2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla ben de sana o gözle bakmadım bulemsu gibi

amanında amannn bir oğluş daha geliyor...

sağol canım doyduk :)))

acaba bu saçlara benziyor mu kızının saçları :)))

Eki Görüntüle 427739
afiyet olsunnnn
kız burcuxxx bu senin çocukluğun mu yoksam zaten küçük kız için bana benziyor demiştin :103: demek ki gerçekten benziyorsunuz:101:
sadece poz da profil değişik

Küçük kızın küçük yazmayı unutmuşum wc'ye koştururken yakışır tatlım niye yakışmasın yahu
sarı ile kara tam olur :112:

Son düzenleme:
kızlar dün geceden beri sağ gözüm seğirip duruyo.. ama öyle böyle değil, uyutmadı beni bi türlü... şimdi yine başladı. neden ki acaba?:26:

kızlar dün geceden beri sağ gözüm seğirip duruyo.. ama öyle böyle değil, uyutmadı beni bi türlü... şimdi yine başladı. neden ki acaba?:26:

Sağ iyidir derler tatlım.. Benim sağ gözüm seyirdiğinde ya para gelir yada çok iyi bir haber gelir

hayırlara çıksın inşş sağım sağlık solum varlık de geçer belki:26:

tamam dicemm

Sağ iyidir derler tatlım.. Benim sağ gözüm seyirdiğinde ya para gelir yada çok iyi bir haber gelir

ayy nerdeee... para istemem, hiç bişey istemem... eşimi isterim sadece... bebeğimiz de var artık, sadece eşim yok, tek eksik o.

:)))))) hee benim. aslında tam onun pozuna yakın da vardı, hatta bakışımda onun gibi saf saftı da o fotoyu bulamadım. pes derdin valla. senin ufaklığı benzetiyorum canım kendime. ama ben onun kadar laf cambazı değildim. maşallah çok zeki kızın. inşallah ikiside karnındakide güzel yerlere gelirler. ee küçük kızın sana benzediğine göre bizde senle biraz benziyoruz galiba canım ne dersin :)

forolarıda çok beğendim. ne güzel çocukların var. büyütmüşsün. pırlanta gibi çocuklar maşallah.

canım hayır olsun. bir keresinde 3 ay gözüm seyirdi. bıkmıştım valla. doktorada gitmemiştim. biraz elinle masaj yap oralara. geçer inş.

Allah iyiliğini versin emiiiiii hahahahahhaaha

ya düşün artık ne kadar canım çekti? gözlerim dönüyor bişey isteyince canım :)

doktoraa pipisi büyümüş mü oğlumun desen ne yapar acaba adam

valla ya öyle diyecez artık:) ya da pipi yerinde mi doktor diyecez? :)

evet canım galiba senle ben benziyoruz da tesadüflerimizde çok fazla galiba biz senle ruhlar aleminde berabermişiz
ruhlar aleminde beraber olan kişiler gerçek dünyada kendilerini o kişiye nedensiz yakın hissederlermiş
senden ne cevabı almadan sana benziyoruz diyemedim bende onun kadar laf cambazı değilim tatlım bu kareşime çekmiş galiba
amin canım hepimiz evladı iyi yerlere gelsin iyi günlerini görelim inşş rabbim evladımızla terbiye etmesin bizi
şimdiye kadar sıkıntı çekmiş olsak bile evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün inşşş

ay çok tatlı maşAllah canımmm senin çocuklar kaç yaşlarındalar şimdi
kimin kızı tabi tatlı olacakkk bu kızım 2006 model canım öbürü 2002 model yeni doğacak olan son model 2012 olacak inşşş

iyi duan için sağolasın canımevet doktora sorun geçen tam demiştin ama bir daha bak bakalım değişiklik olmuş mu de

aneeemm daha çok mniik bunlarrrr

ondan şüphemiz yok zati şirinlik yönundeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…