hepsini yapıyorum biz arada kaçamak yapardık tatillere gezerdik, bir süredir eve tıkıldık ne bilim ya bugün iyi değil ruh halim benim aman boşver...
yok kız valla sucu yok moonsunun
çocuklardan dolayı oluruz bizde şekerim hemde ahiretlik oluruz senlekızlarım derler artık annemin ahiretliği diye sana
kız renk var da görüntü yok renk olmasaydı bebiş gelirmiydi
heheheee alemsinn kızım yaaaaaaaa
delüüüü
napmışım kkızzzz çiftlerin hayatlarını renklendiriyoruzz
birtek burcum kaldı renklenmeyeeennn
senide yoldan çıkarmam lazım açık konuş ne kadar istiyorsunnnnn:89::89::89:
napmışım kkızzzz çiftlerin hayatlarını renklendiriyoruzz
birtek burcum kaldı renklenmeyeeennn
senide yoldan çıkarmam lazım açık konuş ne kadar istiyorsunnnnn:89::89::89:
haydi bakalım basarabilecekmisin acabaaaasenide yoldan çıkarmam lazım açık konuş ne kadar istiyorsunnnnn:89::89::89:
gel ben sana ders vereyim şekerimm
iş mevzusunu hiç söyleme canımmm benimkidee eve gelir 1 saat sonra elinde bilgisayar gece 12 lere kadar ya iş yapar yada haber doviz şurda burda takılır düşün yanii benim gibi ateşli kadını bile bazen gözü görmuyor herifin yahuuuu
ben memnunum hayatımdan canım sağol. böyle çok kıymetli oluyorum
hayatbanagüzel gel sarılalım valla çok güzel oluyor, eşim pofuduk ayı ben pofuduk tavşan :)
iş mevzusunu hiç söyleme canımmm benimkidee eve gelir 1 saat sonra elinde bilgisayar gece 12 lere kadar ya iş yapar yada haber doviz şurda burda takılır düşün yanii benim gibi ateşli kadını bile bazen gözü görmuyor herifin yahuuuu
bu sohbetin sonu iyiye gitmiyorrr
senin giibi ateşli hatuna bu yapılır mı yahuuu
arkidiş olarakk yaa Burcumada çok sefiyommmmm
kız konyada bir tabir vardır yüzünü açma diye açacaksın yüzünü yanifanfinifonfonlardan yavyummm birtek o kaldı açılışı yaparsak devamı gelecek
kıymet her sekilde yeter ki yürekten sevsin seven sekerimben memnunum hayatımdan canım sağol. böyle çok kıymetli oluyorum
hayatbanagüzel gel sarılalım valla çok güzel oluyor, eşim pofuduk ayı ben pofuduk tavşan :)
haydi bakalım basarabilecekmisin acabaaaa
gel ben sana ders vereyim şekerimm
walla öyleyiz canım herkes çok cömert oldugumuzu söyler eşimde Allahtan bizler gibi ailesini biliyorsunz zaten adlarını kulaklarına değmiş kayserililerin
yaa geçen yıl aralık ayında gittikte iki çeşit elma vardı canım amasya elması çekti her tabağa ben dolu dolu koyarım huyum bu napimmm hemen
kvalidem " moonsun kız bu elmaları neden koydun bunları selma (görümcem ) yicekti" dedi tum tabaklardan elmaları topladı hiç canı cekmiştir diye düşünmedi içimde yaradır o elma mevzusu bizde ise annem acar damadına canın ne istiyor sana ne yapalım şunu sever bunu sevmez diye özel sofra hazırlarlar
eşime diyorum seni kısknaıyorum bu konuda hıc dusunen bir kaynvalidem pederim yok diyorum oda bizlerde oyle yemek alıskanlıgı yok diyor da ne alaka dimi bu misafirpervelikle hosgoru comertlıkle alakalı
sünni döllenme değil tabikideoda çok kalabalık kahkaha atamıyorummmmm arkadas olarak mı başka nasıl sevebilirsin yavyummm burcunun tercihi belli seninkide karnınızdaki sonucu
ben memnunum hayatımdan canım sağol. böyle çok kıymetli oluyorum
Off yağmur yağıyor diye işten erken çıktım eve geldim ama uçmuşşsunuz kızlar hemen yaaa. Yarım saattir geçmişi okuyorumm
Kuzummm aynenn dediğin gibi insandan insana değişir bence biraz da sana inat yapıyorrHepmi böyle bu kayınvalideler yaa. Benimki de geçen hafta hacca giden arkadaşından hurma getirmiş sana getirdim bebeğe iyiymiş dedi, bir iki tane görümcen için alayım dedi, sonra bir baktım hooop bitmiiişş hepsi.Evvelki gün gitmiştik yine getirdi önüme sana getirttik diye içinde 20-25 tane var, ama poşet yırtılmış, içinden alınmış belli. Görümce anne buzdolabındaki nerde ben de ondan yiyeyim dedi,buzdolabındakiler değil hoop yine benimkilerden gitti Gülüyorum artık canım yaa ne yapayımmm
o zamn söz söyleme adama bak stop düğmesinede basabilirdi pausede suan kıymetini bilyavyum sürekli değil yaa bazen kaldırıyorum bilgisayarın basından adamda hastalık oldu işkolik resmen hamd olsun çalısmamasından iyi dimii
davşan davşanımmmmm
iyi bakalım birgün pes edeceksin biliyorsun değil mii
senin giibi ateşli hatuna bu yapılır mı yahuuu
arkidiş olarakk yaa Burcumada çok sefiyommmmm
:)))))))) koptum buna yaaa. sürekli ateşli olursan adama sıradan gelirsin artık, ben bir ateşleniyim adamın feleği şaşıyor :)
bu göbek büyüdükçe asla :))) kıpraşmayada başladı. anammm o an ya kıpırdarsaayyyy yok ben yapamam. çocuk farketmiş gibi olur
sağol canım karşılıklı sefgimiz :))
evet ateşli olduğunda bugun ne yedin hep ye diyor bana:)))))))) koptum buna yaaa. sürekli ateşli olursan adama sıradan gelirsin artık, ben bir ateşleniyim adamın feleği şaşıyor :)
bu göbek büyüdükçe asla :))) kıpraşmayada başladı. anammm o an ya kıpırdarsaayyyy yok ben yapamam. çocuk farketmiş gibi olur
sağol canım karşılıklı sefgimiz :))
o benimkini alsın ya naz yapasım var
:) eşim ilkokulu orda okumuştu, ismail erezde:)
yani haliyle, tedirgin doğum parası krediler, bebek geliyor ben çalışamayacam belki hepsi var.. ben ayda bir kaç kez böyle oluyorum hamilelikten galiba :)
eşimde aynı durumda bazen gözlerim doluyor gece yarılarına kadar calısıyor uzuluyorum sizin için diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?