2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay yaramaz esramla tatlu bebişi gelmişş yahuuu hoşgeldinnn hemende unuturum bak

yaa ben 82 çıkıyorum tartıda 2 kilo daha almışımm birşeyler yapmam lazım doktora gittiğimde aynı çıkmalıyım yoksa beni keser doktor

ciciler mi aldınızz oh oh güle güle giyim bende hafta sonu LCW de kot alıcaktım 42 beden çok güzel oldu ama tam oldu eşimde byüynce rahat giyemezsin dedi 44 du de yoktu 44 müü

yavyum senin betahcgn kaçtı benim 129

günaydın canımm... herkesin haftasonu güzel geçmişşş ne güzelll

sürekli dinleme bence canım... günde bi kere yeter sanki kalbini mi duyuyosun sadece?

kızlarr gunaydın ben gecen hafta doktordaydım artık hastane arastırmasına da basladık normal doğum 480 tl zorunlu sezeryan 680 keyfı sezeryan 900 tl bu arada oğlusum 120 gram olmus.

ne güzel canımmmm hoşgeldin eğlenmişsiniz kuzunla darısı benim abimin başına hayırlı iyi bir gelin

ondan bende almak ıstıyorum ama ben kıloluyum göbekten bebegı duyamam dıe bosuna almak ıstemıyorum:))bıde alsam cok kullanırım bebıse zararı olur felan ama muthıs bısey ya otururken bebegını dınleyıp onunla konusmak felan

eşim yapma dediğimi yaptı olayın olduğu gecesinden ve gündüzünden 14 senedir nefret ediyorum daha alıngan oluyorum kabul ediyorum ama odunluk yaptı
özür dilemedi tatlım eşim diye söylemiyorum özür dilemeyi hiç sevmez daha hiç özür dediğini duymadım bile yapar eder sonra sırnaşır da şırnaşır o kadar çok şebeklik yapar ki oay kapanır gider buda öyle oldu ama bu sefer biraz fazla şırnaştıbende yeri geldiğinde ufak ufak iğnelerimi batırırım ona unutmadığımı gösteririm işte böyle bişeyler
ev evde kötü bir atmosfer olsa kızlarda etkilenirler biz karı koca kendi aramızda yasarız yaşadıklarımızı evde hafta sonu bomba patladı ama kızların ruhu duymadı yanii

hoşbudük canımmm ay özledim valla iki günde siziii dün aklıma geldi ya dedim bizim topici kapatırlarsaaa naparız biz diye :18:

oyy canım niye alıyosun sen bu kadar yaaa? doktor ne dedi peki kilona? kızdı mı yürüyüş yapıyormusun???

ben de kotlara baktım lcw de... ama işyerinde yasak olduğu için almadım... beyaz, siyah kotla idare ediyorum artık... 2 gömlek bi hırka aldım lwc den...çoook indirim vardı.

betahcg yi hatırlamıyorummkiii

Son düzenleme:

doktor çok şükür tartmadı ama 3 hafta sonra tartacak :18: hafta sonları full hareketliyim yetmiyor mu acep

bende özledim o yuzden girdim hep ama yoktunuzzz bulemsumla beysalım vardı hıhhh

hoşgeldin şekerimmm ohhhh sefan olsun ne güzel geçmiş hafta sonun görümce de oldun artıkk

hala cinsiyeti öğrenemedim herkes öğrenmiş :))maşallah ...sağlıklı olsun tabi de ya artık cicşler beğenmek istiyorum bebişime ben...
bende bilmiyorum tatlım yanlız değilsinnn

Yenimoda - En kaliteli markalar, %85'e varan indirimlerle!
kapalı hamişler bakın bizlere göre ne güzel ciciler var

hemen bakıyorummmm..

canım başağrın nasıl geçtimi? benim yüzde 70i gitti gibi .....

ayy benim eşimde kolay kolay özür dilemez,ama zorla diletirim... "ne yani şuanda pişmansın ve özür mü diliyosun benden?"falan derim...

aman en iyisi çocuklara belli etmemek... hemen anlarlar bir de çocuklar... özür dileyemiyorsa sen de çok çekme kendini artık, boşuna hem kendini hem onu üzme...

Son düzenleme:
fiyatlar çok iyyimiş neresi orası medicalde 1000 Tlden aşağısı yok

kartal umut hastanesı cnm pendık bölgede ıstege baglı sezeryan 1600 tl 700 lıra fark atıyor.bıde pendık sıfaya sorucam asıl doktorum pendık sıfada umuta fiyatlar uygunmus dıe gtmıstık bıde orda seyma hanım var doktor onu cok övuyorlardı gercekten cok ısındım o doktora şifada fıyatlar ucuksa vakıt varken yenı doktoruma alısayım dımı:))

doktor çok şükür tartmadı ama 3 hafta sonra tartacak :18: hafta sonları full hareketliyim yetmiyor mu acep

bende özledim o yuzden girdim hep ama yoktunuzzz bulemsumla beysalım vardı hıhhh

ayy sen naptın burdaaa, kocişle gezseydiniz yaaa bol bol.... haftasonu çalışmıyosunuz dimi?

iyi ki tartmamış...benim de normalde cuma randevum vardı, doktor izne çıkmış...sonraki çarşambaya aldık nasıl dayanıcciiimmmm:18::18:

yok kuzum geçmedi onunla yaşamaya alıştım ama sabah kalktığımda çok kötü oluyor gün içerisinde hafifliyor akşam yine coşuyor olsun napalım kuzularımız sağlıklı olsunda gerisi boş...

he he he çektiğimi anlayan vardaveya anlıyor da bozuntuya vermiyor

gecen hafta gecmek bılmeyen bas agrılarımın sebebı bellı oldu.tansıyonum yukseliyor zannedersem 1 hafta tansıyon takıbındeyım hep 11-7, 10-6 cıkan tansıyon doktorda 14-8 cıktı tabıkı de basım agrır yanı pkolu ve kılolu oldugumdan gebelık sekerı cıkmasıda muhtemelmıs seker yağ tuz az tuketılecek

10 güncük hemeen geçer yavyummm benim 20 gün vaaarrrrr

gezdik kocişle ugradım topiğe kimle var neler olmus dihyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…