hoşgeldin canım evet burcunun bebişide kızmış 5 kasım bebelerinden 3. de gösterdi kendiniSelam kızlar burcuxxx için girmiştim bebişi sağlıklıymış maşallah, kızıda oluyormuş gözü aydınnnnnnn..darısı pazartesi benim başıma :))
Selam kızlar burcuxxx için girmiştim bebişi sağlıklıymış maşallah, kızıda oluyormuş gözü aydınnnnnnn..darısı pazartesi benim başıma :))
kız tek çocuklu kalınır mı insan o sevgiyi bir kere tadınca çektiğini unutuyor baska bir can daha istiyor
tavsiyem tek çocukla kalma sekerim hatta yas farkı az olsun beraber büyürler sonra kapat kalenin kapılarını:129:
Hadi bakalım canım p.tesi de seni bekliyor olacağız inşallah...
yaşamadığın bir sey için neden korkuyorsun belkide çok kolay olacakKısmet canım şimdi ne desem boş gönül iki den yana ama bende doğum korkusu var anacım ne yapayım
Kız senin bebişin kıvırcık esmer biri olacakmış gibi geliyor biraz bonus kafa
yaşamadığın bir sey için neden korkuyorsun belkide çok kolay olacak
ben doğum yaparken ebe anlatmışdı arkadası hamileymiş günü gelmiş ağrı sıız yok bekliyormuş ebe gel bir bakayım ağrının olmaması normal değil demiş bir bakmış 7 cm acıklık var sakın ıkınma sen doğuruyorsun demiş
eldiveni önlüğü zor giydim demişti
yani aslında korkulacak bişey yok önemli bir sorun olmadıktan sonra ben büşramda ebe tamam çocuk doğdu dedide doğum bumu dediydim
ama esrada sünni sancı ile baya zor bir doğum gördüm
bu nasıl olacak bakalım
esrada bir kadın doğuma gidiyor gördüm sonra kadın bişey yokmuş gibi bağdaş kurmuş oturuyor ve dikiş bile atılmamış
öyle anlatılanlara bakma her bünye farklıdır
hani ilk gece korkusu olur korkuturlarda korkuturlar ama bakarsın anlatılan kadar kötü bişey yasamıyorsun aynı onun gibi olur doğumda herkes kendi yasar bazıları haybatcıdır kötü anlatırda anlatır
Ayy içimi okuyosun sen resmen,inan bende öyle kıvır kıvır olmasını çok isterim,hani survivor yarışmada cevher diye bi çocuk var onun saçlarına bayılıyorum eşime hep derim"oğlumuzun saçları bunun gibi olsun inşallah"diye...
Esmer ve kıllı olacağı kesin de
çünkü bende eşimde kara kaş kara gözlüyüz saçlarımız simsiyah e malum Sivas'lıyız ikimizde bi yiğido getirelim dünyaya di mi
belkide öyle olacak canım bilemezsin kiBenim hayalim de o izne ayrılmadan daha işteyken bir sancı olsun yarım saatte oldu da bitti maşallah olur inş. Bebişimide bebekken sünnet ettirecem oda benim gibi korkmasın inş.
Ayy içimi okuyosun sen resmen,inan bende öyle kıvır kıvır olmasını çok isterim,hani survivor yarışmada cevher diye bi çocuk var onun saçlarına bayılıyorum eşime hep derim"oğlumuzun saçları bunun gibi olsun inşallah"diye...
Esmer ve kıllı olacağı kesin de
çünkü bende eşimde kara kaş kara gözlüyüz saçlarımız simsiyah e malum Sivas'lıyız ikimizde bi yiğido getirelim dünyaya di mi
Sen isim düşündün mü ben senin yııllar önceki yazını bulmuştum çınar ılgaz falan diyordun galiba
Ben buğdayım bebekken sarıymışım eşim sarışın babam sarışın yeşil gözlü kardeşim esmer renkli gözlü rüyama hep sarışın babama benzeyen bebiş girdi gebelikten önce bile kafa yapısı şimdilik dedesine benziyor bakalım ama bizimkinin esmer olması düşük ihtimal bu arada cevherin babası zenci :)) ama gözümde hep öyle bir tip var seni düşününce
Evet canım isim allah izin verirse"anıl uras"olacak.Aaa nerde yazmışım acaba...Bi ara ılgaz,ılgın isimlerine bayılıyordum zaten kız olsaydı elif ılgın olacaktı...
Canım dededen alma olayı yüksektir.Senin minik sarışın olabilir o zaman,madem sende buğdaysın..Biz eşimle 2 gün güneşlenelim zaten cevher'in babası gibi oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?