Günaydın şekerler ve sweet bebekleri
nasılsınız kuzular
bugün topiği ben açamadımsahinus gelip açmış bilemmm
günaydın canımm nasılsın
Hafiften mide bulantısı dışında iyiyim .cinsiyet belli olur gibi olmuş sende garantilemeden bişey alma ha
günaydın fıstıklar nasılsınız sahinus moonsun biz iyiyiz çok şükür dün bol bol gezdik yorulduk ama temiz hava ii geldi bakalım bu hafta umarım çok yorucu olmaz
moonsun kız dün akşam otururken bir anda aklıma geldin sonra bir ışık yandı aaa kızın nickine bak die yani şunu itiraf ediyim nickinin manasını ancak çözmüş bulunuyorumharika olmuş bayıldım
geçmiş olsun canım geçecek inşAllahevet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr
seninki ne oluyor kız mı erkek mi
canımmmm hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın
tek çözen sensin canım tebriklerrr
ama akşam komedi gibiydi bir anda aaaa dedim eşim diyoki ne oldu yok bişi aklıma bişi geldi dedim ne alaka nereden çözdüm bilmiyorum
bazen banada olur canım alakasız zamanda aklıma gelirbebişim sen ne zzaman gidiyorsun yahuuu merak içindeyimm yoksam seninde mi kız oluyor
burcununkini bildim
ben zamanında gidicem kuzum yani haziranın 21i gibi sabreden derviş olayım diyorum
Benim oğuş oluyor dr şüphem yok dedi ama bakalım ayrıntılıyı bekliyoruz orda herşeyi apaçık olacak sağlıkla gelsin degeçmiş olsun canım geçecek inşAllahevet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr
Benim oğuş oluyor dr şüphem yok dedi ama bakalım ayrıntılıyı bekliyoruz orda herşeyi apaçık olacak sağlıkla gelsin de
benim doktor 16 sında gel dedi daha erken gidicekmişim benn
dayanabilirsen bravo eger benimki tahminde bulunmasaydı ben başka doktora gitmiştim
ben zamanında gidicem kuzum yani haziranın 21i gibi sabreden derviş olayım diyorum
he bu arada babamıza göre kesin erkek miş o görmüş doktor öle gibi dedi ama kordonla karıştırma ihtimalimiz çok dedi tatlım bakalım hayırlısı
bazen banada olur canım alakasız zamanda aklıma gelirbebişim sen ne zzaman gidiyorsun yahuuu merak içindeyimm yoksam seninde mi kız oluyor
burcununkini bildim
dayanmaya çalışacam bana kalsa çoktan ikinci bir doktora gitmiştim ama kafam karışır diye gitmek istemiyorum aynı doktorla başlayıp aynısıyla bitireyim daha iyi olacak belki 1 hafta öne alırım seninle aynı zamanda giderim belli olmaz benim ayarım moonsunum :)
Ben zaten çözmüştüm ki tıpkı ılin youlin gibi ay (moon)
oooo anahtar sahinusdaymışş meğerrrrgünaydıııın millet
kız sen geç kalmaya başladın hayırdır yoksam kız annesi olunca ağırlaştın mıGünaydın şekerler ve sweet bebekleri
nasılsınız kuzular
bugün topiği ben açamadımsahinus gelip açmış bilemmm
günaydın canımm nasılsın
neymiş neymişşşş söyle bakımmm neymişşşgünaydın fıstıklar nasılsınız sahinus moonsun biz iyiyiz çok şükür dün bol bol gezdik yorulduk ama temiz hava ii geldi bakalım bu hafta umarım çok yorucu olmaz
moonsun kız dün akşam otururken bir anda aklıma geldin sonra bir ışık yandı aaa kızın nickine bak die yani şunu itiraf ediyim nickinin manasını ancak çözmüş bulunuyorumharika olmuş bayıldım
21 haziran benim de ayrıntılı günüm beraber gidelim şekerimmmben zamanında gidicem kuzum yani haziranın 21i gibi sabreden derviş olayım diyorum
he bu arada babamıza göre kesin erkek miş o görmüş doktor öle gibi dedi ama kordonla karıştırma ihtimalimiz çok dedi tatlım bakalım hayırlısı
günayyydınnnn güzel anne adaylarııı nasılsınız bakalımmm
oooo anahtar sahinusdaymışş meğerrrr
kız sen geç kalmaya başladın hayırdır yoksam kız annesi olunca ağırlaştın mı
neymiş neymişşşş söyle bakımmm neymişşş
21 haziran benim de ayrıntılı günüm beraber gidelim şekerimmmbak benim kan sonucunun çıkası yok ben de 21 hazirana kadar bekliyeceğim galiba
hoşbuldum şekerimm:89:hoşgeldin yavyummmyok kızzz sahinus erkenci anacım ben aynı saatimde geliyorum
o minik kızı yerim bennnnnnn
geçmiş olsun canım geçecek inşAllahevet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr
ohhh ne güzel sağlılığı yerinde pipi büyümüş daha ne olsun oğlan anası seniii
sağolasın canım sende çok küçük babadan ayrı kalmışsın
ben eşimin babasını babam yerine koydum ama yanlış yaptığımı fark ettirdi bana bu dünyada babadndan baska erkek yalan abi kardeş eş evlat hepsi manasız mış
Yaşasın kızlar çok mutluyum kocişim geliyor bugünnn,neredeyse 1 haftadır yoktu
çook özledimmm
benim bebekte sıkışmış gibiydi iyi göruntu vermedi doktor plasentaya sıkışmış dedi sorun yok dedi 4D de görüntü vermedi 2D de baktı doktor siyah beyaz da pipi görunmıuyor ama kesin değil dedi ama bence kesin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?