2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şimdi esra özel fanfinifonfonluk bir konu anlatacaktı sonradan vazgeçti bende ben olmadan esram anlatmaz dedim bulemsu anlatır dedi

esradaa olabilr anlatabilirirm dediiiiiii sattı beni konyalıyaa bensiz anlatacakmışşşş

ya bir başka dr fln da git canım sen veya ayrıntılı yaptır rahatla inş bişey yoktur serin tut kendini

neden kıskansı ki şekerim biz hepimiz kardeşizzzz

"konyalıdan ben prenses doğurdumm ayy ayyyy" diye göbek atıcammm

ayy kızı meraklandırma yaaa, sonra hadi anlat diceksiniz ama o geride kaldı.şimdi zevki çıkmaz anlatsam

haketti ama oooo tabiki öyleyizzz hepimiz bacıyızzz

onun kocişi kayserili kendisi değil kikaynanası ondan sebeb tuhafmış demek ki

olsun bi şekilde çeker... kütüğü nerde hem sor bakalım.AYSUNN KÜTÜĞÜN NERDEEEE

evet yaa esraaa çok dogru bir söz yazdın eşim kayserili yahuuuu ben antep

aa bak antebi severim ben... hele yemeklerini.. neyse girmeyelim bu konuya... ben de urfalıyımmm hemşerimmmmm

tamda senlik konuydu oldu mu şimdi

bakmıyor sonradaa ŞAŞI oluyorum diyorrrr

olsun moonsun olmadan anlatırsan işte o zamn tadı çıkmaz nede olsa bu işler onun uzmanlık alanı zati kocişi devre dışı kalmış pause ye basılmış

anamm bide hemşo çıktıkk kız bende niye bukadar seviyom bu kızı dıyorummmm aslında diyordummm küstüm işteee :76::76::76:

derin bir nefes al kocişinde sizin için çalısıyor ondan geç geliyor sabahlara kadar çalışanlar var onların eşi ne yapsın ya derin bir nefes al ve bebişinide üzme
rabbine şükret ki seni seven bir eş ve hiç bekletmeden gelen bir bebiş verdi sana

yok esra anlatmaz öyle şeyler kandırmışşlar seni kuzum

sinirlerim bozuk ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((

nolduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…