ben ,lk sezeryanımda uyumuştum ama ozaman çalışmıyordum daha ama bunda mümkünse eğer spinal+epidural istiyorum :))))
evet bende bir gebelik sitesinde okumuştum spinal+epidural ikisi beraber yapılıyormuş ama spinalde baş ağrısı çok oluyormuşben ,lk sezeryanımda uyumuştum ama ozaman çalışmıyordum daha ama bunda mümkünse eğer spinal+epidural istiyorum :))))
tatlım çıkıyordun bırakmadık vallahi kusura bakma .benim bir tanıdığım epidural iğnesinden sonra tüm vücudu şişmiş te gittiği bir hastanede söylemişler , dediğin gibi ilaca alerjisi olabilir.
evet bende bir gebelik sitesinde okumuştum spinal+epidural ikisi beraber yapılıyormuş ama spinalde baş ağrısı çok oluyormuş
epidural iğnesi normal iğneden farksız enjektör uçlarının birazcık uzunu ilaç bir yan etki gösterdiyse ondan şişlik kızarıklık döküntü olabilir aslında sağlıkta yapılan her işlemin bi yan etkisi olabilir mesela bizim bi arkadaş pudraya karşı allerjisi varmış dr a gidiyor dr muayene ettikten sonra kızın vucudunda kabartılar şişlikler oldu kızardı nefesi daraldı biz önce dr.a allerjisi var diye düşündük :)))) ama anladıkki dr.un giydiği eldiven pudralı eldivenmiş oda dokununca allerji yapmış .)))) bu bi sağlık çalışanının başına geliyor düşünün
Günaydın şekerler hayırlı pazarlar
nasılsınızzz
günaydınn canımmmm
çabukhaber ver neoldu randevun
şuan okuyamıcam geçmişi.ççokmeşgulumm
burcunun ne oldu
derkenn gördümmmmm
5 kasım annelerinin prensesleri geliyorrrrr :):):)
Günaydın şekerlerr :)
Burcucummm gözün aydın kuzummm, sağlıkla kucağına almak nasip olsunnn
benim tahminim tutmuş yine hi hihMoonsunımm tatlımm doktor sana da kız olabilir demiş ama daha erken kesin sonuç için Hem oğlan bizim kız bizim ikisi de candır cannn.. Kız olabileceğini duyunca biraz burulmuşsun gibime geldi inşallah etraftakilerin düşünceleri yüzünden kendini strese sokmassın bidenemmm. Eminim senden çoooook datlu bi anne olurr, bebişin de senden datlu olurr
Ben de halen öğrenemedim cinsiyeti dün çok kötü baş dönmem ve kasığımda bıçak batması gibi sancı vardı akşama doğru doktora gidelim dedik doktor bulamadık iyi mi. Bir tane eski hastanemdeki vardı o da ameliyata girmişti bir saate çıkarmış ve 20 tane hasta bekliyormuş, biz de zaten hafifledi diye geri döndük eveBugün daha iyiyim bir şeyim kalmadı,sabah kocişime hadi bugün cinsiyet öğrenmeye gidelim diyorum, yok gitmem sürpriz olsun diyor bir ay daha nasıl bekliycem ama ben yaaa
sayfa 1982 benim doğum yılımmmm:118:
hosbuldum nasılsın sekerimkutluu olsuuunnnnhoşgeldin cadııı
hosbuldum nasılsın sekerimen kısa zamanda senin doğum günüde görürüz inşş şekerimm
demek babası kızını çok seviyor haaaaadoğsun daha çok sever sen kıskanırsın bile
benim bebiş akşam babaya sinirlenincemi bilmem toplandı kaldı hareketde etmiyor karnımda ağrıyor acaba yerleşiyor bu yüzden mi yorgun mu bebişimkarnımı dinleyip duruyorum seyrime var gibi geliyor veya ben öyle hissediyorum
aminn.. canım bilmiyorum sonuç çıkmadı daha sonuç çıkar çıkmaz ucacam doktorun yanınaiyiyim bitanem doktor kız diiyince biraz şaşırdım aklıma takıldı ama geçti hamd olsunn
yorulmuştur tatlım uyuyordur meraklanma senptesi mi gidiceksin doktora senide merakl bekliyorum Rabbim hayırlısıyla gönlune göre versin
aminn.. canım bilmiyorum sonuç çıkmadı daha sonuç çıkar çıkmaz ucacam doktorun yanına
benim sıpam baya kinci onu anladım ben anasının yapamadığı bu sıpa yapıyorgeçen de kıskançlık yapıp eltimin kız kucağıma gelir gelmez sallamıştı tekmeleri
canım senin kızın olacak diye ben sana demiştim ki zaten kız evladı olmak bir şeref senin gibi cana yakın bir kız olunca o sevmem diyen kaynanan bile ölecek kızın için
eltinde işte o zamn haset edecek kaynın bile oğlunu bırakıp senin kızını sevecek bulemsu dediydi dersin
eskiler ne demişler seveceksen oğlan sev kız kendini sevdirir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?