2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben 16 yaşındaydım canım babam vefat ettiğinde 98 yılında vefat etti ben tam bir sene kendime gelemedim 17 yasımda eşimle tanıştım zaten babamdan boşalan yere onu koydum çok sevdim hemde çoookk ama odun işte ne yapayım genlerden kaynaklanıyor o aileden gene bu kadar iyi çıkmış diyorum bende
evet annenin dediğini ben her zamn derim ama bugun atacam yere atabildiğim kadar eşimi gözüm göresi yok çünkü

kızlar ısımler bellımı
Bizde kiz olsa ben koycaktim erkek olursa esim.. O ds yunus emre diyo simdilik. Ben de bi kac tane bul ortak seceli. Diyorum bakalim..yunus emre olur buyuk ihtimal canim..
b iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .

hadii yaa.. Canim bi tanidigimiz var cok yemedigi halde 35-40kilo aliyomus her hamileliginde..3 cocugu var hepsinde de oyle olmus. Bazi vucutta su toplamasi odem oluyo galiba. Yani bu kilo olamaz yemiyosan fazla.. Ben 1 kilo aldim ilk 3 ay.. Sana tavsiyem eger odemse tuzu azalt...

Canimm yaa cok gencmissin... bekarken babanin yoklugunu yasamak daha zordur eminim.. Sinirini de anliyorum hangimizyasamiyoruzki. Hele bunu ben bic soyleyemem ben biraZ buyuten tarafim hep.. İcinde kalmasindansa soyle tabi. O da belki anlar hatasini. Anlamasa da rahatladigin sana kar kalir...

cnm kızımın adını ben takmıştım eşimede 2.ci senın demiştım canım beım oda annemın beyndığı bı ısım vardı onun olmasını ıstedı annem başkasına derken duymuştu ama yınede ne demişler soyadını babasından adını annesınden alırmış hahha

b iraz önce tartıldım tam 11 kilo almışım valla öyle çok yemiyorum ...sadece haraketlerim azaldı 11 kilo 17 haftda...
neden böyle oluyor . benim gibi olan varmııı ... nne yapıcam ben şişiyorum .

canım valla bende 6 kilo almışım dr.um çok kızdı ama napıyım yani elimdemi bende yemedim çok fazla ama işte bünye naparsın :))))
boşver sonre veririz ben oğlumda 28 kilo almıştım ama hepsi uçtu gitti haaaaaa bu arada oğlum kaç kilo doğdu 3 kilo :)))

Hahaha:))) sen heralde hamur islerinin falan vurdun dibine cnmmmm. Gerci 35 kilo alan arkadasim var. O da hepsini verdi cok kisa surede... Saglikli olsunlar da.. Ayrica 3kilo cok normal. Cok kilolu dogan bebekte de sorun olAbiliyo. Yani cok kilolu dogmasi bi basari degil.. Herseyin normali en guzeli...

aldığım kiloyu görenler dev doğurcam sanmıştı özelliklede kayınvalidem :))) 3 kiloyu görünce şok olmuştu ayyyyy çok komikti suratı :)))))

aldığım kiloyu görenler dev doğurcam sanmıştı özelliklede kayınvalidem :))) 3 kiloyu görünce şok olmuştu ayyyyy çok komikti suratı :)))))

:))))))) guldurdun beni kizzz. O is aldigimiz kiloyla orantili olsaydi keske. Bi tanidigim da 6 kilo almis 4kilo bebis dogurmus mesela. Ayy keske ben de olabilsem oylee

:))))))) guldurdun beni kizzz. O is aldigimiz kiloyla orantili olsaydi keske. Bi tanidigim da 6 kilo almis 4kilo bebis dogurmus mesela. Ayy keske ben de olabilsem oylee

hep gül inşallah canım
-- BÜTÜN KİLOLARIDA KENDİNE ALMIŞSIN EL KADAR DOĞDU BU demişti
ben öle olamam artık heralde şansımı kaçırdım çoktan 16 haftada 6 kilo aldım:))))
bide ilk doğumda sezeryandan 6saat sonra yürümeye kalkarsın ya hastane koridorunda ben yürürken teyzenin biri doğum ne zaman diye sormuştu hahhahha :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…