Evet canım kızım olacak ınsallah saglıkla sıhhatle :)
eşimle kapıştım ya pc benim bu gecekızlar normalde bu satte kımse olmuyo sevındım heeeee
eşimle kapıştım ya pc benim bu gece
jasminum sağlıklıca doğsun kızın inşş ne zamn öğrendin ya cinsiyetini:44:
Allah razı olsun kızlar
13+6 da g,sterdı benım kız bıraz edepsız cıktı teyzelerı
evet tatlım öyle olduee bu işte bıze yaradı desene
pek erken göstermişAllah razı olsun kızlar
13+6 da g,sterdı benım kız bıraz edepsız cıktı teyzelerı
hiç küsmem tatlım ama gerekli artık canımı çok sıktı zaten alınganım 27 mayıs babamın ölüm yıldönümü bu günlerde daha hassasım ama benim odun bunu anlamıyor
ee tabi şimdiye kadar hiç küsmeyen bir bulemsu vardı
kırıldım çok kendinede dedim bunu
olan sey incir çekirdeğini doldurmaz ama ben kırıldımmm
canım bulem su ekinide ekle istersen isminde su bulunmansı çocuk için iyi oluyormuş diye duymuştumBu arada ısmımızde bellı ıns. Zeynep Bulem
sağolasın canım evet odun oluıyor erkekler azcık bende görmezden geliyordum ama bugun benim için ne ifade ettiğini unuttu sanırım ama buna pişman olacak yarın pis kedi gibi dolanıp duracak peşimde eminim ama benim öfkem geçmiyecek ona karsıcanım öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
genelde erkekler duygu yoksunu oluyorlar anlamıyorlar bazı şeyleri
3 kg almışım canım sen baya çok almışsın şişmisin acabab iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .
Valla ne iyiii olur ki.. Herkesten uzak kalmaya inan benim de cok ihtiyacim var... Ama tam da oyle hayal kurarken bagimli oldugunu dusunmek de ayri koyuyo insanaGel seninle bir yerlere kaçalım, damdan düşenin ahlinden damdan düşen anlarmış derler...
Şöyle 15 gün sakin bir yerde herkesten uzak bir tatil, telefonları da canımız isterse açalım....
Böyle bir şeye çok ihtiyacım varr........
Evt o zaman herkes ayni seyi dedi. Allah birini aldi birini verdi diye...Allah belki de babanin acısına dayanabilmen için bebişü yollamıştır benimde sıkıntılı bir dönemimde geldi bebişim
evt o da var. Ama ben yine de emin olmak istiyorum. Buyuk hazirlik icin beklerim ama ufak tefek baslarim gibi..Evet en dogrusu basladi bi Dr a gitmen.. hazirliklar icin baya erken aslinda zaten son bahara denk geliyor kis bebegim olacaklar onada dikkat etmek lazim alisveriste.. bide benim oglumda Ben cok sey aldim sonradan irildi sips aldiklarim box biri olmadi malesef kucuk geldi yeniden aldim.
dogum gunun kutlu olsunnnnmrb güzel kasım anneleri neler yapıldı bugün ben güzel bi gün geçirdim doğum günümdü okadar yedimki midem bulanıyor siz neler yaptınız kızlar bebişlerin hareketini hisseden varmı aranız da
Canim ben de 1 kilo aldim ve bence normal.. Aksama dogru sisiyorum sadece. Doktorum hic almasan da olur dedi. Sikma canini. Bebeklerini kaybetmene coook uzuldum ama kilo almamanla ilgisi yoktur uzulme...arkadaslar bende allah kısmet ederse kasım annesi olacağım ama bir sorum var size... benim hiç karnım çıkmadı 16 haftalığım su anda ama cok korkuyorum cocuk gelişmiyorsa diye.. daha önce ikizlerimi 6 aylıkken kaybettim karnımda. onlar da hiç belli deildi.. benımle aynı durumda olan varmı... bir de sadece 1 kilo aldım hamileliğimin basından vberi bu normalmidir. doktor kilon iyi dedi ama işte ben fazla büyüttüm galiba
ah canimmmm yaaaa nlduuu:26:canım çok sıkkın benimm gece sabaha kadar uyku haram bana
Bende de melodi bildi munire yanildi gibi gorunuyo su an canim. Ama aklimi da karistirdilar canlari saolsunmerve ömer nasıl gidiyo araştırmalar bak bende mınure bildi ama melodı bilemedı
hiç küsmem tatlım ama gerekli artık canımı çok sıktı zaten alınganım 27 mayıs babamın ölüm yıldönümü bu günlerde daha hassasım ama benim odun bunu anlamıyor
ee tabi şimdiye kadar hiç küsmeyen bir bulemsu vardı
kırıldım çok kendinede dedim bunu
olan sey incir çekirdeğini doldurmaz ama ben kırıldımmm
inş değişmez tatlım çünkü diğer arkadaşlar bir şook geçirdiler değişim oluncaValla öle bı yuzde sölemedı esım dr bakarken kız dımı dedı dr da evet nerden bıldınız kız dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?