neden sattı nolduuuu kii
bende seni özledim bebişimm
hoşbuldukk canımm eğlenin eğlenin hep böyle olsun topikkkkk
hoşbuldukkk canımm, hadi yaaaaaa çok fazla okuyamadım valla :44:
aysunnnn sen demi yarın gidiyorsun hadi hayırlsııı ,
esra ozaman mı sölücekmiş amaama üzmeyinnn aysunumu yaaaaaaa
TSK Ederim iyi niyetleriniz için...az önce ultrasona girdim dr bey burun kökü el kol parmaklar beyin ve kalbine baktı suan sağlıklı diyebiliriz dedi teste yazan sonuçlar
kombine risk 1:697
ikili test 1:108 riskil olan buymuş kızlar
yaş riski 1:639
trisomy 18+nt 1:10000
lütfen benim için dua edin bu arda bebişimi gördüm parmağını emiyordu canım benim pazartesi de kadın doğuma gideceğim ...işden çıkıyorum eve gidince yazarım size
ne oldu canım hayırdırsinirlerim bozuk ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((
BURCUXXX şaşı olacaksın kız işten kopda bize gel azcıkkk şurda paydos ziline ne kaldı
sinirlerim bozuk ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((
neden kıskansı ki şekerim biz hepimiz kardeşizzzz
evet doğruyu bulmussun sen konyalıyla evlenerek
hoşgelsinnnn neler neler kaçırdın sekerim sayfaları okumakla bitmez
esra bize çok özel sırlarını verecekti veremediyarın moonsun sabah 10 da randevusu varmış o zamn söylecekmiş bize çok özel anısını
haketti ama ooootabiki öyleyizzz hepimiz bacıyızzz
onun kocişi kayserili kendisi değil kikaynanası ondan sebeb tuhafmış demek ki
evet yaa esraaa çok dogru bir söz yazdın eşim kayserili yahuuuuben antep
tamda senlik konuydu oldu mu şimdişimdi esra özel fanfinifonfonluk bir konu anlatacaktı sonradan vazgeçti bende ben olmadan esram anlatmaz dedim bulemsu anlatır dedi
esradaa olabilr anlatabilirirm dediiiiiii sattı beni konyalıyaa bensiz anlatacakmışşşş
tamda senlik konuydu oldu mu şimdi
bakmıyor sonradaa ŞAŞI oluyorum diyorrrr
olsun moonsun olmadan anlatırsan işte o zamn tadı çıkmaz nede olsa bu işler onun uzmanlık alanı zati kocişi devre dışı kalmış pause ye basılmış
"konyalıdan ben prenses doğurdumm ayy ayyyy" diye göbek atıcammm
ayy kızı meraklandırma yaaa, sonra hadi anlat diceksiniz ama o geride kaldı.şimdi zevki çıkmaz anlatsam
olsun bi şekilde çeker... kütüğü nerde hem sor bakalım.AYSUNN KÜTÜĞÜN NERDEEEE
aa bak antebi severim ben... hele yemeklerini.. neyse girmeyelim bu konuya... ben de urfalıyımmm hemşerimmmmm
"konyalıdan ben prenses doğurdumm ayy ayyyy" diye göbek atıcammm
ayy kızı meraklandırma yaaa, sonra hadi anlat diceksiniz ama o geride kaldı.şimdi zevki çıkmaz anlatsam
:33
olsun bi şekilde çeker... kütüğü nerde hem sor bakalım.AYSUNN KÜTÜĞÜN NERDEEEE
aa bak antebi severim ben... hele yemeklerini.. neyse girmeyelim bu konuya... ben de urfalıyımmm hemşerimmmmm
noldu bebeğim
noldu kız işle ilgili Allah bilir?
noldu canım?
derin bir nefes al kocişinde sizin için çalısıyor ondan geç geliyor sabahlara kadar çalışanlar var onların eşi ne yapsın ya derin bir nefes al ve bebişinide üzmesebebi yok canım çok sıkıldı gitmek istiyorum buralardan, eşim akşamları da çalışıyor bir süredir beraber bişey yapamıyoruzküstüm onunla da konuşmuyorum.. valla tepine tepine ağlayacam şimdi...
olsun moonsun olmadan anlatırsan işte o zamn tadı çıkmaz nede olsa bu işler onun uzmanlık alanı zati kocişi devre dışı kalmış pause ye basılmış
pauseye basılmış canım üzülme tamamen stop dememişanaaammm açmayın şu konuyuu yarama tuz basmayın dostlarrrrr
şimdi esra özel fanfinifonfonluk bir konu anlatacaktı sonradan vazgeçti bende ben olmadan esram anlatmaz dedim bulemsu anlatır dedi
esradaa olabilr anlatabilirirm dediiiiiii sattı beni konyalıyaa bensiz anlatacakmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?