2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah Allah yukarıdaki mesakda erkek yazıyor bulemsu için ama

canım sen neye göre hesaplıyorsun bilmiyorum ama ben eşimin doğum tarihini tahmini verdim sana babası kimlğine günü gününe yazdırmamış
reyhan diye arkadaşla aynı sekilde bakıyorsun galiba o bana erkek demişti sen kız dedin bakalım hanginiz ki doğru
burcunun doktoru geçen ay tahmin bile yapmamıştı canım bu ay kesin göstermiş kukuyu ama onda bile % vermiş

ben netten kontrol ediyorum canım devlet hastanesinde benim gittiğim dr özel hastanede ki doktordan daha güzel ilgileniyor doktorum
netten sürekli bakıyorum sonuca ama daha çıkmadı pazartesi çıkar inşş

Aynen oyle tutmadi 2 Li test bhcg tuttu bide cin takvimi tuttu bende...bide gunu belli diye bana kesin kiz dedi ... Bende oglum var diye kiz istiyordum cok. Ama bunada cok sevindim..

yok merve.benim cinsiyet belli değil.seninki?
benim oğlum olcak kısmetse canım

benimki doğruydu canım. bir kızım olacak inşallah.

burcucummm kızın hayırlı olsunnn.. bakalım başka kimlerinkini tutturdu münire hanım...

aysuncum senin de hayırlı olsun.. bi an önce kesinleşsin inşşşşşş..

fatosss bende de o istek hiç yok.... ama normalmiş....

yukardaki yazımda 'benimki doğruydu canım. bir kızım olacak inşallah.' cümlesi burcu ya ait canlar. üstünde ismi yazmıyo da belitiyim dedim. bi oğlum olcak bi kızım olcak yazmışım gibi olmuşşş da

anladım ben senin oğluusn olacak hormonların istemiyor oğlu olacağın hormonu istemiyor

Aynen oyle tutmadi 2 Li test bhcg tuttu bide cin takvimi tuttu bende...bide gunu belli diye bana kesin kiz dedi ... Bende oglum var diye kiz istiyordum cok. Ama bunada cok sevindim..

oğluna arkadas olur o da. o zaman münire hanımın dediğini çok fazla dikkate almamak mı gerekiyo yani? yanılma payı çok mu

oğluna arkadas olur o da. o zaman münire hanımın dediğini çok fazla dikkate almamak mı gerekiyo yani? yanılma payı çok mu
canım yanılma payı modern tıpda bile var benim büyük kız ultrasonda erkek gözüküyordu ama kız doğdu özel hastane olmasaydı kesin karışmış derdik
bugun dolmuşda bir teyzenin de kızına kızı olacak denmiş oğlu olmuş
özel hastanede olmasaydı dağıtırdım burayı demiş damadı

Ben hiç kimseye tahmin yollamadım walla sadece drum şüphem yok erkek dedi değişirse de canısağolsun bebişimin kafamı karıştırmayacağım ayrıntılıda herşey görünüyor elimdeki resimdede yumurtaları sallanıyor gibi geldi bebişimin ama 20 haftada değişik çıkarsa da çıkar hiç kafanızı yormayın böyle tahminlere ultrason ve dr daha nettir eminim

benim kız son an değişiklik yaptı
rabbim en iyisini bilir canım

Selam hanımlar, dün gece hıçkırıklara boğuldum, 1 haftadır yaşadığım yoğun iş temposu (sabah 7 akşam 7 gittim bu hafta hep) hem de gürültücü komşu yüzünden 3-4 saatlik uykuyla gezmek sinirlerimi laçkalaştırdı sanırım, kopardım bir ağıt...
Yorgunluk, uykusuzluk yetmezmiş gibi, herkesin çocuğa bir şey yapacaksın demesi beni deli ediyor, yahu o benim yavrum ona zarar gelsin ister miyim hiç? Ama benim duygularım yok mu hiç mi yorulamam, sinirlenemem, üzülemem....
Bazen beni sadece taşıyıcı gibi görüyorlar resmen, kendi ailem, eşimin ailesi.... Bebeğimize iyi bak, ona zarar vereceksin, bir şeyi kafaya takma...
Ya ben robot muyum nasıl bir yaşam bekliyorlar benden...
Yavrumu düşünmediğim, umursamadığımı ima edip duruyorlar sürekli, biraz daha devam ederlerse el birliğiyle buna beni de inandıracaklar...
Kendimi sürekli suçlu ve kötü hissediyorum, yapmayın bunu deyince de biz bebeğin iyiliği için diyoruz da sen hiç anlamıyorsun da....
Yahu ben iyi olmazsam bebeğimin iyiliği için nasıl uğraşabilirim?
Aklımda bin soru, huzurlu bir hamileliği kısmet etmeyecekler bana el birliğiyle...
Bebeğim sağ sağlim doğsa Allah'ımın izniyle azıcık ağlasa falan, hep stresliydin ondan huzursuz bu çocuk diye başımı yiyecekler biliyorum...
Sürekli bunun imasını yapıyorlar şimdiden...
Sürekli teyakkuz halindeyim, bebeğime bir şey yapmışım gibi korku içindeyim, tamam bebeğimi çok bekliyorlardı, dualar ediyorlardı, ama bana neden hiç acımıyorlar?
Hamile kaldım diye tüm duygularımı aldırmadım ya, tüm kişiliğimi sıfırlamadım ya...
Kendimi kötü hissetmemden başka bir işe yaramıyorlar ve beni hiçbirisi anlamıyor....

Son düzenleme:

yaaa benim yaşamayı korktugum bişeydi bu. niyeyse kendimi adapte etmekte zorlanıyorum. heleki doğunca öğrenmek cok daha zordur... hani hazırlanıyosun onla ilgili hayaller kuruyosun bi sürü bişey. bi de daha önce demişimdir benim doktor çok kişide yanılmış. ayni böyle doğana kadar kız demiş birine bi doğmuş erkek. bunun dısında da cok kişden duydugum için münire hanımın doğruluk payını arastırıyorum kendi çapımda hadi hayırlısı bakalmmm

canım hormonların alt üst olmuş senin derin bir nefes al ve sakin ol aslında herkes normal davranıyor ama hamilelğin verdiği hormonlar seni daha alıngan yapıyor

doktorunu değiştir tatlım o zamn madem yanılma payı yüksek biri daha önümüzde zamanımız çokkk baska doktora bak bakalım

Aynen oyle arkadas olurlar bi guzel.. minure gune gore yapiyomus tahmini ya nebiliyim benim dedigim gibi gunude belliydi 14 subat asilama oldum. Oda ozaman kesin kiz dedi.. bide Dr degis dedi... Orda bildigi var bilemedigide var.. Bence Dr ins guvenmiyorsan bi Dr a daha git ..en dogrusunu ulturasonu gosterir..bende ulturason resmi. var massallah baya belli orda dutuda pipiside..o yuzden benim Dr yanilmis olamaz ..

canım hormonların alt üst olmuş senin derin bir nefes al ve sakin ol aslında herkes normal davranıyor ama hamilelğin verdiği hormonlar seni daha alıngan yapıyor

Ay nolur böyle söyleme ya, can sıkacak ne var, yorulacak ne var, üzülecek ne var, bebeğe zarar vereceksin...
Sürekli suçlanmaktan bıktım... Robot muyum ben... Can taneme nasıl zarar vermek isterim, buna nasıl yüreğim razı olur, sürekli suçlanmaktan şimdiden kendimi kötü anne ilan ettim sayelerinde...

O zaman başka bir dr a daha git canım niye internetten birine dr dan daha çok güveniyorsun ki için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…