kızlar benim göbeğimden bıdışa kadarince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o
lavinyanın erkek
hayatbanaguzelin erkek
sendede varsa erkek
ne bendede mi erkek yoksaaamilanom seninkide mi erkek :))))
evet yaa ben "bıdış" kelimesini seviyorummm
Yalnız "bıdış"tabirine de hasta oldum canımGenelde erkek bebişlerde olur o çizgi derler ama bi dene bakalım...
Allah rahmet eylesin şehitlerimize. Allah bunların cezasını versin, bunlara yardım edenin de, bu olaylara sevinenin de.
Off iş yerindeki kıskançlıkları çok iyi bilirim...Bir sürü yalaka,hakaretler yeselerde yüzlerine tükürseler de "buyur şurası kuru kalmış"diyen bi sürü karaktersizler ordusu değil mi....
Eee davulla zurnayla karşıladılar pislikleri zamanında,daha ne bekliyoruz ki..Kabahat bizim koyun gibi güdülmeye çalışılan halkımızda ne yazık ki...
benimde hafif belirdi. onun ile ilgili yazılar var. okumuştumda unuttum be canım.
Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?
Ama bende de vaarroğlusum mu olacak kii
yaa bende tabiri caiz ise ayı gibi oldum :))))))))) kollarımda ki tüyler uzadı((( bacaklarımdakiler zırt pırt çıkıyor. (( kaşlarımı sürekli almak zorunda kalıyorum ((((
saçlarım bile daha çabuk uzuyor.
Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?
canım tüyler esra86 nında vardı ama kızı olacakmış sanırım bu hormonlarla alakalı bir durum benim ilk ay öyle hızlı bir tüylenme yasadım ki ağda olmama karsın 1 aydan sonra uzaması gereken sekline çok çabuk gelmişti şimdi biraz yavasladı sayılıryaa bende tabiri caiz ise ayı gibi oldum :))))))))) kollarımda ki tüyler uzadı((( bacaklarımdakiler zırt pırt çıkıyor. (( kaşlarımı sürekli almak zorunda kalıyorum ((((
ilk bebekde hemen hissedilmeyebilir canım birde karın derisinin kalın olmasıylada alakası varya herkes hissetmiş bebişini neredeyse ben daha bir kıpırtı bile hissedemedim ultrasonda da hiç hareket etmiyor benim pıtırcığım , kalbine bakıyorum hemende içim rahatlıyor niye böyle acaba bende bir problem mi var
Canım senin kız mıydı?
Ya onun cinsiyetle pek ilgisi olacağını sanmıyorum da ben zaten tatile gideceğim zamanlar bile ağdayla temizlerim göbüşümü,sinir oluyorum çünkü...
Esmer olmayı seviyorum ama şu kıl-tüy olayı sinir bozucu.
kızlar benim göbeğimden bıdışa kadarince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o
:)))) sağol canım. iyi düşünelim dimi. sabah sabah erken kalkim tatlı yiyim. uyuyamam ki heyecandan.
yaa bende tabiri caiz ise ayı gibi oldum :))))))))) kollarımda ki tüyler uzadı((( bacaklarımdakiler zırt pırt çıkıyor. (( kaşlarımı sürekli almak zorunda kalıyorum ((((
ya herkes hissetmiş bebişini neredeyse ben daha bir kıpırtı bile hissedemedim ultrasonda da hiç hareket etmiyor benim pıtırcığım , kalbine bakıyorum hemende içim rahatlıyor niye böyle acaba bende bir problem mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?