moonsunnnn 1988 doğum yılın tebrikler bu sayfayı sana hediye ediyorummmm
hoşgeldin canım demek oğlusuna ciciler aldın haaagünaydınnnnnn kızlarrrrrriyi haftalar oğluşumla acayip bir yağmur sesine uyandıkkk,
burada çok yağmur yağıyor, hava karanlıkk, haftasonu bir gezdim pir gezdim kendime eve zor attım
ciciler aldık baktıkkk
moonsun canım kız mı dediler :44: tebrikler, bana hepp erkek gibi gelmşti yahu, sen kaç haftalıkken gitmiştin ? hayırlısı olsn tam kendini inandırma ama benimkini 12+1 iken erkek olduğunu bildilerşuan pipisini görsennn nasıl büyümüşşş normalde ben hic pipiye benzer bişi göremiyordum artıkk görüyorum
sağol cnm benim ay evet oğlan annesiyim dimi
gözün aydın canm
pipi görmeyince kıza benzetiyorlar ama yinede kesin dememiş
günaydınnnnnn kızlarrrrrriyi haftalar oğluşumla acayip bir yağmur sesine uyandıkkk,
burada çok yağmur yağıyor, hava karanlıkk, haftasonu bir gezdim pir gezdim kendime eve zor attım
ciciler aldık baktıkkk
moonsun canım kız mı dediler :44: tebrikler, bana hepp erkek gibi gelmşti yahu, sen kaç haftalıkken gitmiştin ? hayırlısı olsn tam kendini inandırma ama benimkini 12+1 iken erkek olduğunu bildilerşuan pipisini görsennn nasıl büyümüşşş normalde ben hic pipiye benzer bişi göremiyordum artıkk görüyorum
sağol cnm benim ay evet oğlan annesiyim dimi
gözün aydın canm
pipi görmeyince kıza benzetiyorlar ama yinede kesin dememiş
canım benim yasadığına yakın hisleri yasadım tam tahmin etmemesine karsın yatısından kız dedi ya doktor bana aynı durumlar aklımdan geçti bunlar hep seytanın vesvesesi rabbime hediye için şükredeceğiz ya çekemiyor aklımıza bunları koyuyorbabamıza kesinleştikten sonra ciciler alalım diyorum yok çok erken son ayda alırız diyor
13 + 1 ken gittim şeker olsaydı gözukurdü ilk önce biraz moralim bozuldu kayınvalidem eltim geldi aklıma ama bir yanım çok seviniyor eşimde bayılıyor kızlara ne bileyim bir mutluluk bir burukluk arasında gittim geldimm
canım benim yasadığına yakın hisleri yasadım tam tahmin etmemesine karsın yatısından kız dedi ya doktor bana aynı durumlar aklımdan geçti bunlar hep seytanın vesvesesi rabbime hediye için şükredeceğiz ya çekemiyor aklımıza bunları koyuyor
günaydıııın millet
Günaydın şekerler ve sweet bebekleri
nasılsınız kuzular
bugün topiği ben açamadımsahinus gelip açmış bilemmm
günaydın fıstıklar:)
geçmiş olsun canım geçecek inşAllahevet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr
seninki ne oluyor kız mı erkek mi
ayy minnoş kızımız geliyor, anneleri nadide çiçek onlar bunca erkek arasında nasıl kıymetliler kıymetlerini bilin:) tebrik ederim kuzum:)
Ensenazın 09.40 da randevusu vardı inşAllah bebek sağlıklıdır ve herşey normaldir:2: kuzum haber ver bizi merakta bırakma...
kızlar bende hatırladıgım kadarıyla yazayım
Down sendromu riski: 1: 2880
trimosal ... : 1: 99000 bişi yazıyordu
bişiler daha var negatif yazıyordu hep birşey yokturdur dimi
kurcalama şunları doktor bişey olsa söyler heralde, bırak uğraşma kuzucum:)
inşş canım rabbim evlat aratmasın kimseyehaklısın canımm
kuzenimin 6 yıldır olmuor
ablam da ağır pko hastası tedavi göruyor olması için
bizim yaptıgımız nankörlüğe giriyor hamd olsun Allahım bizlere nasip etti sağlıklı hayırlı versin inşAllah ya olmasaydı o zaman ne yapardık???
Rabbim tez zamanda kuzenimede ablacımada isteyen tum kardeslerimede hayırlı sğlıklı evlatlar nasp etsin aminnnn
nasılsınız kuzular
hosgeldin canımgeçmiş olsun canım geçecek inşAllahevet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr
ayy minnoş kızımız geliyor, anneleri nadide çiçek onlar bunca erkek arasında nasıl kıymetliler kıymetlerini bilin:) tebrik ederim kuzum:)
Eki Görüntüle 429580
kızlar bu elbise esrama nasıl olurrrr kumas deseni kafama takıldı ben leoparı çocuklara yakıstıramıyorum daaa
nasılsınız kuzular
geçmiş olsun canım geçecek inşAllahevet ilk önce biraz şaşırdım ama şimdi alıştım kızıma tabi kesin değil ama doktor pipi göremiyorum dedi olsaydı görurdu burda erkek olanlarınki hep belli etti hem betahcgm 129 cıkmş kız geliyorrr
saol bitanemmm :13: evet Allah nasip ederse minik kızımız geliyorrryani evet kızlar azzz kıymetliyiz yahuuu taliplere açığız
13 hafta 4 gunluk yaşındayız
boyumuz 7.54 cm
saçlarımız yeni çıkıyor
babaya çekersek kara kaş kara göz
anaya çekersek kumral yeşil gözlüyüz
şehir fark etmez
talibleri bekliyoruz
ama ben az önce bi sürü şey yazmıştımmm silindiiii ühühhühhhüüüü :2::2:
kokoş bunu beğendideee albise delisi benim esram elbise değil ama albisenerede giyecek peki ama daha cicili bişiler olsa dediğin gibi saha tatlı olur sankim
kim caldı senin yazılarını canım benimmmama ben az önce bi sürü şey yazmıştımmm silindiiii ühühhühhhüüüü :2::2:
ne yazdın qıııı nerdesin sen haftasonu baktım yoktunn
kokoş bunu beğendideee albise delisi benim esram elbise değil ama albise
kim caldı senin yazılarını canım benimmmhoşgeldinnnn
Eki Görüntüle 429581 Eki Görüntüle 429582
bunlardan aldım haftasonu kendimee nasıll kırmızı olana bayıldııım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?