anamm bide hemşo çıktıkk kız bende niye bukadar seviyom bu kızı dıyorummmmaslında diyordummm küstüm işteee :76::76::76:
sebebi yok canım çok sıkıldı gitmek istiyorum buralardan, eşim akşamları da çalışıyor bir süredir beraber bişey yapamıyoruzküstüm onunla da konuşmuyorum.. valla tepine tepine ağlayacam şimdi...
olsun moonsun olmadan anlatırsan işte o zamn tadı çıkmaz nede olsa bu işler onun uzmanlık alanı zati kocişi devre dışı kalmış pause ye basılmış
sebebi yok canım çok sıkıldı gitmek istiyorum buralardan, eşim akşamları da çalışıyor bir süredir beraber bişey yapamıyoruzküstüm onunla da konuşmuyorum.. valla tepine tepine ağlayacam şimdi...
derin bir nefes al kocişinde sizin için çalısıyor ondan geç geliyor sabahlara kadar çalışanlar var onların eşi ne yapsın ya derin bir nefes al ve bebişinide üzme
rabbine şükret ki seni seven bir eş ve hiç bekletmeden gelen bir bebiş verdi sana
yok esra anlatmaz öyle şeyler kandırmışşlar seni kuzum
nolduu
bir ben gidemiyecem pazarteside gidemiyecem galiba sonuç hala çıkmamış
TSK Ederim iyi niyetleriniz için...az önce ultrasona girdim dr bey burun kökü el kol parmaklar beyin ve kalbine baktı suan sağlıklı diyebiliriz dedi teste yazan sonuçlar
kombine risk 1:697
ikili test 1:108 riskil olan buymuş kızlar
yaş riski 1:639
trisomy 18+nt 1:10000
lütfen benim için dua edin bu arda bebişimi gördüm parmağını emiyordu canım benim pazartesi de kadın doğuma gideceğim ...işden çıkıyorum eve gidince yazarım size
BURCUXXX şaşı olacaksın kız işten kopda bize gel azcıkkk şurda paydos ziline ne kaldı
bakmıyor sonradaa ŞAŞI oluyorum diyorrrr
sinirlerim bozuk ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((
anaaammm açmayın şu konuyuu yarama tuz basmayın dostlarrrrr
pauseye basılmış canım üzülme tamamen stop dememiş
KÜTüĞÜM ah olamazzz kayserideee şimdiiii olaaamaazzz :84::84::84:
antep bir ki bir kiii
:))) bakıyorum tamam mı. gördüm gene fanfini konuşmuşsunuz, sen bu kadınları ne hale getirdin böyle. adamlara yazık.
bu arada ben öyle sexi kıyafetlerle eşimin karşısına çıkamıyorum. eşim çok utanıyor, hevesi kaçıyor, vazgeçiyor. doğal halimi seviyor. benimki böyle bir adam işte.
geldim anacığım, ohh akşam kayınvalideye gitcez, yapmış güzel mamalar. doktor işi iptal oldu ama ben yinede sizi bekliyorum diyor :))) neyse iyi oldu halasıda görsün bebişimi.
hıı yapma ya. çok heyecanlandık ama yaaa, üff peşpeşe öğrenseydik keşke.
canım benim, ohhh bebişini görünce rahatlamışsındır. işte testlere güvenilmiyor, aslında bana kalsa 2 liyede girmezdim ama doktor isteyince mecbur giriyoruz. inşallah sağlıklıdır bebeğin. ederiz dua sen hiç merak etme.
:))) bakıyorum tamam mı. gördüm gene fanfini konuşmuşsunuz, sen bu kadınları ne hale getirdin böyle. adamlara yazık.
bu arada ben öyle sexi kıyafetlerle eşimin karşısına çıkamıyorum. eşim çok utanıyor, hevesi kaçıyor, vazgeçiyor. doğal halimi seviyor. benimki böyle bir adam işte.
sana ne oldu kuzum? ağlama anlat.
esra mı esra bizim çakma konyalıanlatır sen tanımamışsınnn onuuuu
geldim anacığım, ohh akşam kayınvalideye gitcez, yapmış güzel mamalar. doktor işi iptal oldu ama ben yinede sizi bekliyorum diyor :))) neyse iyi oldu halasıda görsün bebişimi.
hıı yapma ya. çok heyecanlandık ama yaaa, üff peşpeşe öğrenseydik keşke.
canım benim, ohhh bebişini görünce rahatlamışsındır. işte testlere güvenilmiyor, aslında bana kalsa 2 liyede girmezdim ama doktor isteyince mecbur giriyoruz. inşallah sağlıklıdır bebeğin. ederiz dua sen hiç merak etme.
sana ne oldu kuzum? ağlama anlat.
esra mı esra bizim çakma konyalıanlatır sen tanımamışsınnn onuuuu
ben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece
PAUSEAHH AYSUN BEN SUSUYORUM BULEMSU BAŞLIYO NAPALIM
yaaa illa çekicen güzelim, ya huyundan ya suyundan... antepliler de tam tersi elleri boldur, gözlerine gelmez yedirmek içirmek
a
ay canım nolur yapma böyle.. bir de bni düşün.. valla morali bozulan,eşiyle kavga eden beni aklına getirsin şükretsin haline...
sen bişeyler yap canım evde... güzel bi sofra hazırla ya da bi pasta al, giyin süslen, içimden geldi de... dans edin mum ışığında...
ahh ahh kocam olcaktı ki
eşim evde çalışıyo dışardan iş alıyor, bunları bile yapmaya vaktimiz kalmadı gerildik iyice... kendimi kimsesiz hissediyorum deli gibi ağlıyom ofiste
beni de ankara basıyor artık deniz istiyor canım bişey sorucam sen demette mi okudun biz senle lise arkadaşı olabiliriz biliyor musun?
ben mustafa kemalde okudum canım yenimahallede sen?
bazen insana geliyorlar öyle canım banadda olur zman zman :2: ama kocam geç hiç geç çıkmaz işten , yinede oluyor bazen takma sen
eşim işten geç çıkmıyo evde çalışıyo yoğun bi şekilde vaktimiz kalmadı birbirimize
ben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece
ohh bebiş doyacak desene burcuxxx valla sen yemek yeyince kendim yemiş gibi seviniyorum ben
nasip artık ne diyeyim :26:
senin eşde moonsun eşi gibi desene bu sefer fanfinici çıkan esra ve nilt oldu anam ne cicileri varmışşş o kadarda para veriyorlarmışşş
benim kocayı dedim bende benim koca içinde fark yapmaz ayaktada gider ohele ben hastayken daha bir gidesi geliyor
kız burcu hani sen benim kızı kendine benzettin ya bizde bu durumda benziyoruz ya benim köküm muğla milastan gelme biliyormusun
muğlayla izmir yakınmı birbirine biz köklerden akraba çıkarmıyız acaba diye geldi şimdi aklıma
ayyyy neler duyuyorummm Esraaaaaaa
evet valla sucu yok bu sefer morlar pembeler kırmızılar neler neler varmış moonsun eşi sadelikten hoşlanırmış zatiben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece
a
ay canım nolur yapma böyle.. bir de bni düşün.. valla morali bozulan,eşiyle kavga eden beni aklına getirsin şükretsin haline...
sen bişeyler yap canım evde... güzel bi sofra hazırla ya da bi pasta al, giyin süslen, içimden geldi de... dans edin mum ışığında...
ahh ahh kocam olcaktı ki
eşim evde çalışıyo dışardan iş alıyor, bunları bile yapmaya vaktimiz kalmadı gerildik iyice... kendimi kimsesiz hissediyorum deli gibi ağlıyom ofiste
ben mustafa kemalde okudum canım yenimahallede sen?
eşim işten geç çıkmıyo evde çalışıyo yoğun bi şekilde vaktimiz kalmadı birbirimize
pek fark yok aslında eve iş getirince zor tabii ama ne bilimm cnm,
biz eve hiç iş getirmediğimiz için bilemiyorum
hamileyken insan tabi ilgi de bekliyorrrrrr
bence sen onu geri sok içeriay benim bugün hiç işyerinden çıkasım yok yaaa, eve gitmek istemiyorum
ayakta da giderbenimki de malesef istanbula geldiğinde ayakta gitmek zorunda kalıyor garibim bak hastayken böyle bitkin halsiz görünce mi daha hoşlarına gidiyor acaba... istediğimi yaparım ulennn hesabına
inanma sen ona anlatmıciimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?