kızlar bi süredir sizi uzaktan takip ediyorum bende artık yazayım dedim. bende hamileyim, muhtemel doğum tarihi 20.11.2012. 16. haftanın içinde oluyoruz sanırım, bu hesaplara kafam hala pek basmıyoda :) 1 haftadır grip oldum ve baya bi süründüm, aman dikkat edin nolur, bebeğime bişey olmasın endişesi gripten daha çok yıprattı beni.
oncelikle ultrason doktorunu degis...ikincisi benim yaptigim hesaplamaya benzer bisey diyil,o takvimler bossey,benim yaptigim doktor hesablamasi ve tibbi bir yontem,benim hesabima gore KIZ,,,dogrulaninca haber verirsin...
böyle yazmışşş kızlar. doktor da bana kesin erkek dedi. cogu işiden de yanıldıgını duyuyorum. acaba napsam başka doktora daha görünsem mii???
tebrikler... aramıza hoşgeldin. muhtemel doğum tarihimz aynı senle:) bu arada gecmiş olsun.. bu dönem cok daha dikkat etmek lazım ilaç falan kullanamadıgımızdan cok agır geciyo....
iyiki doğdun cnm basbasa olcagınız son doğum gunu :)) tadını cıkarınn
ama asıl erkekte yanılma olması gerekmez mi?? kordonla karıstırıyolar ya o bakımdan dedim...münire hanım bana da kız dedi, ben 12+2 de ayrıntılı ultrasona girmiştim, daha küçük demişti, şimdi ayın 4 ünde 16+1 olucak, o zaman cinsiyetini söyler, ben de merak ediyorum açıkcası, erkekte yanılma payı olmaz gibime geliyor ama sen bilirsin istersen başka bir doktora görün
evet doktorum erkek dedi. 14+5te gittiğimde.. senin de belli olmusturevet açıkcası benimde o dikkatimi çekti hemen yazayım bende dedimdoktor antibiyotik verdi kadın doğumcum kontrolünde, kullanıyorum mecburen çünkü geçen pazardan beri evdeyim işe bile gidemedim.
bu arada sizin cinsiyet bellimi aynı gün ya ondan soruyorum, bizimki göstermedide
mrb.bende kasım annesiyim.
canım teşekkür ederim çok sağol aslında başbaşa değiliz 5 yıldır 1 oğluşum varya ama böle 4 kişi kutlamak ayrı bi güzel :))))
ne buldun kız olmayan oğlusuma isimben senin oğluşuna isim bile buldum bulemsuu
kız burcu senin doktor zaten kesin konusmayı sevmiyor onun dediği %80 ni sen %100 olarak gör bence
yatısından bişey çıkarmadı kemik yapısından bişey çıkarmadı sadece gördüğü seyden dolayı sana tahminde bulundu
18 haziran demek 21 haziranda benim randevum
gözünaydın canım, kızın olacağı için ben burdan mutlu oldum inanki, Allah sağ salim, sağlıkla kucağına kavuşturmayı nasip etsin, kızı olacaklara seviniyorum valla ben kız evlak has evlat oluyor kim ne derse desin
canım senin ikili test sonuçların mı üçlü test sonuçlarında mı risk çıktı? bu downda da burun kemiği ölçümünü anlamıyorum, yahu benim de burun kemiğim down sendromlulardaki gibi içine çökük, hatta kardeşim "abla bu tıpta özür olarak geçiyor dedi" napıcaz şimdi
bu olasılık hesaplarını çok da takmamak lazım, insan boş yere üzülüyor, amniyosentez yapılan çocukların çok azı downlu doğuyor bunu da düşünmek lazım, ense kalınlığı falan iyi çıkmış senin
benim testim de ankaraya gitti canım onu bekliyorum bendetakmamaya çalısıyorum bende ama içimde bir şüphe var genede
zaten hamilelğin basından beri içimde bir korku var anlatamıyorum kendime inş sorun çıkmaz
bakalım bakalım ya nasip ama 5 kasım bebeleri hep kız demk ki o günlerde gebe kalanların ki hep kız olacakolsun be kızım olsa bile rabbimin hediyesi o bana
Burcuuu ben bildim ben bildimmmm :)))) bende 1 de gidecegim bakalim ne diyecek
Cokkk sevindim adina Alkah saglikla kycaginiza almayi nasip etsin onemlisi bu kiz erkek ne farkeder evlat evlattie, allah onlari bizw bagislasin hayirlibevlat olsunlar yeterrr tlfdan yaxiyorumm optumm
cok sevındım cnm kızın olaccagına bızımkı de erkekmıs.ögrendıgım andan berı dumura ugramıs gıbıyım bebısımde farkettı sanırım eve bı geldım çamasırımda kırmızı bı leke dedım oğlum sanada sevındım yawrucumm dıyorum :) neysekı devamı gelmedı lekelerın.ögrendıgım andan ıtıbaren allahım bu cocugun sunnetı var askerlıgı var mutlaka ıyı bı meslek sahıbı yapmalıyım egıtımı cok daha önemlı artık.ayy dedım bıde evlenıcek evlenene kadar bı oğlum var evlendıkten sonra artık en sevdıgı karısı olcak.gelın-kaynana cekısmelerı ayy sıyırcam yanı kafayı:)))psıkolojı kıtapları okumaya baslıcam:))
esıme de dıorumkı erkek bak artık daha cok sorumlulugun var cısını felan sen ögretcen malum bende pıpı yok:)) buarada kayınpederım ögrenınce gıtmıs pasta almıs gelmıs kutladık ufak caplı:))hayırlı evlat olsun hepsı ve sağlıkla gelsınler
canlarım ben çıkıyorum kızımı yaz kursuna yazdıracağım kardeşim abla okullar kapanmadan kontenjan dolmadan yazdıralım dedi
görüşürüz inşş eğer görüşemezsek hepiniz allaha emanet olun iyi hafta sonlarınız olsun inşşşş
ben senin oğluşuna isim bile buldum bulemsuu
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza nasipse bende kasım ayında dogum yapıcam 12, haftada gittiğimde %70 kız dedi bakalım hayırlısı 3 yaşında bi oglum var hayırlısı olsun saglıklı olsunda başka bi istegim yok 7 ay öncede bebişimi 3, ayında kaybettim kalbi durdu Allah cümlemize hayırlı dogumlar saglıklı bebişler nasip etsin..
kızlarrr münire hanım bana msj attı. sizden hanginize doğru tahminde bulunmuştuu?????????????
kızlar bi süredir sizi uzaktan takip ediyorum bende artık yazayım dedim. bende hamileyim, muhtemel doğum tarihi 20.11.2012. 16. haftanın içinde oluyoruz sanırım, bu hesaplara kafam hala pek basmıyoda :) 1 haftadır grip oldum ve baya bi süründüm, aman dikkat edin nolur, bebeğime bişey olmasın endişesi gripten daha çok yıprattı beni.
akşama görümce olacaksın daha çok işin var çoookişyerimdekiler bir rahat vermedi valla, herkes bebekle ilgili konuşuyor :)
canım seni çok merak ediyorum. inş p.tesi sonuçların çıkarda gidersin. ayyy heyecan dorukta.
çok teşekkür ederim. kız erkek farketmez canım ya. doktor gelişimi normal diyene kadar ömrümden ömür gitti. cinsiyeti bile unuttum o an. çok şükür gönlümüze göre oldu yinede.
test sonuçları hakkında söylediklerin konusunda oldukça haklısın. inşallah arkadaşımızın bebeğide sağlıklı çıkacak.
şehir dışına çıkınca testler geçikiyor canım ya. endişelenme. senin çok süpriz oldu hemde 3. bebek tabiki bir endişe bir korkun olacak. Allaha emanet bebeklerimiz canım. bak biz korundukta ne oldu Allah yinede verdi. iyiki vermiş çok mutluyum.
senin iki kızın var. sen daha iyi bilirsin kız evladın ne olduğunu. hayırlısı olur inşallah canım.
evet çoğu kişi bildi. pazartesi açıklıyorum bilenleri. bugün pek kalabalık değiliz. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
canım saatime bakıyorum 1 olmak üzere. inşallah canım güzel haberlerle geleceksin. p.tesi heyecanla bekleyeceğim :)
sağol arkadaşım . ayy canım iyi devam etmemiş kanaman. geçmiş olsun. arada olur bu kadarcık.
kız evladında erkek evladında sorumluluğu çok fazla canım. inşallah Allah kısmet eder en güzel şekilde yerine getiririz görevlerimizi.
güle güle canım. sende Allaha emanetsin.
ayyy neymiş neymiş
tebrik ederim. ve geçmiş olsun dilerim. inşallah bu gebelikte bir sorun olmaz. Allah hepimizin çocuklarını korusun.
benimki doğruydu canım. bir kızım olacak inşallah.
hoşgeldin canım. Allah çocuğunu kucağına almanı nasip etsin. hamilelik çizelgesi yapabilirsin. kolayca takip edersin haftanı.
evettttttttt bende çıkıyorum. yoğun bir h.sonu beni bekliyor. bir sürü telefon açmam lazım. doktora gideceğimi herkes biliyor. bugün ben güzel bir haber daha aldım. benim için çok güzel bir gün oldu. kendinize iyi bakın. hepinizi çok seviyorum.
ben geldimmm yanlış dolmuşa binmişim baya yürüdüm çarsıya giderken
ne buldun kız olmayan oğlusuma isim
dolmusta geliyoruz teyzenin biri salih evlat olsun inşş dedi ben yüzüne bakınca yoksa salihamı cinsiyeti bellimi dedi
yok teyze dedim
aman kızım baktırma allahın işine karışma dedi
kadının kızına kız demişler oğlu olmuş doğumda şaşırmışlar damadı özel hastane olmasaydı tek doğum yapan eşim olmasaydı ben buna inanmazdım demiş
moonsunnnnn kız sen gelmişsin hoşgelmişsin söyle bakım ne haberler getirdin sen:44:
ben zaten senin kızının olacağını biliyordum hormonlarından dolayımerhaba canlar nasilsiniz :)
doktor amcadan geldik elhandulillah testimiz temiz cikti cinsiyeti yorumladi pipi gorunmuyor dedi kiza benZiyor dedi kesin sonuc ici n 3 hafta sinra 16 haziranda gidicez hayirllisi olsun :)
burcum kiziniz hayirli olsun :)
evettttBüşra esra ve ???? Görünce soru işaretini doldurdum birden ağzımdan ensar ismi çıktı:)
ben zaten senin kızının olacağını biliyordum hormonlarından dolayımünire sana ne dediydi bakımmm burcunun ki çıktı bakkk
testler temiz çıkmış gözün aydın canım benimsağlıklıca doğsun inşşş
ayrıntılı ultrason için bişey dedimi pekiiii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?