evettttgüzel isim ensar ismi hoşuma gitti demek ki ben o cılız ses yükselsin deyince ensarrr diye bağırdı sana
hayırlısı inşş
bak oldu mu şimdisaol bitan bencede:))))))
hayirli saglikli olsun ne isteriz ki yok canim sasece 3 hafta sonra gel dedi birdahaki gidisimde soyler :)
minure bana erkek demisti turmadi simdilik bizdepipis yok kukus var :))))))
evet canım ensarın anlamı güzel yaptıkları işler daha güzel keşke ensar gibi olsun bebişlerimizBen anlamını bilmiyordum islami mi diye baktım ewet hz muhammed e yardım eden müslümanların tümüne ensar deniliyormuş hem de nadir kullanılan isim
eşin haklı canımkızlar benim yaklaşık 1aydır yaşadığım düşük tehdidi sıkıntım dolayısıyla eşimle ilişkiye girmiyorduk dr.kesinlikle yasaak demişti ama enson kontrole gittiğimizde durumumuzu gyet iyi buldu dr. progestan ilacımıda bıraktım ama ilişkiyi ne biz sorbildik nede o bişey dedi benim kocişte kıçımda dolanmaya bşladı tabi dr.yasak demedi diye bende onu memnun etmek istiyorum ama çok korkuyordum neyse biz yaavaş ve dikkatliceçalıştık ben ister istemez kasıyordum kendimi uzun zaamandaa yaapmayınca geceden beri bıdığım ağrıyor korkuyorum aamaa eşim uzun aardan sonra çalışınca olmuştur diyor korkma diyor ama napsaamki dinleniyorum şimdi yatııyorum ama normalmi acaba şeyimin içinin acıması ağrıması :26::26::26: leke faalan yok Allaha şükür inş geçer minoset alsammı bitane acaba
evet canım arkadaş arıyor kendine galiba senin oğlusuniçimdeki çocuk ensar ensar diye bağırıyor isyaaaan arkadaş arıyor her halde kendine ne zaman gideceksin tekrar doktora merak ettim şimdi iyice cinsiyeti
eşin haklı canım
korkulacak bişey yok normal hayata devammmilaç falanda alma bosuna
yok canım benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ama burcuya dr kız demiş ve kukusunu da göstermişselam kızlar cinsiyeti belli olanlar var sanırım.
Moonsun kız
bulemsu erkek
burcu kız sanırım.
Burcunun kız çıkmasına şaşırdım doğrusu.
evet canım arkadaş arıyor kendine galiba senin oğlusun
üçlü test sonucum çıkmadı daha canım onu bekliyorum sonucum çıkar çıkmaz gideceğim doktoruma
ama ultrasonda bakarmı bakmaz mı bilmem yakın arayla bakmıyorum derse hüsrannla döneceğim evime
birde bebişim kendini gösterecek mi acaba
ah canımmm ne heyecan yapmısındır kimbilirne gülüyon kız şuna bakbenimkide sırıtıp duruyor zaten düngece gerdek gecesiydi sanki
yok canım melodi bana kız demiş di % vererek şimdi yorumlardan erkek olduğunu tahmin etti galibaGösterir artık canım bak yorum da yapmış melodi sana o da erkek dedi hadi hayırlısı bak erkekolursa beni unutma
Gösterir artık canım bak yorum da yapmış melodi sana o da erkek dedi hadi hayırlısı bak erkekolursa beni unutma biz üç gün bekledik konya ankara arası ne ki bu kadar bekletiyorlar insanı ya
ah canımmm ne heyecan yapmısındır kimbilir
evet hormonları tavan yapanların içine senide alalım mı ne dersin
yanlış mı anladım o zaman ben :78:benim hormonlr ne açıdan tavan yapmış anlamadım da :26:hiç cinsellik isteği yok bende
yok canım benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ama burcuya dr kız demiş ve kukusunu da göstermiş
yok canım melodi bana kız demiş di % vererek şimdi yorumlardan erkek olduğunu tahmin etti galiba
evet burcu gibi bende anket yapacağımmmm
sahinus erkek dedi baska kim erkek dedi bakımmmm
kimin içine doğan doğru olacak acabaaaa
bilmiyorum tatlım doktorum 10 günde çıkar demişdi 12 . gün oldu daha sonuç monuç yok
yanlış mı anladım o zaman ben :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?