2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Haklısın canım. Geçen gün olmuştu bunun konuşması sanırım. Valla bende işyerinde istediğim suyu bulamıyorum değil temiz patates kızartması... :26::26::26:

süper ya her seferinde soralım o zaman:)

Allah iyiliğini versin emiiiiii hahahahahhaaha

sağol canım ben normalde yemek ismi söylemem ama yazın balık da iyi değil diyorlar ya ondan yazdım.bir de balık yersem ayran içemem değil mi ? önceden severdim balığı bu bebek hiççç sevmiyo babası kılıklı

sağol canım ayran yapsam olur galiba :26:

1900. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnnn
her zamn söylüyorum ya hafta sonu ve akşam konussak bu rakamı ikiye katlardık 3800 olurduk suan

ayy ciddi mi inanmıyorum yaaa... sürekli sormak gerekiyor demek ki... ben her gittiğimde soracağım.

ewet tatlım temkinli olmak lazım alışverişleride bence ona göre ayarlamak lazım...ben aldığım kız kıyafetleri öyle güzeldiki giydiremedim diye çok üzüldüm.ve oğluma isim bile bulmakta zorlandık 15 gün isim bulamadık

ben geçenlerde burda konuşulan birşeyi uzun bi süre aradım bulamadım... oturdum ağladım bi de üstüne...

Haklısın canım. Geçen gün olmuştu bunun konuşması sanırım. Valla bende işyerinde istediğim suyu bulamıyorum değil temiz patates kızartması... :26::26::26:

evet hatırlıyosun dimi? inan hala gözüm arıyor pazarlarda manavlarda falan... canım şuan istemiyor ama takıldım kaldım bi kere...

ya ben rüyamda kara işiyordum hayırdır inş. bir de bebişim cam fanusta bilmiş bilmiş bakıyordu sağa sola

balık ve yoğurt beraber yenilir balık tesislerinde canım o bayat olma riskine karsı alınan bir önlem şimdi ki zaman da bayat balık olmuyor gibi bişey buzhaneler sağolsun

kız benim kıızm da oğlan oğlan dedik de kız doğdu ya
eşim donmuş kalmış babsı patlatmış tokadı ama biz hiç iism aramadık daha ben doğum masındayken büşra demiş eşim
eskiden beraber olduğu kızlar arasında büşra ismi yok allahtan değilse boğardım galiba

hatırlıyorum.. Hatta devamlı topiğe giremeyen bir anne adayı vardı. Böyle şeyler konuşmayın ne olur ben köydeyim ulaşamıyorum her istediğime her zaman demişti. Her haltı unuttum-unutuyorum, o içime oturmuş o yazıyı bir türlü unutamıyorum. Ama arada bende yemek muhabbeti yapıyorum ama... Yapmamak lazım :26::26:

ya ben rüyamda kara işiyordum hayırdır inş. bir de bebişim cam fanusta bilmiş bilmiş bakıyordu sağa sola

Bende sabah doğurmuştum tam kucağıma alacaktım cinsiyetine bakıp koklayacaktım kiiiii, Eşim hadi iş yerine geldik uyan dedi :2::2:
40 yılda bir gördüm bebeği oda yarım kaldı anlayacağın

allah hayırlara çıkarsın canım
bu hamilelik ne tuhaf rüyalar gösteriyor anacım
bugun benim eski komsum kanser hastasıymış haberide yok nasıl üzülüyorum diğer komsuma kocası kuma getirmiş aynı evdelermiş önce kabul ettim ama şimdi yollamanın çaresini arıyorum kumayı diye anlatıyor
ne alakasız rüya gördüm bende yaaa

Bende sabah doğurmuştum tam kucağıma alacaktım cinsiyetine bakıp koklayacaktım kiiiii, Eşim hadi iş yerine geldik uyan dedi :2::2:
40 yılda bir gördüm bebeği oda yarım kaldı anlayacağın
hep babası görüyor ya rüyasın da sen görünce çekememiş demek ki

hayır olsun canım..ama bende hamileliğimden beri çok ilginç rüyaalr görüyorum artık yorum bile yapmıyorum rüyalarıma
aynen aynenn:13:

kız bu ne her tarafımız meydanda

:)))))) eşim göndermiş.

aman bi memesi görünüyor kadının. o ufaklığa bak minnacık. nasılda duruyor. yerim onu yaaa

bu arada canım kan sayımı yaptırdım normal. heralde yorgunluktan benim solgunluğum.

yemeğe gidiyoruz biz. canavar acıkmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…