esra herzamn makyajla geziyorsan insanlar gözlerinin alıştığını istiyorlardır
Benim nick "kaju" bir fıstık çeşidi ya Beysal her okuduğunda canı istiyormuş onu diyor
Aynı şeyi düşündük tatlummBEŞİKTAAAŞ
ha tamam şimdi oldu ben de baska birşey mi var acaba demiştim ama hiç o gözle bakmadım ben sana kajucumBenim nick "kaju" bir fıstık çeşidi ya Beysal her okuduğunda canı istiyormuş onu diyor
ben de rennie dua kullanıyorum canımmide konusunda yalnız değilmişim demekki ben de erken mi diyordum dün gaviscon içtim valla naneli muhallebi gibi bişey böggg
hindi gibide düşür melul bakmanın yanısıra
amannn bu ne tatlı bişeyyy... benim kardeşimin küçüklüğüne benziyo. o da böyle melül melül bakardı
teşekkür ederizayyyyy çok tatlım maşallah bayıldım
galiba öyle...
kıskandın mıı
ayy ben çok severim onu ama hiç düşünmemiştim böyle
ha tamam şimdi oldu ben de baska birşey mi var acaba demiştim ama hiç o gözle bakmadım ben sana kajucum
ben de rennie dua kullanıyorum canım
teşekkür ederizoyy tamm ıssırmalık,öpmelik annesii maşallah
hindi gibide düşür melul bakmanın yanısıra
sesiz bir bebekdi amcasının düğün günü çocuğum hiç sıkıntı yapmamıştı bana dayılarının masasında oturmuştu hep
hala sessiz tarafı vardır ama şimdi şimdi azcık kavga etmeyi öğrendi yengesi sormuş sen usluydun neden böyle oldun diye
kızına baka baka yaramaz oldum demişkavga etmeyide kızın öğretti bana demiş
teşekkür ederizoğlusun al derdim ama dondurucuda saklamam lazım senin oğlusuun büyüyene kadar
hepiniizn ismini biliyorum ama nicklerizi seviyorum benBen hamile kaldığım günlerde (acemiyim ya) netten acaba nasıl bilgi alabilirim falan diye forumlarda dolaşırken bu topiği gördüm hemen üye oldum o sırada da yanı başımda kaju paketi vardı ondan aldım ismiçaldım yaniii
Ama siz bana Tuğba diyebilirsiniz zira artık akraba gibi olduk isimle hitap çok abes kaçmaz bizim aramızda
herkese merhaba.arkadaşlar size haber vermeye geldim. dra gittim. ve 100 de 500 erkek dedi. hatta pipisini falan gösterdi.
kızıma erkek kardeş geliyor. sizlerlede paylaşmak istedim. demekki ekşi yemek kız değilmiş.yani bende öyle olmadı... hepinizi öpüyorum... iyi bir hamilelik diliyorum
sağlıklıca doğsun inşş canım erkek bebişinherkese merhaba.arkadaşlar size haber vermeye geldim. dra gittim. ve 100 de 500 erkek dedi. hatta pipisini falan gösterdi.
kızıma erkek kardeş geliyor. sizlerlede paylaşmak istedim. demekki ekşi yemek kız değilmiş.yani bende öyle olmadı... hepinizi öpüyorum... iyi bir hamilelik diliyorum
tamam o zaman cilveli bir gelin isterseniz kapım açık buyrun gelin kara kızıma sarı oğlan güzel olurAnam bizde erkekten bol bişey yok aşkolsun... Kuzenim var 6 yaşında ona alırız. Sarışın, renkli gözlü çok yakışıklı bişey :) Efemiz de talip olabilir
aynen canım kafamda sağlıklı olması ile kaç çeşit dua var aklım bebişde takılı kaldıHaydi gözün aydın tatlımmmOğluşlarımıza bir kanka daha katıldı Sağsalim kucağımıza alalım hayırlı evlatlar olsun sağlıklı olsunlar valla başka bişey istemiyorum artık ben çok evhamlı oldum bu aralar
hepiniizn ismini biliyorum ama nicklerizi seviyorum benama sen tuğba yı seviyorsan tuğba deriz bizde tuğbacımmm
verdi anam 16. haftadan 22 haftaya kadar gitmiyoz bir yere
Eki Görüntüle 427730
küçük kızım esram
Eki Görüntüle 427731
tatlı teyzoşum berram
Eki Görüntüle 427732
buda büyük kıızm büşram
Eki Görüntüle 427733
buda abla kardeş yan yana pozlara dikkat
hepsi yeni çekim bunların daha çok resimleri varda boyut sorunundan ekleyemiyorum
maşallah canım çok güzel çıkmış hepsi amaaaa senin kız felaket söyliyim oturuş duruş ben burdayım her bişeyden de haberim var her an sizi dumur edebilirim diyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?