günaydın canım nasıl oldungünaydın kızlar
BURCUXXX seni bekliyorum anacım ne zamn geleceksin acabaaaa
bebişin sağlıgı nasıl önce onu de sonra kimin içine doğan doğru onu deeeeeealohaaaaaaaaaaa :)))))))))))
ay nasıl sevindimmmm hayırlısıyla sağlıklı sekilde doğsun inşşş kayınvalidenler falan nasıl sevinmişlersir kimbilirrr bekledikleri olmuş çarsıyı evine indirirler artıkCanım arkadaşım, sağol beklediğin için
Şu an mutluluktan ağlıyorum :))) %80 kızım oluyor :)))
3 hafta sonra ayrıntılıda kesin öğrenicez dedi doktor. Ama ben inanıyorum değişmeyecek. Önce herbişiyini inceledi. Sağlığının iyi olduğunu duyunca inanın cinsiyet için heyecanım bitti.bir an ne oluyor dedim kendi kendime. annelik böyle birşey işte. Bizimki çok kıpırdadı, doktor göremiyorum dedi önce. Sonra arkasını dönünce kız gibi dedi ama kukusunu gördü bizede gösterdi. yani kemik yapısı felan değil. net bir veri bence bu. duyunca eşimin bir cığlığı vardı, kız mı diye bir bağırdı. çok sevindi , o an çok duygulandım gerçekten yok ağlamıcam dedim onun sevincini beni mafetti :) ne kadar tarafsızım desede belliydi kız bebek istediği. benim zaten tercihim yoktu, onun ki olduğu diye çok sevindim Allahım sana çok şükür.
ay nasıl sevindimmmm hayırlısıyla sağlıklı sekilde doğsun inşşş kayınvalidenler falan nasıl sevinmişlersir kimbilirrr bekledikleri olmuş çarsıyı evine indirirler artıkseni duymazlar bile
5 kasım bebelerinden biri daha kız desene bu durumda benimkide kız olacak galiba
melodi hanım sende yanıldı kesin erkek demişti sanamünüre hanım ise kız demişti eşinde kızmıştı hatta değil mi bak nasıl sevinmiş ama adam doktor onayı istemiş meğerrr
torun sevinci tabikide evladın evladı gelecek daha değerli olacak yanicanım sağol. Allah razı olsun. evet kayınvalide görümce herkes çok sevindi. doktor uyardı alışveriş yapmayın dedi. 3 hafta sonra kesin olacak dedi. yanılma payı varmış. inşallah değişmez yaaa.( çünkü eşim çok sevindi. kayınpederim o kadar sevindiki hemen dışarı çıktı sanırım dışarda ağladı. tabi onun sevinci cinsiyet için değil, torunun iyi olması çok mutlu etti onu. eşim saçma şeylere inanıyorum diye kızmıştı münireyi söyleyince. ee bide ben üsteledim sevinmedin mi diye oda sinir olur böyle üstelememe ondan kızdı bana. akşam ama baya muhabbeti olmuştu küçük bir kız olsa şurda felan diye :)))
cinsiyet felan hikaye gerçekten oğlan olsada en az bu kadar sevinirdim. bunun bir ölçüsü yok. iyiki kız felan demek istemiyorum. tövbe Allahım hayırlı bir evlat olsun, yanlış insanlarla karşılaştırmasın. Allah çocuklarımızı korusun. onun cinsiyetini seçmek ne haddimize. hepsi güzel.
Canım arkadaşım, sağol beklediğin için
3 hafta sonra ayrıntılıda kesin öğrenicez dedi doktor. Ama ben inanıyorum değişmeyecek. Önce herbişiyini inceledi. Sağlığının iyi olduğunu duyunca inanın cinsiyet için heyecanım bitti.bir an ne oluyor dedim kendi kendime. annelik böyle birşey işte. Bizimki çok kıpırdadı, doktor göremiyorum dedi önce. Sonra arkasını dönünce kız gibi dedi ama kukusunu gördü bizede gösterdi. yani kemik yapısı felan değil. net bir veri bence bu. duyunca eşimin bir cığlığı vardı, kız mı diye bir bağırdı. çok sevindi , o an çok duygulandım gerçekten yok ağlamıcam dedim onun sevincini beni mafetti :) ne kadar tarafsızım desede belliydi kız bebek istediği. benim zaten tercihim yoktu, onun ki olduğu diye çok sevindim Allahım sana çok şükür.
hha dr bize biş foto cektı bz ben sandım kı bebışşıin yuzu meğğerım bebişin cinsiyet ispatıymış ben pek bişey anlmadım ama belı sız anlarsınız burada yanılmalar oluca dr bizi hemen ıkna edemeı oda fotolamışEki Görüntüle 428166
biraz daha iyiym ama tabiki sabaha kadar binbir düşünceyle uyudum bakalım bir an önce pazartesi bekliyorumgünaydın canım nasıl oldun
torun sevinci tabikide evladın evladı gelecek daha değerli olacak yani
evet canım ikiside sonuçda yabancıyla evleniyor
gelinin iyiyse oğlun yanında olur damadın iyiyse kızın hep yanında olur derler
sağlığıda yerindeymiş ya geriis boş ayrıntılı ultrasona ne zamn gireceksin
YAAAAAAAAAA ÇOK SEVİNDİMMMHADİ GÖZÜNN AYDINNN CANIM BURCUUMMM...BAKIYIM HABER VARMI BİZİM KIZLARDAN DEDİMM..AMANINN Bİ BAKTIMMM KÜÇÇÜÜKK BURCUU GELİYORMUŞŞ....HAYIRLI SAĞLIKLII SIHHATLİ EVLATLARR OLSUNN
BEBEK NASIL? BOYU? KİLOSU? NE DEDİ DOKTOR KUZUCUM? ANLATSANA BİZİMKİLERRR AYNI TARIHLI OLUNCAAA BENDE BEBEGIMDEN HABER ALMIŞ GİBİ OLUCAMMM HEMMM
biraz daha iyiym ama tabiki sabaha kadar binbir düşünceyle uyudum bakalım bir an önce pazartesi bekliyorum
canım sağol. Allah razı olsun. evet kayınvalide görümce herkes çok sevindi. doktor uyardı alışveriş yapmayın dedi. 3 hafta sonra kesin olacak dedi. yanılma payı varmış. inşallah değişmez yaaa.( çünkü eşim çok sevindi. kayınpederim o kadar sevindiki hemen dışarı çıktı sanırım dışarda ağladı. tabi onun sevinci cinsiyet için değil, torunun iyi olması çok mutlu etti onu. eşim saçma şeylere inanıyorum diye kızmıştı münireyi söyleyince. ee bide ben üsteledim sevinmedin mi diye oda sinir olur böyle üstelememe ondan kızdı bana. akşam ama baya muhabbeti olmuştu küçük bir kız olsa şurda felan diye :)))
cinsiyet felan hikaye gerçekten oğlan olsada en az bu kadar sevinirdim. bunun bir ölçüsü yok. iyiki kız felan demek istemiyorum. tövbe Allahım hayırlı bir evlat olsun, yanlış insanlarla karşılaştırmasın. Allah çocuklarımızı korusun. onun cinsiyetini seçmek ne haddimize. hepsi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?