2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
lavinyanın erkek

hayatbanaguzelin erkek

sendede varsa erkek

ne bendede mi erkek yoksaaa milanom seninkide mi erkek :))))

evet yaa ben "bıdış" kelimesini seviyorummm

Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?

ya kızlar deliricem saat 10,30dan beri kç kere aradım dr. hep acil doğuma gidiyor işi çıkıyor arıycaklardı beni sözde azönce yine ardım siz bizi arıycaktınız dedi delirdim bakalım bekliyorum hala inş. iyi haberler alırım dua edin bebişler

çok doğru söyledin canım, katılıyorum sana...

Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?

yaa bende tabiri caiz ise ayı gibi oldum :))))))))) kollarımda ki tüyler uzadı ((( bacaklarımdakiler zırt pırt çıkıyor. (( kaşlarımı sürekli almak zorunda kalıyorum ((((
saçlarım bile daha çabuk uzuyor.

bir kıll göbüşde bende var efenim çizgi kız çocuğundada olur benim kızlarda baya koyu ve iri çizgiydi ama sonradan kayboluyor
çatlaklar için bişeyler bişeyler yapıyorsunuz peki doğumdan sonra kalacak göbek için ne yapacaksınız
tavsiye göbeğinizi sıkıca sarın yada çok sıkı bir korse giyim kış ayında olmamızın yararı bu olacak sanırsam ikisinide yapabiliriz ama ihmal ederseniz göbek kalır ona göre
ben büyük kızda sıkı sıkı sardım göbeğimi hep am küçükde temmuz ayı olunca saramadım ve göbek kaldı
sezeryan olursa sararmazsınız ama korse sart mutlaka korseyi hazır edin

Son düzenleme:
ya herkes hissetmiş bebişini neredeyse ben daha bir kıpırtı bile hissedemedim ultrasonda da hiç hareket etmiyor benim pıtırcığım , kalbine bakıyorum hemende içim rahatlıyor niye böyle acaba bende bir problem mi var

Ama bende de vaarr oğlusum mu olacak kii

Canım senin kız mıydı?

Ya onun cinsiyetle pek ilgisi olacağını sanmıyorum da ben zaten tatile gideceğim zamanlar bile ağdayla temizlerim göbüşümü,sinir oluyorum çünkü...

Esmer olmayı seviyorum ama şu kıl-tüy olayı sinir bozucu.

aynen canım maşAllah saçlarım çok hızlı uzuyor bide tuylerım hızlı cıkıyor

canım tüyler esra86 nında vardı ama kızı olacakmış sanırım bu hormonlarla alakalı bir durum benim ilk ay öyle hızlı bir tüylenme yasadım ki ağda olmama karsın 1 aydan sonra uzaması gereken sekline çok çabuk gelmişti şimdi biraz yavasladı sayılır

ilk bebekde hemen hissedilmeyebilir canım birde karın derisinin kalın olmasıylada alakası var

Bilmiyorum ki tatlım göstermedi bizimki. Ama herkes kızın olur diyor

kızlar benim göbeğimden bıdışa kadar ince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o

Bende de çok hafif var canım...

:)))) sağol canım. iyi düşünelim dimi. sabah sabah erken kalkim tatlı yiyim. uyuyamam ki heyecandan.

:)) haklısın canım nasıl heycanlanmayacaksın ki :)

Varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Evet bacaklar, kaşlar ve göbiş kıllandı benimde canımcım, helede kaşlarımmm...

Yok kuzum merak etme sakin demekki bebişin, uyuyor da olabilir gördüğün zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…