2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım kötü anne değilsin onlar seni motive etmeye çalısıyor sadece iyi gözle bak lütfenn

ah canımmmm bu etraf yok mu... benim babam vefat etti dilediğim gibi ağlayamadım. herkes tuttumuş bebeği düşün... kusura bakmasınlar ama benim bebeğimi benden daha iyi kimse düşünemez. ama benim başka bi canım,herşeyim babam gitmiş. ben yine çok sakin sayılırdım. ne zaman ağlayacak olsam aynı tepki. ben tepinip ayılıp bayılıp kendimi yerlere atmadımki... hele ki hamileyken zaten hassas bi dönemdeyken kaybettim babamı. yaşadığım duygusal yoğunluk iki kattı. ama kimseden seni anlamasını bekleme. insanlar cok düşüncesiz. kimse kendini karsısındakinin yerine koymuyo. çok iyi anlayabiliyorum seni...

Böyle moral vermesinler, beni daha çok yoruyorlar... Benim işim psikoloji, bana böyle şeylerle gelmesinler... Bir kişi de beni anlasın...
canım herkesin + psikoloji vermesi baska olur çevrendeki insanlar demek ki böyle + psikoloji verdiklerini sanıyorsun ve insanlara bazı seyleri değişttirdemesinn

canım benimm yasadığını yasamayan kimse bilemez ancak konusurlarr

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, baban yattıkça sevdiklerine ömür olsun...
Ailem böyle yapınca kötü oluyorum, kayınvalidem de aynı tel, bebeği gördük ultrasonda anlatıyorum, çok anlatma nazar edeceksin bebeğime, bebeğime iyi bak...
Ben taşıyıcı unsurum sankii.....
Off herşey batıyor artık, şöyle bıraksalar sakin bir yere 10-15 gün kaçsam... nasıl iyi gelecek....

Son düzenleme:

Ben de babamı kaybettim, o acıyı bilirim, Rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere, kalanları bağışlasın, sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah...

anladın sennnn onu istek yok dedin ya o istek olmuyor oğlu olacaklarda ben öyle duydummm
aahahahahaha jeton köşeli galiba yeni düştü

tabiki canı sağolsun... herşeyden önemli. ama soru işareti kalmasın netleşsin bi n önce diyorum. yoks a her ikisi de benim canım ciğerim olur ister kız ister erkek, ayrımım yok...
doktorunu değiştir tatlım o zamn madem yanılma payı yüksek biri daha önümüzde zamanımız çokkk baska doktora bak bakalım
canım bu cinsiyet konusu haricinde cok iyi bi doktor. bu yuzden devam edicem ama cinsiyet için baskasına görünmeyi düşünüyorum.

anladım... evt bakalım görünmeyi düşünüyorum. soru işaretleri kalmasın istiyorum çünkü. ona göre hazırlığa baslıycam da
O zaman başka bir dr a daha git canım niye internetten birine dr dan daha çok güveniyorsun ki için rahat olsun

yoooo asla güvenmem sanal alemdeki birine.. dediğim gibi benim doktorun yanıldıgını duydugum için kafam karıstı. ama tabiki birebir gören doktorum daha iyi bilcek. ben münire hanım eğer bu konuda iyiyse baska bi doktora daha görnmekte fayda var die düşündm o kdr.. bakalımhayırlısı

aynen tatlım hele bazılarının duygularını aldırdıgını düşünüyorum. sadece maddeci olanlar var. işte öyleleri aman uzak olsunnn

Ben de babamı kaybettim, o acıyı bilirim, Rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere, kalanları bağışlasın, sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah...

amin canım sizin de başınız saolsun... bi de ben babama 2 ay baktım ve yanımda gözlerimin önünde can verdi. her gün eriyip bitti. bunun ne demek oldugunu anlatamazsın bilemez kimse. hala ilk günki gibi acısı. şu an bile anlatırken gözlerim dolu dolu. ama herkes o kdr cabuk unutmamı beklediki. ama ben asla unutamam yaşadıgımı. bir ben bir Allah bilir. ama bu sayede kimseden sen gibi olmasını beklememeyi öğrendim. benim bebeğimi de benden baskası düşünmesin. onun bana benim ona ihtiyacım var başka kimseye değil..

Gel seninle bir yerlere kaçalım, damdan düşenin ahlinden damdan düşen anlarmış derler...
Şöyle 15 gün sakin bir yerde herkesten uzak bir tatil, telefonları da canımız isterse açalım....
Böyle bir şeye çok ihtiyacım varr........

Allah belki de babanin acısına dayanabilmen için bebişü yollamıştır benimde sıkıntılı bir dönemimde geldi bebişim

Evet en dogrusu basladi bi Dr a gitmen.. hazirliklar icin baya erken aslinda zaten son bahara denk geliyor kis bebegim olacaklar onada dikkat etmek lazim alisveriste.. bide benim oglumda Ben cok sey aldim sonradan irildi sips aldiklarim box biri olmadi malesef kucuk geldi yeniden aldim.

Aah ah herkes dertlerini yazmış,Allah'ım dert verip derman aratmasın inşallah...
Kocişim yarın akşam gelecek inşallah.Kaç gündür şu şarkıyı dinleyip duruyorum..

Tüm kocişi yanında olmayanlara gelsin bu şarkı..:)
Hani koyup gidiyorsun ya beni,canım sıkılıyor geceleri...Nasıl da bizi anlatıyor

[video=youtube;faXsY59_e0c]http://www.youtube.com/watch?v=faXsY59_e0c[/video]

Seyirci bu kadar saf mı? - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah kahretsin bir yazım daha yayınlanmış e ben bunu hep yapıyorum :))nihat sırdar da hep benim konu başlıklarımı seçiyor yanlış iş yapıyorum ben yahu

Canım harikasın..Aynı şeyi bende düşündüm,çünkü mutfakta yemek yaptığım zamanlar başka bişey olmuyo ve bunu izliyorum bende..Ya bu dizideki saçmalıklar abartıldıkça abartıldı,dediğin gibi izleyiciyi saf zannediyorlar herhalde..

Ewet mecburen mi diyim hipnoz etkisi mi var ondan mı diyim izliyoz benim yazılarımı ara ara yayınlıyorlar bir de birol güven seksenler dizisinde benim fikrimi senaryolaştırmıştı ve dizinin sonunda teşekkür yazmıştı adıma. Şimdi ben de twitter da o dizinin oyuncularına yazıyı attım biri beni beğenmiş diğerlerinden ses yok çocuk pepe ben dizi kavga ederiz artık evde :)) ewde olmak nasıl duygu çok sıkıcı mı nasıl?

Seyirci bu kadar saf mı? - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah kahretsin bir yazım daha yayınlanmış e ben bunu hep yapıyorum :))nihat sırdar da hep benim konu başlıklarımı seçiyor yanlış iş yapıyorum ben yahu
ooo cidden yanlış iş yapıyorsun sen
ben artık bakmıyorum o diziye ne zamn bitecek merak da ediyorum doğrusu
unutma beni de aynı sekilde iki diizde saçmaladı kimin eli kimin cebinde belli değil :26:

merak etme ttalım hemen bir kardeş yap kardeşiyle uğrasırken seni rahat bırakır

Dediğin gibi hipnoz etkisi midir nedir,bi elimle tencere karıştırırken gözlerim de tv ye kayıyor,
valla tebrik ederim canım duyarlı davranışından dolayı..

Sorma ablamın oğlu pepee yüzünden ne kavgalar ederdi bizimle allahtan soğudu biraz :))

Ben yaklaşık 1 sene olacak evdeyim.Tam tekrar güzel bir iş görüşmesine gidecektim ki hamile olduğumu öğrenmiştim.Güzel firmalarda çalışmıştım,yine öyle bilinen bi yer olacaktı ama kısmet diyelim...

Evde olmak bi yönüyle harika,istediğini yap,istediğin zamanda kalk,yemeklerini hazırla temizliğini yap sonra bütün zaman senin ne yapmak istersen yaparsın..
Artık bebiş olunca bebişle ilgilenicez doğal olarak inşallah...

Şu an kpss çalışıyorum evde soru çözüyorum bol bol karnım burnumda sınava gireceğim bu yıl kısmetse

Selam kızlar burcuxxx için girmiştim bebişi sağlıklıymış maşallah, kızıda oluyormuş gözü aydınnnnnnn..darısı pazartesi benim başıma :))

Benim totoş bunu bile çıkarmayı yemiyor ikincisini nasıl yapıyım ben bunu annemlere emeklilik hediyesi yapıyorum .:))

Benim totoş bunu bile çıkarmayı yemiyor ikincisini nasıl yapıyım ben bunu annemlere emeklilik hediyesi yapıyorum .:))
kız tek çocuklu kalınır mı insan o sevgiyi bir kere tadınca çektiğini unutuyor baska bir can daha istiyor
tavsiyem tek çocukla kalma sekerim hatta yas farkı az olsun beraber büyürler sonra kapat kalenin kapılarını:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…