2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
fıkrayı okuyun lütfennnnnn

Eklentiler

• $65.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum
Ayy hadi bakalımm topiğimzin gün olarak enn büyük bebişinin cisiyeti neymiş öğrenelim inş Burda aynı heyecanı birlikte yasıyoruz ne güzel

ya evet benım ılk oldugu ıcınde anlamıyrm hem erken gıbıde gelıyr ne guzel sen hıssetmıssın

Canım ben daha 3-4 gündür hissediyorum, hatta biraz önce biraz fazla eğilerek oturmuşum tekmeleyip durdu pıtırcığımm

Kayseri Pınarbaşı'nda canlı intihar saldırısı yapılmış canım maalesef 2 polis şehit ve yaralılar var
ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar rabbim sehitlere rahmet versin ailelerine sabır versin inşşşyandığı yerde söndür yarabbimmm

sağol canım..evet öylee oldu ne yazıkkii Rabbim sabır versin ailelerinee:26:: yapanların/yaptıranlarında belasını versinn dilerimm...

Aynen canım benim,Allahım sabırlar versin inşallah o ailelere,bi kaç tane soysuz yüzünden tabir-i caizse başımız bitten kurtulmuyor ne yazık ki..
ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar rabbim sehitlere rahmet versin ailelerine sabır versin inşşşyandığı yerde söndür yarabbimmm

Evet amin canım amaç ortalığı karıştırmak,zaten yıllardır yapılan da bu değil mi? Ortalığı karıştırıp insanı insana kırdırmak..

ayyy bazen iş yerimdeki herkesi bir haşlamak istiyorum herkese içi dökmek istiyorum yaaaaa
özellikle bzim buradaki kadınlar o kadar kıskanççççççç ki, birbirlerini çekemiyorlarrrrrr

kızlar benim göbeğimden bıdışa kadar ince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o

kızlar doktorum bana bu ilacı yazdı aranızda kullanan var mı piyasada zor bulunuyormuş yurtdışından mı ne geliyormuş içeriği çokk iyi diğer ilaçlara göre dedi fiyatıda iyi 1 kutusu 53 TL

benim doktorum kan değerim düşük diye gynoferon verdi sadece onun dışında bişey vermedi:)

Bu arada Kayseri'de yaşayan arkadaşlar,hain bir saldırı olmuş geçmiş olsun...

Allahın cezaları terör saldırısı olmuş 2 polis şehit oldu Allah nasıl biliyrsa öyle yapsın o şerefsizleri

sağol canım..evet öylee oldu ne yazıkkii Rabbim sabır versin ailelerinee:26:: yapanların/yaptıranlarında belasını versinn dilerimm...

bu saldırıların artmasını sağlayanlarda kabahat, bunların seslerinin çıkmasına izin verenlerde. adamlar artık elini kolunu sallaya sallaya her yere dalıyorlar.. seslerinin çıkmasına izin verenler Allah'a havale...

ayyy masallah yaa neguzel benım daha 2,3 haftam var ozamn cok erken daha gecen gece dugune gıttım pıt pıt oldu sankı otrdugum yerde ama ınsanlarn yanında dınleyemedım kendımı galıba bızım gıbı oynak olcak bakalım bu gece yne gıdıcem dugune dıkkat edıcem bu kez olucakmı bsyler

kızlar benim göbeğimden bıdışa kadar ince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o

Benim de var çok az tatlımm normal bir şey gebelikte

ayyy bazen iş yerimdeki herkesi bir haşlamak istiyorum herkese içi dökmek istiyorum yaaaaa
özellikle bzim buradaki kadınlar o kadar kıskanççççççç ki, birbirlerini çekemiyorlarrrrrr

Ne oldu kuzum hayrola

Off iş yerindeki kıskançlıkları çok iyi bilirim...Bir sürü yalaka,hakaretler yeselerde yüzlerine tükürseler de "buyur şurası kuru kalmış"diyen bi sürü karaktersizler ordusu değil mi....

Eee davulla zurnayla karşıladılar pislikleri zamanında,daha ne bekliyoruz ki..Kabahat bizim koyun gibi güdülmeye çalışılan halkımızda ne yazık ki...

Yalnız "bıdış"tabirine de hasta oldum canım Genelde erkek bebişlerde olur o çizgi derler ama bi dene bakalım...

lavinyanın erkek

hayatbanaguzelin erkek

sendede varsa erkek

ne bendede mi erkek yoksaaa milanom seninkide mi erkek :))))

evet yaa ben "bıdış" kelimesini seviyorummm

Son düzenleme:
kızlar kacıncı haftalarda bebıslerınızın pıtpıtlarını veya hareketlerını hıssetmeye basladınız

canım bende 14 yada 15. haftada hissettim. gittikçe sıklaşıyor.

ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum

canım hayırlısıyla gel inşallah. ayy ne güzel ya, bebişini görcek :)

Medicalpark iyiki zaten isabetli bir karar olmuş.

Belki bu akşam cinsiyetini göstermiyecekti ondan sabaha kaldı diyip polyannacılık oynayabiliriz canım benim.

:)))) sağol canım. iyi düşünelim dimi. sabah sabah erken kalkim tatlı yiyim. uyuyamam ki heyecandan.

Kayseri Pınarbaşı'nda canlı intihar saldırısı yapılmış canım maalesef 2 polis şehit ve yaralılar var

Allah rahmet eylesin şehitlerimize. Allah bunların cezasını versin, bunlara yardım edenin de, bu olaylara sevinenin de.

fıkrayı okuyun lütfennnnnn

güzel fıkra akşam eşime anlatayım bakim ne tepki vercek :)

kadının olduğu yerde kıskançlık kesin vardır. boşver yesinler birbirini.

benimde hafif belirdi. onun ile ilgili yazılar var. okumuştumda unuttum be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…