olur mutlaka
normalde bende mor göz gezen biriyimdir ama bu gebelikte mor göz değilim yüüzm dolgunlaşınca göz altı morlarına elvada dedim

ciğer zararlı değilmiş canım geçen annemde kardeşim yaptı banada ciğeri annem bebek için ciğer çok faydalı olur dedi

evet canım hafızam iyidir şükür
bekarlık arkadasımla bir olay konusuruz üzerindeki elbiseye kadar hatırlarım ben unuttum der:))
ailede hafızamın eşi benzeri yoktur sadece babamda vardı oda bana miras bıraktı galiba hafızasını
eşim yalan söyler unutur ben unutmam ama çok zor durumda kalıyor bu yüzden garibim :))
fakat bebkten beri eskisi kadar değil hafızam

verdi anam 16. haftadan 22 haftaya kadar gitmiyoz bir yere

evet ya kıl oldum siteye dolandırıcılık resmeeeennnnn getirsinler kuzum afiyet bal şeker olsun mıu olsunnnnn

hayır ben azimli ve kararlı bir anneyim... sağlıksız beslenmeyeceğim, sen de öylesin biliyorum, zararlı olan şeyleri aklına getirmez ve yemezsin güzel arkadaşım benim

bu gazla bi müddet idare edersin artık

kızlar biliyormusunuz ben oğluma hamileyken iki kez kız denildi sonraki kotrollerimdede ben sormayı unuttum son anda zaten dr değiştirmek zorunda kalmıştım derken ben sezaryenden çıktım ben oğlumu kzım diye seviyorum tabiki ve annem bezini açtı kontrol için o anı hiç unutamıyorum pipisini görünce şok olmuştum....ve herşeyinide pembe alıp hazırlamıştım o yüzden bu sefer temkinli davranacağm cinsiyet konusunda

Tatlımm dikkat et kendine büyük olasılıkla tansiyonun oynamış, bir de ocağın başında durunca etkilemiştir. Bana da oluyor çoğunlukla, bir bardak ayran içsen iyi hissettirebilir kuzum. Demir hapını da kullan ,ben kullanmadım fırçayı yedim dr. dan dün :26:

evet ya benimde acayip istiyor. dediğin gibi işyerinde olunca da kötü oluyor geçen bi yemek istedi canım kahvaltıda başladım sayıklamaya dedim eve atayaım kendimi hemen yapacam o günde eşimin toplantısı çıktı onu bekledim 1 saat işyerinde, sonra 1saatte hazırlaması pişmesi sürdü.. en son tabağın dibini yalağımı hatırlıyorum

ayy ciddi mi inanmıyorum yaaa... sürekli sormak gerekiyor demek ki... ben her gittiğimde soracağım.

ciddimiisn canımmm şaka gibi Allah yaşatmasın hiçbirimize :18: ağlasan mı üüzlsen mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…