amin canım inşallah hepimizin evladını bağışlasın rabbim gönlümden geçeni biliyo rabbim ama dilime dökülemiyo eksik dilek olmasın diye sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda inşallah senin cinsiyet belli mi
Amin canim ben de seninle ayni dusuncedeyim. Her ikisine de sevi irim dedim hep. Doktor bana once kiz dedi sonraerkek. Ama ben biraz hayal kirikligi yasadigimi gizlemedim. Sonra da oyle pisman oldumki. Testler falan temiz hersey yolunds gidiyo daha nolsunki dedim kendi kendime..oyle iste. Canim oglummm bilse nasil uzulur yanii:26: kendimialistirdigim icin yasadim bu hayal kirikligini da.. Yoksa hala ayni dusuncedeyim. Kizveya erkek... İkisine de ihtiyaç var sonucta ilk olcak kismetse...
hep gül inşallah canım
-- BÜTÜN KİLOLARIDA KENDİNE ALMIŞSIN EL KADAR DOĞDU BU demişti
ben öle olamam artık heralde şansımı kaçırdım çoktan 16 haftada 6 kilo aldım:))))
bide ilk doğumda sezeryandan 6saat sonra yürümeye kalkarsın ya hastane koridorunda ben yürürken teyzenin biri doğum ne zaman diye sormuştu hahhahha :)
Amin canim ben de seninle ayni dusuncedeyim. Her ikisine de sevi irim dedim hep. Doktor bana once kiz dedi sonraerkek. Ama ben biraz hayal kirikligi yasadigimi gizlemedim. Sonra da oyle pisman oldumki. Testler falan temiz hersey yolunds gidiyo daha nolsunki dedim kendi kendime..oyle iste. Canim oglummm bilse nasil uzulur yanii:26: kendimialistirdigim icin yasadim bu hayal kirikligini da.. Yoksa hala ayni dusuncedeyim. Kizveya erkek... İkisine de ihtiyaç var sonucta ilk olcak kismetse...
ben öğrenirken nasıl olcam bakalım şimdiden heyecanlıyım :))))
canım ben hissediyorum 15. haftadan sonra daha yoğun hissetmeye başladım. hatta elimi karnıma koyduğum zaman ne tarafta olduğunu biliyorum ama bu kişiden kişiy egöre değişirmiş. mesela kilolu bayanlar geç , zayıf bayanlar daha erken hissedermiş.mrb güzel kasım anneleri neler yapıldı bugün ben güzel bi gün geçirdim doğum günümdü okadar yedimki midem bulanıyor siz neler yaptınız kızlar bebişlerin hareketini hisseden varmı aranız da
canım gözünaydın seninde oğlun oluyormuş farklı olması değişik olur .merve ömer nasıl gidiyo araştırmalar bak bende mınure bildi ama melodı bilemedı
canım şimdi bizler çok hassasız bende geçen eşimle kavga ettim normalde hiç ağlamam ama herşeye kırılıp okadar ağlıyorumki , ağlamaktan doğru düzgün kavga bile edemedimhiç küsmem tatlım ama gerekli artık canımı çok sıktı zaten alınganım 27 mayıs babamın ölüm yıldönümü bu günlerde daha hassasım ama benim odun bunu anlamıyor
ee tabi şimdiye kadar hiç küsmeyen bir bulemsu vardı
kırıldım çok kendinede dedim bunu
olan sey incir çekirdeğini doldurmaz ama ben kırıldımmm
Rica ederim canim... Senin de mi oglun olcakti??
Hadi yaa ne dusunceliymis esin masallah... O isim neymiss yaa merak ettim sakincasi yoksa soylermisin..
haha yok tatlım olurmu ARAS cennette şifa veren ırmak anlamında
ya biz 3kızız annemın 5 toruu var hepsı kız
yanı toplamda 8 kızdan sora olunca eşi anneme bıraktı
:))))))))) hepimiz gulelim insallah canim. Yaa ama simdi sesli guldum esim sordu noluyo diyee:))) ama sezeryan hep oyle galiba ablamda da oyleolmustu hatta ilkkez gordugum icin coksasirmistim. O sislik cabuk iniyo nasil olsa ama senin ilk oldugundan belki bilmiuosan zoruna gitmistr kadinin dedigi ayy kiyamaaaam:)
canım ben hissediyorum 15. haftadan sonra daha yoğun hissetmeye başladım. hatta elimi karnıma koyduğum zaman ne tarafta olduğunu biliyorum ama bu kişiden kişiy egöre değişirmiş. mesela kilolu bayanlar geç , zayıf bayanlar daha erken hissedermiş.
ne güzel bişey değil mi onun varlığını hissetmek :)))
Hadi bakalimmm biz gectik o heyecani sira sende.. Haber et mutlaka... Bu arada munire hanima veya melodi ye tahminde bulundurdun mu?ben öğrenirken nasıl olcam bakalım şimdiden heyecanlıyım :))))
haha yok tatlım olurmu ARAS cennette şifa veren ırmak anlamında
ya biz 3kızız annemın 5 toruu var hepsı kız
yanı toplamda 8 kızdan sora olunca eşi anneme bıraktı
Oo cok guzel. Duymustum ama anlamini duyuncadaha hos geldi kulagima.. Adiyla yasasin kuzucuk...
ahh canım olmazmı habire elim karnımda her dakika oynamasını bekliyorum , ama bu haftalarda daha küçük ve kasları çok güçlü olmadığı için hareketleri düzenli olmazmış 22. haftadan sonra takip etmek daha iyiymiş, az kaldı 2 -3 hafta sonra hepimiz yoğu hissedicez.canım ben hissediyorum 15. haftadan sonra daha yoğun hissetmeye başladım. hatta elimi karnıma koyduğum zaman ne tarafta olduğunu biliyorum ama bu kişiden kişiy egöre değişirmiş. mesela kilolu bayanlar geç , zayıf bayanlar daha erken hissedermiş.
ne güzel bişey değil mi onun varlığını hissetmek :)))
ağlıcaktım yaaa meraklı teyze içerde yatıyo teyze dedim baya kalmış göbek deyince yürümekten vazgeçtim :))))
bende odaya bi gidiş var görmelisin şimdi düşününce bende gülüyorum inan
:))))))))) hepimiz gulelim insallah canim. Yaa ama simdi sesli guldum esim sordu noluyo diyee:))) ama sezeryan hep oyle galiba ablamda da oyleolmustu hatta ilkkez gordugum icin coksasirmistim. O sislik cabuk iniyo nasil olsa ama senin ilk oldugundan belki bilmiuosan zoruna gitmistr kadinin dedigi ayy kiyamaaaam:)
Hadi bakalimmm biz gectik o heyecani sira sende.. Haber et mutlaka... Bu arada munire hanima veya melodi ye tahminde bulundurdun mu?
melodi %60 erkek %40 kız dedi ama munireye sormadım onu nerde bulurum bide ona sorayım bakalım .))))
canım ben hissediyorum 15. haftadan sonra daha yoğun hissetmeye başladım. hatta elimi karnıma koyduğum zaman ne tarafta olduğunu biliyorum ama bu kişiden kişiy egöre değişirmiş. mesela kilolu bayanlar geç , zayıf bayanlar daha erken hissedermiş.
canım gözünaydın seninde oğlun oluyormuş farklı olması değişik olur .
canım şimdi bizler çok hassasız bende geçen eşimle kavga ettim normalde hiç ağlamam ama herşeye kırılıp okadar ağlıyorumki , ağlamaktan doğru düzgün kavga bile edemedimadamla .
ama erkekler malesef biraz daha geç anlıyorlar, babanada Allah rahmet eylesin
ahh canım olmazmı habire elim karnımda her dakika oynamasını bekliyorum , ama bu haftalarda daha küçük ve kasları çok güçlü olmadığı için hareketleri düzenli olmazmış 22. haftadan sonra takip etmek daha iyiymiş, az kaldı 2 -3 hafta sonra hepimiz yoğu hissedicez.
inşallah canım bi hisetsek biraz daha rahatlıcaz eminim
ne patavatsiz insanlar var ben korkarim o durumda kadina yorum yapmaya sahsennn.. Ayy o psikolojiyle iyi bisey dememissin baska
veririz arkadaşım doğumdan sonra yine burda kilo vermeyi konuşuruz
inşallah bencede veririz yeterki bebeklerimiz güzel gelişsin yediklerimiz onlara yarasın.veririz arkadaşım doğumdan sonra yine burda kilo vermeyi konuşuruz
canım ben seni nedense çıtı pıtı biri olarak canlandırıyorum kafamda hep.ondan olabilirmikızlar benım 30 kg almama ragmen göbeksız cıktım doğumdan ama bı arkadşım normal yapmasına ragmen kocabi göbeği vardı şaştım kaldım yapısal özellık ama sezeryen doğum olursa bi kaç tıo verebılırım dr umun taktıları hahah
esra_kar sen ne zaman gidiyorsun doktorainşallah canım bi hisetsek biraz daha rahatlıcaz eminim
Hadi bakalimmm biz gectik o heyecani sira sende.. Haber et mutlaka... Bu arada munire hanima veya melodi ye tahminde bulundurdun mu?
Oo cok guzel. Duymustum ama anlamini duyuncadaha hos geldi kulagima.. Adiyla yasasin kuzucuk...
amın cnm benım
hepimizinkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?