2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Öglen yemek vaktimiz gelmiş geçmiş farkında değiliz
yanlız bir yemek söylemişim adamlar 2 çift çatal -kaşık göndermişler abarttım mı ne ?

Son düzenleme:
(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.

yarın 8:30 oldu randevum :)))))))))))) sinirden gülüyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffff

ama kıyamammm canım ya en azından erken saate vermişler, nereye gidiyorsun canım sen hangi hastane veya doktor?

kız mor yakısır bize değil miii

valla yarın görcez artık kime morun yakıştığını

şu kendini beğenmişede bak sen erkekmiş bizde gördük kızzz

yavru kuşum sen iyi bakamamışsın

yanlız bir yemek söylemişim adamlar 2 çift çatal -kaşık göndermişler abarttım mı ne ?

iki kişi olduğunu nasıl da bilmişler

biz de doğuracaz dikkatini çekerimmmm

biliyorum inşAllah

yani okadar istemişsin ki adamlar herhalde iki kişi yer bunu ancak diye fazla fazla göndeermişlerrr

afiyet olsun şekerim

biliyorum inşAllah

yani okadar istemişsin ki adamlar herhalde iki kişi yer bunu ancak diye fazla fazla göndeermişlerrr

afiyet olsun şekerim

biliyorum inşAllah

afiyet olsun şekerim

esramm bunlar çok güzel..nerden buldun?

ayy canım gerçekten mi... ben artık olmaz diye düşünüyodum ya :26:
valla bebeğim enteresan olan benim olması gereken zamanda olmayıptaa şimdi olması...yemekten tiksindim...eti çiğ bırakmışlar...bilmeden aldım bi lokma sanırım o tetikledii

üşüttünmü acaba canım senin böyle sıkıntıların olmazdı
bilmiyorumki kuzum yaaa,:18: ateş basıyor bi ara..çıkarıyorum uzun kolluları kısa kolluyla uyuyorum gece...acaba üşütüyormuyum?

eeee siz artık iki cansınız zaten kuzumm...
adamlar bilmişlerrrde koymuşlarr geçende bizim kurumda yemek listesi hazırlamadan sorumlu beyefendi beni aradı 'hilal hanım canınızın istediği, listede olmasını istediğiniz bişey varsa söyleyinde koyalım'dedi...pek mutluu oldumm..az birazda utandımmm

senin yüzünden zaten :)))))))

canım oluyor öyle. daha bu sabah çıkardım, hemde kahvaltıdan sonra ((((

:84::84::84::84::84::84::84::84::84: olaaamaaaazzzz yaaaaaaa gıcıklaaarrrrrrr :88::88::88::88::88::88::88:

karılarda tam doğuracak zamanı buldular heeee

esram sürtüşmemiz devam edecek

valla anam doğuran doğurana. neyseki öbür haftaya kalmadı. yarın sabah görcez inşallah. benim bebiş geçen göstermiştide bişi anlaşılmıyordu. rahat bir bebek :))) doktor emin olmak için vajinal bakalım demişti. bende istememiştim.

haklısın. baştan savma olmaz inşallah. bu gecede saçma şeyler görürüm artık :))) 10 a kadar gelirim yarın. 8:30 a aldım.

ne zaman gitmiştin en son şekerim

(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.

yarın 8:30 oldu randevum :)))))))))))) sinirden gülüyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffff
Olsun kuzum demek ki hayırlısı böyleymiş. Geç olsun güç olmasın akşam yorgun olup belki göstermeyecekti cinsiyetini,yarın sabah uykusunu almış dinamik bir şekilde işte size pipiii ya da kukuuu diyecek.hem görümcenin içinde kalmamış olur

:84::84::84::84::84::84::84::84::84: olaaamaaaazzzz yaaaaaaa gıcıklaaarrrrrrr :88::88::88::88::88::88::88:

karılarda tam doğuracak zamanı buldular heeee

esram sürtüşmemiz devam edecek

Sakin ol datlumm günü gelicek biz de o "karılardan" olucaz

Yaaa ama ben de kızım olsun bunlardan alaym istiyoruuuummm

ama kıyamammm canım ya en azından erken saate vermişler, nereye gidiyorsun canım sen hangi hastane veya doktor?

limangoda var canım... ama markasını unuttum şuan

olabilir canım yaa... benim de üç ayın bittiği gün bi kere çıkarmıştım... daha da çıkarmadım hiç... inşallah böyle gider.

inşAllah canımmm hayırlısıyla bizde o karılardan oluruzzz

moonsun88 esraa86 kız aynı mesajı kaç defa yolladınız siz bakımmmm
burcuxxx özel dr o kötülüğü var işte herkes 9 ay o doktorda muayene oluyor doğumda ve ameliyatta onu istiyor haklılar tabiii
neyse canım inşşş bebişin üzmezde hemen verir pozisyonları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…