(((((((((( hiç boşuna ümitlenmeyin. doktorun yine acil ameliyatı çıkmış. az önce aradılar.
yarın 8:30 oldu randevum :)))))))))))) sinirden gülüyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffff
kızlarrr çğlen yemeğinde içim dışımaa çıktııhamilelik süresince 2.kez, iş yerinde ilk kez istifar etmiş bulunmaktayım...:2: çok kötü hissediyorum kendimi...noluyoo bana 5.ayın içine girdiğim şu günlerdee yaaa:44:
Eki Görüntüle 427768 Eki Görüntüle 427769 Eki Görüntüle 427770 Eki Görüntüle 427771 Eki Görüntüle 427772
gel de tut kendini alma bunları...
ayy tombiş tombiş bacakları ne tatlı durucak bunların içinde, pıt pıt koşucak annesine
Öglen yemek vaktimiz gelmiş geçmiş farkında değiliz
yanlız bir yemek söylemişim adamlar 2 çift çatal -kaşık göndermişler abarttım mı ne ?
moonsun88 esraa86 kız aynı mesajı kaç defa yolladınız siz bakımmmm
burcuxxx özel dr o kötülüğü var işte herkes 9 ay o doktorda muayene oluyor doğumda ve ameliyatta onu istiyor haklılar tabiii
neyse canım inşşş bebişin üzmezde hemen verir pozisyonları
ne zaman gitmiştin en son şekerim
hayatbanaguzel yüzünden burcu doktora gidemedi gidemedi gidemedi burcu doktora gidemedi
ama kıyamammm canım ya en azından erken saate vermişler, nereye gidiyorsun canım sen hangi hastane veya doktor?
inşAllah canımmm hayırlısıyla bizde o karılardan oluruzzz
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. sen bu ay hakkını dolduranlardansın:)
12+1 de gitmiştim canım. şimdi 16+5 olacak. rahat rahat seçilir.
:))))))))) heee bide biliyor cinsiyetini hala benle aynı gün gitmek istiyor. alla alla
medicalparka gidiyorum. evimede işimede yakın olan bir hastane olsun istedik. kent var birde bu tarafta onun anlaşması yok, bide metropol var. onda da sıra almak gerekiyor. valla uğraşamadım.
bulemsu canımm sanırım aynı mesajdan 5 kez yazmışız
ayy hiç meraklı değilim yaa... son anda korkabilirim ben....:26: kocamı isterim ben yanıma yaaa uffff napıcam benn
emin misin
valla lavinya internette maillerimi açınca bütün alışveriş sitelerinin mailleri arka arkaya dizilmiş oluyor... önceden kadın reyonuna girip bakardım, şimdi direkt çocuk reyonuna dalıyorum...
kızlar kacıncı haftalarda bebıslerınızın pıtpıtlarını veya hareketlerını hıssetmeye basladınız
ayy kızlar 15-20 dk sonra cıkıcam ısten hastane ıcın heyacandan ölcem galıbaa su an bıde hastanede bekelrken düşünemiyorum
kızlar kacıncı haftalarda bebıslerınızın pıtpıtlarını veya hareketlerını hıssetmeye basladınız
ay canım yaa bende biraz önce onu düşünüyordum kocişim yanımda olsun ağrı sancı çekerken o olmazsa kimin elini sıkıcam benameliyathanelerden korkuyorum zatennn offff kimseyide tanımıyoruzzzz Allahım yardımcımız olsun
ya canım ben 15in sonunda çok hissetmiştim... 2 gün önceye kadar da hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum hiç...niye ki acaba :26: yalvarıyorum ona "bebeğim nolur hareket et, güldür annenin yüzünü, tek ihtiyacım olan senin varlığını hissetmek" diye... duymuyor beni
kızlarrr çğlen yemeğinde içim dışımaa çıktııhamilelik süresince 2.kez, iş yerinde ilk kez istifar etmiş bulunmaktayım...:2: çok kötü hissediyorum kendimi...noluyoo bana 5.ayın içine girdiğim şu günlerdee yaaa:44:
senin yüzünden zaten :)))))))
canım oluyor öyle. daha bu sabah çıkardım, hemde kahvaltıdan sonra((((
valla anam doğuran doğurana. neyseki öbür haftaya kalmadı. yarın sabah görcez inşallah. benim bebiş geçen göstermiştide bişi anlaşılmıyordu. rahat bir bebek :))) doktor emin olmak için vajinal bakalım demişti. bende istememiştim.
haklısın. baştan savma olmaz inşallah. bu gecede saçma şeyler görürüm artık :))) 10 a kadar gelirim yarın. 8:30 a aldım.
medicalparka gidiyorum. evimede işimede yakın olan bir hastane olsun istedik. kent var birde bu tarafta onun anlaşması yok, bide metropol var. onda da sıra almak gerekiyor. valla uğraşamadım.
ay canımmm heyecan tavanda zaten bizimmmmmhad çabul git gelllll 15.30 daydı dimi randevunnnn ne zaman yazarsın bizeee
biliyoruminşAllah
yani okadar istemişsin ki adamlar herhalde iki kişi yer bunu ancak diye fazla fazla göndeermişlerrr
afiyet olsun şekerim
valla yarın görcez artık kime morun yakıştığını
yavru kuşum sen iyi bakamamışsın
iki kişi olduğunu nasıl da bilmişler
esramm bunlar çok güzel..nerden buldun?
valla bebeğim enteresan olan benim olması gereken zamanda olmayıptaa şimdi olması...yemekten tiksindim...eti çiğ bırakmışlar...bilmeden aldım bi lokma sanırım o tetikledii
bilmiyorumki kuzum yaaa,:18: ateş basıyor bi ara..çıkarıyorum uzun kolluları kısa kolluyla uyuyorum gece...acaba üşütüyormuyum?
eeee siz artık iki cansınız zaten kuzumm...
adamlar bilmişlerrrde koymuşlarrgeçende bizim kurumda yemek listesi hazırlamadan sorumlu beyefendi beni aradı 'hilal hanım canınızın istediği, listede olmasını istediğiniz bişey varsa söyleyinde koyalım'dedi...pek mutluu oldumm..az birazda utandımmm
senin kocada benim koca gibi elinden tutup haydi halay çekelim derse ne edeceksin yaay canım yaa bende biraz önce onu düşünüyordum kocişim yanımda olsun ağrı sancı çekerken o olmazsa kimin elini sıkıcam benameliyathanelerden korkuyorum zatennn offff kimseyide tanımıyoruzzzz Allahım yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?