Bu arada ısmımızde bellı ıns. Zeynep Bulem
ben 16 yaşındaydım canım babam vefat ettiğinde 98 yılında vefat etti ben tam bir sene kendime gelemedim 17 yasımda eşimle tanıştım zaten babamdan boşalan yere onu koydum çok sevdim hemde çoookk ama odun işte ne yapayım genlerden kaynaklanıyor o aileden gene bu kadar iyi çıkmış diyorum bendeCanim babacinin vefatina kac yil oldu. Uzulme yanliz degilsin. Ben de bekledigim ilgiyi gormedim. Babam rahatsizken cok destek oldu saolsun 2 ay boyunca kaldi babam bizde elinden geleni yapti esim. Ama vefatindan sonra bu destege gore biraz az ilgi gordum.. Erkekler biraz daha donuk galiba bize gore.., ama hastayken oldugu destekten dolayi biseydemedim... Annem hep derki bi iyi tarafiyla bi eksik tarafini tamAmla.. Sen de oyle yap canim.
Bizde kiz olsa ben koycaktim erkek olursa esim.. O ds yunus emre diyo simdilik. Ben de bi kac tane bul ortak seceli. Diyorum bakalim..yunus emre olur buyuk ihtimal canim..kızlar ısımler bellımı
b iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .
ben 16 yaşındaydım canım babam vefat ettiğinde 98 yılında vefat etti ben tam bir sene kendime gelemedim 17 yasımda eşimle tanıştım zaten babamdan boşalan yere onu koydum çok sevdim hemde çoookk ama odun işte ne yapayım genlerden kaynaklanıyor o aileden gene bu kadar iyi çıkmış diyorum bende
evet annenin dediğini ben her zamn derim ama bugun atacam yere atabildiğim kadar eşimi gözüm göresi yok çünkü
ben çıkıyorum kızlar sizlere iyi geceler
dogum gunun kutlu olsunnnnben hissetmiyorum daha ya benim oglus pek sakin cikti. Aslinda bazilari pit pit hissediyo biz de tikk yok olsun sakin olsun yavrucummm anasini uzmesin
canım teşekkür ederim bende bişeyler hissediyorum gibi ama bazen gün boyu tık yok ozamanda tedirgin oluyorum :)
Bizde kiz olsa ben koycaktim erkek olursa esim.. O ds yunus emre diyo simdilik. Ben de bi kac tane bul ortak seceli. Diyorum bakalim..yunus emre olur buyuk ihtimal canim..
hadii yaa.. Canim bi tanidigimiz var cok yemedigi halde 35-40kilo aliyomus her hamileliginde..3 cocugu var hepsinde de oyle olmus. Bazi vucutta su toplamasi odem oluyo galiba. Yani bu kilo olamaz yemiyosan fazla.. Ben 1 kilo aldim ilk 3 ay.. Sana tavsiyem eger odemse tuzu azalt...
guzelmış cnm ismıyle yasaşın
genelde zeynep sude koyarlar
b iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .
Rica ederim canim... Senin de mi oglun olcakti??
dogum gunun kutlu olsunnnnben hissetmiyorum daha ya benim oglus pek sakin cikti. Aslinda bazilari pit pit hissediyo biz de tikk yok olsun sakin olsun yavrucummm anasini uzmesin
canım teşekkür ederim bende bişeyler hissediyorum gibi ama bazen gün boyu tık yok ozamanda tedirgin oluyorum :)
cnm kızımın adını ben takmıştım eşimede 2.ci senın demiştım canım beım oda annemın beyndığı bı ısım vardı onun olmasını ıstedı annem başkasına derken duymuştu ama yınede ne demişler soyadını babasından adını annesınden alırmış hahha
Hadi yaa ne dusunceliymis esin masallah... O isim neymiss yaa merak ettim sakincasi yoksa soylermisin..
canım valla bende 6 kilo almışım dr.um çok kızdı ama napıyım yani elimdemi bende yemedim çok fazla ama işte bünye naparsın :))))
boşver sonre veririz ben oğlumda 28 kilo almıştım ama hepsi uçtu gitti haaaaaa bu arada oğlum kaç kilo doğdu 3 kilo :)))
benim daha belli değil canım haftaya inşallah çok heyecanlıyım oğlum var bi tane 5.5 yaşında
benim daha belli değil canım haftaya inşallah çok heyecanlıyım oğlum var bi tane 5.5 yaşında
Allah bagislasin canim ikinciyi de gonlune gore versin İnsallah...
Hahaha:))) sen heralde hamur islerinin falan vurdun dibine cnmmmm.Gerci 35 kilo alan arkadasim var. O da hepsini verdi cok kisa surede... Saglikli olsunlar da.. Ayrica 3kilo cok normal. Cok kilolu dogan bebekte de sorun olAbiliyo. Yani cok kilolu dogmasi bi basari degil.. Herseyin normali en guzeli...
cnm doğumgunu kutlu tum dileklerın kabul olsun
Allah bagislasin canim ikinciyi de gonlune gore versin İnsallah...
amin canım inşallah hepimizin evladını bağışlasın rabbim gönlümden geçeni biliyo rabbim ama dilime dökülemiyo eksik dilek olmasın diye sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda inşallah senin cinsiyet belli mi
cnm doğumgunu kutlu tum dileklerın kabul olsun
canım teşekkür ederim hepimizin dilekleri kabul olur inşallah
aldığım kiloyu görenler dev doğurcam sanmıştı özelliklede kayınvalidem :))) 3 kiloyu görünce şok olmuştu ayyyyy çok komikti suratı :)))))
:))))))) guldurdun beni kizzz. O is aldigimiz kiloyla orantili olsaydi keske. Bi tanidigim da 6 kilo almis 4kilo bebis dogurmus mesela. Ayy keske ben de olabilsem oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?