nasıl olmuş canım
Bu arada Kayseri'de yaşayan arkadaşlar,hain bir saldırı olmuş geçmiş olsun...
Ayy hadi bakalımm topiğimzin gün olarak enn büyük bebişinin cisiyeti neymiş öğrenelim inşayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum
ya evet benım ılk oldugu ıcınde anlamıyrm hem erken gıbıde gelıyr ne guzel sen hıssetmıssın
ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar rabbim sehitlere rahmet versin ailelerine sabır versin inşşşKayseri Pınarbaşı'nda canlı intihar saldırısı yapılmış canım maalesef 2 polis şehit ve yaralılar var
sağol canım..evet öylee oldu ne yazıkkiiRabbim sabır versin ailelerinee:26:: yapanların/yaptıranlarında belasını versinn dilerimm...
ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar rabbim sehitlere rahmet versin ailelerine sabır versin inşşşyandığı yerde söndür yarabbimmm
akşam eşim okuyor yüzünü takip ediyorum son cümleyi okuyunca döndü bana bir baktı ama nasıl gülüyorummmbiliyordum bunu çok komikkk yaaaa
kızlar doktorum bana bu ilacı yazdı aranızda kullanan var mı piyasada zor bulunuyormuş yurtdışından mı ne geliyormuş içeriği çokk iyi diğer ilaçlara göre dedi fiyatıda iyi 1 kutusu 53 TL
Bu arada Kayseri'de yaşayan arkadaşlar,hain bir saldırı olmuş geçmiş olsun...
Allahın cezaları terör saldırısı olmuş 2 polis şehit olduAllah nasıl biliyrsa öyle yapsın o şerefsizleri
sağol canım..evet öylee oldu ne yazıkkiiRabbim sabır versin ailelerinee:26:: yapanların/yaptıranlarında belasını versinn dilerimm...
Ayy hadi bakalımm topiğimzin gün olarak enn büyük bebişinin cisiyeti neymiş öğrenelim inşBurda aynı heyecanı birlikte yasıyoruz ne güzel
Canım ben daha 3-4 gündür hissediyorum, hatta biraz önce biraz fazla eğilerek oturmuşum tekmeleyip durdu pıtırcığımm
kızlar benim göbeğimden bıdışa kadarince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o
ayyy bazen iş yerimdeki herkesi bir haşlamak istiyorum herkese içi dökmek istiyorum yaaaaa
özellikle bzim buradaki kadınlar o kadar kıskanççççççç ki, birbirlerini çekemiyorlarrrrrr
kızlar benim göbeğimden bıdışa kadarince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o
ayyy bazen iş yerimdeki herkesi bir haşlamak istiyorum herkese içi dökmek istiyorum yaaaaa
özellikle bzim buradaki kadınlar o kadar kıskanççççççç ki, birbirlerini çekemiyorlarrrrrr
bu saldırıların artmasını sağlayanlarda kabahat, bunların seslerinin çıkmasına izin verenlerde. adamlar artık elini kolunu sallaya sallaya her yere dalıyorlar.. seslerinin çıkmasına izin verenler Allah'a havale...
var ve normal oluşması canım:)
Benim de var çok az tatlımm normal bir şey gebelikte
Yalnız "bıdış"tabirine de hasta oldum canımGenelde erkek bebişlerde olur o çizgi derler ama bi dene bakalım...
kızlar kacıncı haftalarda bebıslerınızın pıtpıtlarını veya hareketlerını hıssetmeye basladınız
ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum
Medicalpark iyiki zaten isabetli bir karar olmuş.
Belki bu akşam cinsiyetini göstermiyecekti ondan sabaha kaldı diyip polyannacılık oynayabiliriz canım benim.
Kayseri Pınarbaşı'nda canlı intihar saldırısı yapılmış canım maalesef 2 polis şehit ve yaralılar var
fıkrayı okuyun lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?