bulemsu sende kız dedim kız dönemine yeni girmişsin. eşin kız döneminde.
eğer hormonların değişimi yavaşsa erkek olur ama zayıf bir ihtimal.
burcu için elimdeki notlarıma baktım erkek diyor kıza yakın değil ondan şaşırdım.
mesajını bulursam tekrar bakıcam.
canım sen neye göre hesaplıyorsun bilmiyorum ama ben eşimin doğum tarihini tahmini verdim sana babası kimlğine günü gününe yazdırmamışbulemsu sende kız dedim kız dönemine yeni girmişsin. eşin kız döneminde.
eğer hormonların değişimi yavaşsa erkek olur ama zayıf bir ihtimal.
burcu için elimdeki notlarıma baktım erkek diyor kıza yakın değil ondan şaşırdım.
mesajını bulursam tekrar bakıcam.
ben netten kontrol ediyorum canım devlet hastanesinde benim gittiğim dr özel hastanede ki doktordan daha güzel ilgileniyor doktorumHangi hastaneymiş bu gidip ben alacağım sonuçları walla dr a gitmek şart değilki hem ben telefon açıyorum dr a bağlıyorlar o söylüyor tüm sonuçları hem de çok kısa sürede sonuç çıkıyor 12 gün çok fazla
canım iki hafta önce kıza benziyo ama cokerken henüz dedi.. çarşamba günü gittim kesin erkek dedi. o an bile bi kötü oldum. alştırıyo insan kendini. şimdi de alştım gibi. kıza dönerse aynı şeyi yaşıycam belki. tabiki sağlık herseyden önemli. ama bu da kısmen etkiliyo insanı. etkilemiyo dersek yalan söylemiş oluruz...
hadi ya... cevap veren 4. kişi falansın. bi senin tutmamış. ama çok da fazla takmıycam akışına bırakcam napim...
benim oğlum olcak kısmetse canımyok merve.benim cinsiyet belli değil.seninki?
ah anacım erkekler dayanamıyorlar kii:88:eşime göre gerdek gecesiydi sanki diyorum
anladım ben senin oğluusn olacak hormonların istemiyor oğlu olacağın hormonu istemiyoryukardaki yazımda 'benimki doğruydu canım. bir kızım olacak inşallah.' cümlesi burcu ya ait canlar. üstünde ismi yazmıyo da belitiyim dedim. bi oğlum olcak bi kızım olcak yazmışım gibi olmuşşş da
Aynen oyle tutmadi 2 Li test bhcg tuttu bide cin takvimi tuttu bende...bide gunu belli diye bana kesin kiz dedi ... Bende oglum var diye kiz istiyordum cok. Ama bunada cok sevindim..
anladım ben senin oğluusn olacak hormonların istemiyor oğlu olacağın hormonu istemiyor
canım yanılma payı modern tıpda bile var benim büyük kız ultrasonda erkek gözüküyordu ama kız doğdu özel hastane olmasaydı kesin karışmış derdikoğluna arkadas olur o da. o zaman münire hanımın dediğini çok fazla dikkate almamak mı gerekiyo yani? yanılma payı çok mu
anladın sennnn onucanm anlamadım desemhormonları istemiyor derken???
oğluna arkadas olur o da. o zaman münire hanımın dediğini çok fazla dikkate almamak mı gerekiyo yani? yanılma payı çok mu
benim kız son an değişiklik yaptıBen hiç kimseye tahmin yollamadım walla sadece drum şüphem yok erkek dedi değişirse de canısağolsun bebişimin kafamı karıştırmayacağım ayrıntılıda herşey görünüyor elimdeki resimdede yumurtaları sallanıyor gibi geldi bebişimin ama 20 haftada değişik çıkarsa da çıkar hiç kafanızı yormayın böyle tahminlere ultrason ve dr daha nettir eminim
canım yanılma payı modern tıpda bile var benim büyük kız ultrasonda erkek gözüküyordu ama kız doğdu özel hastane olmasaydı kesin karışmış derdik
bugun dolmuşda bir teyzenin de kızına kızı olacak denmiş oğlu olmuş
özel hastanede olmasaydı dağıtırdım burayı demiş damadı
canım hormonların alt üst olmuş senin derin bir nefes al ve sakin ol aslında herkes normal davranıyor ama hamilelğin verdiği hormonlar seni daha alıngan yapıyorSelam hanımlar, dün gece hıçkırıklara boğuldum, 1 haftadır yaşadığım yoğun iş temposu (sabah 7 akşam 7 gittim bu hafta hep) hem de gürültücü komşu yüzünden 3-4 saatlik uykuyla gezmek sinirlerimi laçkalaştırdı sanırım, kopardım bir ağıt...
Yorgunluk, uykusuzluk yetmezmiş gibi, herkesin çocuğa bir şey yapacaksın demesi beni deli ediyor, yahu o benim yavrum ona zarar gelsin iter miyim hiç? Ama benim duygularım yok mu hiç mi yorulamam, sinirlenemem, üzülemem....
Bazen beni sadece taşıyıcı gibi görüyorlar resmen, kendi ailem, eşimin ailesi.... Bebeğimize iyi bak, ona zarar vereceksin, bir şeyi kafaya takma...
Ya ben robot muyum nasıl bir yaşam bekliyorlar benden...
Yavrumu düşünmediğim, umursamadığımı ima edip duruyorlar sürekli, biraz daha devam ederlerse el birliğiyle buna beni de inandıracaklar...
Kendimi sürekli suçlu ve kötü hissediyorum, yapmayın bunu deyince de biz bebeğin iyiliği için diyoruz da sen hiç anlamıyorsun da....
Yahu ben iyi olmazsam bebeğimin iyiliği için nasıl uğraşabilirim?
Aklımda bin soru, huzurlu bir hamileliği kısmet etmeyecekler bana el birliğiyle...
Bebeğim sağ sağlim doğsa Allah'ımın izniyle azıcık ağlasa falan, hep stresliydin ondan huzursuz bu çocuk diye başımı yiyecekler biliyorum...
Sürekli bunun imasını yapıyorlar şimdiden...
Sürekli teyakkuz halindeyim, bebeğime bir şey yapmışım gibi korku içindeyim, tamam bebeğimi çok bekliyorlardı, dualar ediyorlardı, ama bana neden hiç acımıyorlar?
Hamile kaldım diye tüm duygularımı aldırmadım ya, tüm kişiliğimi sıfırlamadım ya...
Kendimi kötü hissetmemden başka bir işe yaramıyorlar ve beni hiçbirisi anlamıyor....
doktorunu değiştir tatlım o zamn madem yanılma payı yüksek biri daha önümüzde zamanımız çokkk baska doktora bak bakalım
yaaa benim yaşamayı korktugum bişeydi bu. niyeyse kendimi adapte etmekte zorlanıyorum. heleki doğunca öğrenmek cok daha zordur... hani hazırlanıyosun onla ilgili hayaller kuruyosun bi sürü bişey. bi de daha önce demişimdir benim doktor çok kişide yanılmış. ayni böyle doğana kadar kız demiş birine bi doğmuş erkek. bunun dısında da cok kişden duydugum için münire hanımın doğruluk payını arastırıyorum kendi çapımda hadi hayırlısı bakalmmm
oğluna arkadas olur o da. o zaman münire hanımın dediğini çok fazla dikkate almamak mı gerekiyo yani? yanılma payı çok mu
canım hormonların alt üst olmuş senin derin bir nefes al ve sakin ol aslında herkes normal davranıyor ama hamilelğin verdiği hormonlar seni daha alıngan yapıyor
yaaa benim yaşamayı korktugum bişeydi bu. niyeyse kendimi adapte etmekte zorlanıyorum. heleki doğunca öğrenmek cok daha zordur... hani hazırlanıyosun onla ilgili hayaller kuruyosun bi sürü bişey. bi de daha önce demişimdir benim doktor çok kişide yanılmış. ayni böyle doğana kadar kız demiş birine bi doğmuş erkek. bunun dısında da cok kişden duydugum için münire hanımın doğruluk payını arastırıyorum kendi çapımda hadi hayırlısı bakalmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?