2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canımmm sen renklendir o zaman evi... o çalışırken git kucağına otur,sırnaş,öp... bak nasıl senle ilgileniyor o çalışıyor sen sıkılıyordun, olmaz ki böyle...

bilemiyorum artık hasta halimin nesi güzelse :26:
gitme sekerim millet gidene kadar bekle bak beni mutfak bekliyor ama ben gitmiyorum sizleri bırakıpda
nasıl olsa 1 saatden kimse kalmıyor burda:18:

tabi herkes öyle değildir eminim kayserililerden de cömertler vardır genelleme yapmamak lazım da turkıyede kayserili diyince cimri diyorlar

anam annesininbirtanesi beni öldürecekkkk
hemde kesecek bicecek
herkes bir olmaz canım cömertlik yürekten gelir kardeş kardeşe bile uymaz cömertlikte

ay canımmm sen renklendir o zaman evi... o çalışırken git kucağına otur,sırnaş,öp... bak nasıl senle ilgileniyor o çalışıyor sen sıkılıyordun, olmaz ki böyle...

hepsini yapıyorum biz arada kaçamak yapardık tatillere gezerdik, bir süredir eve tıkıldık ne bilim ya bugün iyi değil ruh halim benim aman boşver...

ama malesef size bayy bayy demek zorundayımmm...

öpüyorum hepiniziiii

esranın içindeki cilvelere bakın hele adam bosuna haftada gelmiyor bunun yanına
haydi canım allaha emanet ol

ben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece

sen kabul etmesende öyle işte canımmmmmm. esraya bir para teklif etmediğin kaldı anlatsın diye :))))))

çok ye mamacıklardannn karnını şişir emiiii bebişinne yarasınn

sağol canım :) bu akşam çok yiyimde bebişim daha tombiş çıksın sabah :))))))))

hımmm işte herkesin farklı tahrik yönü. polar eşofman takımım var. onu giyince sarılıyor bana ne güzel pofuduk tavşan gibi olmuşsun diyor :))))

hee valla, bende evlenmeden evvel almıştım da gerek kalmadı kullanmaya :))) hiç giymediklerim var.

canım akraba mıyız diyorsun :)) bilmem ki olabilir. keşke kardeşim olsaydın, çok isterdim valla.

hepsini yapıyorum biz arada kaçamak yapardık tatillere gezerdik, bir süredir eve tıkıldık ne bilim ya bugün iyi değil ruh halim benim aman boşver...
canım hepsini yapsan bile şimdi hamilesin uyku bastırıyor gece erken baslıyor bize bu yüzden eski ilgi yok kocişlere yalan değil
sende değişiklik yap eşin işten geldiğinde yemekten önce yap yapacağını işinin bitmesini bekleme
yemek molasında bile alırsın adamın gönlünü oda senin gönlünü alır 5 dk değişir işler yani

senide yoldan çıkarmam lazım açık konuş ne kadar istiyorsunnnnn :89::89::89:

iş mevzusunu hiç söyleme canımmm benimkidee eve gelir 1 saat sonra elinde bilgisayar gece 12 lere kadar ya iş yapar yada haber doviz şurda burda takılır düşün yanii benim gibi ateşli kadını bile bazen gözü görmuyor herifin yahuuuu

ama malesef size bayy bayy demek zorundayımmm...

öpüyorum hepiniziiii

iyi akşamlar cnm

yaa yavrum sadece türkiyedeki genellemeyi söyledim birde tecrubelerimi tabikii herkes bir değil

anladımm cnm :)

burcuuuuuuuuu bende sarılmak istiyormmmm yumuşacıkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

yok kız valla sucu yok moonsunun
çocuklardan dolayı oluruz bizde şekerim hemde ahiretlik oluruz senle kızlarım derler artık annemin ahiretliği diye sana
napmışım kkızzzz çiftlerin hayatlarını renklendiriyoruzz

birtek burcum kaldı renklenmeyeeennn
kız renk var da görüntü yok renk olmasaydı bebiş gelirmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…