2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet canım küçüktüm bırakıp gittiğinde babam bizi kardeşim 10 yaşındaydı
abla ben sana kalabalığı görünce sordum ne oluyor dedim sende rüya ablam bişey yok ben hala o rüyadayım diyor
canim benim ya cok zor.. Hepimiz yasiycaz bu aciyi tabi ama Allah im uzun omurler versin herkesn anne babasina.. Hic bi aciyla olculemez

canim benim ya cok zor.. Hepimiz yasiycaz bu aciyi tabi ama Allah im uzun omurler versin herkesn anne babasina.. Hic bi aciyla olculemez
öyle canım ama bizden küçük yasta bu acıyı tadanları görüp halimize şükredeceğiz anılarımız var diye

merhaba kızlar çok nadir yazıyorum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum yaz tatili başladığında daha yakından takip etme olanağım olacak burdaki dostluğunuza da maşallah pozitif bir enerjisi var topiğin

kızlar benim minik de 13. haftada pipiyi gösterdi o zaman içimde değişik hisler oluyordu kelebek çırpınması gibi ama iki haftadır tık yok sanki ilk bebeğim olduğu için mi hissetmiyorum ilk bebeği olup da hisseden var mı??

bende almadım tatlım ama çok sekerlerrr sizlerin ilk bebek size gelen hediye çok olur alsan bile giydirmeye fırsat bulamazsın aniden büyüyorlar çünkü
benim ki tekne kazıntısı sizin kadar gelmez bende kendim alıp giydireceğim bebişime içim gidiyor ama son ayı bekliyorum bende
ama aklıma şimdi alsam mı diye geliyor malum kıs bası olacak bebişler ve yazlıkların arasından aramak gerekecek kıslık giyecekleri

katılımlarını bekliyoruz canım
pek erken göstermiş inşş sonradan doktorun değişik bişey demez
seyrimeler bitti artık küçük tekmeler atıyor annesi ama hissetmemen doğal korkma sakın

slm kızlar doktora gittim cumartesi günü, oğluşumun pipisi büyümüş rahatlıkla seçilebiliyor habire elleri kolları hareketli çok tatlı, 175 gram olmuş, boyu 15,7 cm olmuşşş toplamda bende 1 kilo almışım 4 ay boyunca, doktroa değişmez değil mi dedim cinsiyeti oda göre yavaştan bişiler almaya başlıyacağım dedim değişmez dedi oğlan garanti, zaten bana daha 12 haftalıkken sölemişlti doktor ben şunu anladım mutlaka 3-4 boyutlu ayrıntılı ultrasona görünmek gerekiyor o zaman cinsiyetleri değişmiyor canlar şu münire aklımı karıştırmıştı böyle şeylere inanmayınn kızlar neysem çok mutluyum bebeğimin gelişi çok iyi maşallah dedi doktor tam günü gününe gidiyor dedi :) pipisinin fotosu var pazt. yükleyeceğmm

Sen en başlarda kız istiyordun ben de hep sana onu yakıştırdım hadi hayırlısı

yok tatlım ben hiç kız erkek demedim ayırmadım, kızlar daha cici oluyor ama bir erkek evladım da olsun Allah bana ikisine de versin demişimdir hep :) 2. kız olsun isterim tabi iki tane farklı inş.. bu kız olsaydı ikinciyi erkek isteyecektim :)

geldim cnm üste yazdımmm

kızlarrr münire hanım bana msj attı. sizden hanginize doğru tahminde bulunmuştuu?????????????

inanma bende kız çıkıyordu erkek kesin artık daha öncede kesindi aslında ama kafamızı karıştırmıştı bunlar

canımm erkek demişlerdi zaten pipisi büyümüşş bizim keretanın zaten daha 12 haftalıkken doktor görmüştü pipisini maşallahı var

selam kızlar cinsiyeti belli olanlar var sanırım.
Moonsun kız
bulemsu erkek
burcu kız sanırım.

Burcunun kız çıkmasına şaşırdım doğrusu.

cnm ende kız çıkıyordu cinsiyet % 100 erkek

evet canım küçüktüm bırakıp gittiğinde babam bizi kardeşim 10 yaşındaydı
abla ben sana kalabalığı görünce sordum ne oluyor dedim sende rüya ablam bişey yok ben hala o rüyadayım diyor

ahh canım başın sağolsun.

çok zor yaşayan bilir ancak. biz babamı kaybettiğimde ben 7 kardeşimde 3 yaşındaydı.... hiç anlayamamıştı bir daha gelmeyeceğini en az 3 sene sordu. sürekli camda bekledi.. şimdi o çocuk kocaman 23 yaşında delikanlı oldu.. üzerinde yaşadığı kırıklıklrla....
ben evlenince eşimin babasına 2 sene kadar baba falan dememiştim. o da hiç beklemedi sağolsun. kadınlar kadar anlayamaz beyler eşini hoşgör. sen birazda hamileliğin etkisiyle daha hassassın.

günaydın kızlar yeni uyanıyorum benn:)

ohhh ne güzel sağlılığı yerinde pipi büyümüş daha ne olsun oğlan anası seniii

sağolasın canım sende çok küçük babadan ayrı kalmışsın
ben eşimin babasını babam yerine koydum ama yanlış yaptığımı fark ettirdi bana bu dünyada babadndan baska erkek yalan abi kardeş eş evlat hepsi manasız mış

Yaşasın kızlar çok mutluyum kocişim geliyor bugünnn,neredeyse 1 haftadır yoktu
çook özledimmm

Uzuuun bir aradan sonra herkese selamlar

umarım herkes iyidir bebişlerde tabiki

Selam canım nerelerdesin sen yaa...

çok yoğundum canım ya giremedim bi türlü,
işler o kadar yoğun ki nasıl kurtulucam bu durumdan diye düşünüyordum
şimdilik iyi şükürler olsun hemen bi uğrayayım dedim.
sen nasılsın kuzum? oğlun olcakmış herhalde öyle okudum maşallah paşamıza
bizim cinsiyet hala belli değil en son ultrasona girdiğimde bacaklarını kapatmıştı
ben kız diye düşünüyorum baksana ne kadar nazlı hem erkek olsaydı görünürdü şimdiye kadar ama herkes erkek diyor,
kim görse erkek diye tutturdu, bakalım bidahaki randevumuz 18 haziranda artık belli olur o zaman herhalde :26:

Anladım canım,kolaylıklar dilerim o zaman..
Şimdi iş yoğunluğu,daha sonra da bebiş gelsin bak o zaman yoğunluğa sen :))

Valla dr'umuz kesin bir tahminde bulundu,kısmetse oğluşum gelecek..
Senin ki nazlı çıktı desene merakta bırakacak anneciğini..

Hiç belli olmaz ayın 18'inde gideceksen net olarak gösterir bence..
Bende ayın 18'inde gideceğim kısmetse bakalım nolacak...

Sorma canım ya, öğlen biraz mayıs annelerini okudum da, özellikle uykudan yakınan çok olmuş ki ben uykuyu o kadar seviyorum ki anlatamam

Aferim paşamıza merakta bırakmamış annesini, benim yavrumda örnek alsa ya oğluşunu azcık
Hayırlısı olsun canım yeterki sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…