olur olur olduğunda beni aklına getir oldu muAllah hepimize de her iki cinsiyetten evlattan hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsinumarım dediğin gibi olur
olur olur olduğunda beni aklına getir oldu mu
benim esramı küçük kızı yani kaynanam ve kayınbabam doğduğunda kız oldu diye istemediler sevmeyiz dediler ama benim cilveli kızım onları bu hareketlerine pişman etti
baya oldu babannesi namz kılıyordu bizde eve gitmek için çıktık sadece esra yanına gitmiş namaz kılarken iki yanağından öpmüş
3 oğlandan 3 gelinden yanıma gelen olmadı torunlardanda bir esra geldide vedalaştı benle diyor
selam kızlaar azcık geçmişi okuyayım ddedim ama oku oku bitmedi yoruldum :) baktım aysunum bulemsum burda onlara yazıım dedim :)
aysuuun canım demek cinsiyet tahmininde bulundu doktorunuz yerim ben o minik aysunu ama biraz bekleyin kesin olsun bak görüyorsun ki senin daha çok erken :)
burcuxx canım seninde minik prensesin hayırlı olsun kuzucum
biz biraz yorulduk dün evde günümüz vardı akşamda arkadaşımın düğünü vardı koşturduk bu sabah keyif yaptık geç kalktık birazdan da kocacımla gezmeye gidelim diyoruz sizlere bir bakayım istedim nasılsınız bebişleriniz nasl
oy canım gelmişşşiiyiyiz yavru kuşşş sen nasılsın bebişin nasıl annesiiii gün yaptında bizi çağırmadın aşk olsun
iyi yapmışsın tontişşdaha belli değil ama bencede min ik aysun geliyor betahcgmiz 129 çıkmış
iyiyiz kuzucum aşkolsun sıkılırsınız die çağırmadım ama akraba günü idi hepiciğii benim tonton yaşlı akrabalarımdıı ondan yaniiiiiiiiiii
hoşgeldin canımmm kocasıyla gezmeyede gidecekmiş ben grevdeyim gidelim desede evde kalacağımmmselam kızlaar azcık geçmişi okuyayım ddedim ama oku oku bitmedi yoruldum :) baktım aysunum bulemsum burda onlara yazıım dedim :)
aysuuun canım demek cinsiyet tahmininde bulundu doktorunuz yerim ben o minik aysunu ama biraz bekleyin kesin olsun bak görüyorsun ki senin daha çok erken :)
burcuxx canım seninde minik prensesin hayırlı olsun kuzucum
biz biraz yorulduk dün evde günümüz vardı akşamda arkadaşımın düğünü vardı koşturduk bu sabah keyif yaptık geç kalktık birazdan da kocacımla gezmeye gidelim diyoruz sizlere bir bakayım istedim nasılsınız bebişleriniz nasl
bak şimdiden sevdiriyor kendini kızın bir de doğsa seni gören olmuyacakyesinler esranıkocamda diyorki " artık başımın etini yiyecek bir tane daha şirine oldu " delüüüü kızlar cilveli şirin olurlar diyor bana belli etmiyordu ama kız istiyormuş beyimizzz
beni şimiden kıskandırıyor kızımla şunu yaparız bunu yaparız diye
hoşgeldin canımmm kocasıyla gezmeyede gidecekmiş ben grevdeyim gidelim desede evde kalacağımmm
bak şimdiden sevdiriyor kendini kızın bir de doğsa seni gören olmuyacak
akşam canımı sıktı şimdide pis kedi gibi dolanıyor peşimde herzamn gülerdim geçerdim şimdi hiç gülesim yok ama şebek doğru dürüst küstürmüyor kine oldu kuzum neden grevdesin
akşam canımı sıktı şimdide pis kedi gibi dolanıyor peşimde herzamn gülerdim geçerdim şimdi hiç gülesim yok ama şebek doğru dürüst küstürmüyor ki
aynen öyle tatlım kanıyoruz genede ama bu sefer kanmayan iten biri var babası yanımıza yattı ya yumruk gibi oldu adam bana dokundumu tepkisini verdi kinci bebişBunlar hep böyleler tatlım yaa, yapacaklarını yapıyorlar sonra da gönül almak için olanca şebekliği yapıyorlar nasıl olsa biz kanıyoruz değill mi
evet canım küçüktüm bırakıp gittiğinde babam bizi kardeşim 10 yaşındaydıCanimm yaa cok gencmissin...bekarken babanin yoklugunu yasamak daha zordur eminim.. Sinirini de anliyorum hangimizyasamiyoruzki. Hele bunu ben bic soyleyemem ben biraZ buyuten tarafim hep.. İcinde kalmasindansa soyle tabi. O da belki anlar hatasini. Anlamasa da rahatladigin sana kar kalir...
ekledinmideeeeeBu arada kimsecikler benim bebişimin ultrason resmini görmemiş herhalde
aynen öyle tatlım kanıyoruz genede ama bu sefer kanmayan iten biri var babası yanımıza yattı ya yumruk gibi oldu adam bana dokundumu tepkisini verdi kinci bebiş
bizi kıskanıyorlar anacım babalarından sabah hareketini hissedemedim eşim elini karnıma koydu vurdu tekmeyi sıpaAkrep bebişi tatlımmm,, normaldirrBen de akrep burcu olduğum için çok iyi bilirimm
Ama yine de babalarının olduğunu anlıyorlar bebişler değil mi? Geçen gün benim pıtırcık da hiç hareket etmiyordu elimle dokundum baktım tık yok, babası geldi elini karnıma koydu hemen yumak gibi oldu, hareketlendi kuzumÇok şaşırdım doğrusu tatlım
bizi kıskanıyorlar anacım babalarından sabah hareketini hissedemedim eşim elini karnıma koydu vurdu tekmeyi sıpaçek eline lannnn dedi diyorummm
akrepler kinci ve kıskanç olurlarmış duymuştum bizim ailede hiç akrep yok öğreneceğiz artıkk
sen gibi tatlı olacak o zaman bebişler milonacım korkmayalım akrep burcu olacaklar diyeTatlımm kendimi baz alarak söyleyim, kin tutan birisi olamadım hiç, bu yüzden hep kaybeden taraf oldum Kıskançlığım, hırsım da hiç yoktur, çevremdeklerin mutlu olması hep daha da mutlu eder beni. Kıskanç olduğum tek nokta kocacığım herhalde Ama o kadar da olsun değill mi
Akrep burçları bence daha çok koruyucu oluyorlar tatlım, sahiplendiği şeyleri bırakmakta çok zorlanıyorlar ve hepsi de annelerine gerçekten düşkün oluyorlarDaha anne karnındayken başlıyoruz baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?