2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın şekerler ve sweet bebekleri

nasılsınız kuzular

bugün topiği ben açamadım sahinus gelip açmış bilemmm

günaydın canımm nasılsın

Hafiften mide bulantısı dışında iyiyim .cinsiyet belli olur gibi olmuş sende garantilemeden bişey alma ha . Ben hergün saat 7 de bu topigteyim arabada bebişin gelişimine bakıyorum ama hiç yazmıyordum bu sefer yazayım dedim

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar nasılsınız sahinus moonsun biz iyiyiz çok şükür dün bol bol gezdik yorulduk ama temiz hava ii geldi bakalım bu hafta umarım çok yorucu olmaz
moonsun kız dün akşam otururken bir anda aklıma geldin sonra bir ışık yandı aaa kızın nickine bak die yani şunu itiraf ediyim nickinin manasını ancak çözmüş bulunuyorum harika olmuş bayıldım

Hafiften mide bulantısı dışında iyiyim .cinsiyet belli olur gibi olmuş sende garantilemeden bişey alma ha

geçmiş olsun canım geçecek inşAllah evet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr

seninki ne oluyor kız mı erkek mi

canımmmm hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın

tek çözen sensin canım tebriklerrr

ama akşam komedi gibiydi bir anda aaaa dedim eşim diyoki ne oldu yok bişi aklıma bişi geldi dedim ne alaka nereden çözdüm bilmiyorum

ama akşam komedi gibiydi bir anda aaaa dedim eşim diyoki ne oldu yok bişi aklıma bişi geldi dedim ne alaka nereden çözdüm bilmiyorum

bazen banada olur canım alakasız zamanda aklıma gelir bebişim sen ne zzaman gidiyorsun yahuuu merak içindeyimm yoksam seninde mi kız oluyor

burcununkini bildim

bazen banada olur canım alakasız zamanda aklıma gelir bebişim sen ne zzaman gidiyorsun yahuuu merak içindeyimm yoksam seninde mi kız oluyor

burcununkini bildim

ben zamanında gidicem kuzum yani haziranın 21i gibi sabreden derviş olayım diyorum
he bu arada babamıza göre kesin erkek miş o görmüş doktor öle gibi dedi ama kordonla karıştırma ihtimalimiz çok dedi tatlım bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Benim oğuş oluyor dr şüphem yok dedi ama bakalım ayrıntılıyı bekliyoruz orda herşeyi apaçık olacak sağlıkla gelsin de

benim doktor 16 sında gel dedi daha erken gidicekmişim benn

dayanabilirsen bravo eger benimki tahminde bulunmasaydı ben başka doktora gitmiştim

dayanmaya çalışacam bana kalsa çoktan ikinci bir doktora gitmiştim ama kafam karışır diye gitmek istemiyorum aynı doktorla başlayıp aynısıyla bitireyim daha iyi olacak belki 1 hafta öne alırım seninle aynı zamanda giderim belli olmaz benim ayarım moonsunum :)

benim bebekte sıkışmış gibiydi iyi göruntu vermedi doktor plasentaya sıkışmış dedi sorun yok dedi 4D de görüntü vermedi 2D de baktı doktor siyah beyaz da pipi görunmıuyor ama kesin değil dedi ama bence kesin hayırlısı olsun

5 gun önce daha iyidir sen al al

hayatbanaguzel canım arkadaşım pipiniz görünmüşş kesinleşmişşş hayırlı olsunnn çok sevindimm Allah anneli babalı buyutsun evlatlarımızı

günayyydınnnn güzel anne adaylarııı nasılsınız bakalımmm
günaydıııın millet
oooo anahtar sahinusdaymışş meğerrrr

Günaydın şekerler ve sweet bebekleri

nasılsınız kuzular

bugün topiği ben açamadım sahinus gelip açmış bilemmm

günaydın canımm nasılsın
kız sen geç kalmaya başladın hayırdır yoksam kız annesi olunca ağırlaştın mı

neymiş neymişşşş söyle bakımmm neymişşş

21 haziran benim de ayrıntılı günüm beraber gidelim şekerimmm bak benim kan sonucunun çıkası yok ben de 21 hazirana kadar bekliyeceğim galiba

hoşgeldin yavyummm yok kızzz sahinus erkenci anacım ben aynı saatimde geliyorum

o minik kızı yerim bennnnnnn

moonsunnnn 1988 doğum yılın tebrikler bu sayfayı sana hediye ediyorummmm

günaydınnnnnn kızlarrrrrr iyi haftalar oğluşumla acayip bir yağmur sesine uyandıkkk,
burada çok yağmur yağıyor, hava karanlıkk, haftasonu bir gezdim pir gezdim kendime eve zor attım
ciciler aldık baktıkkk

moonsun canım kız mı dediler :44: tebrikler, bana hepp erkek gibi gelmşti yahu, sen kaç haftalıkken gitmiştin ? hayırlısı olsn tam kendini inandırma ama benimkini 12+1 iken erkek olduğunu bildiler şuan pipisini görsennn nasıl büyümüşşş normalde ben hic pipiye benzer bişi göremiyordum artıkk görüyorum

sağol cnm benim ay evet oğlan annesiyim dimi

Yaşasın kızlar çok mutluyum kocişim geliyor bugünnn,neredeyse 1 haftadır yoktu
çook özledimmm

gözün aydın canm

pipi görmeyince kıza benzetiyorlar ama yinede kesin dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…