Ben sana kız demiştim değil mi?
burcu canım senini adına çok sevindim....Allah hayırlıyısıyla kucağına alıp sevmeyide nasip etsin tatlım...
selam canım. bak ayrıntılıda herşey çıkıyormuş , iyi ol lütfen. benim doktorum daha öz önce dedi. bu testlerin çok güvenirliği yok. ayrıntılı ultrason daha önemli dedi. içini ferah tut. bak bizim burdan bir bayan var. her testi mükemmel ama çocuk rahatsız. belliğ olmuyor bu işler.
kızlar sizin ikili teste b hcg kaç çıkmıştı benimki 88 sanırım riski arttıran faktörde oymuş
Ayy seninde prenses geliyor desene çook sevindim tatlım yaaa...Oh en önemlisi de şu sağlıkları yaaa...
Tekrar hayırlı olsun canım..
Benim eşim de kız diye yırtındı ama oğluş geldi.Dr %100 hatta 1500 dedi pipi de gösterdi o kadar kesin konuştu ki oğlan diye,ama yine de bazen acaba demiyor değilim.Eşime diyorum ki "sanki kucağıma alınca inanacağım gibime geliyor"diye
Kısmetse bende 20 gün sonra ayrıntılıya gireceğim,haftaya da 4 lü test sonuçlarını alacağım..Allahım inşallah herşey tertemiz çıkar da bi oh çekerim...
anlıyorum seni canım daha nefes almasalar bile karnımızadki bebişler biizm evladımızbiraz daha iyiym ama tabiki sabaha kadar binbir düşünceyle uyudum bakalım bir an önce pazartesi bekliyorum
Ayy seninde prenses geliyor desene çook sevindim tatlım yaaa...Oh en önemlisi de şu sağlıkları yaaa...
Tekrar hayırlı olsun canım..
Benim eşim de kız diye yırtındı ama oğluş geldi.Dr %100 hatta 1500 dedi pipi de gösterdi o kadar kesin konuştu ki oğlan diye,ama yine de bazen acaba demiyor değilim.Eşime diyorum ki "sanki kucağıma alınca inanacağım gibime geliyor"diye
Kısmetse bende 20 gün sonra ayrıntılıya gireceğim,haftaya da 4 lü test sonuçlarını alacağım..Allahım inşallah herşey tertemiz çıkar da bi oh çekerim...
Canım sen üçlüyü yaptırdın mı ne çıktı sonuç bizde dörtlü test demedi ayrıntılı dedi sadece
canım düne göre bugün biraz daha iyiyim ama işte annelik içgüdüsü düşünmeden kendimi alamıyorum zaten pazartesi dr a gideyim üçlü yü yaptırayım ayrıntılıya ankaraya gitmeyi düşünüyorum ....bizim başhekim direk amniyosentez dedi ama ben onu pek yaptırmak istemiyorum
kız burcu senin doktor zaten kesin konusmayı sevmiyor onun dediği %80 ni sen %100 olarak gör bencesağol canım. kesinlikle sağlıklı olsunlar. ne fark eder ki? oğlan desede şimdi burda yine ağlıyor olurdum. kim takar onun bunun istediğini, bizimki eğlence daha çok sevinme çabaları zaten :))) değil mi şekerim. zaten korkudan içimden hiç cinsiyet geçirmedim. Allah beni sınar, bişi derim verir ama eksik verir, hep çok korktum. tek derdim bir çocuğum olsundu. Allah yine gönlümüze göre verdi. babası çok duygulandı.
valla canım 6. ayda değişen duydum. üff çok sinir bişi ya. doktora kesin mi dedim. %80 dedi sinir oldum. ancak bu hafta kromozon testiyle belli olur dedi. anam bizim doktorda çok net yahuu. hangi deli sırf bu yüzden bu testi yaptırır bilemiyorum. beklerim ben anacım ne olacak.
sağol canım. kesinlikle sağlıklı olsunlar. ne fark eder ki? oğlan desede şimdi burda yine ağlıyor olurdum. kim takar onun bunun istediğini, bizimki eğlence daha çok sevinme çabaları zaten :))) değil mi şekerim. zaten korkudan içimden hiç cinsiyet geçirmedim. Allah beni sınar, bişi derim verir ama eksik verir, hep çok korktum. tek derdim bir çocuğum olsundu. Allah yine gönlümüze göre verdi. babası çok duygulandı.
valla canım 6. ayda değişen duydum. üff çok sinir bişi ya. doktora kesin mi dedim. %80 dedi sinir oldum. ancak bu hafta kromozon testiyle belli olur dedi. anam bizim doktorda çok net yahuu. hangi deli sırf bu yüzden bu testi yaptırır bilemiyorum. beklerim ben anacım ne olacak.
Ben 2 liyi yaptırdım o çok şükür iyi çıktı,3 lüye gerek yok istersen 4 lü yapalım,daha güvenilir 3 lüye göre dedi 4 lü yaptırdık.Hatta sen bilirsin dedi bende istedim napiim yaa..
Dün aradım hala belli olmamış meraktan çatlıyorum..:18:
Canım arkadaşım, sağol beklediğin için
Şu an mutluluktan ağlıyorum :))) %80 kızım oluyor :)))
3 hafta sonra ayrıntılıda kesin öğrenicez dedi doktor. Ama ben inanıyorum değişmeyecek. Önce herbişiyini inceledi. Sağlığının iyi olduğunu duyunca inanın cinsiyet için heyecanım bitti.bir an ne oluyor dedim kendi kendime. annelik böyle birşey işte. Bizimki çok kıpırdadı, doktor göremiyorum dedi önce. Sonra arkasını dönünce kız gibi dedi ama kukusunu gördü bizede gösterdi. yani kemik yapısı felan değil. net bir veri bence bu. duyunca eşimin bir cığlığı vardı, kız mı diye bir bağırdı. çok sevindi , o an çok duygulandım gerçekten yok ağlamıcam dedim onun sevincini beni mafetti :) ne kadar tarafsızım desede belliydi kız bebek istediği. benim zaten tercihim yoktu, onun ki olduğu diye çok sevindim Allahım sana çok şükür.
dün bizim hastanedki dr ultrasonda yaklasık 40 dakika falan incledei tabiki baştan söyledi en net veriler 20. haftada alınıyormuş yinede bi öntanı olrak bakalım dedi....down sendromunun en önemli tanısı burun kemiği ölçümüymüş onu ölçtü normal dedi tekrar ense kalınlığına baktı 1.42 çıktı beyin ve kalp güzel oluşmuş suan herşey normal gibi görünüyor ama tabiki 20.haftada degerlendirmek lazım dedi...
canımmmmmm
ne zamandır görüşemiyorduk...
çok sevindim oğlun olacakmış...benim de oğlumu kucağıma almama 20 gün kaldıadıda kısmetse çağan olacak...
dün bizim hastanedki dr ultrasonda yaklasık 40 dakika falan incledei tabiki baştan söyledi en net veriler 20. haftada alınıyormuş yinede bi öntanı olrak bakalım dedi....down sendromunun en önemli tanısı burun kemiği ölçümüymüş onu ölçtü normal dedi tekrar ense kalınlığına baktı 1.42 çıktı beyin ve kalp güzel oluşmuş suan herşey normal gibi görünüyor ama tabiki 20.haftada degerlendirmek lazım dedi...
kızlar sizin ikili teste b hcg kaç çıkmıştı benimki 88 sanırım riski arttıran faktörde oymuş
canım düne göre bugün biraz daha iyiyim ama işte annelik içgüdüsü düşünmeden kendimi alamıyorum zaten pazartesi dr a gideyim üçlü yü yaptırayım ayrıntılıya ankaraya gitmeyi düşünüyorum ....bizim başhekim direk amniyosentez dedi ama ben onu pek yaptırmak istemiyorum
kız burcu senden gelecek habri okuyacam diye sası olacaktım hem kahvaltı yaptım kızlarla ama gözüm pc ekranında kaldı
iyi haberlerin geldi ya rahatım darısı basıma
ikilik testi yaptırmadım ama üçlü testi gene yaptı doktor sonuç hala çıkmadı eşim bile akşam soruyor neden çıkmadı acaba diye
adı ne olacak ya burcuuu aklında varmı bişeyyy
günaydın herkese.....
burcux hadi gözün aydın canım...sende öğrendin cinsiyetini...darısı biz eolsun inşallah
kızlar benim beta hcg 33 çıkmıştı 2li testte...buna göre cinsiyeti tutan var mı aranızda...50 altı erkek 50 üstü kızmıydı....yoksa tam tersimiydi
DR ne derse ona gidiyoz walla bizde arkadaşım tobb a gidiyor o da 2 lin iyi 3 lüye gerek yok demiş hatta ayrıntılı bile gerekmez demiş sırf kendi hast. Olmadığından ama gidecek sanırım o da benden duydu önemini
yaaa kızlaaarr benim de doktorum erkek dedi. ama etraftan cok kez yanıldıgını duydum. bu kadın da kız diyoooo:26: ay ben napıyım şimdi. kafam allak bullak. ne zormuş yaaa.... bi de bana demişki münire hanım doktorunu değiştir. ay vallaaa değiştircem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?