2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evetttt güzel isim ensar ismi hoşuma gitti demek ki ben o cılız ses yükselsin deyince ensarrr diye bağırdı sana
hayırlısı inşş

Ben anlamını bilmiyordum islami mi diye baktım ewet hz muhammed e yardım eden müslümanların tümüne ensar deniliyormuş hem de nadir kullanılan isim

saol bitan bencede:))))))€€

hayirli saglikli olsun ne isteriz ki yok canim sasece 3 hafta sonra gel dedi birdahaki gidisimde soyler :)

minure bana erkek demisti turmadi simdilik bizdepipis yok kukus var :))))))€€
bak oldu mu şimdi
münireye söyle bakım sana ne diyecek doktorunu değişitir der sanada
eli ayağı düzgün olsun sağlığı yerinde olsun canım bebişinin

Ben anlamını bilmiyordum islami mi diye baktım ewet hz muhammed e yardım eden müslümanların tümüne ensar deniliyormuş hem de nadir kullanılan isim
evet canım ensarın anlamı güzel yaptıkları işler daha güzel keşke ensar gibi olsun bebişlerimiz

kızlar benim yaklaşık 1aydır yaşadığım düşük tehdidi sıkıntım dolayısıyla eşimle ilişkiye girmiyorduk dr.kesinlikle yasaak demişti ama enson kontrole gittiğimizde durumumuzu gyet iyi buldu dr. progestan ilacımıda bıraktım ama ilişkiyi ne biz sorbildik nede o bişey dedi benim kocişte kıçımda dolanmaya bşladı tabi dr.yasak demedi diye bende onu memnun etmek istiyorum ama çok korkuyordum neyse biz yaavaş ve dikkatlice çalıştık ben ister istemez kasıyordum kendimi uzun zaamandaa yaapmayınca geceden beri bıdığım ağrıyor korkuyorum aamaa eşim uzun aardan sonra çalışınca olmuştur diyor korkma diyor ama napsaamki dinleniyorum şimdi yatııyorum ama normalmi acaba şeyimin içinin acıması ağrıması:26::26::26: leke faalan yok Allaha şükür inş geçer minoset alsammı bitane acaba

benim fesat esram ablasının yaz kursuna taktı şimdi ablam gidiyor ben gidemiyorum diye ağlayıp duruyor bu kadar problemli herseyi ince tartan bir çocuk yahu

eşin haklı canım
korkulacak bişey yok normal hayata devammmilaç falanda alma bosuna

içimdeki çocuk ensar ensar diye bağırıyor isyaaaan arkadaş arıyor her halde kendine ne zaman gideceksin tekrar doktora merak ettim şimdi iyice cinsiyeti

selam kızlar cinsiyeti belli olanlar var sanırım.
Moonsun kız
bulemsu erkek
burcu kız sanırım.

Burcunun kız çıkmasına şaşırdım doğrusu.

içimdeki çocuk ensar ensar diye bağırıyor isyaaaan arkadaş arıyor her halde kendine ne zaman gideceksin tekrar doktora merak ettim şimdi iyice cinsiyeti
evet canım arkadaş arıyor kendine galiba senin oğlusun
üçlü test sonucum çıkmadı daha canım onu bekliyorum sonucum çıkar çıkmaz gideceğim doktoruma
ama ultrasonda bakarmı bakmaz mı bilmem yakın arayla bakmıyorum derse hüsrannla döneceğim evime
birde bebişim kendini gösterecek mi acaba

selam kızlar cinsiyeti belli olanlar var sanırım.
Moonsun kız
bulemsu erkek
burcu kız sanırım.

Burcunun kız çıkmasına şaşırdım doğrusu.
yok canım benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ama burcuya dr kız demiş ve kukusunu da göstermiş

Gösterir artık canım bak yorum da yapmış melodi sana o da erkek dedi hadi hayırlısı bak erkekolursa beni unutma biz üç gün bekledik konya ankara arası ne ki bu kadar bekletiyorlar insanı ya

Son düzenleme:
Gösterir artık canım bak yorum da yapmış melodi sana o da erkek dedi hadi hayırlısı bak erkekolursa beni unutma
yok canım melodi bana kız demiş di % vererek şimdi yorumlardan erkek olduğunu tahmin etti galiba
evet burcu gibi bende anket yapacağımmmm
sahinus erkek dedi baska kim erkek dedi bakımmmm
kimin içine doğan doğru olacak acabaaaa

Gösterir artık canım bak yorum da yapmış melodi sana o da erkek dedi hadi hayırlısı bak erkekolursa beni unutma biz üç gün bekledik konya ankara arası ne ki bu kadar bekletiyorlar insanı ya

bilmiyorum tatlım doktorum 10 günde çıkar demişdi 12 . gün oldu daha sonuç monuç yok

yok canım benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ama burcuya dr kız demiş ve kukusunu da göstermiş

bulemsu sende kız dedim kız dönemine yeni girmişsin. eşin kız döneminde.
eğer hormonların değişimi yavaşsa erkek olur ama zayıf bir ihtimal.

burcu için elimdeki notlarıma baktım erkek diyor kıza yakın değil ondan şaşırdım.
mesajını bulursam tekrar bakıcam.

bilmiyorum tatlım doktorum 10 günde çıkar demişdi 12 . gün oldu daha sonuç monuç yok

Hangi hastaneymiş bu gidip ben alacağım sonuçları walla dr a gitmek şart değilki hem ben telefon açıyorum dr a bağlıyorlar o söylüyor tüm sonuçları hem de çok kısa sürede sonuç çıkıyor 12 gün çok fazla

burcuya tekrar baktım erkek çıkıyor. kendisi ve eşi erkek döneminde.
cinsiyetler 20. haftada kesinleşiyor.
hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…