2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anamm bide hemşo çıktıkk kız bende niye bukadar seviyom bu kızı dıyorummmm aslında diyordummm küstüm işteee :76::76::76:

aaa hatta bizim bazı akrabalar hava olsun diye antepliyiz derler birecik daha yakınmış antepe çünkü nizipe sanırım dimi?

aaa küsme artık kuşummmm, ben naparım sen bana küsersen bak ağlarım şimdi, demogoji yaparımm

kocamda yok zatennnnn

ay canım nolur yapma böyle.. bir de bni düşün.. valla morali bozulan,eşiyle kavga eden beni aklına getirsin şükretsin haline...
sen bişeyler yap canım evde... güzel bi sofra hazırla ya da bi pasta al, giyin süslen, içimden geldi de... dans edin mum ışığında...

ahh ahh kocam olcaktı ki

olsun moonsun olmadan anlatırsan işte o zamn tadı çıkmaz nede olsa bu işler onun uzmanlık alanı zati kocişi devre dışı kalmış pause ye basılmış

valla garibim benden beter benim en azından kocam yanımda değil, onunki yanında.. görüntü var, ses yok

beni de ankara basıyor artık deniz istiyor canım bişey sorucam sen demette mi okudun biz senle lise arkadaşı olabiliriz biliyor musun?

elbette şükrediyorum ama bugün içim sıkıldı benim patlayacam şimdi:((((((((

geldim anacığım, ohh akşam kayınvalideye gitcez, yapmış güzel mamalar. doktor işi iptal oldu ama ben yinede sizi bekliyorum diyor :))) neyse iyi oldu halasıda görsün bebişimi.

bir ben gidemiyecem pazarteside gidemiyecem galiba sonuç hala çıkmamış

hıı yapma ya. çok heyecanlandık ama yaaa, üff peşpeşe öğrenseydik keşke.

canım benim, ohhh bebişini görünce rahatlamışsındır. işte testlere güvenilmiyor, aslında bana kalsa 2 liyede girmezdim ama doktor isteyince mecbur giriyoruz. inşallah sağlıklıdır bebeğin. ederiz dua sen hiç merak etme.

BURCUXXX şaşı olacaksın kız işten kopda bize gel azcıkkk şurda paydos ziline ne kaldı

bakmıyor sonradaa ŞAŞI oluyorum diyorrrr

:))) bakıyorum tamam mı. gördüm gene fanfini konuşmuşsunuz, sen bu kadınları ne hale getirdin böyle. adamlara yazık.

bu arada ben öyle sexi kıyafetlerle eşimin karşısına çıkamıyorum. eşim çok utanıyor, hevesi kaçıyor, vazgeçiyor. doğal halimi seviyor. benimki böyle bir adam işte.

sinirlerim bozuk ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((

sana ne oldu kuzum? ağlama anlat.

bazen insana geliyorlar öyle canım banadda olur zman zman :2: ama kocam geç hiç geç çıkmaz işten , yinede oluyor bazen takma sen

anaaammm açmayın şu konuyuu yarama tuz basmayın dostlarrrrr

pauseye basılmış canım üzülme tamamen stop dememiş

PAUSE AHH AYSUN BEN SUSUYORUM BULEMSU BAŞLIYO NAPALIM

KÜTüĞÜM ah olamazzz kayserideee şimdiiii olaaamaazzz :84::84::84:

antep bir ki bir kiii

yaaa illa çekicen güzelim, ya huyundan ya suyundan... antepliler de tam tersi elleri boldur, gözlerine gelmez yedirmek içirmek

ben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece

çok ye mamacıklardannn karnını şişir emiiii bebişinne yarasınn

ah canım yapma kıyamam. benimde aynı sorun vardı bi süredir eşim akşamları geç geliyordu işten bi aydır. varlıkları bi dert yoklukları ayrı çok özledim bende. yanlız hissediyor insan.
mutlaka ağlamak istiyorsan kendini paralama yumuşak nedenlerden ağla.

mesela benim yaptığım gibi valide sultanın ölümünü izlerken anneni babanı düşünüp ağla. yuvadan düşen serçe kuşu için elinden geleni yapmana ragmen annesinin yerini tutamamana ağla mesela. ne bileyim pastörize sütü bulan pastörün hayatını okurken kuduz aşısı ve daha faydalı cok seyi bulmasına rağmen cennete gidemicek olma ihtimaline ağla mesela. yani bunlar benim son ağladıgım şeylerdi. öyle işte ferahlıyorum valla bak. kalbim yumuşuyo daha çok. sende içini karartma. beben de üzülür sonra.

esra mı esra bizim çakma konyalı anlatır sen tanımamışsınnn onuuuu

aha buraya yazıyorum anlatırsam esra değilim

ya ben böyle evde beyaz badi giysem içime bişey giymeden, altına da eşorfman giysem "bu ne yaa erkek arkadaşım gibi" diyo bizim çıta fazla yükseklerde sanırım

ohh bebiş doyacak desene burcuxxx valla sen yemek yeyince kendim yemiş gibi seviniyorum ben
nasip artık ne diyeyim :26:
senin eşde moonsun eşi gibi desene bu sefer fanfinici çıkan esra ve nilt oldu anam ne cicileri varmışşş o kadarda para veriyorlarmışşş
benim kocayı dedim bende benim koca içinde fark yapmaz ayaktada gider ohele ben hastayken daha bir gidesi geliyor
kız burcu hani sen benim kızı kendine benzettin ya bizde bu durumda benziyoruz ya benim köküm muğla milastan gelme biliyormusun
muğlayla izmir yakınmı birbirine biz köklerden akraba çıkarmıyız acaba diye geldi şimdi aklıma

PAUSE AHH AYSUN BEN SUSUYORUM BULEMSU BAŞLIYO NAPALIM

yaaa illa çekicen güzelim, ya huyundan ya suyundan... antepliler de tam tersi elleri boldur, gözlerine gelmez yedirmek içirmek

walla öyleyiz canım herkes çok cömert oldugumuzu söyler eşimde Allahtan bizler gibi ailesini biliyorsunz zaten adlarını kulaklarına değmiş kayserililerin

yaa geçen yıl aralık ayında gittikte iki çeşit elma vardı canım amasya elması çekti her tabağa ben dolu dolu koyarım huyum bu napimmm hemen

kvalidem " moonsun kız bu elmaları neden koydun bunları selma (görümcem ) yicekti" dedi tum tabaklardan elmaları topladı hiç canı cekmiştir diye düşünmedi içimde yaradır o elma mevzusu bizde ise annem acar damadına canın ne istiyor sana ne yapalım şunu sever bunu sevmez diye özel sofra hazırlarlar

eşime diyorum seni kısknaıyorum bu konuda hıc dusunen bir kaynvalidem pederim yok diyorum oda bizlerde oyle yemek alıskanlıgı yok diyor da ne alaka dimi bu misafirpervelikle hosgoru comertlıkle alakalı

ben miiiiiii bu hale getirdimmm aa hiç kabul etmiyorummm :89::89::89: içlerindeki seksi dişi yaratıgı açığa çıkardım sadece

bence sen onu geri sok içeri ay benim bugün hiç işyerinden çıkasım yok yaaa, eve gitmek istemiyorum

ayakta da gider benimki de malesef istanbula geldiğinde ayakta gitmek zorunda kalıyor garibim bak hastayken böyle bitkin halsiz görünce mi daha hoşlarına gidiyor acaba... istediğimi yaparım ulennn hesabına

ayyyy neler duyuyorummm Esraaaaaaa

inanma sen ona anlatmıciimmm

evet valla sucu yok bu sefer morlar pembeler kırmızılar neler neler varmış moonsun eşi sadelikten hoşlanırmış zati
gerçi şimdi pauseye basılmış bekliyor garibimmm

tabi herkes öyle değildir eminim kayserililerden de cömertler vardır genelleme yapmamak lazım da turkıyede kayserili diyince cimri diyorlar

anam annesininbirtanesi beni öldürecekkkk

tabi bizi bırakamıyorsun dimiii itiraf ett :118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…