2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim testim de ankaraya gitti canım onu bekliyorum bendetakmamaya çalısıyorum bende ama içimde bir şüphe var genede
zaten hamilelğin basından beri içimde bir korku var anlatamıyorum kendime inş sorun çıkmaz
bakalım bakalım ya nasip ama 5 kasım bebeleri hep kız demk ki o günlerde gebe kalanların ki hep kız olacakolsun be kızım olsa bile rabbimin hediyesi o bana

İş yerindeki arkadaşımla satlar aynı cinsiyetler farklı hatta bize diyorlarki iş yerindekiler farklı hastanelerde olmayın ikinize aynı anda ziyarete gelelim diyorlar bu arada benim bi arkadaşım daha var annesiyle dayısı ikiz kendisiyle kardesi de öyle bi kız bir erkek şimdi kendi de bi kız bir erkek ikiz doğurdu aynı satta bu bebişler bak bi kız bi erkek bulemsu nedense sende hiç tahmin özelliğim çalışmıyo ama bir yanım erkek diyo ama bilemiyorum

yaslılarımız da aynı bebek gıbı oluyor cok guzel bı hıkaye benım anneannem 6 yıldır alzheimer annem ona bebek gıbı bakıyor anneme anne dıyor yemek verırse yıyor vermezse acıktıgını bılmıyor allah daha kötusunden saklasın ona okadar guzel bakıyor kı tek duam allah ta bana annem gıbı hayırlı evlat versın cok zor ama nasıl bebege katlanılınıyorsa yaslılarımıza da o sekılde bakmak durumundayız dıye dusunuyorum.cok begendım

iyiki doğdun cnm basbasa olcagınız son doğum gunu :)) tadını cıkarınn

Burcuuu ben bildim ben bildimmmm :)))) bende 1 de gidecegim bakalim ne diyecek
Cokkk sevindim adina Alkah saglikla kycaginiza almayi nasip etsin onemlisi bu kiz erkek ne farkeder evlat evlattie, allah onlari bizw bagislasin hayirlibevlat olsunlar yeterrr tlfdan yaxiyorumm optumm

Hemen hemen bi bu kadar daha durunca dünyaya gelecekler kız. ALLAHIM DR GİTTİKÇE SANKİ ASKER ZİYARETtine gitmiş gibi bebişimi görmeye gidiyorum görüş günü sanki mübarek düşünsene içinde ve sana çok yakın bir yandan da çok uzak göremiyorsun onu

cok sevındım cnm kızın olaccagına bızımkı de erkekmıs.ögrendıgım andan berı dumura ugramıs gıbıyım bebısımde farkettı sanırım eve bı geldım çamasırımda kırmızı bı leke dedım oğlum sanada sevındım yawrucumm dıyorum :) neysekı devamı gelmedı lekelerın.ögrendıgım andan ıtıbaren allahım bu cocugun sunnetı var askerlıgı var mutlaka ıyı bı meslek sahıbı yapmalıyım egıtımı cok daha önemlı artık.ayy dedım bıde evlenıcek evlenene kadar bı oğlum var evlendıkten sonra artık en sevdıgı karısı olcak.gelın-kaynana cekısmelerı ayy sıyırcam yanı kafayı:)))psıkolojı kıtapları okumaya baslıcam:))

esıme de dıorumkı erkek bak artık daha cok sorumlulugun var cısını felan sen ögretcen malum bende pıpı yok:)) buarada kayınpederım ögrenınce gıtmıs pasta almıs gelmıs kutladık ufak caplı:))hayırlı evlat olsun hepsı ve sağlıkla gelsınler

Sen en başlarda kız istiyordun ben de hep sana onu yakıştırdım hadi hayırlısı

Hakkaten yolu yarılamak üzereyiz hayırlısıyla...

Evet bizim bebişler siyasi mahkum gibi,ancak dışardan görebiliyoruz :)))

Şaka maka Allah onlara da yardım etsin bi kere bi yakınımı ziyarette bulundum,aylarca aklımdan çıkmamıştı.Cam,camın üstünde demir parmaklık,sesini de elek,süzgeç gibi bişeyden duyuyorduk off..

Mahkum değil onlar asker olacak asker nasıl çıkacak bu bebişler yahu ?

Mahkum değil onlar asker olacak asker nasıl çıkacak bu bebişler yahu ?

ayyy yerim o askerleri bennnn..
o kadar isterim ki şööyle yakışıklı endamlı sağlıklı kızların peşinde koştuğu bir subay olsun..

aah ah görelim o günleri hayırlısıyla inş..

bakalım bakalım canım satdaşlar kız bebğini garantiledi ben beklemedeyim hala
tahmin özelliğin neden bende işlemiyor ama yaaaaaa

bizi habersiz bırakma güzelimmmmm

duydun mu bulemsuuuu sana net bişey içime doğmuyor ama içimden cılız bir ses errkekkk dio
neden ama canım yaaaaa cılız sesi yükseltsene biraz
saka bir yana hayırlısı canım eksik dua etmeyim bastan beri erkek gönlümden geçsede kendimi frenliyorum eksik duam olmasın sağlıklı olsun diye

canlarım ben çıkıyorum kızımı yaz kursuna yazdıracağım kardeşim abla okullar kapanmadan kontenjan dolmadan yazdıralım dedi
görüşürüz inşş eğer görüşemezsek hepiniz allaha emanet olun iyi hafta sonlarınız olsun inşşşş

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza nasipse bende kasım ayında dogum yapıcam 12, haftada gittiğimde %70 kız dedi bakalım hayırlısı 3 yaşında bi oglum var hayırlısı olsun saglıklı olsunda başka bi istegim yok 7 ay öncede bebişimi 3, ayında kaybettim kalbi durdu Allah cümlemize hayırlı dogumlar saglıklı bebişler nasip etsin..

Hamileliğinin üçüncü ayında mı kaybettin bebişini üzüldüm

kız olsa doğumu var ....ya hayırsız kocaya düşerse ... ya kaynanası onu üzerse....
iyi bir eğitim onasda lazım hem kendi hem evlatlarının sorumlıuluğunu alacak.....
yani evladınm varsa derdin olma ihtimalin yüksek...
allah hepimize güzel bahtlı evlatlar versin ...amiiiin

Hamileliğinin üçüncü ayında mı kaybettin bebişini üzüldüm
evet canım öle oldu nasıp degilmiş 8, haftada kalbi durmuş benim ögrendiğimde 12. haftam bitmişti bayabi o şekilde taşımışım şükür tekrar hamileyim herşey yolunda gibi inşallah bişey çıkmazda hayırlısıyla dogurmak nasip olur
kız erkek hiç farketmiyo oglumdayken çok kız olsun istemiştim doktora kaç kez sormuştum şimdi çok tatlı bir ogluşum var saglıklı olsunda kız erkek insan pek düşünemiyor

selam kasım anneleri biz cinsiyetimizi daha ögrenemedik. inşaallah önümüzdeki hafta ögreneceğiz milupa anneler kulubune üye oldum dün kargo ile bir paket geldi bebek bezi pişik kremi kitapçık ve cd. bezleri felan görünceeee.. çok heyecanlandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…