2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben ,lk sezeryanımda uyumuştum ama ozaman çalışmıyordum daha ama bunda mümkünse eğer spinal+epidural istiyorum :))))
evet bende bir gebelik sitesinde okumuştum spinal+epidural ikisi beraber yapılıyormuş ama spinalde baş ağrısı çok oluyormuş

epidural iğnesi normal iğneden farksız enjektör uçlarının birazcık uzunu ilaç bir yan etki gösterdiyse ondan şişlik kızarıklık döküntü olabilir aslında sağlıkta yapılan her işlemin bi yan etkisi olabilir mesela bizim bi arkadaş pudraya karşı allerjisi varmış dr a gidiyor dr muayene ettikten sonra kızın vucudunda kabartılar şişlikler oldu kızardı nefesi daraldı biz önce dr.a allerjisi var diye düşündük :)))) ama anladıkki dr.un giydiği eldiven pudralı eldivenmiş oda dokununca allerji yapmış .)))) bu bi sağlık çalışanının başına geliyor düşünün

evet bende bir gebelik sitesinde okumuştum spinal+epidural ikisi beraber yapılıyormuş ama spinalde baş ağrısı çok oluyormuş

buda kişiyle alakalı kiminde ağrıyor kimi çok rahat önemli olan her koşulda güven
bide sıvı alımı çok önemli baş ağrısı olmaması için kafeinli içecekler içmek mümkün olduğunca düz yatmak gerekir bunları yapıpta baş ağrısı çekende yok değil :)))

hımm anladım bunu öğrenmek iyi oldu canımm, çok teşekkürler iyi geceler inşallah daha bol bol konuşuruz zaten Rabbim o günlere sağlıkla gelmemizi nasip etsin. hepinizi çok öpüyorumm iyi geceler.

Günaydın şekerler hayırlı pazarlar

nasılsınızzz

günaydınn canımmmm

çabukhaber ver neoldu randevun

şuan okuyamıcam geçmişi.ççokmeşgulumm

burcunun ne oldu

derkenn gördümmmmm

5 kasım annelerinin prensesleri geliyorrrrr :):):)

Son düzenleme:
günaydınn canımmmm

çabukhaber ver neoldu randevun

şuan okuyamıcam geçmişi.ççokmeşgulumm

burcunun ne oldu

derkenn gördümmmmm

5 kasım annelerinin prensesleri geliyorrrrr :):):)

canım ben geldim sen gitmişşssinnnn

randevum iyiydişükür sonuçların iyi dedi doktor sizlerlede paylasıcam

kızım olucak teyzesi kesin değil ama doktor pipi göremıyorum dedi kesinleşmesi için 3 hafta sonraya gel dedi bakalım hayırlı sağlıklı evlat olsunda hamd olsun

Günaydın şekerlerr :)
Burcucummm gözün aydın kuzummm, sağlıkla kucağına almak nasip olsunnn
benim tahminim tutmuş yine hi hih Moonsunımm tatlımm doktor sana da kız olabilir demiş ama daha erken kesin sonuç için Hem oğlan bizim kız bizim ikisi de candır cannn.. Kız olabileceğini duyunca biraz burulmuşsun gibime geldi inşallah etraftakilerin düşünceleri yüzünden kendini strese sokmassın bidenemmm. Eminim senden çoooook datlu bi anne olurr, bebişin de senden datlu olurr

Ben de halen öğrenemedim cinsiyeti dün çok kötü baş dönmem ve kasığımda bıçak batması gibi sancı vardı akşama doğru doktora gidelim dedik doktor bulamadık iyi mi. Bir tane eski hastanemdeki vardı o da ameliyata girmişti bir saate çıkarmış ve 20 tane hasta bekliyormuş, biz de zaten hafifledi diye geri döndük eve Bugün daha iyiyim bir şeyim kalmadı,sabah kocişime hadi bugün cinsiyet öğrenmeye gidelim diyorum, yok gitmem sürpriz olsun diyor bir ay daha nasıl bekliycem ama ben yaaa

canımmm çok geçmiş olsun iyisin dimi bitanemmmm :2::2::2:

sen zorla eşini dayanamaz gider canımmm

beni iyi tanımıssın canım biraz stres oldum haklısın dediğin gibi etraf yuzunden içimdende erkek geçiyordu ama nasip hayırlı sağlıklı evlat olsunnn dediğin gibi kızda bizim erkekte bizim hamd olsun Rbbim ya bu mutlulugu hiç nasip etmeseydi bize biz ne yapardık o yüzden etrafın ve şeytanın dürtmeleri diye düşünüyorum..

kızım olacagına en çokta eltim sevinecektirrr onun oğlan ya artık iyice havasını basar neyse tatlımm ben kocişim acaba sevinmez mi diyordum ama maşAllah havalara ucuyor kızım olucak diyee kızım kızışım diyip duruyor şimdiden moda girmişşşş

kızlar bu arada betahcg 129 çıkmış çok fazla değil mi yahuuu 12 +1 deyken test yapılmıstı kesin kızım olucak yerim ben fıstıgı

kutluu olsuuunnnn hoşgeldin cadııı
hosbuldum nasılsın sekerim en kısa zamanda senin doğum günüde görürüz inşş şekerimm
demek babası kızını çok seviyor haaaaa doğsun daha çok sever sen kıskanırsın bile
benim bebiş akşam babaya sinirlenincemi bilmem toplandı kaldı hareketde etmiyor karnımda ağrıyor acaba yerleşiyor bu yüzden mi yorgun mu bebişim karnımı dinleyip duruyorum seyrime var gibi geliyor veya ben öyle hissediyorum

iyiyim bitanem doktor kız diiyince biraz şaşırdım aklıma takıldı ama geçti hamd olsunn

yorulmuştur tatlım uyuyordur meraklanma sen ptesi mi gidiceksin doktora senide merakl bekliyorum Rabbim hayırlısıyla gönlune göre versin

aminn.. canım bilmiyorum sonuç çıkmadı daha sonuç çıkar çıkmaz ucacam doktorun yanına
benim sıpam baya kinci onu anladım ben anasının yapamadığı bu sıpa yapıyorgeçen de kıskançlık yapıp eltimin kız kucağıma gelir gelmez sallamıştı tekmeleri
canım senin kızın olacak diye ben sana demiştim ki zaten kız evladı olmak bir şeref senin gibi cana yakın bir kız olunca o sevmem diyen kaynanan bile ölecek kızın için
eltinde işte o zamn haset edecek kaynın bile oğlunu bırakıp senin kızını sevecek bulemsu dediydi dersin
eskiler ne demişler seveceksen oğlan sev kız kendini sevdirir diye

Allah hepimize de her iki cinsiyetten evlattan hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin umarım dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…