2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Nasıl ulaşabilirim münire hanıma??????? Tutturuyo muymuş??????? Benim hala şüphelerim var da... çünkü bebişi hep solda hissediyorum biiiiiiiiiir... Ikincisi de hiç hareket falan yok anammm

ne zaman geliyor canımm Allah kavustursun hepimizi ayırmasın RAbbim

Amin canım hepimizi inşallah.Pazar sabah kısmetse..Cicili bicili geceliklerle yatayım o gün belki anahtarla girer:131İşte hormonlar lanet olsun neleri düşündürüyor insana)
Ama Haziran'da falan tekrar gider herhalde.

yalan mııı

iyiliğimi versin inşAllah

galiba haklısın.. yoruldu bebiş.. neyse bu hafta dinlensin, sonra kusura bakmasın artık

kızlar benim de alt bacağımda çok tüy vardı ama ağdadan baya azaldı... koltukaltımda inceldi sadece... ama benim eşim çok takıntılı böyle şeylerde... ben çok dikkat ederim, kesinlikle yüzümde ya da vücudumda bi kıl göremez... görmesi beni çok ciddi rahatsız eder zaten... göbeğimde bebekten dolayı oldu, tabii o hariç.

mazlumuuu getirin bana der gibi olduu linkini nasıl bulucam ben onun yaaa olan birisi paylaşabilir miii

tenksssss ciciiimmm

sana da tenkksss aysuntoşş

canım ağda için uzatmıyormusun belli bir seviyeye kadar o zaman görmuyor mu :26:

Nasıl ulaşabilirim münire hanıma??????? Tutturuyo muymuş??????? Benim hala şüphelerim var da... çünkü bebişi hep solda hissediyorum biiiiiiiiiir... Ikincisi de hiç hareket falan yok anammm

Canım bana erkek demişti,dr.um da %100 erkek dedi..Kısmet bakalım

seni gidi yaramaz tek ben değilmişim demekkiiii mutlu oldum şimdiiiii

benim eşim öyle geceliklerden süsten püsten etkilenmiyor tam tersi doğal olunca adam saldırıya geçiyor azcık benimki terss

seni gidi yaramaz tek ben değilmişim demekkiiii mutlu oldum şimdiiiii

benim eşim öyle geceliklerden süsten püsten etkilenmiyor tam tersi doğal olunca adam saldırıya geçiyor azcık benimki terss
benimkide en çok ben hastayken deliriyor çaresiz yatmam adamı tuhaflastıyor nedense

o çizginin üzerinde olan tüyler yukarıya bakarsa erkek aşşağıya bakarsa kız olurmuş

ayyy kızlarrr kusura bakmayınnn baya güldümm şimdii

zırt olursa kız pırt olursa erkek oluyormuşşşşşşşş haahahahaa

kendimizi okadar kaptırmışız kiii çok komiğiz yaaaa

Kızlar bende de azalma oldu kaşlarım hiç çıkmıyor,normalde hemen çıkan tüylerim de 1 ayda ancak çıkıyor ve çok seyreldi :44: Bende mi terslik var sadece :44:

yok canım hamilelikten. bende de yoktu bu tüyler, ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu. Allahtan yüzümdekiler normal, kaşlarıda alıyorum, bişi gerekmiyor. hatta geçen eşime sordum yüzüm kıllanmış mı diye, yok sakın yüzüne bişi sürme dedi. cildim çok beyaz hassas olduğu için korkuyor alerji olurum diye.

bir arkadaş daha vardı ama kimdi unuttum canım ya. sonradan bulanan biri vardı.

Canlar naberrrrrr gorusemedik bugun... Ozledim sizi. Ya telefondan giriyorum hersryi okuyamadim ama bulemsu nun tatlis kiZlarini gprdummm cok tatlilar masallah canimm

hee nerdesin sen bakim??? telden olmuyor canım ya, pc ile gel :)

bugün 2000. sayfayı görecez heralde. ben bugün adam akıllı çalışamadım size cevap yazmaktan. Allahtan önemli iş yok elimde, telefonla hallediyorum işleri :)

ayyy kızlarrr kusura bakmayınnn baya güldümm şimdii

zırt olursa kız pırt olursa erkek oluyormuşşşşşşşş haahahahaa

kendimizi okadar kaptırmışız kiii çok komiğiz yaaaa
valla kız bunla alkalı kk da başlık bile var
benim gibi fallara kalanlarda bakıyor işte dr tescili gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…