seni gidi yaramaz tek ben değilmişim demekkiiii mutlu oldum şimdiiiii
benim eşim öyle geceliklerden süsten püsten etkilenmiyor tam tersi doğal olunca adam saldırıya geçiyor azcık benimki terss
valla kız bunla alkalı kk da başlık bile var
benim gibi fallara kalanlarda bakıyor işte dr tescili gelene kadar
aman bosver canım geçen hafta çok çalıştın bu hafta tatil ilan edelim:13:yok canım hamilelikten. bende de yoktu bu tüyler, ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu. Allahtan yüzümdekiler normal, kaşlarıda alıyorum, bişi gerekmiyor. hatta geçen eşime sordum yüzüm kıllanmış mı diye, yok sakın yüzüne bişi sürme dedi. cildim çok beyaz hassas olduğu için korkuyor alerji olurum diye.
bir arkadaş daha vardı ama kimdi unuttum canım ya. sonradan bulanan biri vardı.
hee nerdesin sen bakim??? telden olmuyor canım ya, pc ile gel :)
bugün 2000. sayfayı görecez heralde. ben bugün adam akıllı çalışamadım size cevap yazmaktan. Allahtan önemli iş yok elimde, telefonla hallediyorum işleri :)
fantazi mi :26:kız hastayım hasta neyin fantazisi buoda ayrı bir fantezi şekerim
herkese merhabaa ne kadar kalabalıksınız maaşallah.nasılsınız bakalım? biz çok iyiyiz iştahımız yerinde ve zıpzıp zıplıyoruz her nekadar bebeğimden haber alamasamda değişik şeyler olmaya başladı içeride hissediyorum. gün sayıyorum 14 gün kaldı. her sabah kalktıgımda şu kadar kaldı anneciğim gelicem seni görmeye diyorum bebeğime beni duymasada onu düşündüğümü bilsin istiyorum yok böyle bi sevgiii tarif edemiyorum siz hepiniz anlıyorsunuz aynı şeyleri yaşıyoruz.
bu arada bi site buldum sizlerle paylaşmak istedim pozitif doğum hikayeleri var bi göz atın derim.
Doğum Haberleri
aman bosver canım geçen hafta çok çalıştın bu hafta tatil ilan edelim:13:
fantazi mi :26:kız hastayım hasta neyin fantazisi bu
hadi bakalım bana ne dicek. bu aradaaa çin takvimi ne diyo sna canım? o da tutuyo heralde yaa....Canım bana erkek demişti,dr.um da %100 erkek dedi..Kısmet bakalım
hahaha yaaa ben de güldüm valla napalım beklemek çaresizlikkkayyy kızlarrr kusura bakmayınnn baya güldümm şimdii
zırt olursa kız pırt olursa erkek oluyormuşşşşşşşş haahahahaa
kendimizi okadar kaptırmışız kiii çok komiğiz yaaaa
evetttt pc deyim burcu seni dinliyorummmm
bir arkadaşım der ki boşa para vermeyin gene sonuçta bişey kalmıyorKız sorma,bu da öyle,geceliği,baby doll'ü her neyse beğendiğini söylemesi 10 saniye almıyo zaten,bi bakıyorum ki doğalım
Ay çok açık oldu herhalde
Ama ben seviyorum rengarenk alıyorum valla çekmecelerimde duruyo
hehehehehe
hamile kalmadan öncede gözüm seğiriyor acaba hamileyim siivilce çıktı acaba hamilemiyim
hayal gücü diyosun öylemiiiiadamın fantezisi yahuuuuu
hadi bakalım bana ne dicek. bu aradaaa çin takvimi ne diyo sna canım? o da tutuyo heralde yaa....
hahaha yaaa ben de güldüm valla napalım beklemek çaresizlikkk
evetttt pc deyim burcu seni dinliyorummmm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-94.html
kız bak linki veriyorum tekrar gir yaz yahu çatlatma beniiii
aman bosver canım geçen hafta çok çalıştın bu hafta tatil ilan edelim:13:
Çin takvimi de Rus takvimi de erkek çıkıyordu canım...hadi bakalım bana ne dicek. bu aradaaa çin takvimi ne diyo sna canım? o da tutuyo heralde yaa....
bir arkadaşım der ki boşa para vermeyin gene sonuçta bişey kalmıyor
hehehehehe
bende hamileyim allah izin verirse 21 kasimda bebegim olucak :) 14 haftalik oldu
canım ağda için uzatmıyormusun belli bir seviyeye kadar o zaman görmuyor mu :26:
Kız sorma,bu da öyle,geceliği,baby doll'ü her neyse beğendiğini söylemesi 10 saniye almıyo zaten,bi bakıyorum ki doğalım
Ay çok açık oldu herhalde
Ama ben seviyorum rengarenk alıyorum valla çekmecelerimde duruyo
ramazan sonrası haptan zehirlendim gözüm bile 3 saate yakın görmedi hastaneden geldik açıldım biraz ama halim yok acıdım sana ama fazla yakınımda durma diyor banaAma öle deme canım yaa,si bende de tam tersi olur hastayken yine bende bi kudurukluk olur ama maalesef,çaresiz olunca daha da bi gıcık olurum
yazdım yazdımmm.. msj attım meraklı melahatthadi bakalım bana ne dicek. bu aradaaa çin takvimi ne diyo sna canım? o da tutuyo heralde yaa....
hahaha yaaa ben de güldüm valla napalım beklemek çaresizlikkk
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-94.html
kız bak linki veriyorum tekrar gir yaz yahu çatlatma beniiii
beklemedeyim. cevap gelince söylerim canımcımcımcım. hadi kaçtım öptmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?