2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım düne göre bugün biraz daha iyiyim ama işte annelik içgüdüsü düşünmeden kendimi alamıyorum zaten pazartesi dr a gideyim üçlü yü yaptırayım ayrıntılıya ankaraya gitmeyi düşünüyorum ....bizim başhekim direk amniyosentez dedi ama ben onu pek yaptırmak istemiyorum

kız burcu senden gelecek habri okuyacam diye sası olacaktım hem kahvaltı yaptım kızlarla ama gözüm pc ekranında kaldı
iyi haberlerin geldi ya rahatım darısı basıma
ikilik testi yaptırmadım ama üçlü testi gene yaptı doktor sonuç hala çıkmadı eşim bile akşam soruyor neden çıkmadı acaba diye
adı ne olacak ya burcuuu aklında varmı bişeyyy

dün bizim hastanedki dr ultrasonda yaklasık 40 dakika falan incledei tabiki baştan söyledi en net veriler 20. haftada alınıyormuş yinede bi öntanı olrak bakalım dedi....down sendromunun en önemli tanısı burun kemiği ölçümüymüş onu ölçtü normal dedi tekrar ense kalınlığına baktı 1.42 çıktı beyin ve kalp güzel oluşmuş suan herşey normal gibi görünüyor ama tabiki 20.haftada degerlendirmek lazım dedi...

Canım sen üçlüyü yaptırdın mı ne çıktı sonuç bizde dörtlü test demedi ayrıntılı dedi sadece

günaydın herkese.....
burcux hadi gözün aydın canım...sende öğrendin cinsiyetini...darısı biz eolsun inşallah
kızlar benim beta hcg 33 çıkmıştı 2li testte...buna göre cinsiyeti tutan var mı aranızda...50 altı erkek 50 üstü kızmıydı....yoksa tam tersimiydi

biraz daha iyiym ama tabiki sabaha kadar binbir düşünceyle uyudum bakalım bir an önce pazartesi bekliyorum
anlıyorum seni canım daha nefes almasalar bile karnımızadki bebişler biizm evladımız
üzülme o kadar ayrıntılı ultrasondan sonra belli olur ama sen içini rahat tut

sağol canım. kesinlikle sağlıklı olsunlar. ne fark eder ki? oğlan desede şimdi burda yine ağlıyor olurdum. kim takar onun bunun istediğini, bizimki eğlence daha çok sevinme çabaları zaten :))) değil mi şekerim. zaten korkudan içimden hiç cinsiyet geçirmedim. Allah beni sınar, bişi derim verir ama eksik verir, hep çok korktum. tek derdim bir çocuğum olsundu. Allah yine gönlümüze göre verdi. babası çok duygulandı.

valla canım 6. ayda değişen duydum. üff çok sinir bişi ya. doktora kesin mi dedim. %80 dedi sinir oldum. ancak bu hafta kromozon testiyle belli olur dedi. anam bizim doktorda çok net yahuu. hangi deli sırf bu yüzden bu testi yaptırır bilemiyorum. beklerim ben anacım ne olacak.

Canım sen üçlüyü yaptırdın mı ne çıktı sonuç bizde dörtlü test demedi ayrıntılı dedi sadece

Ben 2 liyi yaptırdım o çok şükür iyi çıktı,3 lüye gerek yok istersen 4 lü yapalım,daha güvenilir 3 lüye göre dedi 4 lü yaptırdık.Hatta sen bilirsin dedi bende istedim napiim yaa..
Dün aradım hala belli olmamış meraktan çatlıyorum..:18:

Şimdi bizimkiler şükür iyi ya aklım sende empati yapıyorum sonra hep sana dua ediylrum inan benim ikili 10000de 1 Dİ üÇLÜ 4906 DA 1 çIKTI LAVİNYA da 2li 10000de 1 üçlü 3500 de 1 çıktı

kız burcu senin doktor zaten kesin konusmayı sevmiyor onun dediği %80 ni sen %100 olarak gör bence
yatısından bişey çıkarmadı kemik yapısından bişey çıkarmadı sadece gördüğü seyden dolayı sana tahminde bulundu
18 haziran demek 21 haziranda benim randevum

Ya tabi ki yeter ki sağlıklı olsunlar,inan cinsiyet umrumda değil sadece erkek çocuklarına karşı bi sempatim vardı eskiden beri bi de ilk haftalarda rüyamda da görünce daha bi istemiştim..Dr bana da daha önce %80 erkek dedi,geçen hafta da kesin netleştirdi..Bizimki de garanticidir.Herkese yay,alışverişe başla dedi hatta

Şu an o 4 lü test sonuçları ne olacak acaba diye düşünmekten valla kendimi unuttum.Yeter ki sağlıklı olsun,sağlıkla kucağımıza alıp anneciği,babacığıyla sağlıkla büyüsün daha ne isterim ki...Bunları düşününce cinsiyet falan hikaye geliyo,herşeyden önemlisi sağlık..

Çok şükür Allahım senin de benim de gönlümüzde olanı verdiDarısı bundan sonra ki testlere,usg lere onlarda temiz çıksın bizden iyisi olmaz herhalde..

DR ne derse ona gidiyoz walla bizde arkadaşım tobb a gidiyor o da 2 lin iyi 3 lüye gerek yok demiş hatta ayrıntılı bile gerekmez demiş sırf kendi hast. Olmadığından ama gidecek sanırım o da benden duydu önemini

gözünaydın canım, kızın olacağı için ben burdan mutlu oldum inanki, Allah sağ salim, sağlıkla kucağına kavuşturmayı nasip etsin, kızı olacaklara seviniyorum valla ben kız evlak has evlat oluyor kim ne derse desin

canım senin ikili test sonuçların mı üçlü test sonuçlarında mı risk çıktı? bu downda da burun kemiği ölçümünü anlamıyorum, yahu benim de burun kemiğim down sendromlulardaki gibi içine çökük, hatta kardeşim "abla bu tıpta özür olarak geçiyor dedi" napıcaz şimdi
bu olasılık hesaplarını çok da takmamak lazım, insan boş yere üzülüyor, amniyosentez yapılan çocukların çok azı downlu doğuyor bunu da düşünmek lazım, ense kalınlığı falan iyi çıkmış senin

canımmmmmm
ne zamandır görüşemiyorduk...
çok sevindim oğlun olacakmış...benim de oğlumu kucağıma almama 20 gün kaldı adıda kısmetse çağan olacak...

nasılsın ben senı göruyodum ama hatrlamazsın dıye yazmamıstım hıc bılıyorum hazıran bebegı olucak:)) ınsallah doğumun cooookkk kolay gecer adı dda guzelmıs

dediğin gibi bebeklerin biraz daha büyümesi lazım. canım ama baksana değerlerin ne kadar normal. sakın aklını karıştırma.

kızlar sizin ikili teste b hcg kaç çıkmıştı benimki 88 sanırım riski arttıran faktörde oymuş

olur mu şekerim. benim tam 100 dü. senden fazla ama bişi çıkmadı. inanma ondan bundan diye. sabırlı ol.

3 lüyü yaptırmak daha mantıklı. amiyosentez son çare. 3 lü sonucuna göre bakarsın bir daha düşünürsün.

bilmem ki. seninki olsa bende aynını yapardım. canım bizim satlar aynı 3 arkadaş kız bebek bekliyoruz. Allahın işi belli olmaz, seninki inşallah erkek olur.

test sonucunu kafana takma bak ben yaptım o hatayı. ağladım durdum karnım ağırdı. sonucuyla alakası yok geç çıkmasının biliyorsun değil mi? benim testler istanbula gitmiş ondan uzadı, demek seninkide gitti. 10 gün dediler 15 oldu ama temiz çıktı. yorma güzel aklını lütfen.

doktora başka test yapacak mıyız dedim. istiyor musun dedi. hayırrrrr dedim, yapmayalım o zaman, gereklide görmüyorum dedi. çok şükür istemedi ya.

sağol canım, evet 100 dü benim kız oldu :)

inşallah sende en yakın zamanda öğrenirsin. allah gönlüne göre versin canım.

Aman arkadaşına söyle her ihtimale karşı yaptırsın ne olur ne olmaz...
Yok canım yaa,yaptıralım ki içimizde tasa,merak kalmasın.

Bana da öle dedi dr 2 li iyi istersen 4 lü de yapalım kafan iyice netleşsin demişti,sana bırakıyorum dedi.Bende yaptıralım dedim valla en azından içim rahatlar sonuç temiz gelsin de hayırlısıyla...

Şaka maka hemşo 17 haftalık olduk senlemaaşallah diyeyim..

cnm bende sormustum kız demıstı dun erkek dedı doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…