canım kötü anne değilsin onlar seni motive etmeye çalısıyor sadece iyi gözle bak lütfennAy nolur böyle söyleme ya, can sıkacak ne var, yorulacak ne var, üzülecek ne var, bebeğe zarar vereceksin...
Sürekli suçlanmaktan bıktım... Robot muyum ben... Can taneme nasıl zarar vermek isterim, buna nasıl yüreğim razı olur, sürekli suçlanmaktan şimdiden kendimi kötü anne ilan ettim sayelerinde...
canım kötü anne değilsin onlar seni motive etmeye çalısıyor sadece iyi gözle bak lütfenn
ah canımmmm bu etraf yok mu... benim babam vefat etti dilediğim gibi ağlayamadım. herkes tuttumuş bebeği düşün... kusura bakmasınlar ama benim bebeğimi benden daha iyi kimse düşünemez. ama benim başka bi canım,herşeyim babam gitmiş. ben yine çok sakin sayılırdım. ne zaman ağlayacak olsam aynı tepki. ben tepinip ayılıp bayılıp kendimi yerlere atmadımki... hele ki hamileyken zaten hassas bi dönemdeyken kaybettim babamı. yaşadığım duygusal yoğunluk iki kattı. ama kimseden seni anlamasını bekleme. insanlar cok düşüncesiz. kimse kendini karsısındakinin yerine koymuyo. çok iyi anlayabiliyorum seni...Selam hanımlar, dün gece hıçkırıklara boğuldum, 1 haftadır yaşadığım yoğun iş temposu (sabah 7 akşam 7 gittim bu hafta hep) hem de gürültücü komşu yüzünden 3-4 saatlik uykuyla gezmek sinirlerimi laçkalaştırdı sanırım, kopardım bir ağıt...
Yorgunluk, uykusuzluk yetmezmiş gibi, herkesin çocuğa bir şey yapacaksın demesi beni deli ediyor, yahu o benim yavrum ona zarar gelsin ister miyim hiç? Ama benim duygularım yok mu hiç mi yorulamam, sinirlenemem, üzülemem....
Bazen beni sadece taşıyıcı gibi görüyorlar resmen, kendi ailem, eşimin ailesi.... Bebeğimize iyi bak, ona zarar vereceksin, bir şeyi kafaya takma...
Ya ben robot muyum nasıl bir yaşam bekliyorlar benden...
Yavrumu düşünmediğim, umursamadığımı ima edip duruyorlar sürekli, biraz daha devam ederlerse el birliğiyle buna beni de inandıracaklar...
Kendimi sürekli suçlu ve kötü hissediyorum, yapmayın bunu deyince de biz bebeğin iyiliği için diyoruz da sen hiç anlamıyorsun da....
Yahu ben iyi olmazsam bebeğimin iyiliği için nasıl uğraşabilirim?
Aklımda bin soru, huzurlu bir hamileliği kısmet etmeyecekler bana el birliğiyle...
Bebeğim sağ sağlim doğsa Allah'ımın izniyle azıcık ağlasa falan, hep stresliydin ondan huzursuz bu çocuk diye başımı yiyecekler biliyorum...
Sürekli bunun imasını yapıyorlar şimdiden...
Sürekli teyakkuz halindeyim, bebeğime bir şey yapmışım gibi korku içindeyim, tamam bebeğimi çok bekliyorlardı, dualar ediyorlardı, ama bana neden hiç acımıyorlar?
Hamile kaldım diye tüm duygularımı aldırmadım ya, tüm kişiliğimi sıfırlamadım ya...
Kendimi kötü hissetmemden başka bir işe yaramıyorlar ve beni hiçbirisi anlamıyor....
canım herkesin + psikoloji vermesi baska olur çevrendeki insanlar demek ki böyle + psikoloji verdiklerini sanıyorsun ve insanlara bazı seyleri değişttirdemesinnBöyle moral vermesinler, beni daha çok yoruyorlar... Benim işim psikoloji, bana böyle şeylerle gelmesinler... Bir kişi de beni anlasın...
ah canımmmm bu etraf yok mu... benim babam vefat etti dilediğim gibi ağlayamadım. herkes tuttumuş bebeği düşün... kusura bakmasınlar ama benim bebeğimi benden daha iyi kimse düşünemez. ama benim başka bi canım,herşeyim babam gitmiş. ben yine çok sakin sayılırdım. ne zaman ağlayacak olsam aynı tepki. ben tepinip ayılıp bayılıp kendimi yerlere atmadımki... hele ki hamileyken zaten hassas bi dönemdeyken kaybettim babamı. yaşadığım duygusal yoğunluk iki kattı. ama kimseden seni anlamasını bekleme. insanlar cok düşüncesiz. kimse kendini karsısındakinin yerine koymuyo. çok iyi anlayabiliyorum seni...
ah canımmmm bu etraf yok mu... benim babam vefat etti dilediğim gibi ağlayamadım. herkes tuttumuş bebeği düşün... kusura bakmasınlar ama benim bebeğimi benden daha iyi kimse düşünemez. ama benim başka bi canım,herşeyim babam gitmiş. ben yine çok sakin sayılırdım. ne zaman ağlayacak olsam aynı tepki. ben tepinip ayılıp bayılıp kendimi yerlere atmadımki... hele ki hamileyken zaten hassas bi dönemdeyken kaybettim babamı. yaşadığım duygusal yoğunluk iki kattı. ama kimseden seni anlamasını bekleme. insanlar cok düşüncesiz. kimse kendini karsısındakinin yerine koymuyo. çok iyi anlayabiliyorum seni...
aahahahahaha jeton köşeli galiba yeni düştüanladın sennnn onuistek yok dedin ya o istek olmuyor oğlu olacaklarda ben öyle duydummm
tabiki canı sağolsun... herşeyden önemli. ama soru işareti kalmasın netleşsin bi n önce diyorum. yoks a her ikisi de benim canım ciğerim olur ister kız ister erkek, ayrımım yok...Ben hiç kimseye tahmin yollamadım walla sadece drum şüphem yok erkek dedi değişirse de canısağolsun bebişimin kafamı karıştırmayacağım ayrıntılıda herşey görünüyor elimdeki resimdede yumurtaları sallanıyor gibi geldi bebişimin ama 20 haftada değişik çıkarsa da çıkar hiç kafanızı yormayın böyle tahminlere ultrason ve dr daha nettir eminim
canım bu cinsiyet konusu haricinde cok iyi bi doktor. bu yuzden devam edicem ama cinsiyet için baskasına görünmeyi düşünüyorum.doktorunu değiştir tatlım o zamn madem yanılma payı yüksek biri daha önümüzde zamanımız çokkk baska doktora bak bakalım
anladım... evt bakalım görünmeyi düşünüyorum. soru işaretleri kalmasın istiyorum çünkü. ona göre hazırlığa baslıycam daAynen oyle arkadas olurlar bi guzel.. minure gune gore yapiyomus tahmini ya nebiliyim benim dedigim gibi gunude belliydi 14 subat asilama oldum. Oda ozaman kesin kiz dedi.. bide Dr degis dedi... Orda bildigi var bilemedigide var.. Bence Dr ins guvenmiyorsan bi Dr a daha git ..en dogrusunu ulturasonu gosterir..bende ulturason resmi. var massallah baya belli orda dutuda pipiside..o yuzden benim Dr yanilmis olamaz ..
O zaman başka bir dr a daha git canım niye internetten birine dr dan daha çok güveniyorsun ki için rahat olsun
aynen tatlımcanım herkesin + psikoloji vermesi baska olur çevrendeki insanlar demek ki böyle + psikoloji verdiklerini sanıyorsun ve insanlara bazı seyleri değişttirdemesinn
anım benimmyasadığını yasamayan kimse bilemez ancak konusurlarr
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, baban yattıkça sevdiklerine ömür olsun...
Ailem böyle yapınca kötü oluyorum, kayınvalidem de aynı tel, bebeği gördük ultrasonda anlatıyorum, çok anlatma nazar edeceksin bebeğime, bebeğime iyi bak...
Ben taşıyıcı unsurum sankii.....
Off herşey batıyor artık, şöyle bıraksalar sakin bir yere 10-15 gün kaçsam... nasıl iyi gelecek....
Ben de babamı kaybettim, o acıyı bilirim, Rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere, kalanları bağışlasın, sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah...
aynen tatlımhele bazılarının duygularını aldırdıgını düşünüyorum. sadece maddeci olanlar var. işte öyleleri aman uzak olsunnn
amin canım sizin de başınız saolsun... bi de ben babama 2 ay baktım ve yanımda gözlerimin önünde can verdi. her gün eriyip bitti. bunun ne demek oldugunu anlatamazsın bilemez kimse. hala ilk günki gibi acısı. şu an bile anlatırken gözlerim dolu dolu. ama herkes o kdr cabuk unutmamı beklediki. ama ben asla unutamam yaşadıgımı. bir ben bir Allah bilir. ama bu sayede kimseden sen gibi olmasını beklememeyi öğrendim. benim bebeğimi de benden baskası düşünmesin. onun bana benim ona ihtiyacım var başka kimseye değil..
Seyirci bu kadar saf mı? - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah kahretsin bir yazım daha yayınlanmış e ben bunu hep yapıyorum :))nihat sırdar da hep benim konu başlıklarımı seçiyor yanlış iş yapıyorum ben yahu
Canım harikasın..Aynı şeyi bende düşündüm,çünkü mutfakta yemek yaptığım zamanlar başka bişey olmuyo ve bunu izliyorum bende..Ya bu dizideki saçmalıklar abartıldıkça abartıldı,dediğin gibi izleyiciyi saf zannediyorlar herhalde..
ooo cidden yanlış iş yapıyorsun senSeyirci bu kadar saf mı? - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah kahretsin bir yazım daha yayınlanmış e ben bunu hep yapıyorum :))nihat sırdar da hep benim konu başlıklarımı seçiyor yanlış iş yapıyorum ben yahu
merak etme ttalım hemen bir kardeş yap kardeşiyle uğrasırken seni rahat bırakırEwet mecburen mi diyim hipnoz etkisi mi var ondan mı diyim izliyoz benim yazılarımı ara ara yayınlıyorlar bir de birol güven seksenler dizisinde benim fikrimi senaryolaştırmıştı ve dizinin sonunda teşekkür yazmıştı adıma. Şimdi ben de twitter da o dizinin oyuncularına yazıyı attım biri beni beğenmiş diğerlerinden ses yok çocuk pepe ben dizi kavga ederiz artık evde :)) ewde olmak nasıl duygu çok sıkıcı mı nasıl?
Ewet mecburen mi diyim hipnoz etkisi mi var ondan mı diyim izliyoz benim yazılarımı ara ara yayınlıyorlar bir de birol güven seksenler dizisinde benim fikrimi senaryolaştırmıştı ve dizinin sonunda teşekkür yazmıştı adıma. Şimdi ben de twitter da o dizinin oyuncularına yazıyı attım biri beni beğenmiş diğerlerinden ses yok çocuk pepe ben dizi kavga ederiz artık evde :)) ewde olmak nasıl duygu çok sıkıcı mı nasıl?
ooo cidden yanlış iş yapıyorsun sen
ben artık bakmıyorum o diziye ne zamn bitecek merak da ediyorum doğrusu
unutma beni de aynı sekilde iki diizde saçmaladı kimin eli kimin cebinde belli değil :26:
merak etme ttalım hemen bir kardeş yap kardeşiyle uğrasırken seni rahat bırakır
kız tek çocuklu kalınır mı insan o sevgiyi bir kere tadınca çektiğini unutuyor baska bir can daha istiyorBenim totoş bunu bile çıkarmayı yemiyor ikincisini nasıl yapıyım ben bunu annemlere emeklilik hediyesi yapıyorum .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?