2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
seni gidi yaramaz tek ben değilmişim demekkiiii mutlu oldum şimdiiiii

benim eşim öyle geceliklerden süsten püsten etkilenmiyor tam tersi doğal olunca adam saldırıya geçiyor azcık benimki terss

Kız sorma,bu da öyle,geceliği,baby doll'ü her neyse beğendiğini söylemesi 10 saniye almıyo zaten,bi bakıyorum ki doğalım

Ay çok açık oldu herhalde

Ama ben seviyorum rengarenk alıyorum valla çekmecelerimde duruyo

herkese merhabaa ne kadar kalabalıksınız maaşallah. nasılsınız bakalım? biz çok iyiyiz iştahımız yerinde ve zıpzıp zıplıyoruz her nekadar bebeğimden haber alamasamda değişik şeyler olmaya başladı içeride hissediyorum. gün sayıyorum 14 gün kaldı. her sabah kalktıgımda şu kadar kaldı anneciğim gelicem seni görmeye diyorum bebeğime beni duymasada onu düşündüğümü bilsin istiyorum yok böyle bi sevgiii tarif edemiyorum siz hepiniz anlıyorsunuz aynı şeyleri yaşıyoruz.

bu arada bi site buldum sizlerle paylaşmak istedim pozitif doğum hikayeleri var bi göz atın derim.

Doğum Haberleri

aman bosver canım geçen hafta çok çalıştın bu hafta tatil ilan edelim:13:

oda ayrı bir fantezi şekerim
fantazi mi :26:kız hastayım hasta neyin fantazisi bu

hoşgeldin canım senin şafal 14 benim 21-28 geçer inşAllah

Canım bana erkek demişti,dr.um da %100 erkek dedi..Kısmet bakalım
hadi bakalım bana ne dicek. bu aradaaa çin takvimi ne diyo sna canım? o da tutuyo heralde yaa....
ayyy kızlarrr kusura bakmayınnn baya güldümm şimdii

zırt olursa kız pırt olursa erkek oluyormuşşşşşşşş haahahahaa

kendimizi okadar kaptırmışız kiii çok komiğiz yaaaa
hahaha yaaa ben de güldüm valla napalım beklemek çaresizlikkk
hee nerdesin sen bakim??? telden olmuyor canım ya, pc ile gel :)

evetttt pc deyim burcu seni dinliyorummmm

bir arkadaşım der ki boşa para vermeyin gene sonuçta bişey kalmıyor

hamile kalmadan öncede gözüm seğiriyor acaba hamileyim siivilce çıktı acaba hamilemiyim
hehehehehe

aman bosver canım geçen hafta çok çalıştın bu hafta tatil ilan edelim:13:

fantazi mi :26:kız hastayım hasta neyin fantazisi bu

bulemcim hastane çıkışı için ne gerekli bebeğe çok parça alıp da kısa süre giyeceği şeyler almak istemiyorum gitti gidiyorda 5 parça 6 tl civarındaydı 10 parçalıklarda 25-35- tl arası bişeydi sen bilirsin. çünkü bebiş çok az giyiyor onları boşuna masraf istemem onun yerine yaza ciciler alacağım ben ona dışarı çıktıkça değişik değişik giysin oğluşum

ooyy oyyy duşalcam daaa hazırlancam da dışarı cıkcam. önce bi de namaz kılcam tabi. sonra da kuaför çarşı derken baya bi yorulcam ben kızlar.. kaçıyorum vakit geldi. bu arada münire hanıma özel msj attm inş cevap verir hemen yaaaa. hadiiiiiiiii mucukkkladım szi

Son düzenleme:
kızlar morale ihtiCIM VAR ŞİMDİ KİLİ TEST KAN SONUCUNU LADIM BURADa ki uzman aile hekimine sordum aynı zamanda bizim hastanenin başhekimi kendisi ikili test kan snucunun riskil oldugunu amniyosentez olmamda fayda varmış ama cokk canım sıkkın sağlıyorum bir saattir şimdi beni ultrasona alcak yeniden bi bakalşım dedi bu arada ense kalınlığımız 1,3 dü

canım ağda için uzatmıyormusun belli bir seviyeye kadar o zaman görmuyor mu :26:

yüzümdekileri o kadar uzatmadan direkt iple cımbızla alırım zati...
çok fazla uzatmıyorum canım, e uzunsa da açıp göstermiyorum, straplez değil de kısa kollu giyiyorum mesela

nilttt en sinir olduğum tarafı... bi de gayet masumca "bi iki dakika kasaydı bari" diyorum... içimdense "ben ona ne paralar verdimmmmm" diyorum

benim renkler belli, kırmızı,siyah,mor,koyu pembe,dore

Son düzenleme:
Ama öle deme canım yaa,si bende de tam tersi olur hastayken yine bende bi kudurukluk olur ama maalesef,çaresiz olunca daha da bi gıcık olurum
ramazan sonrası haptan zehirlendim gözüm bile 3 saate yakın görmedi hastaneden geldik açıldım biraz ama halim yok acıdım sana ama fazla yakınımda durma diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…