benim testim de ankaraya gitti canım onu bekliyorum bendedediğin gibi bebeklerin biraz daha büyümesi lazım. canım ama baksana değerlerin ne kadar normal. sakın aklını karıştırma.
olur mu şekerim. benim tam 100 dü. senden fazla ama bişi çıkmadı. inanma ondan bundan diye. sabırlı ol.
3 lüyü yaptırmak daha mantıklı. amiyosentez son çare. 3 lü sonucuna göre bakarsın bir daha düşünürsün.
bilmem ki. seninki olsa bende aynını yapardım. canım bizim satlar aynı 3 arkadaş kız bebek bekliyoruz. Allahın işi belli olmaz, seninki inşallah erkek olur.
test sonucunu kafana takma bak ben yaptım o hatayı. ağladım durdum karnım ağırdı. sonucuyla alakası yok geç çıkmasının biliyorsun değil mi? benim testler istanbula gitmiş ondan uzadı, demek seninkide gitti. 10 gün dediler 15 oldu ama temiz çıktı. yorma güzel aklını lütfen.
doktora başka test yapacak mıyız dedim. istiyor musun dedi. hayırrrrr dedim, yapmayalım o zaman, gereklide görmüyorum dedi. çok şükür istemedi ya.
sağol canım, evet 100 dü benim kız oldu :)
inşallah sende en yakın zamanda öğrenirsin. allah gönlüne göre versin canım.
dediğin gibi bebeklerin biraz daha büyümesi lazım. canım ama baksana değerlerin ne kadar normal. sakın aklını karıştırma.
olur mu şekerim. benim tam 100 dü. senden fazla ama bişi çıkmadı. inanma ondan bundan diye. sabırlı ol.
3 lüyü yaptırmak daha mantıklı. amiyosentez son çare. 3 lü sonucuna göre bakarsın bir daha düşünürsün.
bilmem ki. seninki olsa bende aynını yapardım. canım bizim satlar aynı 3 arkadaş kız bebek bekliyoruz. Allahın işi belli olmaz, seninki inşallah erkek olur.
test sonucunu kafana takma bak ben yaptım o hatayı. ağladım durdum karnım ağırdı. sonucuyla alakası yok geç çıkmasının biliyorsun değil mi? benim testler istanbula gitmiş ondan uzadı, demek seninkide gitti. 10 gün dediler 15 oldu ama temiz çıktı. yorma güzel aklını lütfen.
doktora başka test yapacak mıyız dedim. istiyor musun dedi. hayırrrrr dedim, yapmayalım o zaman, gereklide görmüyorum dedi. çok şükür istemedi ya.
beğendiğim br yazıyı sizinle paylaşayım dedim. bakalım sizde beğenicek misiniz..
Farklı Yaklaşımlar Farklı Sonuçlar
Dr. Ruskin, Amerikan Tıp Birliği dergisinde yayınlanan aşağıdaki yazısında, gülünç bir yanlış anlamanın kişide nasıl tümüyle farklı bir yaklaşım duygusu oluşturabileceğini anlatmaktadır.
Dr. Paul Ruskin, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu olayı okudu:
Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor. Zaman, yer ya da kişi kavramı yok. Yalnız, nasıl oluyorsa, kendi adı söylendiğin de tepki veriyor.
Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba harcıyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor. Onu hep başkaları besliyor, yıkıyor ve giydiriyor. Dişleri yok, yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor. Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde.
Yürümüyor. Uykusu sürekli düzensiz. Gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor.
Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir neden yokken sinirleniyor. Bir gelip onu yatıştırana dek de feryat Figen bağırıyor.
Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımına üstlenmek isteyip istemediklerini sordu.
Öğrenciler bunu yapamayacaklarının söylediler. Ruskin, kendisinin bunun büyük bir zevkle yaptığını ve onlarında yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırdılar.
Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başladı.
fotoğraftaki,
,,,,,,,
doktorun altı aylıklı kızıydı.
mrb kızlar iyi geceler herkese yeni geldim eve arkadaşın nöbetine baktım hastanedeydim hemen bakayım benim güzel annelerim nasıllar dedim herkes iyidir inşallah ben iyiyim şükür hastanede nöbetçi dr kendi dr.umdu biraz konuştuk belki gel bi bakalım der diye düşündüm ama demedi ne vardı bi kerecik baksak demi hazır hastanedeyim (gerçi hep ordayım ama ) işte böyle bide kızlar bugün benim doğum günüm bakalım kocacım neler yapcak ne alacak bana heyecanlıyım bu saate kadar beklemiş gelince kutladı hemen ilk kutlayan ben olayım diye ama bakalım gündüzü sabırsızlıkla bekliyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar
dediğin gibi bebeklerin biraz daha büyümesi lazım. canım ama baksana değerlerin ne kadar
Aman arkadaşına söyle her ihtimale karşı yaptırsın ne olur ne olmaz...
Yok canım yaa,yaptıralım ki içimizde tasa,merak kalmasın.
Bana da öle dedi dr 2 li iyi istersen 4 lü de yapalım kafan iyice netleşsin demişti,sana bırakıyorum dedi.Bende yaptıralım dedim valla en azından içim rahatlar sonuç temiz gelsin de hayırlısıyla...
Şaka maka hemşo 17 haftalık olduk senlemaaşallah diyeyim..
Canım arkadaşım, sağol beklediğin için
Şu an mutluluktan ağlıyorum :))) %80 kızım oluyor :)))
3 hafta sonra ayrıntılıda kesin öğrenicez dedi doktor. Ama ben inanıyorum değişmeyecek. Önce herbişiyini inceledi. Sağlığının iyi olduğunu duyunca inanın cinsiyet için heyecanım bitti.bir an ne oluyor dedim kendi kendime. annelik böyle birşey işte. Bizimki çok kıpırdadı, doktor göremiyorum dedi önce. Sonra arkasını dönünce kız gibi dedi ama kukusunu gördü bizede gösterdi. yani kemik yapısı felan değil. net bir veri bence bu. duyunca eşimin bir cığlığı vardı, kız mı diye bir bağırdı. çok sevindi , o an çok duygulandım gerçekten yok ağlamıcam dedim onun sevincini beni mafetti :) ne kadar tarafsızım desede belliydi kız bebek istediği. benim zaten tercihim yoktu, onun ki olduğu diye çok sevindim Allahım sana çok şükür.
Burcuuu ben bildim ben bildimmmm :)))) bende 1 de gidecegim bakalim ne diyecek
Cokkk sevindim adina Alkah saglikla kycaginiza almayi nasip etsin onemlisi bu kiz erkek ne farkeder evlat evlattie, allah onlari bizw bagislasin hayirlibevlat olsunlar yeterrr tlfdan yaxiyorumm optumm
Hemen hemen bi bu kadar daha durunca dünyaya gelecekler kız. ALLAHIM DR GİTTİKÇE SANKİ ASKER ZİYARETtine gitmiş gibi bebişimi görmeye gidiyorum görüş günü sanki mübarek düşünsene içinde ve sana çok yakın bir yandan da çok uzak göremiyorsun onu
Hakkaten yolu yarılamak üzereyiz hayırlısıyla...
Evet bizim bebişler siyasi mahkum gibi,ancak dışardan görebiliyoruz :)))
Şaka maka Allah onlara da yardım etsin bi kere bi yakınımı ziyarette bulundum,aylarca aklımdan çıkmamıştı.Cam,camın üstünde demir parmaklık,sesini de elek,süzgeç gibi bişeyden duyuyorduk off..
Mahkum değil onlar asker olacak asker nasıl çıkacak bu bebişler yahu ?
bakalım bakalım canım satdaşlar kız bebğini garantiledi ben beklemedeyim halaİş yerindeki arkadaşımla satlar aynı cinsiyetler farklı hatta bize diyorlarki iş yerindekiler farklı hastanelerde olmayın ikinize aynı anda ziyarete gelelim diyorlar bu arada benim bi arkadaşım daha var annesiyle dayısı ikiz kendisiyle kardesi de öyle bi kız bir erkek şimdi kendi de bi kız bir erkek ikiz doğurdu aynı satta bu bebişler bak bi kız bi erkek bulemsu nedense sende hiç tahmin özelliğim çalışmıyo ama bir yanım erkek diyo ama bilemiyorum
bizi habersiz bırakma güzelimmmmmBurcuuu ben bildim ben bildimmmm :)))) bende 1 de gidecegim bakalim ne diyecek
Cokkk sevindim adina Alkah saglikla kycaginiza almayi nasip etsin onemlisi bu kiz erkek ne farkeder evlat evlattie, allah onlari bizw bagislasin hayirlibevlat olsunlar yeterrr tlfdan yaxiyorumm optumm
neden ama canım yaaaaa cılız sesi yükseltsene birazduydun mu bulemsuuuu sana net bişey içime doğmuyor ama içimden cılız bir ses errkekkk dio
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza nasipse bende kasım ayında dogum yapıcam 12, haftada gittiğimde %70 kız dedi bakalım hayırlısı 3 yaşında bi oglum var hayırlısı olsun saglıklı olsunda başka bi istegim yok 7 ay öncede bebişimi 3, ayında kaybettim kalbi durdu Allah cümlemize hayırlı dogumlar saglıklı bebişler nasip etsin..
cok sevındım cnm kızın olaccagına bızımkı de erkekmıs.ögrendıgım andan berı dumura ugramıs gıbıyım bebısımde farkettı sanırım eve bı geldım çamasırımda kırmızı bı leke dedım oğlum sanada sevındım yawrucumm dıyorum :) neysekı devamı gelmedı lekelerın.ögrendıgım andan ıtıbaren allahım bu cocugun sunnetı var askerlıgı var mutlaka ıyı bı meslek sahıbı yapmalıyım egıtımı cok daha önemlı artık.ayy dedım bıde evlenıcek evlenene kadar bı oğlum var evlendıkten sonra artık en sevdıgı karısı olcak.gelın-kaynana cekısmelerı ayy sıyırcam yanı kafayı:)))psıkolojı kıtapları okumaya baslıcam:))
esıme de dıorumkı erkek bak artık daha cok sorumlulugun var cısını felan sen ögretcen malum bende pıpı yok:)) buarada kayınpederım ögrenınce gıtmıs pasta almıs gelmıs kutladık ufak caplı:))hayırlı evlat olsun hepsı ve sağlıkla gelsınler
evet canım öle oldu nasıp degilmiş 8, haftada kalbi durmuş benim ögrendiğimde 12. haftam bitmişti bayabi o şekilde taşımışım şükür tekrar hamileyim herşey yolunda gibi inşallah bişey çıkmazda hayırlısıyla dogurmak nasip olurHamileliğinin üçüncü ayında mı kaybettin bebişini üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?