2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.

yarın 8:30 oldu randevum :)))))))))))) sinirden gülüyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffff

ay kıyamam sinir bozsucu olmuş:) neyse azcık kaldı sabret:)

geçende ben öyle oldum sanırım mideyi üşütünce oluyor canım, dikkat et..

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. sen bu ay hakkını dolduranlardansın:)

Öglen yemek vaktimiz gelmiş geçmiş farkında değiliz
yanlız bir yemek söylemişim adamlar 2 çift çatal -kaşık göndermişler abarttım mı ne ?

yarasın kuzum ye maşallah:)

bulemsu canımm sanırım aynı mesajdan 5 kez yazmışız

ne zaman gitmiştin en son şekerim

12+1 de gitmiştim canım. şimdi 16+5 olacak. rahat rahat seçilir.

hayatbanaguzel yüzünden burcu doktora gidemedi gidemedi gidemedi burcu doktora gidemedi

:))))))))) heee bide biliyor cinsiyetini hala benle aynı gün gitmek istiyor. alla alla

ama kıyamammm canım ya en azından erken saate vermişler, nereye gidiyorsun canım sen hangi hastane veya doktor?

medicalparka gidiyorum. evimede işimede yakın olan bir hastane olsun istedik. kent var birde bu tarafta onun anlaşması yok, bide metropol var. onda da sıra almak gerekiyor. valla uğraşamadım.

inşAllah canımmm hayırlısıyla bizde o karılardan oluruzzz

ayy hiç meraklı değilim yaa... son anda korkabilirim ben....:26: kocamı isterim ben yanıma yaaa uffff napıcam benn

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. sen bu ay hakkını dolduranlardansın:)

emin misin

valla lavinya internette maillerimi açınca bütün alışveriş sitelerinin mailleri arka arkaya dizilmiş oluyor... önceden kadın reyonuna girip bakardım, şimdi direkt çocuk reyonuna dalıyorum...

minikmiş kız o zaman şimdi kesin seçilir sizdede 4D var dimi onda kesin görülür

he yaaa meraklı işte hayat

ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum

ay canım yaa bende biraz önce onu düşünüyordum kocişim yanımda olsun ağrı sancı çekerken o olmazsa kimin elini sıkıcam ben ameliyathanelerden korkuyorum zatennn offff kimseyide tanımıyoruzzzz Allahım yardımcımız olsun

kızlar kacıncı haftalarda bebıslerınızın pıtpıtlarını veya hareketlerını hıssetmeye basladınız

ya canım ben 15in sonunda çok hissetmiştim... 2 gün önceye kadar da hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum hiç...niye ki acaba :26: yalvarıyorum ona "bebeğim nolur hareket et, güldür annenin yüzünü, tek ihtiyacım olan senin varlığını hissetmek" diye... duymuyor beni

evet çok zor... hele benim konyadaki hastane faciamdan sonra iyice gerildim...aklıma getirmemeye çalışıyorum.

esra geçen hafta gittiğimde bebek hiç kıpırdamıyordu korktumm hemde nasıl meğer uyuyormuş kuzummm kalbi atıyorduda çok şükür dedim dinleniyordur annesi bebek npsın geçen haftdan yorulmuşturrrrrrrr

a-a ama bazen olur belki bişi bozmuştur :26:

aşkkk olsun ama

medicalparka gidiyorum. evimede işimede yakın olan bir hastane olsun istedik. kent var birde bu tarafta onun anlaşması yok, bide metropol var. onda da sıra almak gerekiyor. valla uğraşamadım.

Medicalpark iyiki zaten isabetli bir karar olmuş.

Belki bu akşam cinsiyetini göstermiyecekti ondan sabaha kaldı diyip polyannacılık oynayabiliriz canım benim.

Son düzenleme:

ay canımmm heyecan tavanda zaten bizimmmmm had çabul git gelllll 15.30 daydı dimi randevunnnn ne zaman yazarsın bizeee

bende azcık daha heyecanlandırim dedım15:00 te canım ama benım doktor yogun 16 dan once gıremem ondan sornada ıse gelmeyı dusunmuyorum mesaı 6 da bıtıyo gercı ama bı sekılde yazmaya calısırım sızlerle paylasmayı bende cok ıstıyorum cunküüü

biliyorum inşAllah

yani okadar istemişsin ki adamlar herhalde iki kişi yer bunu ancak diye fazla fazla göndeermişlerrr

afiyet olsun şekerim

valla yarın görcez artık kime morun yakıştığını

yavru kuşum sen iyi bakamamışsın

iki kişi olduğunu nasıl da bilmişler

Adamlarda suç yok ben abartmışım
Keşke banada soran olsa ama bizim yemekhanemiz yok dışardan yiyoruz :2::2:
eşimle en temiz lokantayı seçtik burda ondan yiyoruz bakalım.. Sebze ağırlıklı olduğu için eşim burdan ye diye tembihledi

senin kocada benim koca gibi elinden tutup haydi halay çekelim derse ne edeceksin ya
geçen konusuyoruz birinde halay çektin birinde normalse bir sezeryansa iki çaldır dedin bakalım bunda ne edecen dedim
önce güldü utandı sonra ama çaldır dediğimde sen telefonda konusamazsın diye öyle mesaj attıydım diye savunmaya geçiyor
sanki benim mesajım yok veya sezeryana giderken benim derdim durun ben bir çaldırıp kapatayım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…