2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hepsini yapıyorum biz arada kaçamak yapardık tatillere gezerdik, bir süredir eve tıkıldık ne bilim ya bugün iyi değil ruh halim benim aman boşver...

Bence o bebek telaşı ben nasıl yeterim diye ek işler alıyor dimi eve ? Benimki de ek iş yapıyormuş dışardan yeni haberim oldu... Sanırsanız aç açıkta kalıcaz.. Ama adamlar böyle ne yapalım size bakabilmem lazım diyor başka bişey demiyor. Eve geldiğinde bızzz uykuya dalıyor yorgunluktan... Kızamıyorum da elinde gelen şuan için sadece daha fazla kazanma telaşı Mide bulantısı, uyku hali, çabuk yorulma hepsini biz yaşıyoruz onlar da kendilerini bişey yapmıyoruz sanıyorlar ondan işe veriyorlar sanırım... Mantığım böyle açıklıyor

fanfinifonfonlardan yavyummm birtek o kaldı açılışı yaparsak devamı gelecek

napmışım kkızzzz çiftlerin hayatlarını renklendiriyoruzz

birtek burcum kaldı renklenmeyeeennn

senide yoldan çıkarmam lazım açık konuş ne kadar istiyorsunnnnn :89::89::89:

ben memnunum hayatımdan canım sağol. böyle çok kıymetli oluyorum

hayatbanagüzel gel sarılalım valla çok güzel oluyor, eşim pofuduk ayı ben pofuduk tavşan :)

senide yoldan çıkarmam lazım açık konuş ne kadar istiyorsunnnnn :89::89::89:
haydi bakalım basarabilecekmisin acabaaaa

gel ben sana ders vereyim şekerimm

senin giibi ateşli hatuna bu yapılır mı yahuuu
bu sohbetin sonu iyiye gitmiyorrr

arkidiş olarakk yaa Burcumada çok sefiyommmmm

fanfinifonfonlardan yavyummm birtek o kaldı açılışı yaparsak devamı gelecek
kız konyada bir tabir vardır yüzünü açma diye açacaksın yüzünü yanisonra esra gibi beklenmedik sözler gelecek burcudan

hayatbanagüzel gel sarılalım valla çok güzel oluyor, eşim pofuduk ayı ben pofuduk tavşan :)
kıymet her sekilde yeter ki yürekten sevsin seven sekerim

Off yağmur yağıyor diye işten erken çıktım eve geldim ama uçmuşşsunuz kızlar hemen yaaa. Yarım saattir geçmişi okuyorumm

Kuzummm aynenn dediğin gibi insandan insana değişir bence biraz da sana inat yapıyorr Hepmi böyle bu kayınvalideler yaa. Benimki de geçen hafta hacca giden arkadaşından hurma getirmiş sana getirdim bebeğe iyiymiş dedi, bir iki tane görümcen için alayım dedi, sonra bir baktım hooop bitmiiişş hepsi.Evvelki gün gitmiştik yine getirdi önüme sana getirttik diye içinde 20-25 tane var, ama poşet yırtılmış, içinden alınmış belli. Görümce anne buzdolabındaki nerde ben de ondan yiyeyim dedi,buzdolabındakiler değil hoop yine benimkilerden gitti Gülüyorum artık canım yaa ne yapayımmm

davşanımmm çok severim yumuşacık sarılmayııı, ben de eşime ayu diyorum bazen severken hihii bir gün bana ayıcık almıştı sevgili ien bende geceleri ona saırlır yatadım ayım diye, sonra evlendikkk ben yine ayıcığımm diye sarılıyorum adama

birtek o değilki ekmek köşesi ucunu severim onlarıda önumden topladı hep ben onların sofrasında doyarak kalkmam ne diceksin inşAllah benım damatlarım gelinlerim evlatlarım bu yasadıklarımı yasamazlar

:)))))))) koptum buna yaaa. sürekli ateşli olursan adama sıradan gelirsin artık, ben bir ateşleniyim adamın feleği şaşıyor :)

davşan davşanımmmmm

iyi bakalım birgün pes edeceksin biliyorsun değil mii

bu göbek büyüdükçe asla :))) kıpraşmayada başladı. anammm o an ya kıpırdarsa ayyyy yok ben yapamam. çocuk farketmiş gibi olur

senin giibi ateşli hatuna bu yapılır mı yahuuu

arkidiş olarakk yaa Burcumada çok sefiyommmmm

sağol canım karşılıklı sefgimiz :))

ühüüüüüü işleri hafifleseee ilgisi eskisi gibi olcekk biliyorumm

evet ateşli olduğunda bugun ne yedin hep ye diyor bana
adam günü gözden geçiriyor değişik benle karsılasınca hoş uzun süredir o benden tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…