kızlar bir önerim var: malum 3 aylara girdik... içimizden bazıları oruç tutmaya başlayabilir... bence yemek muhabbetlerini en azından akşam yapsak daha iyi olmaz mı? konuşmayalım dedik ama olmuyor malesef... oruç bir kenara gerçekten alan var alamayan var, bir sürü ziyaretçi de okuyor bizim haricimizde...hepimiz hamileyiz, inanın bazı şeyleri okuyunca burnuma nasıl kokusu geliyor anlatamam size... malum işyerindeyim, heristediğime her zaman ulaşma şansım da yok. ben sadece bir örneğim. eminim benim gibi olanlar da vardır
kızlar biliyormusunuz ben oğluma hamileyken iki kez kız denildi sonraki kotrollerimdede ben sormayı unuttum son anda zaten dr değiştirmek zorunda kalmıştım derken ben sezaryenden çıktım ben oğlumu kzım diye seviyorum tabiki ve annem bezini açtı kontrol için o anı hiç unutamıyorum pipisini görünce şok olmuştum....ve herşeyinide pembe alıp hazırlamıştım o yüzden bu sefer temkinli davranacağm cinsiyet konusunda
evet ya benimde acayip istiyor. dediğin gibi işyerinde olunca da kötü oluyorgeçen bi yemek istedi canım kahvaltıda başladım sayıklamaya dedim eve atayaım kendimi hemen yapacam o günde eşimin toplantısı çıktı onu bekledim 1 saat işyerinde, sonra 1saatte hazırlaması pişmesi sürdü.. en son tabağın dibini yalağımı hatırlıyorum
zaten bende iştahımı açtığı için bırakmıştım hapı 1 haftadır kullanmıyorum ellerim ve ayaklarımda uyuşmada basladı yeniden
ne yapalım sıkıntı çekmektense kiloya razı olacam artık
kan testi yaptır canım kan sayımında belli olur mutlaka
normalde bende mor göz gezen biriyimdir ama bu gebelikte mor göz değilim yüüzm dolgunlaşınca göz altı morlarına elvada dedim
ciğer zararlı değilmiş canım geçen annemde kardeşim yaptı banada ciğeri annem bebek için ciğer çok faydalı olur dedi
evet canım hafızam iyidir şükür
bekarlık arkadasımla bir olay konusuruz üzerindeki elbiseye kadar hatırlarım ben unuttum der:))
ailede hafızamın eşi benzeri yoktur sadece babamda vardı oda bana miras bıraktı galiba hafızasını
eşim yalan söyler unutur ben unutmam ama çok zor durumda kalıyor bu yüzden garibim :))
fakat bebkten beri eskisi kadar değil hafızam
sağol canım ayran yapsam olur galiba :26:Tatlımm dikkat et kendine büyük olasılıkla tansiyonun oynamış, bir de ocağın başında durunca etkilemiştir. Bana da oluyor çoğunlukla, bir bardak ayran içsen iyi hissettirebilir kuzum. Demir hapını da kullan ,ben kullanmadım fırçayı yedim dr. dan dün :26:
her zamn söylüyorum ya hafta sonu ve akşam konussak bu rakamı ikiye katlardık 3800 olurduk suan1900. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnnn
süper yaher seferinde soralım o zaman:)
kızlar afiyet olsunnn hepinize biz yemeğe çıkıoruzz
ay bebişim bu gün yine hareketli
ayy ciddi mi inanmıyorum yaaa... sürekli sormak gerekiyor demek ki... ben her gittiğimde soracağım.
evet ya benimde acayip istiyor. dediğin gibi işyerinde olunca da kötü oluyorgeçen bi yemek istedi canım kahvaltıda başladım sayıklamaya dedim eve atayaım kendimi hemen yapacam o günde eşimin toplantısı çıktı onu bekledim 1 saat işyerinde, sonra 1saatte hazırlaması pişmesi sürdü.. en son tabağın dibini yalağımı hatırlıyorum
Haklısın canım. Geçen gün olmuştu bunun konuşması sanırım. Valla bende işyerinde istediğim suyu bulamıyorum değil temiz patates kızartması... :26::26::26:
ewet tatlım temkinli olmak lazım alışverişleride bence ona göre ayarlamak lazım...ben aldığım kız kıyafetleri öyle güzeldiki giydiremedim diye çok üzüldüm.ve oğluma isim bile bulmakta zorlandık 15 gün isim bulamadık
balık ve yoğurt beraber yenilir balık tesislerinde canım o bayat olma riskine karsı alınan bir önlem şimdi ki zaman da bayat balık olmuyor gibi bişey buzhaneler sağolsunsağol canım ben normalde yemek ismi söylemem ama yazın balık da iyi değil diyorlar ya ondan yazdım.bir de balık yersem ayran içemem değil mi ? önceden severdim balığı bu bebek hiççç sevmiyo babası kılıklı
kız benim kıızm da oğlan oğlan dedik de kız doğdu yakızlar biliyormusunuz ben oğluma hamileyken iki kez kız denildi sonraki kotrollerimdede ben sormayı unuttum son anda zaten dr değiştirmek zorunda kalmıştım derken ben sezaryenden çıktım ben oğlumu kzım diye seviyorum tabiki ve annem bezini açtı kontrol için o anı hiç unutamıyorum pipisini görünce şok olmuştum....ve herşeyinide pembe alıp hazırlamıştım o yüzden bu sefer temkinli davranacağm cinsiyet konusunda
ben geçenlerde burda konuşulan birşeyi uzun bi süre aradım bulamadım... oturdum ağladım bi de üstüne...
evet hatırlıyosun dimi? inan hala gözüm arıyor pazarlarda manavlarda falan... canım şuan istemiyor ama takıldım kaldım bi kere...
kız bu ne her tarafımız meydanda
ya ben rüyamda kara işiyordum hayırdır inş. bir de bebişim cam fanusta bilmiş bilmiş bakıyordu sağa sola
allah hayırlara çıkarsın canımya ben rüyamda kara işiyordum hayırdır inş. bir de bebişim cam fanusta bilmiş bilmiş bakıyordu sağa sola
ya ben rüyamda kara işiyordum hayırdır inş. bir de bebişim cam fanusta bilmiş bilmiş bakıyordu sağa sola
hep babası görüyor ya rüyasın da sen görünce çekememiş demek kiBende sabah doğurmuştum tam kucağıma alacaktım cinsiyetine bakıp koklayacaktım kiiiii, Eşim hadi iş yerine geldik uyan dedi :2::2:
40 yılda bir gördüm bebeği oda yarım kaldı anlayacağın
aynen aynenn:13:hayır olsun canım..ama bende hamileliğimden beri çok ilginç rüyaalr görüyorum artık yorum bile yapmıyorum rüyalarıma
kız bu ne her tarafımız meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?