eşim evde çalışıyo dışardan iş alıyor, bunları bile yapmaya vaktimiz kalmadı gerildik iyice... kendimi kimsesiz hissediyorum deli gibi ağlıyom ofiste
eşim işten geç çıkmıyo evde çalışıyo yoğun bi şekilde vaktimiz kalmadı birbirimize
tabi bizi bırakamıyorsun dimiii itiraf ett :118::118::118::118::118:
tabi herkes öyle değildir eminim kayserililerden de cömertler vardır genelleme yapmamak lazım da turkıyede kayserili diyince cimri diyorlar
anam annesininbirtanesi beni öldürecekkkk
bilemiyorum artık hasta halimin nesi güzelse :26:bence sen onu geri sok içeriay benim bugün hiç işyerinden çıkasım yok yaaa, eve gitmek istemiyorum
ayakta da giderbenimki de malesef istanbula geldiğinde ayakta gitmek zorunda kalıyor garibim bak hastayken böyle bitkin halsiz görünce mi daha hoşlarına gidiyor acaba... istediğimi yaparım ulennn hesabına
inanma sen ona anlatmıciimmm
hemde kesecek bicecektabi herkes öyle değildir eminim kayserililerden de cömertler vardır genelleme yapmamak lazım da turkıyede kayserili diyince cimri diyorlar
anam annesininbirtanesi beni öldürecekkkk
bence sen onu geri sok içeriay benim bugün hiç işyerinden çıkasım yok yaaa, eve gitmek istemiyorum
ay canımmm sen renklendir o zaman evi... o çalışırken git kucağına otur,sırnaş,öp... bak nasıl senle ilgileniyoro çalışıyor sen sıkılıyordun, olmaz ki böyle...
ay canımmm sen renklendir o zaman evi... o çalışırken git kucağına otur,sırnaş,öp... bak nasıl senle ilgileniyoro çalışıyor sen sıkılıyordun, olmaz ki böyle...
ama malesef size bayy bayy demek zorundayımmm...
öpüyorum hepiniziiii
esranın içindeki cilvelere bakın hele adam bosuna haftada gelmiyor bunun yanınaama malesef size bayy bayy demek zorundayımmm...
öpüyorum hepiniziiii
aysun kaşınma bence
çanakkaleliler hakkında ne diyorlarmışşş
sokamam çıktı artık dışarıııı :89::89::89::89:
ben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece
çok ye mamacıklardannn karnını şişir emiiiibebişinne yarasınn
aha buraya yazıyorum anlatırsam esra değilim
ya ben böyle evde beyaz badi giysem içime bişey giymeden, altına da eşorfman giysem "bu ne yaa erkek arkadaşım gibi" diyobizim çıta fazla yükseklerde sanırım
ohh bebiş doyacak desene burcuxxx valla sen yemek yeyince kendim yemiş gibi seviniyorum ben
nasip artık ne diyeyim :26:
senin eşde moonsun eşi gibi desene bu sefer fanfinici çıkan esra ve nilt oldu anam ne cicileri varmışşş o kadarda para veriyorlarmışşş
benim kocayı dedim bende benim koca içinde fark yapmaz ayaktada gider ohele ben hastayken daha bir gidesi geliyor
kız burcu hani sen benim kızı kendine benzettin ya bizde bu durumda benziyoruz ya benim köküm muğla milastan gelme biliyormusun
muğlayla izmir yakınmı birbirine biz köklerden akraba çıkarmıyız acaba diye geldi şimdi aklıma
esraaa kucağına otur sırnaş öp
aysssunnnnnnnnnnnn naptın topikteki kızlaraaaaaaaa
canım hepsini yapsan bile şimdi hamilesin uyku bastırıyor gece erken baslıyor bize bu yüzden eski ilgi yok kocişlere yalan değilhepsini yapıyorum biz arada kaçamak yapardık tatillere gezerdik, bir süredir eve tıkıldık ne bilim ya bugün iyi değil ruh halim benim aman boşver...
sen kabul etmesende öyle işte canımmmmmm. esraya bir para teklif etmediğin kaldı anlatsın diye :))))))
sağol canım :) bu akşam çok yiyimde bebişim daha tombiş çıksın sabah :))))))))
hımmm işte herkesin farklı tahrik yönü. polar eşofman takımım var. onu giyince sarılıyor bana ne güzel pofuduk tavşan gibi olmuşsun diyor :))))
hee valla, bende evlenmeden evvel almıştım da gerek kalmadı kullanmaya :))) hiç giymediklerim var.
canım akraba mıyız diyorsun :)) bilmem ki olabilir. keşke kardeşim olsaydın, çok isterdim valla.
canım hepsini yapsan bile şimdi hamilesin uyku bastırıyor gece erken baslıyor bize bu yüzden eski ilgi yok kocişlere yalan değil
sende değişiklik yap eşin işten geldiğinde yemekten önce yap yapacağını işinin bitmesini bekleme
yemek molasında bile alırsın adamın gönlünü oda senin gönlünü alır 5 dk değişir işler yani
ama malesef size bayy bayy demek zorundayımmm...
öpüyorum hepiniziiii
yaa yavrum sadece türkiyedeki genellemeyi söyledim birde tecrubelerimi tabikii herkes bir değil
sen kabul etmesende öyle işte canımmmmmm. esraya bir para teklif etmediğin kaldı anlatsın diye :))))))
hımmm işte herkesin farklı tahrik yönü. polar eşofman takımım var. onu giyince sarılıyor bana ne güzel pofuduk tavşan gibi olmuşsun diyor :))))
hee valla, bende evlenmeden evvel almıştım da gerek kalmadı kullanmaya :))) hiç giymediklerim var.
canım akraba mıyız diyorsun :)) bilmem ki olabilir. keşke kardeşim olsaydın, çok isterdim valla.
a
ay canım nolur yapma böyle.. bir de bni düşün.. valla morali bozulan,eşiyle kavga eden beni aklına getirsin şükretsin haline...
sen bişeyler yap canım evde... güzel bi sofra hazırla ya da bi pasta al, giyin süslen, içimden geldi de... dans edin mum ışığında...
ahh ahh kocam olcaktı ki
eşim evde çalışıyo dışardan iş alıyor, bunları bile yapmaya vaktimiz kalmadı gerildik iyice... kendimi kimsesiz hissediyorum deli gibi ağlıyom ofiste
ben mustafa kemalde okudum canım yenimahallede sen?
eşim işten geç çıkmıyo evde çalışıyo yoğun bi şekilde vaktimiz kalmadı birbirimize
Alparslanda okudum ama komşular vardı orda okuyan annem ismail erez de çalışıyor hala
iyi akşamlar cnm
anladımm cnm :)
burcuuuuuuuuu bende sarılmak istiyormmmm yumuşacıkkkkkkkkkk
yok kız valla sucu yok moonsununsen kabul etmesende öyle işte canımmmmmm. esraya bir para teklif etmediğin kaldı anlatsın diye :))))))
kız renk var da görüntü yok renk olmasaydı bebiş gelirmiydinapmışım kkızzzz çiftlerin hayatlarını renklendiriyoruzz
birtek burcum kaldı renklenmeyeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?