2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

beni hep atlıyorsunuz ufff zaten cnım sıkkın

ama ultrasonla bakınca da doktor hiç hareket görmüyorum , ultrasonda bebeği hareket etemeyen hamiş var mı ki :)
benimde var tüylenme :)

Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?

evet göbeğimde kıllı üffffff

sezeryan olursa hiçbişi yapamaz mıyız? korsede olmaz tabi dimi?

canım normaldir. zaten 15. 16. haftada başlar diyorlar. o hareket ediyordurda sen hissetmiyorsundur. şimdi değilde ilerde hareket etmezse kötü. içini ferah tut.

aynen canım maşAllah saçlarım çok hızlı uzuyor bide tuylerım hızlı cıkıyor

((( evet ya ne bu. sinir bozucu.

cinsiyet göstergesi olduğunu bende düşünmüyorum canım. benim sinirim bozuluyor, kıllı olmak hoş değil. ohh temizlendim diyorsun bir bakmışın çabuk çıkmış. ((

Kızlar bende de azalma oldu kaşlarım hiç çıkmıyor,normalde hemen çıkan tüylerim de 1 ayda ancak çıkıyor ve çok seyreldi :44: Bende mi terslik var sadece :44:

Varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Aha bi kıldaş daha :)))

Anneme diyorum ki anne bi sürü özelliğinle sana çekeydim de,şu kıllı yönünü bana vermeseydin yaa,maymuna mı baktın hamileyken naaptın diyorum.

Neyse ki 15 yıldır yoğun ağda seanslarımdan sonra bayağı bir seyrelmem var şükür..

esra geçen hafta gittiğimde bebek hiç kıpırdamıyordu korktumm hemde nasıl meğer uyuyormuş kuzummm kalbi atıyorduda çok şükür dedim dinleniyordur annesi bebek npsın geçen haftdan yorulmuşturrrrrrrr

hmm yorulmuştur derken Allah seni ne etsin yaaaaaaaa çatlakkk

Ah canımmm,aynen aynen Allahım sağlık versin ve eşlerimizi başımızdan eksik etmesin 4 gündür yok öyle özledim ki...

amin canım... valla biz artık telde özledim, ne zaman biticek... vs konuşmuyoruz yoksa çok kötü oluyoruz. sen de bi kaç aylığına alışıcaksın canım, sıkma canını.

benim de ilk canım, gerçi doktor hareket ettiğini gösterdi bize ultrasonda... ama sürekli hissetsek keşke... durmasa yerinde hiç

elim gitmiyor silmeye... tam silicektim bugün, annesinbirtanesinin aldıklarını görünce kıyamadım, açtım hepsini teker teker

korkmak değil de sürekli hareket etsin istiyorum ya ondan böyle...

zaten ilk gebelik te biraz geç hissedilirmiş... kız olmasıyla da alakalı olabilir tabii

ayyy bazen iş yerimdeki herkesi bir haşlamak istiyorum herkese içi dökmek istiyorum yaaaaa
özellikle bzim buradaki kadınlar o kadar kıskanççççççç ki, birbirlerini çekemiyorlarrrrrr

ama birbirlerine can ciğer kuzu sarmasılardır kesin

kızlar benim göbeğimden bıdışa kadar ince koyu renk bir çizgi oluştu sizdede var mı öyle birşey neden oluşur o

bıdış ben de de var çok hafif....

Ama bende de vaarr oğlusum mu olacak kii

benim de var, kız olucak benimkisii... seninki de kız olucak ya milona, herkes öyle diyomuş bak

Valla benim de erkek te ben de yok o çizgi bende kıl var maalesef,iyice tüylendim ya,var mı göbüşü kıllanan?

benim sadece o çizgi belirdi...onun haricinde hiç bir uzama belirtisi yok

hahahahaaha maymun muuu ben babama çekmişim canımmm sakal bıyık kaş ne desen bende annemin maşAllah kılları az bacağının üst tarafında çıkmıyor benimki ise futbolcu bacağı gbiii

ayyy maymuna mı baktınnn güzel sözmüş ben de sorayım deveye mi baktın da bu kadar uzadım ben diye

ama ultrasonla bakınca da doktor hiç hareket görmüyorum , ultrasonda bebeği hareket etemeyen hamiş var mı ki :)
benimde var tüylenme :)

bana da didiler ki az biraz taltı ye bak nasıl hareketleniyor..alakası ne bilmiyorum ama demek ki var bi şey benimki de hiç hareket etmiyo öyle ultrason sinyallerinde az biraz el kol hareketi yapıyor o kadar...
ama ben tatlı istemiyorum hiç

yalan mııı

iyiliğimi versin inşAllah

Yaşasın tek kıllanan ben değilim demek ki :) :) Ben kumralım ve benim kıllarım genelde seyrek olur ama şimdi göbeğimdeki kıllar siyah siyah gözüme batıyor. Koltuk altı,bacak ,kaş v.s. haftada bir alıyorum artık. Eskidedn ayda bir alırdım, onda bile benimle dalga geçerlerdi ne var ki alıyorsun, bir şey görünmüyor derlerdi. Ne güzel günlerdi :)

Bir de bir şey daha soracağım ilk 3 ay midesi bulanmayıp şimdi bulanmaya başlayan var mı? Benim 2 gündür hafif mide bulantım var, umarım geçicidir. Canım hiç yemek yapmak istemiyor, iştahımda gitti

Canlar naberrrrrr gorusemedik bugun... Ozledim sizi. Ya telefondan giriyorum hersryi okuyamadim ama bulemsu nun tatlis kiZlarini gprdummm cok tatlilar masallah canimm

Kızlar bu vitamin haplarını daha ne kadar alıyoruz :26: dr bana demedi şu kadar aya kadar al diye ama ben de sıkıldım artık hap içtikce iştahım artıyor hamilelik iştahım 5 vitamin iştahım 7
5*7 = 35 öffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…