biz de doğuracaz dikkatini çekerimmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84: olaaamaaaazzzz yaaaaaaa gıcıklaaarrrrrrr :88::88::88::88::88::88::88:
karılarda tam doğuracak zamanı buldular heeee
esram sürtüşmemiz devam edecek
iki kişilik yediğini anlamışlardır canımmÖglen yemek vaktimiz gelmiş geçmiş farkında değiliz
yanlız bir yemek söylemişim adamlar 2 çift çatal -kaşık göndermişler abarttım mı ne ?
(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.
yarın 8:30 oldu randevum :)))))))))))) sinirden gülüyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffff
kız mor yakısır bize değil miii
şu kendini beğenmişede bak senerkekmiş bizde gördük kızzz
Öglen yemek vaktimiz gelmiş geçmiş farkında değiliz
yanlız bir yemek söylemişim adamlar 2 çift çatal -kaşık göndermişler abarttım mı ne ?
biz de doğuracaz dikkatini çekerimmmm
Eki Görüntüle 427768 Eki Görüntüle 427769 Eki Görüntüle 427770 Eki Görüntüle 427771 Eki Görüntüle 427772
gel de tut kendini alma bunları...
ayy tombiş tombiş bacakları ne tatlı durucak bunların içinde, pıt pıt koşucak annesine
valla bebeğim enteresan olan benim olması gereken zamanda olmayıptaa şimdi olması...yemekten tiksindim...eti çiğ bırakmışlar...bilmeden aldım bi lokma sanırım o tetiklediiayy canım gerçekten mi... ben artık olmaz diye düşünüyodum ya :26:
bilmiyorumki kuzum yaaa,:18: ateş basıyor bi ara..çıkarıyorum uzun kolluları kısa kolluyla uyuyorum gece...acaba üşütüyormuyum?üşüttünmü acaba canım senin böyle sıkıntıların olmazdı
benim de yarın
kızlarrr çğlen yemeğinde içim dışımaa çıktııhamilelik süresince 2.kez, iş yerinde ilk kez istifar etmiş bulunmaktayım...:2: çok kötü hissediyorum kendimi...noluyoo bana 5.ayın içine girdiğim şu günlerdee yaaa:44:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84: olaaamaaaazzzz yaaaaaaa gıcıklaaarrrrrrr :88::88::88::88::88::88::88:
kimin ahını aldın sennn
neyse yarın öğleden önce verirsin haberi bize varsın hastası olmasın benim gittiğim dr acil ameliyat çıkınca 3 dk anca baktı ya bana varsın senin ki geç olsun güç olmasın canımm
senin yüzünden zaten :)))))))
canım oluyor öyle. daha bu sabah çıkardım, hemde kahvaltıdan sonra((((
valla anam doğuran doğurana. neyseki öbür haftaya kalmadı. yarın sabah görcez inşallah. benim bebiş geçen göstermiştide bişi anlaşılmıyordu. rahat bir bebek :))) doktor emin olmak için vajinal bakalım demişti. bende istememiştim.
haklısın. baştan savma olmaz inşallah. bu gecede saçma şeyler görürüm artık :))) 10 a kadar gelirim yarın. 8:30 a aldım.
Olsun kuzum demek ki hayırlısı böyleymiş. Geç olsun güç olmasın akşam yorgun olup belki göstermeyecekti cinsiyetini,yarın sabah uykusunu almış dinamik bir şekilde işte size pipiii ya da kukuuu diyecek.hem görümcenin içinde kalmamış olur(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.
yarın 8:30 oldu randevum :)))))))))))) sinirden gülüyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffff
:84::84::84::84::84::84::84::84::84: olaaamaaaazzzz yaaaaaaa gıcıklaaarrrrrrr :88::88::88::88::88::88::88:
Yaaa ama ben de kızım olsun bunlardan alaym istiyoruuuummmEki Görüntüle 427768 Eki Görüntüle 427769 Eki Görüntüle 427770 Eki Görüntüle 427771 Eki Görüntüle 427772
gel de tut kendini alma bunları...
ayy tombiş tombiş bacakları ne tatlı durucak bunların içinde, pıt pıt koşucak annesine
(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.
esramm bunlar çok güzel..nerden buldun?
valla bebeğim enteresan olan benim olması gereken zamanda olmayıptaa şimdi olması...yemekten tiksindim...eti çiğ bırakmışlar...bilmeden aldım bi lokma sanırım o tetikledii
Olsun kuzum demek ki hayırlısı böyleymiş. Geç olsun güç olmasın akşam yorgun olup belki göstermeyecekti cinsiyetini,yarın sabah uykusunu almış dinamik bir şekilde işte size pipiii ya da kukuuu diyecek.hem görümcenin içinde kalmamış olur
Sakin ol datlummgünü gelicek biz de o "karılardan" olucaz
Yaaa ama ben de kızım olsun bunlardan alaym istiyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?