herkese merhaba.arkadaşlar size haber vermeye geldim. dra gittim. ve 100 de 500 erkek dedi. hatta pipisini falan gösterdi.
kızıma erkek kardeş geliyor. sizlerlede paylaşmak istedim. demekki ekşi yemek kız değilmiş.yani bende öyle olmadı... hepinizi öpüyorum... iyi bir hamilelik diliyorum
bende azcık daha heyecanlandırim dedım15:00 te canım ama benım doktor yogun 16 dan once gıremem ondan sornada ıse gelmeyı dusunmuyorum mesaı 6 da bıtıyo gercı ama bı sekılde yazmaya calısırım sızlerle paylasmayı bende cok ıstıyorum cunküüü
ayy nerdeee... para istemem, hiç bişey istemem... eşimi isterim sadece...bebeğimiz de var artık, sadece eşim yok, tek eksik o.
ya canım ben 15in sonunda çok hissetmiştim... 2 gün önceye kadar da hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum hiç...niye ki acaba :26: yalvarıyorum ona "bebeğim nolur hareket et, güldür annenin yüzünü, tek ihtiyacım olan senin varlığını hissetmek" diye... duymuyor beni
senin kocada benim koca gibi elinden tutup haydi halay çekelim derse ne edeceksin ya
geçen konusuyoruz birinde halay çektin birinde normalse bir sezeryansa iki çaldır dedin bakalım bunda ne edecen dedim
önce güldü utandı sonra ama çaldır dediğimde sen telefonda konusamazsın diye öyle mesaj attıydım diye savunmaya geçiyor
sanki benim mesajım yok veya sezeryana giderken benim derdim durun ben bir çaldırıp kapatayım olacak
senin kocada benim koca gibi elinden tutup haydi halay çekelim derse ne edeceksin ya
geçen konusuyoruz birinde halay çektin birinde normalse bir sezeryansa iki çaldır dedin bakalım bunda ne edecen dedim
önce güldü utandı sonra ama çaldır dediğimde sen telefonda konusamazsın diye öyle mesaj attıydım diye savunmaya geçiyor
sanki benim mesajım yok veya sezeryana giderken benim derdim durun ben bir çaldırıp kapatayım olacak
emin misin
valla lavinya internette maillerimi açınca bütün alışveriş sitelerinin mailleri arka arkaya dizilmiş oluyor... önceden kadın reyonuna girip bakardım, şimdi direkt çocuk reyonuna dalıyorum...
ya canım ben 15in sonunda çok hissetmiştim... 2 gün önceye kadar da hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum hiç...niye ki acaba :26: yalvarıyorum ona "bebeğim nolur hareket et, güldür annenin yüzünü, tek ihtiyacım olan senin varlığını hissetmek" diye... duymuyor beni
benım ıkıncı bebıs oldugundan erken hıssettım 13.haftada
kızlarda daha çocukdu galiba hiç anlamadı ne hamilelği ne doğumumu bunda beni bir sakınıyor hoşuma gidiyor beni öyle koruması kollaması bakalım doğum da ne edecek bebişi görünce ne edecekBenimki ne yapacak acaba çok merak ediyorum onun halini
Kardeşlerim eniştesini kameraya çekecekler dönüşümlü olarak ama eniştenin bundan haberi yok.. Örgütledim bizimkileri ben
ayyy cnm ya kıyamma ınsan nasıl meraklanıyr noluyr ne bıtyr dye ya normal herhalde bunlar her dk ıcerde hareket etmıylar herhalde benımde gecenlerde ıkı kere ıcımde baya sıddetlı bır pıt pıt oldu korktum bı an valla noluyr dye herhalde bebıs dedım cok guzeldı ama sımdı dedıgın gıbı tık yok ama herkesın anlaması degsyrmus benım ılk oldugu ıcın anlamıyrm tahmını 16.ve 18haftalarda baslıyrmus bız braz acele edıyrz galıba
helal olsun canımcanım hakkını helal et bu olayı eşime anlattım baya güldüü yazık kadına canının derdinde dedi
kızlar doktorum bana bu ilacı yazdı aranızda kullanan var mı piyasada zor bulunuyormuş yurtdışından mı ne geliyormuş içeriği çokk iyi diğer ilaçlara göre dedi fiyatıda iyi 1 kutusu 53 TL
nasıl olmuş canımBu arada Kayseri'de yaşayan arkadaşlar,hain bir saldırı olmuş geçmiş olsun...
helal olsun canımhangi ara anlattın sen bunu
kız canımın derdindeydim ama doğum sonuna kadar kızmadım eşime doğumdan sonra odaya çıkarken yanıma geldi ya işte o zman patlatmak istedim bir tane
geçende ben öyle oldum sanırım mideyi üşütünce oluyor canım, dikkat et..
ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum
nasıl olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?