sağolasınhangi kız canım
oğlusunuza yakışır mı
Ben hamile kaldığım günlerde (acemiyim ya) netten acaba nasıl bilgi alabilirim falan diye forumlarda dolaşırken bu topiği gördüm hemen üye oldum o sırada da yanı başımda kaju paketi vardı ondan aldım ismiçaldım yaniii
Ama siz bana Tuğba diyebilirsiniz zira artık akraba gibi olduk isimle hitap çok abes kaçmaz bizim aramızda
herkese merhaba.arkadaşlar size haber vermeye geldim. dra gittim. ve 100 de 500 erkek dedi. hatta pipisini falan gösterdi.
kızıma erkek kardeş geliyor. sizlerlede paylaşmak istedim. demekki ekşi yemek kız değilmiş.yani bende öyle olmadı... hepinizi öpüyorum... iyi bir hamilelik diliyorum
afiyet olsunnnn
sarı ile kara tam olur :112:Küçük kızınküçük yazmayı unutmuşum wc'ye koştururken yakışır tatlım niye yakışmasın yahu
hayırlara çıksın inşş sağım sağlık solum varlık de geçer belki:26:kızlar dün geceden beri sağ gözüm seğirip duruyo.. ama öyle böyle değil, uyutmadı beni bi türlü... şimdi yine başladı. neden ki acaba?:26:
kızlar dün geceden beri sağ gözüm seğirip duruyo.. ama öyle böyle değil, uyutmadı beni bi türlü... şimdi yine başladı. neden ki acaba?:26:
hayırlara çıksın inşş sağım sağlık solum varlık de geçer belki:26:
Sağ iyidir derler tatlım.. Benim sağ gözüm seyirdiğinde ya para gelir yada çok iyi bir haber gelir
afiyet olsunnnn
kız burcuxxx bu senin çocukluğun mu yoksam zaten küçük kız için bana benziyor demiştin :103: demek ki gerçekten benziyorsunuz:101:
sadece poz da profil değişik
sarı ile kara tam olur :112:
kızlar dün geceden beri sağ gözüm seğirip duruyo.. ama öyle böyle değil, uyutmadı beni bi türlü... şimdi yine başladı. neden ki acaba?:26:
Allah iyiliğini versin emiiiiii hahahahahhaaha
doktoraa pipisi büyümüş mü oğlumun desen ne yapar acaba adam
ben geçenlerde burda konuşulan birşeyi uzun bi süre aradım bulamadım... oturdum ağladım bi de üstüne...
ay kıyamam ben sana kuzum benim
Eki Görüntüle 427730
küçük kızım esram
Eki Görüntüle 427731
tatlı teyzoşum berram
Eki Görüntüle 427732
buda büyük kıızm büşram
Eki Görüntüle 427733
buda abla kardeş yan yana pozlara dikkat
hepsi yeni çekim bunların daha çok resimleri varda boyut sorunundan ekleyemiyorum
maşallah kızların pek tatlı, pek güzeller Allah nazarlardan saklasın kaderlerini güzel eylesin inşallah:)
evet canım galiba senle ben benziyoruz da tesadüflerimizde çok fazla galiba biz senle ruhlar aleminde berabermişiz:)))))) hee benim. aslında tam onun pozuna yakın da vardı, hatta bakışımda onun gibi saf saftı da o fotoyu bulamadım. pes derdin valla. senin ufaklığı benzetiyorum canım kendime. ama ben onun kadar laf cambazı değildim. maşallah çok zeki kızın. inşallah ikiside karnındakide güzel yerlere gelirler. ee küçük kızın sana benzediğine göre bizde senle biraz benziyoruz galiba canım ne dersin :)
forolarıda çok beğendim. ne güzel çocukların var. büyütmüşsün. pırlanta gibi çocuklar maşallah.
canım hayır olsun. bir keresinde 3 ay gözüm seyirdi. bıkmıştım valla. doktorada gitmemiştim. biraz elinle masaj yap oralara. geçer inş.
kimin kızı tabi tatlı olacakkkay çok tatlı maşAllah canımmmsenin çocuklar kaç yaşlarındalar şimdi
iyi duan için sağolasın canımya düşün artık ne kadar canım çekti? gözlerim dönüyor bişey isteyince canım :)
valla ya öyle diyecez artık:) ya da pipi yerinde mi doktor diyecez? :)
ben geçenlerde burda konuşulan birşeyi uzun bi süre aradım bulamadım... oturdum ağladım bi de üstüne...
ay kıyamam ben sana kuzum benim
maşallah kızların pek tatlı, pek güzeller Allah nazarlardan saklasın kaderlerini güzel eylesin inşallah:)
kimin kızı tabi tatlı olacakkkbu kızım 2006 model canım öbürü 2002 model yeni doğacak olan son model 2012 olacak inşşş
iyi duan için sağolasın canımevet doktora sorun geçen tam demiştin ama bir daha bak bakalım değişiklik olmuş mu de
ay heyecan tavan yaptı bakalım kimin dediği çıkacak yada bebiş kendini saklıyacakBurcum hadi yaaa saat 21.00 olsunda git gel doktordan yaz bizeeee
yok kız büyüdüler elden çıktılar artık biz taze bebk özledik hemde çok özledikkaneeemm daha çok mniik bunlarrrr
ondan şüphemiz yok zati şirinlik yönundeeennn
ay heyecan tavan yaptı bakalım kimin dediği çıkacak yada bebiş kendini saklıyacak
yok kız büyüdüler elden çıktılar artık biz taze bebk özledik hemde çok özledikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?