2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oncelikle ultrason doktorunu degis...ikincisi benim yaptigim hesaplamaya benzer bisey diyil,o takvimler bossey,benim yaptigim doktor hesablamasi ve tibbi bir yontem,benim hesabima gore KIZ,,,dogrulaninca haber verirsin...

böyle yazmışşş kızlar. doktor da bana kesin erkek dedi. cogu işiden de yanıldıgını duyuyorum. acaba napsam başka doktora daha görünsem mii???

kızlar bi süredir sizi uzaktan takip ediyorum bende artık yazayım dedim. bende hamileyim, muhtemel doğum tarihi 20.11.2012. 16. haftanın içinde oluyoruz sanırım, bu hesaplara kafam hala pek basmıyoda :) 1 haftadır grip oldum ve baya bi süründüm, aman dikkat edin nolur, bebeğime bişey olmasın endişesi gripten daha çok yıprattı beni.

tebrikler... aramıza hoşgeldin. muhtemel doğum tarihimz aynı senle:) bu arada gecmiş olsun.. bu dönem cok daha dikkat etmek lazım ilaç falan kullanamadıgımızdan cok agır geciyo....

münire hanım bana da kız dedi, ben 12+2 de ayrıntılı ultrasona girmiştim, daha küçük demişti, şimdi ayın 4 ünde 16+1 olucak, o zaman cinsiyetini söyler, ben de merak ediyorum açıkcası, erkekte yanılma payı olmaz gibime geliyor ama sen bilirsin istersen başka bir doktora görün

tebrikler... aramıza hoşgeldin. muhtemel doğum tarihimz aynı senle:) bu arada gecmiş olsun.. bu dönem cok daha dikkat etmek lazım ilaç falan kullanamadıgımızdan cok agır geciyo....

evet açıkcası benimde o dikkatimi çekti hemen yazayım bende dedim doktor antibiyotik verdi kadın doğumcum kontrolünde, kullanıyorum mecburen çünkü geçen pazardan beri evdeyim işe bile gidemedim.
bu arada sizin cinsiyet bellimi aynı gün ya ondan soruyorum, bizimki göstermedide

ama asıl erkekte yanılma olması gerekmez mi?? kordonla karıstırıyolar ya o bakımdan dedim...
evet doktorum erkek dedi. 14+5te gittiğimde.. senin de belli olmustur
mrb.bende kasım annesiyim.

mrb. hosgeldinnnn adımız ve doğum tarihimiz aynı. ben de 87liyim. senin cinsiyet belli mi?

ben geldimmm yanlış dolmuşa binmişim baya yürüdüm çarsıya giderken
ben senin oğluşuna isim bile buldum bulemsuu
ne buldun kız olmayan oğlusuma isim
dolmusta geliyoruz teyzenin biri salih evlat olsun inşş dedi ben yüzüne bakınca yoksa salihamı cinsiyeti bellimi dedi
yok teyze dedim
aman kızım baktırma allahın işine karışma dedi
kadının kızına kız demişler oğlu olmuş doğumda şaşırmışlar damadı özel hastane olmasaydı tek doğum yapan eşim olmasaydı ben buna inanmazdım demiş
moonsunnnnn kız sen gelmişsin hoşgelmişsin söyle bakım ne haberler getirdin sen:44:

Son düzenleme:
işyerimdekiler bir rahat vermedi valla, herkes bebekle ilgili konuşuyor :)

canım seni çok merak ediyorum. inş p.tesi sonuçların çıkarda gidersin. ayyy heyecan dorukta.

çok teşekkür ederim. kız erkek farketmez canım ya. doktor gelişimi normal diyene kadar ömrümden ömür gitti. cinsiyeti bile unuttum o an. çok şükür gönlümüze göre oldu yinede.

test sonuçları hakkında söylediklerin konusunda oldukça haklısın. inşallah arkadaşımızın bebeğide sağlıklı çıkacak.

şehir dışına çıkınca testler geçikiyor canım ya. endişelenme. senin çok süpriz oldu hemde 3. bebek tabiki bir endişe bir korkun olacak. Allaha emanet bebeklerimiz canım. bak biz korundukta ne oldu Allah yinede verdi. iyiki vermiş çok mutluyum.

senin iki kızın var. sen daha iyi bilirsin kız evladın ne olduğunu. hayırlısı olur inşallah canım.

evet çoğu kişi bildi. pazartesi açıklıyorum bilenleri. bugün pek kalabalık değiliz. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

canım saatime bakıyorum 1 olmak üzere. inşallah canım güzel haberlerle geleceksin. p.tesi heyecanla bekleyeceğim :)

sağol arkadaşım . ayy canım iyi devam etmemiş kanaman. geçmiş olsun. arada olur bu kadarcık.

kız evladında erkek evladında sorumluluğu çok fazla canım. inşallah Allah kısmet eder en güzel şekilde yerine getiririz görevlerimizi.

güle güle canım. sende Allaha emanetsin.

ben senin oğluşuna isim bile buldum bulemsuu

ayyy neymiş neymiş

tebrik ederim. ve geçmiş olsun dilerim. inşallah bu gebelikte bir sorun olmaz. Allah hepimizin çocuklarını korusun.

kızlarrr münire hanım bana msj attı. sizden hanginize doğru tahminde bulunmuştuu?????????????

benimki doğruydu canım. bir kızım olacak inşallah.

hoşgeldin canım. Allah çocuğunu kucağına almanı nasip etsin. hamilelik çizelgesi yapabilirsin. kolayca takip edersin haftanı.

evettttttttt bende çıkıyorum. yoğun bir h.sonu beni bekliyor. bir sürü telefon açmam lazım. doktora gideceğimi herkes biliyor. bugün ben güzel bir haber daha aldım. benim için çok güzel bir gün oldu. kendinize iyi bakın. hepinizi çok seviyorum.

merhaba canlar nasilsiniz :)

doktor amcadan geldik elhandulillah testimiz temiz cikti cinsiyeti yorumladi pipi gorunmuyor dedi kiza benZiyor dedi kesin sonuc ici n 3 hafta sinra 16 haziranda gidicez hayirllisi olsun :)

burcum kiziniz hayirli olsun :)

akşama görümce olacaksın daha çok işin var çoook
aldığın güzel haberide merak etmedim desem yalan olur
evet canım kız evladı çok güzel kendini sevdiriyor sevmek istemesen bile
ben de merak ediyorum burcuxxxxm ama dolmusta ki teyze bana garib geldi göstermedi teyze dedim edepli çocuk olacak demek ki
yırtık anne ve babadan ne kadar edepli bebek olur bilmem artık
test sonucunu bekliyoruz artık canım hayırlısı geç olsun güç olmasın innşşş rabbim ayarlasın

Büşra esra ve ???? Görünce soru işaretini doldurdum birden ağzımdan ensar ismi çıktı:)

ben zaten senin kızının olacağını biliyordum hormonlarından dolayı münire sana ne dediydi bakımmm burcunun ki çıktı bakkk
testler temiz çıkmış gözün aydın canım benim sağlıklıca doğsun inşşş
ayrıntılı ultrason için bişey dedimi pekiiii:44:

Büşra esra ve ???? Görünce soru işaretini doldurdum birden ağzımdan ensar ismi çıktı:)
evetttt güzel isim ensar ismi hoşuma gitti demek ki ben o cılız ses yükselsin deyince ensarrr diye bağırdı sana
hayırlısı inşş

saol bitan bencede:))))))€€

hayirli saglikli olsun ne isteriz ki yok canim sasece 3 hafta sonra gel dedi birdahaki gidisimde soyler :)

minure bana erkek demisti turmadi simdilik bizdepipis yok kukus var :))))))€€

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…