2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
genelde erkekler duygu yoksunu oluyorlar anlamıyorlar bazı şeyleri

b iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .

canım öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
genelde erkekler duygu yoksunu oluyorlar anlamıyorlar bazı şeyleri
sağolasın canım evet odun oluıyor erkekler azcık bende görmezden geliyordum ama bugun benim için ne ifade ettiğini unuttu sanırım ama buna pişman olacak yarın pis kedi gibi dolanıp duracak peşimde eminim ama benim öfkem geçmiyecek ona karsı

b iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .
3 kg almışım canım sen baya çok almışsın şişmisin acaba

Valla ne iyiii olur ki.. Herkesten uzak kalmaya inan benim de cok ihtiyacim var... Ama tam da oyle hayal kurarken bagimli oldugunu dusunmek de ayri koyuyo insana
Allah belki de babanin acısına dayanabilmen için bebişü yollamıştır benimde sıkıntılı bir dönemimde geldi bebişim
Evt o zaman herkes ayni seyi dedi. Allah birini aldi birini verdi diye...
evt o da var. Ama ben yine de emin olmak istiyorum. Buyuk hazirlik icin beklerim ama ufak tefek baslarim gibi..
mrb güzel kasım anneleri neler yapıldı bugün ben güzel bi gün geçirdim doğum günümdü okadar yedimki midem bulanıyor siz neler yaptınız kızlar bebişlerin hareketini hisseden varmı aranız da
dogum gunun kutlu olsunnnn ben hissetmiyorum daha ya benim oglus pek sakin cikti. Aslinda bazilari pit pit hissediyo biz de tikk yok olsun sakin olsun yavrucummm anasini uzmesin
Canim ben de 1 kilo aldim ve bence normal.. Aksama dogru sisiyorum sadece. Doktorum hic almasan da olur dedi. Sikma canini. Bebeklerini kaybetmene coook uzuldum ama kilo almamanla ilgisi yoktur uzulme...

canım çok sıkkın benimm gece sabaha kadar uyku haram bana
ah canimmmm yaaaa nlduuu:26:
merve ömer nasıl gidiyo araştırmalar bak bende mınure bildi ama melodı bilemedı
Bende de melodi bildi munire yanildi gibi gorunuyo su an canim. Ama aklimi da karistirdilar canlari saolsun

Canim babacinin vefatina kac yil oldu. Uzulme yanliz degilsin. Ben de bekledigim ilgiyi gormedim. Babam rahatsizken cok destek oldu saolsun 2 ay boyunca kaldi babam bizde elinden geleni yapti esim. Ama vefatindan sonra bu destege gore biraz az ilgi gordum.. Erkekler biraz daha donuk galiba bize gore.., ama hastayken oldugu destekten dolayi biseydemedim... Annem hep derki bi iyi tarafiyla bi eksik tarafini tamAmla.. Sen de oyle yap canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…