2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canımmm çikolata yee kerataalar öyle bir hareketleniyor kiii mşAllah :118::118::118:

çok şanssızım sanırım ilk üç ayım yatarak hatta hastanede geçti 5 kilo verdim , tatlı şeyleri canım çekmedikçe agzıma süremiyorum çikolata delisi olan ben hamile kaldım kalalı daha kırıntısını bile yemedim yersem hemen çıkartıyorum . yani test etme amacım da yok çikolatayla

amin canım... valla biz artık telde özledim, ne zaman biticek... vs konuşmuyoruz yoksa çok kötü oluyoruz. sen de bi kaç aylığına alışıcaksın canım, sıkma canını

Aynen canım saat başı tel.deyiz,kulaklık takıyorum artık
Allahtan eşim 1 haftalığına gidiyor geliyor en az 10 il geziyor şu yaz ayları bu yüzden benim kabusum...

hahahahaaha maymun muuu ben babama çekmişim canımmm sakal bıyık kaş ne desen bende annemin maşAllah kılları az bacağının üst tarafında çıkmıyor benimki ise futbolcu bacağı gbiii

Benim de tam tersi babam ve sülalesi kılsız tüysüzdür,annem ve teyzelerim kıl yumağı

Eşim de kıllıdır,diyoruz bu velet doğunca kıldan gözükmez herhalde,Allahtan erkek,kız olsaydı yanmıştı...

Kızlar bende de azalma oldu kaşlarım hiç çıkmıyor,normalde hemen çıkan tüylerim de 1 ayda ancak çıkıyor ve çok seyreldi :44: Bende mi terslik var sadece :44:

esraa86;24790252 elim gitmiyor silmeye... tam silicektim bugün .!.:
annesinbirtanesi[/COLOR]nin aldıklarını görünce kıyamadım, açtım hepsini teker teker

korkmak değil de sürekli hareket etsin istiyorum ya ondan böyle...

sil sil ben öyle yaptım yoksa ipin ucu kaçar..

geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşirsinn

ayyy kızlarrr sağ trafımda hafif ağrı ve hareketlenme var ufaklık yerleşiyor sanırsamm

aynen canım ya neyse bu sefer gittiğimde hareket eder inş ultrasonda yoksa alcam elime nutella kavanozunu çatlayana kadar yiyeceğim

tüysüzlüğü kızsa eğer inş annem yda annaneme çeker maşllah

ay bu heriflerrr aynı şekerim oda maşAllah sakal tıraşı birlikte olalım mı diyor dalga geçiyor benleee

Hahahaa o da iyiymiş bak,
benide acaip delirtmeye çalışır beyefendi,kendisi 2 gün traş olmasın maymuna döner zaten,deli maymunum yaa aah ah özledim yaa

Ay b kadar olur Aysuuuuun az once esim de benle dalga gecti yuzumdrki tuyler baya artti bi ara aldiriyodum simdi biraktim o yuzden yeni yeni farkediyo benim makineyi al da bi guzel tras ol haytim drmesinn miii ya giiiit dedim iyice moralimi bozdun. O yuzden birazdan kuafore gitcem hem kas icin hem de yuzumeee yoksa daha cok dalga konusu olurum... Kizlar kildan tuyden ben de cok muzdaribim anne hiccc cekmemisim yaa kadin cillop gibi tuy diye bbisey yokk. Ama ablamla ben halalara cekmisiz. Hele ben cok beyaz tenli oldugumdan siritiyo resmennn:26: ne guzel lazer yaptiriyodum 4 seanstan sonra hamile kaldim. Dogumdan snra hemen dvam insallahhh

makineye çamasır attım bulaşık makinesini çalıuştırdım 3 sayfa yazmışsınız hemen canım korse giyebilirsin dikişler alındıktan sonra ama sarma farklı oluyor benim 5 metre kuşağım vardı eşim etrafımda döne döne sarıyordunefes bile zor alıyordum

anneminde tüyü yok hiç hemde hiçbir yerinde bembeyaz süt gibi kadın bende sorarım nedne böyle olduk diyede babanıza çekmişsiniz ne yapayım der sen benzetme dedi bana ama büyük kız babaya daha çok benzer beyaz olması haricinde ama kıllı olacak galiba küçük kız bana benzer ama onunda tüyü yok gibi kızlardan biri annenesinden ten rengini almış biri tüysüz yaşamı

Canlar naberrrrrr gorusemedik bugun... Ozledim sizi. Ya telefondan giriyorum hersryi okuyamadim ama bulemsu nun tatlis kiZlarini gprdummm cok tatlilar masallah canimm
teşekkür ederiz tatlım

merve ben sana bişi sormuştum ama şimdi unuttum önceki sayfalarda var :26:
cinsiyet tahminine münire ne dedi dedin ya akıllı çok konusunca unutuyon mu ne

bende ağda yaptırdım bu ay önceden sarartıcıyla idare ediyordum sarkıyormus uzun zamandan sonra agdayla

Son düzenleme:

benim doktorum vermiyor kan hapından başka. düzenli beslendikçe vitamine gerek yok. bir arkadaşım elevit kullandı 20 günde 3 kilo almıştı doktor hemen bıraktırdı, dediğin gibi çok iştah açıyor..

saol bulemsu yaaaa utandırdın beniii aramızdaa :89::89::89:

merveeee evet yaaa senin cinsiyet tahminine minure ne dedi hani doktor olan

Benimkisi hamilelik kıldaşı oldu ama olsun şuan özellikle göbiş ve kaşlar orman ormannnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…