Ay yokkkkkkkkkkk münireyi verin bana hemennnnnnnnnnnnnnnn
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:ahh ben biliyorummm işte o değil o başka mınure doktor olan
geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşirsinn
ayyy kızlarrr sağ trafımda hafif ağrı ve hareketlenme var ufaklık yerleşiyor sanırsamm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.htmlmazlumuuu getirin bana der gibi olduu linkini nasıl bulucam ben onun yaaa olan birisi paylaşabilir miii
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
ne zaman geliyor canımm Allah kavustursun hepimiziayırmasın RAbbim
yalan mııı
iyiliğimi versin inşAllah
mazlumuuu getirin bana der gibi olduu linkini nasıl bulucam ben onun yaaa olan birisi paylaşabilir miii
tenksssss ciciiimmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.html
al sana mazlummmmm :86::86::86::86::86::86:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-94.html
buldummmmmm mervoş yaz bakalım
galiba haklısın.. yoruldu bebiş.. neyse bu hafta dinlensin, sonra kusura bakmasın artık
kızlar benim de alt bacağımda çok tüy vardı ama ağdadan baya azaldı... koltukaltımda inceldi sadece... ama benim eşim çok takıntılı böyle şeylerde... ben çok dikkat ederim, kesinlikle yüzümde ya da vücudumda bi kıl göremez... görmesi beni çok ciddi rahatsız eder zaten... göbeğimde bebekten dolayı oldu, tabii o hariç.
lavinyanın erkek
hayatbanaguzelin erkek
sendede varsa erkek
ne bendede mi erkek yoksaaamilanom seninkide mi erkek :))))
evet yaa ben "bıdış" kelimesini seviyorummm
Nasıl ulaşabilirim münire hanıma??????? Tutturuyo muymuş??????? Benim hala şüphelerim var da... çünkü bebişi hep solda hissediyorum biiiiiiiiiir... Ikincisi de hiç hareket falan yok anammm
Amin canım hepimizi inşallah.Pazar sabah kısmetse..Cicili bicili geceliklerle yatayım o gün belki anahtarla girer:131 İşte hormonlar lanet olsun neleri düşündürüyor insana)
Ama Haziran'da falan tekrar gider herhalde.
o çizginin üzerinde olan tüyler yukarıya bakarsa erkek aşşağıya bakarsa kız olurmuşerkek çizgisi boydan boya kız çizgisi yarım olurmuş ama bende daha yok
benimkide en çok ben hastayken deliriyor çaresiz yatmam adamı tuhaflastıyor nedenseseni gidi yaramaz tek ben değilmişim demekkiiii mutlu oldum şimdiiiii
benim eşim öyle geceliklerden süsten püsten etkilenmiyor tam tersi doğal olunca adam saldırıya geçiyor azcık benimki terss
o çizginin üzerinde olan tüyler yukarıya bakarsa erkek aşşağıya bakarsa kız olurmuş
Kızlar bende de azalma oldu kaşlarım hiç çıkmıyor,normalde hemen çıkan tüylerim de 1 ayda ancak çıkıyor ve çok seyreldi :44: Bende mi terslik var sadece :44:
Yaşasın tek kıllanan ben değilim demek ki :) :) Ben kumralım ve benim kıllarım genelde seyrek olur ama şimdi göbeğimdeki kıllar siyah siyah gözüme batıyor. Koltuk altı,bacak ,kaş v.s. haftada bir alıyorum artık. Eskidedn ayda bir alırdım, onda bile benimle dalga geçerlerdi ne var ki alıyorsun, bir şey görünmüyor derlerdi. Ne güzel günlerdi :)
Bir de bir şey daha soracağım ilk 3 ay midesi bulanmayıp şimdi bulanmaya başlayan var mı? Benim 2 gündür hafif mide bulantım var, umarım geçicidir. Canım hiç yemek yapmak istemiyor, iştahımda gitti
Canlar naberrrrrr gorusemedik bugun... Ozledim sizi. Ya telefondan giriyorum hersryi okuyamadim ama bulemsu nun tatlis kiZlarini gprdummm cok tatlilar masallah canimm
makineye çamasır attım bulaşık makinesini çalıuştırdım 3 sayfa yazmışsınız hemen
canım korse giyebilirsin dikişler alındıktan sonra ama sarma farklı oluyor benim 5 metre kuşağım vardı eşim etrafımda döne döne sarıyordunefes bile zor alıyordum
anneminde tüyü yok hiç hemde hiçbir yerinde bembeyaz süt gibi kadın bende sorarım nedne böyle olduk diyede babanıza çekmişsiniz ne yapayım der sen benzetme dedi bana ama büyük kız babaya daha çok benzer beyaz olması haricinde ama kıllı olacak galiba küçük kız bana benzer ama onunda tüyü yok gibi kızlardan biri annenesinden ten rengini almış biri tüysüz yaşamı
teşekkür ederiz tatlım
cinsiyet tahminine münire ne dedi dedin ya akıllı çok konusunca unutuyon mu ne
benimkide en çok ben hastayken deliriyor çaresiz yatmam adamı tuhaflastıyor nedense
valla kız bunla alkalı kk da başlık bile varayyy kızlarrr kusura bakmayınnn baya güldümm şimdii
zırt olursa kız pırt olursa erkek oluyormuşşşşşşşş haahahahaa
kendimizi okadar kaptırmışız kiii çok komiğiz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?