Bende de çok hafif var canım...
:)) haklısın canım nasıl heycanlanmayacaksın ki :)
Varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Evet bacaklar, kaşlar ve göbiş kıllandı benimde canımcım, helede kaşlarımmm...
ya kızlar deliricem saat 10,30dan beri kç kere aradım dr. hep acil doğuma gidiyor işi çıkıyor arıycaklardı beni sözde azönce yine ardım siz bizi arıycaktınız dedi delirdim bakalım bekliyorum hala inş. iyi haberler alırım dua edin bebişler
ben ben ben varım
benimde ya hemde nasıl uzun uzun koyu koyu 8. aydan itibaren dökülüyormuş ama korkma:)
Bilmiyorum ki tatlım göstermedi bizimki. Ama herkes kızın olur diyor
canım tüyler esra86 nında vardı ama kızı olacakmış sanırım bu hormonlarla alakalı bir durum benim ilk ay öyle hızlı bir tüylenme yasadım ki ağda olmama karsın 1 aydan sonra uzaması gereken sekline çok çabuk gelmişti şimdi biraz yavasladı sayılır
ilk bebekde hemen hissedilmeyebilir canım birde karın derisinin kalın olmasıylada alakası var
Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?
bir kıll göbüşde bende var efenim çizgi kız çocuğundada olur benim kızlarda baya koyu ve iri çizgiydi ama sonradan kayboluyor
çatlaklar için bişeyler bişeyler yapıyorsunuz peki doğumdan sonra kalacak göbek için ne yapacaksınız
tavsiye göbeğinizi sıkıca sarın yada çok sıkı bir korse giyim kış ayında olmamızın yararı bu olacak sanırsam ikisinide yapabiliriz ama ihmal ederseniz göbek kalır ona göre
ben büyük kızda sıkı sıkı sardım göbeğimi hep am küçükde temmuz ayı olunca saramadım ve göbek kaldı
sezeryan olursa sararmazsınız ama korse sart mutlaka korseyi hazır edin
ya herkes hissetmiş bebişini neredeyse ben daha bir kıpırtı bile hissedemedim ultrasonda da hiç hareket etmiyor benim pıtırcığım , kalbine bakıyorum hemende içim rahatlıyor niye böyle acaba bende bir problem mi var
aynen canım maşAllah saçlarım çok hızlı uzuyor bide tuylerım hızlı cıkıyor
canım tüyler esra86 nında vardı ama kızı olacakmış sanırım bu hormonlarla alakalı bir durum benim ilk ay öyle hızlı bir tüylenme yasadım ki ağda olmama karsın 1 aydan sonra uzaması gereken sekline çok çabuk gelmişti şimdi biraz yavasladı sayılır
ilk bebekde hemen hissedilmeyebilir canım birde karın derisinin kalın olmasıylada alakası var
ama ultrasonla bakınca da doktor hiç hareket görmüyorum , ultrasonda bebeği hareket etemeyen hamiş var mı ki :)
benimde var tüylenme :)
Varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
esra geçen hafta gittiğimde bebek hiç kıpırdamıyordu korktumm hemde nasıl meğer uyuyormuş kuzummm kalbi atıyorduda çok şükür dedimdinleniyordur annesi bebek npsın geçen haftdan yorulmuşturrrrrrrr
Ah canımmm,aynen aynen Allahım sağlık versin ve eşlerimizi başımızdan eksik etmesin 4 gündür yok öyle özledim ki...
ayyy cnm ya kıyamma ınsan nasıl meraklanıyr noluyr ne bıtyr dye ya normal herhalde bunlar her dk ıcerde hareket etmıylar herhalde benımde gecenlerde ıkı kere ıcımde baya sıddetlı bır pıt pıt oldu korktum bı an valla noluyr dye herhalde bebıs dedım cok guzeldı ama sımdı dedıgın gıbı tık yok ama herkesın anlaması degsyrmus benım ılk oldugu ıcın anlamıyrm tahmını 16.ve 18haftalarda baslıyrmus bız braz acele edıyrz galıba
aynen benimde öyle direk bakmadan sil:) valla ucunu kaçıracaz:)
yeri genişliyor bebek içinde küçük kalıyor o zamanlar ve bebek dinlendiği zamanlar hissedilmiyor canım bende de oldu bende çok endişe ettim hatta burda da paylaştım hatırlarsan sorun olmuyor korkma:)
esra kız çocuğu geç hissedilir tatlım 5. aydan sonra hissettim ben kızları bunu erken hissettim
adetim geçti haftasına seyrimeleri hissettim 2 . ay bitti pıt pıtları hissettim ben ama tecrübeli olusumdan dolayıda olabilir erken hissetmem
ayyy bazen iş yerimdeki herkesi bir haşlamak istiyorum herkese içi dökmek istiyorum yaaaaa
özellikle bzim buradaki kadınlar o kadar kıskanççççççç ki, birbirlerini çekemiyorlarrrrrr
kızlar benim göbeğimden bıdışa kadarince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o
Ama bende de vaarroğlusum mu olacak kii
Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?
Aha bi kıldaş daha :)))
Anneme diyorum ki anne bi sürü özelliğinle sana çekeydim de,şu kıllı yönünü bana vermeseydin yaa,maymuna mı baktın hamileyken naaptın diyorum.
Neyse ki 15 yıldır yoğun ağda seanslarımdan sonra bayağı bir seyrelmem var şükür..
evet göbeğimde kıllı üfffff
Aha bi kıldaş daha :)))
Anneme diyorum ki anne bi sürü özelliğinle sana çekeydim de,şu kıllı yönünü bana vermeseydin yaa,maymuna mı baktın hamileyken naaptın diyorum.
Neyse ki 15 yıldır yoğun ağda seanslarımdan sonra bayağı bir seyrelmem var şükür..
ama ultrasonla bakınca da doktor hiç hareket görmüyorum , ultrasonda bebeği hareket etemeyen hamiş var mı ki :)
benimde var tüylenme :)
hmm yorulmuştur derkenAllah seni ne etsin yaaaaaaaa çatlakkk
bıdışben de de var çok hafif....
benim de var, kız olucak benimkisii... seninki de kız olucak ya milona, herkes öyle diyomuş bak
benim sadece o çizgi belirdi...onun haricinde hiç bir uzama belirtisi yok
Evet yok mu arttıran?
Eşim bazen diyor ki bana"hadi yarışalım hangimiz daha kıllı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?