evet canım küçüktüm bırakıp gittiğinde babam bizi kardeşim 10 yaşındaydı
abla ben sana kalabalığı görünce sordum ne oluyor dedim sende rüya ablam bişey yok ben hala o rüyadayım diyor
öyle canım ama bizden küçük yasta bu acıyı tadanları görüp halimize şükredeceğiz anılarımız var diyecanim benim ya cok zor.. Hepimiz yasiycaz bu aciyi tabi ama Allah im uzun omurler versin herkesn anne babasina.. Hic bi aciyla olculemez
öyle canım ama bizden küçük yasta bu acıyı tadanları görüp halimize şükredeceğiz anılarımız var diye
katılımlarını bekliyoruz canımmerhaba kızlar çok nadir yazıyorum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum yaz tatili başladığında daha yakından takip etme olanağım olacak burdaki dostluğunuza da maşallah pozitif bir enerjisi var topiğin
kızlar benim minik de 13. haftada pipiyi gösterdi o zaman içimde değişik hisler oluyordu kelebek çırpınması gibi ama iki haftadır tık yok sankiilk bebeğim olduğu için mi hissetmiyorum ilk bebeği olup da hisseden var mı??
Sen en başlarda kız istiyordun ben de hep sana onu yakıştırdım hadi hayırlısı
bakalım bakalım canım satdaşlar kız bebğini garantiledi ben beklemedeyim hala
tahmin özelliğin neden bende işlemiyor ama yaaaaaa
bizi habersiz bırakma güzelimmmmm
neden ama canım yaaaaa cılız sesi yükseltsene biraz
saka bir yana hayırlısı canım eksik dua etmeyim bastan beri erkek gönlümden geçsede kendimi frenliyorum eksik duam olmasın sağlıklı olsun diye
kızlarrr münire hanım bana msj attı. sizden hanginize doğru tahminde bulunmuştuu?????????????
işyerimdekiler bir rahat vermedi valla, herkes bebekle ilgili konuşuyor :)
canım seni çok merak ediyorum. inş p.tesi sonuçların çıkarda gidersin. ayyy heyecan dorukta.
çok teşekkür ederim. kız erkek farketmez canım ya. doktor gelişimi normal diyene kadar ömrümden ömür gitti. cinsiyeti bile unuttum o an. çok şükür gönlümüze göre oldu yinede.
test sonuçları hakkında söylediklerin konusunda oldukça haklısın. inşallah arkadaşımızın bebeğide sağlıklı çıkacak.
şehir dışına çıkınca testler geçikiyor canım ya. endişelenme. senin çok süpriz oldu hemde 3. bebek tabiki bir endişe bir korkun olacak. Allaha emanet bebeklerimiz canım. bak biz korundukta ne oldu Allah yinede verdi. iyiki vermiş çok mutluyum.
senin iki kızın var. sen daha iyi bilirsin kız evladın ne olduğunu. hayırlısı olur inşallah canım.
evet çoğu kişi bildi. pazartesi açıklıyorum bilenleri. bugün pek kalabalık değiliz. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
canım saatime bakıyorum 1 olmak üzere. inşallah canım güzel haberlerle geleceksin. p.tesi heyecanla bekleyeceğim :)
sağol arkadaşım . ayy canım iyi devam etmemiş kanaman. geçmiş olsun. arada olur bu kadarcık.
kız evladında erkek evladında sorumluluğu çok fazla canım. inşallah Allah kısmet eder en güzel şekilde yerine getiririz görevlerimizi.
güle güle canım. sende Allaha emanetsin.
ayyy neymiş neymiş
tebrik ederim. ve geçmiş olsun dilerim. inşallah bu gebelikte bir sorun olmaz. Allah hepimizin çocuklarını korusun.
benimki doğruydu canım. bir kızım olacak inşallah.
hoşgeldin canım. Allah çocuğunu kucağına almanı nasip etsin. hamilelik çizelgesi yapabilirsin. kolayca takip edersin haftanı.
evettttttttt bende çıkıyorum. yoğun bir h.sonu beni bekliyor. bir sürü telefon açmam lazım. doktora gideceğimi herkes biliyor. bugün ben güzel bir haber daha aldım. benim için çok güzel bir gün oldu. kendinize iyi bakın. hepinizi çok seviyorum.
selam kızlar cinsiyeti belli olanlar var sanırım.
Moonsun kız
bulemsu erkek
burcu kız sanırım.
Burcunun kız çıkmasına şaşırdım doğrusu.
evet canım küçüktüm bırakıp gittiğinde babam bizi kardeşim 10 yaşındaydı
abla ben sana kalabalığı görünce sordum ne oluyor dedim sende rüya ablam bişey yok ben hala o rüyadayım diyor
ohhh ne güzel sağlılığı yerinde pipi büyümüş daha ne olsun oğlan anası seniiislm kızlar doktora gittim cumartesi günü, oğluşumun pipisi büyümüş rahatlıkla seçilebiliyorhabire elleri kolları hareketli çok tatlı, 175 gram olmuş, boyu 15,7 cm olmuşşş toplamda bende 1 kilo almışım 4 ay boyunca, doktroa değişmez değil mi dedim cinsiyeti oda göre yavaştan bişiler almaya başlıyacağım dedim değişmez dedi oğlan garanti, zaten bana daha 12 haftalıkken sölemişlti doktor ben şunu anladım mutlaka 3-4 boyutlu ayrıntılı ultrasona görünmek gerekiyor o zaman cinsiyetleri değişmiyor canlar şu münire aklımı karıştırmıştı böyle şeylere inanmayınn kızlar neysem çok mutluyum bebeğimin gelişi çok iyi maşallah dedi doktor tam günü gününe gidiyor dedi :) pipisinin fotosu var pazt. yükleyeceğmm
yok tatlım ben hiç kız erkek demedim ayırmadım, kızlar daha cici oluyor ama bir erkek evladım da olsun Allah bana ikisine de versin demişimdir hep :) 2. kız olsun isterim tabi iki tane farklı inş..bu kız olsaydı ikinciyi erkek isteyecektim :)
geldim cnm üste yazdımmm
inanma bende kız çıkıyordu erkek kesin artık daha öncede kesindi aslında ama kafamızı karıştırmıştı bunlar
canımm erkek demişlerdi zaten pipisi büyümüşş bizim keretanınzaten daha 12 haftalıkken doktor görmüştü pipisini maşallahı var
cnm ende kız çıkıyordu cinsiyet % 100 erkek
sağolasın canım sende çok küçük babadan ayrı kalmışsınahh canım başın sağolsun.
çok zor yaşayan bilir ancak. biz babamı kaybettiğimde ben 7 kardeşimde 3 yaşındaydı.... hiç anlayamamıştı bir daha gelmeyeceğini en az 3 sene sordu. sürekli camda bekledi.. şimdi o çocuk kocaman 23 yaşında delikanlı oldu.. üzerinde yaşadığı kırıklıklrla....
ben evlenince eşimin babasına 2 sene kadar baba falan dememiştim. o da hiç beklemedi sağolsun. kadınlar kadar anlayamaz beyler eşini hoşgör. sen birazda hamileliğin etkisiyle daha hassassın.
günaydın kızlar yeni uyanıyorum benn:)
Uzuuun bir aradan sonra herkese selamlar
umarım herkes iyidir bebişlerde tabiki
Selam canım nerelerdesin sen yaa...
çok yoğundum canım ya giremedim bi türlü,
işler o kadar yoğun ki nasıl kurtulucam bu durumdan diye düşünüyordum
şimdilik iyi şükürler olsun hemen bi uğrayayım dedim.
sen nasılsın kuzum? oğlun olcakmış herhalde öyle okudum maşallah paşamıza
bizim cinsiyet hala belli değil en son ultrasona girdiğimde bacaklarını kapatmıştı
ben kız diye düşünüyorum baksana ne kadar nazlıhem erkek olsaydı görünürdü şimdiye kadar ama herkes erkek diyor,
kim görse erkek diye tutturdu, bakalım bidahaki randevumuz 18 haziranda artık belli olur o zaman herhalde :26:
Anladım canım,kolaylıklar dilerim o zaman..
Şimdi iş yoğunluğu,daha sonra da bebiş gelsin bak o zaman yoğunluğa sen :))
Valla dr'umuz kesin bir tahminde bulundu,kısmetse oğluşum gelecek..
Senin ki nazlı çıktı desene merakta bırakacak anneciğini..
Hiç belli olmaz ayın 18'inde gideceksen net olarak gösterir bence..
Bende ayın 18'inde gideceğim kısmetse bakalım nolacak...
günaydıııın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?