2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Benim nick "kaju" bir fıstık çeşidi ya Beysal her okuduğunda canı istiyormuş onu diyor
ha tamam şimdi oldu ben de baska birşey mi var acaba demiştim ama hiç o gözle bakmadım ben sana kajucum
mide konusunda yalnız değilmişim demekki ben de erken mi diyordum dün gaviscon içtim valla naneli muhallebi gibi bişey böggg
ben de rennie dua kullanıyorum canım

amannn bu ne tatlı bişeyyy... benim kardeşimin küçüklüğüne benziyo. o da böyle melül melül bakardı
hindi gibide düşür melul bakmanın yanısıra
sesiz bir bebekdi amcasının düğün günü çocuğum hiç sıkıntı yapmamıştı bana dayılarının masasında oturmuştu hep
hala sessiz tarafı vardır ama şimdi şimdi azcık kavga etmeyi öğrendi yengesi sormuş sen usluydun neden böyle oldun diye
kızına baka baka yaramaz oldum demişkavga etmeyide kızın öğretti bana demiş

ayyyyy çok tatlım maşallah bayıldım
teşekkür ederiz oğlusun al derdim ama dondurucuda saklamam lazım senin oğlusuun büyüyene kadar

galiba öyle...

kıskandın mıı

ayy ben çok severim onu ama hiç düşünmemiştim böyle

ha tamam şimdi oldu ben de baska birşey mi var acaba demiştim ama hiç o gözle bakmadım ben sana kajucum

ben de rennie dua kullanıyorum canım

Ben hamile kaldığım günlerde (acemiyim ya) netten acaba nasıl bilgi alabilirim falan diye forumlarda dolaşırken bu topiği gördüm hemen üye oldum o sırada da yanı başımda kaju paketi vardı ondan aldım ismi çaldım yaniii
Ama siz bana Tuğba diyebilirsiniz zira artık akraba gibi olduk isimle hitap çok abes kaçmaz bizim aramızda

herkese merhaba.arkadaşlar size haber vermeye geldim. dra gittim. ve 100 de 500 erkek dedi. hatta pipisini falan gösterdi.
kızıma erkek kardeş geliyor. sizlerlede paylaşmak istedim. demekki ekşi yemek kız değilmiş.yani bende öyle olmadı... hepinizi öpüyorum... iyi bir hamilelik diliyorum

Anam bizde erkekten bol bişey yok aşkolsun... Kuzenim var 6 yaşında ona alırız. Sarışın, renkli gözlü çok yakışıklı bişey :) Efemiz de talip olabilir

hepiniizn ismini biliyorum ama nicklerizi seviyorum ben ama sen tuğba yı seviyorsan tuğba deriz bizde tuğbacımmm

Haydi gözün aydın tatlımmm Oğluşlarımıza bir kanka daha katıldı Sağsalim kucağımıza alalım hayırlı evlatlar olsun sağlıklı olsunlar valla başka bişey istemiyorum artık ben çok evhamlı oldum bu aralar

sağlıklıca doğsun inşş canım erkek bebişin

Anam bizde erkekten bol bişey yok aşkolsun... Kuzenim var 6 yaşında ona alırız. Sarışın, renkli gözlü çok yakışıklı bişey :) Efemiz de talip olabilir
tamam o zaman cilveli bir gelin isterseniz kapım açık buyrun gelin kara kızıma sarı oğlan güzel olur

aynen canım kafamda sağlıklı olması ile kaç çeşit dua var aklım bebişde takılı kaldı
ben o kızları nasıl büyüttüm acaba bunu nasıl büyütecem diye kara kara düşünüyorum

küçük kızım esram

tatlı teyzoşum berram

buda büyük kıızm büşram

buda abla kardeş yan yana pozlara dikkat
hepsi yeni çekim bunların daha çok resimleri varda boyut sorunundan ekleyemiyorum

verdi anam 16. haftadan 22 haftaya kadar gitmiyoz bir yere

tek benım doktr degılmıs yanı nye boyle uzak ara yapıldı anlaamadım ben valla esımı zor tutuyrm ara doktru gıdelım gorelım dyor bebıs ıyımı degılmı dye meraklanıyr napıcaz bılmıyrm umarım beklerz valla

maşallah canım çok güzel çıkmış hepsi amaaaa senin küçük kız felaket söyliyim oturuş duruş ben burdayım her bişeyden de haberim var her an sizi dumur edebilirim diyor resmen

Son düzenleme:
maşallah canım çok güzel çıkmış hepsi amaaaa senin kız felaket söyliyim oturuş duruş ben burdayım her bişeyden de haberim var her an sizi dumur edebilirim diyor resmen

sağolasın hangi kız canım
oğlusunuza yakışır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…