esra_kar sen ne zaman gidiyorsun doktora
inşallah bencede veririz yeterki bebeklerimiz güzel gelişsin yediklerimiz onlara yarasın.
canım ben seni nedense çıtı pıtı biri olarak canlandırıyorum kafamda hep.ondan olabilirmi
esra_kar sen ne zaman gidiyorsun doktora
evet cnm normalde 1.70 57 kg yım ama hamılelıkte 30 kg aldım kzımda 6 ayda toparladım ama çıtı pıtılığa döndum 2.dede 4.5 şimdılık ama toparlarım yıne
canım 16. haftan bitince gel dedi haftaya gidicem aslında çok gidicek bakıcak zaman ortam varda dr. işte ben hastanede anestezi teknikeriyim dr.um sürekli yanımda hatta dün gece 1 e kadar arkadaşın nöbetine baktım oda nöbetçiymiş beraber oturduk ama bi bakalım demedi nolur bi görseydik değil mi?? :)))
olsun tatlım gec olsun temız olsun bana yuzde bile vermedı bende 17.nın içindeyım kesın dedı tabı rabbım bılır ama
canım 16. haftan bitince gel dedi haftaya gidicem aslında çok gidicek bakıcak zaman ortam varda dr. işte ben hastanede anestezi teknikeriyim dr.um sürekli yanımda hatta dün gece 1 e kadar arkadaşın nöbetine baktım oda nöbetçiymiş beraber oturduk ama bi bakalım demedi nolur bi görseydik değil mi?? :)))
evet canım altı üstü 5 dk. sını almaz hem aynı hastanede arkadaş sayılırsınız.ama ne yapcaksın işte bana hafta söylemiyor tam 1 ay sonra gel diyorcanım 16. haftan bitince gel dedi haftaya gidicem aslında çok gidicek bakıcak zaman ortam varda dr. işte ben hastanede anestezi teknikeriyim dr.um sürekli yanımda hatta dün gece 1 e kadar arkadaşın nöbetine baktım oda nöbetçiymiş beraber oturduk ama bi bakalım demedi nolur bi görseydik değil mi?? :)))
inşallah bencede veririz yeterki bebeklerimiz güzel gelişsin yediklerimiz onlara yarasın.
canım ben seni nedense çıtı pıtı biri olarak canlandırıyorum kafamda hep.ondan olabilirmi
evet cnm normalde 1.70 57 kg yım ama hamılelıkte 30 kg aldım kzımda 6 ayda toparladım ama çıtı pıtılığa döndum 2.dede 4.5 şimdılık ama toparlarım yıne
doğru tahmin etmişim yani maşallah boyunda varmış kilon çok göstermez
evet canım altı üstü 5 dk. sını almaz hem aynı hastanede arkadaş sayılırsınız.ama ne yapcaksın işte bana hafta söylemiyor tam 1 ay sonra gel diyor
doğru tahmin etmişim yani maşallah boyunda varmış kilon çok göstermez
evet cnm kızımda 51 kg le kalmıştım zaten bide kg almak ıcın can tardım ıyı gelmıştı cok zayıftım aman bi 10 kg kalsın derken pat 31 kg olarak gıttı 30 kg
merhaba kızlar iyi geceler.
sohbetinize balıklama atlamış olucam kusura bakmayın. esra senin anestezi teknikeri olduğunu okuyunca yazayım dedim.
anestezi alerjisi olanlara ne yapıyorsunuz? benim benzocaine alerjim var bu da anestezik bir maddeymiş. yaa dr.um sıkı sıkı tembihledim her hastane kaydında bildir diye sanada sormak istedim :)
evet canım haber doğru bende izledim bu akşam sadece anne ve bebeğin hayati tehlikesi varsa yapılacak.sizin orda nasıl sezeryan yok ? bebek makat gelişi ise ne yapıyorlar?Kizlar simdi internette okudum.Turkiye de saglik bakani aciklama yapmis.Gereksiz yere yapilan sezaryanlara ceza baslatilmis.Yani artik vatandas ben sezaryan istiyorum diyemiyecekmis.Gereksiz yapilan sezaryandan sorumlu hastane ve doktorada ceza gelecekmis.Dogrumu bu haber?Ben yurt disindayim buradada sezaryan yok.
ersa_kar anestezi teknikeri demişsin bende bir soru sorucamm
epidurel anesteziden önce epidurale alerjimiz varmı yokmu test yapılması gerekmez mi ? yani doğrusu böylemidir?
olur mu canım ne demek anestezide kullandığımız bir çok ilaç var ve biz bunları kullanırken hastanın allerji durumuna yandaş hastalıklarına göre seçim yapıyoruz sen bunu bildirdiğin zaman o maddenin olmadığı bi ilaç kullanılır tedirgin olma senin bu ilacın bir tür lokal yani bölgesel anestezi ilacı daha rahat olabilirsin emin ol ama yinede gittiğin hastanede durumu bildir
evet canım haber doğru bende izledim bu akşam sadece anne ve bebeğin hayati tehlikesi varsa yapılacak.sizin orda nasıl sezeryan yok ? bebek makat gelişi ise ne yapıyorlar?
ooo esracım anestezı uzmanı oldunu okudğum ıyı oldu bak 5 ay sonra sana soru yağmuru olabılır benım dr um epıdural anestezıyı pek önermemıştı ve ben genel anestesı ile amelıyat olmuştum sen ne duşunuyosun bu konuda cnm
evet canım haber doğru bende izledim bu akşam sadece anne ve bebeğin hayati tehlikesi varsa yapılacak.sizin orda nasıl sezeryan yok ? bebek makat gelişi ise ne yapıyorlar?
tam da gider ayak uyku moduna girmişken alıkoydum seni kusura bakma canım yaa..
cevabın için çok teşekkür ederim:)
tatlım çıkıyordun bırakmadık vallahi kusura bakma .benim bir tanıdığım epidural iğnesinden sonra tüm vücudu şişmiş te gittiği bir hastanede söylemişler , dediğin gibi ilaca alerjisi olabilir.canım ben hiç bunun için bir test yapıldığını görmedim duymadım epidurale değil ilaca allerjimiz olabilir ondada oluşabilecek yan etkileri ortadan kaldıran ilaçlarımız var onları yaparız ama ben hiç yaşamadım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?