pardon ya noldu anlamadım kaçtane göndermiş msjı silemedimde
canım çok sıkkın benimm gece sabaha kadar uyku haram bana
kim olabilir eşim sıktı canımı ama sabah yüzüne bakmıyacam onun şimdiye kadar yaptığı yapmıyacamhayrmı tatlm benım ne sıktı guzel canını
kim olabilir eşim sıktı canımı ama sabah yüzüne bakmıyacam onun şimdiye kadar yaptığı yapmıyacamzaten gıcıklığa başladımı arka arkaya yapar
hiç küsmem tatlım ama gerekli artık canımı çok sıktı zaten alınganım 27 mayıs babamın ölüm yıldönümü bu günlerde daha hassasım ama benim odun bunu anlamıyorhaha hyıırmı cnm naptı aaa bende cok pıs kuserım valla dayanamam hemheycan artıyo aşkta tazelenıyo arada
canım melodi burcuyuda bilemedi ama hala öyle olması lazım diyormerve ömer nasıl gidiyo araştırmalar bak bende mınure bildi ama melodı bilemedı
hiç küsmem tatlım ama gerekli artık canımı çok sıktı zaten alınganım 27 mayıs babamın ölüm yıldönümü bu günlerde daha hassasım ama benim odun bunu anlamıyor
ee tabi şimdiye kadar hiç küsmeyen bir bulemsu vardı
kırıldım çok kendinede dedim bunu
olan sey incir çekirdeğini doldurmaz ama ben kırıldımmm
canım melodi burcuyuda bilemedi ama hala öyle olması lazım diyor
ODUN OOOOOevet cnm durduk yere cıkmıyo kusluk dımı cnm SAllah rahmet eylesın babacığın nur içinde yatsın hem onun burukluğu hemde hamılelık hhormonlarıda malum eşler bıraz daha hassas olmalı dımı
ODUN OOOOO
sabah görecek gününü veya tüm haftada olabilir kendi düşen ağlamaz iki gözü birden çıkar
hiç küsmem tatlım ama gerekli artık canımı çok sıktı zaten alınganım 27 mayıs babamın ölüm yıldönümü bu günlerde daha hassasım ama benim odun bunu anlamıyor
ee tabi şimdiye kadar hiç küsmeyen bir bulemsu vardı
kırıldım çok kendinede dedim bunu
olan sey incir çekirdeğini doldurmaz ama ben kırıldımmm
evet canım hatta sordum senin yaptığın tahmini yapan baska bir arkadaş erkek dedi sen kız dedin diye ama buna yanıt vermedi nedensehahah ne kadar da emın
dımı
benım dr yuzde bile vermıyom dıyıp defalarca göstermesıne ragmen yınede rabbım bılır dıom yanı cnm benım hamıleliğim kızımdan cok farklıydı sende durum nasıl ben cok ıstıym gönlumden bı de oğlun olsun
bu sefer kıyacağım yarennhah cnm ya bayağı kızmışın
sen kıyamazın koçişine alır senın gönlunu
canım yaptığının yanlış olduğunu bile bile devam ediyor yaptığına ama bunun hesabını verecek bana baska yolu yokkkzaten hassas bı dönemdeyız bırde babanın yıldonumu gelınce haklısın canım uzme canını. Bız bu dönemı yasayanlar olarak dısardan olaya sadece seyırcı kalabılen eslerımız bızı anlayamayabılıyorlar. Dert etme ama sdece senın esın deıl
evet canım hatta sordum senin yaptığın tahmini yapan baska bir arkadaş erkek dedi sen kız dedin diye ama buna yanıt vermedi nedense
burcunun doktor bile tam kuku göstermesine rağmen 1 ay daha bekleyin tam sonuç için demiş
hayırlııs canım beni tanıyan herkesin ortak dileği o
rabbim ayıpsız amansız versin benim hamilelğimde farklı canım kızlar sol tarafımdaydı bu sağ tarafımda duruyor sonra kızlarda kasık ağrım çoktu bunda bel ağrım oldu ama belli olmaz yastan dolayıda oluyor olabilir bu belirtiler bu hamilikte çok zorlandım veya kızları unuttum
üşüme uyku hali benimde oldu canım 2 haftadır kusmam yok şükür ama şimdi sinirden galiba midem bulanmaya başladıbenımde cnm cok farklıydı kızımda hep tatlı yedım ama şimdi eşi yedım
kızımda 4 aylıkken hıssetmem ragmen hareketlerı pıt ppıt cook ardada olsa 3 ten sonra hıssetmeye başladım baiş ağrım cok oldu ilk sağdan oynadı kızımda cok kustum şimdi hııc cok rahat yanı gecıyo he bide cok usudum ve uyku halı oldu 2.de
bu sefer kıyacağım yarenn
canım yaptığının yanlış olduğunu bile bile devam ediyor yaptığına ama bunun hesabını verecek bana baska yolu yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?