2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

:))))))))) hepimiz gulelim insallah canim. Yaa ama simdi sesli guldum esim sordu noluyo diyee:))) ama sezeryan hep oyle galiba ablamda da oyleolmustu hatta ilkkez gordugum icin coksasirmistim. O sislik cabuk iniyo nasil olsa ama senin ilk oldugundan belki bilmiuosan zoruna gitmistr kadinin dedigi ayy kiyamaaaam:)

mrb güzel kasım anneleri neler yapıldı bugün ben güzel bi gün geçirdim doğum günümdü okadar yedimki midem bulanıyor siz neler yaptınız kızlar bebişlerin hareketini hisseden varmı aranız da
canım ben hissediyorum 15. haftadan sonra daha yoğun hissetmeye başladım. hatta elimi karnıma koyduğum zaman ne tarafta olduğunu biliyorum ama bu kişiden kişiy egöre değişirmiş. mesela kilolu bayanlar geç , zayıf bayanlar daha erken hissedermiş.

merve ömer nasıl gidiyo araştırmalar bak bende mınure bildi ama melodı bilemedı
canım gözünaydın seninde oğlun oluyormuş farklı olması değişik olur .

canım şimdi bizler çok hassasız bende geçen eşimle kavga ettim normalde hiç ağlamam ama herşeye kırılıp okadar ağlıyorumki , ağlamaktan doğru düzgün kavga bile edemedim adamla .
ama erkekler malesef biraz daha geç anlıyorlar, babanada Allah rahmet eylesin

ağlıcaktım yaaa meraklı teyze içerde yatıyo teyze dedim baya kalmış göbek deyince yürümekten vazgeçtim :))))
bende odaya bi gidiş var görmelisin şimdi düşününce bende gülüyorum inan

ağlıcaktım yaaa meraklı teyze içerde yatıyo teyze dedim baya kalmış göbek deyince yürümekten vazgeçtim :))))
bende odaya bi gidiş var görmelisin şimdi düşününce bende gülüyorum inan

ne patavatsiz insanlar var ben korkarim o durumda kadina yorum yapmaya sahsennn.. Ayy o psikolojiyle iyi bisey dememissin baska

kızlar benım 30 kg almama ragmen göbeksız cıktım doğumdan ama bı arkadşım normal yapmasına ragmen kocabi göbeği vardı şaştım kaldım yapısal özellık ama sezeryen doğum olursa bi kaç tıo verebılırım dr umun taktıları hahah

sağol cnm beım Allah ızın verırsse inşallla

veririz arkadaşım doğumdan sonra yine burda kilo vermeyi konuşuruz
inşallah bencede veririz yeterki bebeklerimiz güzel gelişsin yediklerimiz onlara yarasın.

canım ben seni nedense çıtı pıtı biri olarak canlandırıyorum kafamda hep.ondan olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…