2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

başka bir forum sayfasında görmüştüm, sanırım bhcgn de 120 lerdeydi. bu işin de aslının olmadığını öğrenmiş olduk. senin adına çok sevindim :)) Allah hayırlı sağlıklı etsin, sağlıklıca tamamına erdirsin.

bekliyoruzzzz:94::94::94::118::118::118::119::119::119:

ayy nerdeee... para istemem, hiç bişey istemem... eşimi isterim sadece... bebeğimiz de var artık, sadece eşim yok, tek eksik o.

Ah canımmm,aynen aynen Allahım sağlık versin ve eşlerimizi başımızdan eksik etmesin 4 gündür yok öyle özledim ki...

ayyy cnm ya kıyamma ınsan nasıl meraklanıyr noluyr ne bıtyr dye ya normal herhalde bunlar her dk ıcerde hareket etmıylar herhalde benımde gecenlerde ıkı kere ıcımde baya sıddetlı bır pıt pıt oldu korktum bı an valla noluyr dye herhalde bebıs dedım cok guzeldı ama sımdı dedıgın gıbı tık yok ama herkesın anlaması degsyrmus benım ılk oldugu ıcın anlamıyrm tahmını 16.ve 18haftalarda baslıyrmus bız braz acele edıyrz galıba

canım hakkını helal et bu olayı eşime anlattım baya güldüü yazık kadına canının derdinde dedi

Benimki ne yapacak acaba çok merak ediyorum onun halini
Kardeşlerim eniştesini kameraya çekecekler dönüşümlü olarak ama eniştenin bundan haberi yok.. Örgütledim bizimkileri ben

emin misin

valla lavinya internette maillerimi açınca bütün alışveriş sitelerinin mailleri arka arkaya dizilmiş oluyor... önceden kadın reyonuna girip bakardım, şimdi direkt çocuk reyonuna dalıyorum...

aynen benimde öyle direk bakmadan sil:) valla ucunu kaçıracaz:)

yeri genişliyor bebek içinde küçük kalıyor o zamanlar ve bebek dinlendiği zamanlar hissedilmiyor canım bende de oldu bende çok endişe ettim hatta burda da paylaştım hatırlarsan sorun olmuyor korkma:)

Benimki ne yapacak acaba çok merak ediyorum onun halini
Kardeşlerim eniştesini kameraya çekecekler dönüşümlü olarak ama eniştenin bundan haberi yok.. Örgütledim bizimkileri ben
kızlarda daha çocukdu galiba hiç anlamadı ne hamilelği ne doğumumu bunda beni bir sakınıyor hoşuma gidiyor beni öyle koruması kollaması bakalım doğum da ne edecek bebişi görünce ne edecek
benim kızın biri büyük yani 22:00 de doğdu küçük kız 22:30 da doğdu buda 23:00 de doğacak galibagece anneleri rahat uyusun diye 00:00 olmadan doğdu ablalrı bakalım bu sıpam da düşüncelimi olacak
birde büyük kız 12 ayda doğdu küçük kız 7. ayın 12 sinde doğdu eşime diyorum bu da kasımın 7 sinde doğacak gör bak diye bakalım tutacak mı

kızlar doktorum bana bu ilacı yazdı aranızda kullanan var mı piyasada zor bulunuyormuş yurtdışından mı ne geliyormuş içeriği çokk iyi diğer ilaçlara göre dedi fiyatıda iyi 1 kutusu 53 TL

Eklentiler

• $image001.webp
    4 KB · Görüntüleme: 25
esra kız çocuğu geç hissedilir tatlım 5. aydan sonra hissettim ben kızları bunu erken hissettim
adetim geçti haftasına seyrimeleri hissettim 2 . ay bitti pıt pıtları hissettim ben ama tecrübeli olusumdan dolayıda olabilir erken hissetmem

Canım benimde öyle oldu, korkma çok şiddetli olanı hissediyormuşuz zaten bu aylarda çok uyuyor az haraket ediyormuş panik yapma :18:

Evet aynı şekilde benimde öyle oldu ama sonra birdaha hissetmedim,dediğin gibi biraz fazla acele ediyoruz sanırım

canım hakkını helal et bu olayı eşime anlattım baya güldüü yazık kadına canının derdinde dedi
helal olsun canım hangi ara anlattın sen bunu
kız canımın derdindeydim ama doğum sonuna kadar kızmadım eşime doğumdan sonra odaya çıkarken yanıma geldi ya işte o zman patlatmak istedim bir tane

kızlar doktorum bana bu ilacı yazdı aranızda kullanan var mı piyasada zor bulunuyormuş yurtdışından mı ne geliyormuş içeriği çokk iyi diğer ilaçlara göre dedi fiyatıda iyi 1 kutusu 53 TL

Ben elevit kullanıyorum canım, bunu vermedi doktor.

geçende ben öyle oldum sanırım mideyi üşütünce oluyor canım, dikkat et..

galiba öylee lavinyamm...biliyorsunyaa en baştan hiç olmamıştı mide bulantım..belkide mideyi üşüttüm..

ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum

ayyy hadi hayırlı haberlerle gell kuzumm:26:

veeeeeeeeeee annesininbirtanesi biraz daha günah işleyip kanınızaa girerr...
sabah paylaştıklarım ve yeni bulduğum ciciler:) bunları henüz almadım..almayı planladıklarımdan bazılarıı esraaaaaaaaaaaaaa teyzoşşşşşş

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-2.html#post24789120

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…