günaydınnn prens ve prenses anneleri kraliçelerrrrr
bugün çok mutluyummm, çünkü kendimi bol kıyafetler içinde sürekli şişmiş ve koca popolu görürkennn bugün beyaz dar paça kot giyip üstüne daha düz kesim bi gömlek giyince aslında şişmediğimii, bacaklarımın hala ince ve popomun gayet hoş olduğunu farkettim...bi daha kendimizi salmak yokk
moonsuncum canım ben senin nickini çoktaaann çözmüştüm bi keremmhatta dalga geçicektim moongün yazsaydın bari diye
tamam kötü espriydicanım 3 haftada değişir onun belki de...şuan kız demesi çok kesin gelmedi.. ben bile hala tereddüte düşüyorum bişeyler alırken...
bizdeee haftasonu ciciler aldık... organik 5li takım bi tulum bi de fırfırlı krem battaniye aldık,yumuşacıkk
kendime de 4 tane gömlek aldım, çok fazla giyemem ama dayanamadım... hamiş değiller tam çünkü.. bi kaç hafta idarelik bişeyler
bulemsu eşinle noldu tatlım? hala vermemeye devam mı?özür diledi dimi???
Günaydın kızlarrrr, geçmişi okumadan yazıyorum, birazdan göz atcam işlerimi biraz halledeyim.
biz çok iyiyiz meleğimle. sabah sütümüzü içtik şimdi az buçuk kahvaltımızı etcez. bu haftasonu mükemmeldi :)))))
abimin sözü çok güzel geçti. gelinimiz çok tatlı, güzel, işi gücü elinde, Allah abimin gönlüne göre vermiş. mutlu olsunlar inşallah.
kayıvalidelerle bebek cinsiyeti öğrenme şerefine kutlama yaptık. 3 saat restorantta vakit geçirdik. çok eğlendik. Allah razı olsun onlardan. öyle mutlular ki. herkesin gözleri dolu dolu.
dün ayrıca angelsounds aldık. bebeğimin kalp atışlarını düyabiliyorum. gerçekten beni çok rahatlattı bu alet :)
birazdan doğru tahmin edenleri yazcam. şimdi biraz yokum.
Günaydın kızlarrrr, geçmişi okumadan yazıyorum, birazdan göz atcam işlerimi biraz halledeyim.
biz çok iyiyiz meleğimle. sabah sütümüzü içtik şimdi az buçuk kahvaltımızı etcez. bu haftasonu mükemmeldi :)))))
abimin sözü çok güzel geçti. gelinimiz çok tatlı, güzel, işi gücü elinde, Allah abimin gönlüne göre vermiş. mutlu olsunlar inşallah.
kayıvalidelerle bebek cinsiyeti öğrenme şerefine kutlama yaptık. 3 saat restorantta vakit geçirdik. çok eğlendik. Allah razı olsun onlardan. öyle mutlular ki. herkesin gözleri dolu dolu.
dün ayrıca angelsounds aldık. bebeğimin kalp atışlarını düyabiliyorum. gerçekten beni çok rahatlattı bu alet :)
eşim yapma dediğimi yaptı olayın olduğu gecesinden ve gündüzünden 14 senedir nefret ediyorum daha alıngan oluyorum kabul ediyorum ama odunluk yaptıgünaydınnn prens ve prenses anneleri kraliçelerrrrr
bugün çok mutluyummm, çünkü kendimi bol kıyafetler içinde sürekli şişmiş ve koca popolu görürkennn bugün beyaz dar paça kot giyip üstüne daha düz kesim bi gömlek giyince aslında şişmediğimii, bacaklarımın hala ince ve popomun gayet hoş olduğunu farkettim...bi daha kendimizi salmak yokk
moonsuncum canım ben senin nickini çoktaaann çözmüştüm bi keremmhatta dalga geçicektim moongün yazsaydın bari diye
tamam kötü espriydicanım 3 haftada değişir onun belki de...şuan kız demesi çok kesin gelmedi.. ben bile hala tereddüte düşüyorum bişeyler alırken...
bizdeee haftasonu ciciler aldık... organik 5li takım bi tulum bi de fırfırlı krem battaniye aldık,yumuşacıkk
kendime de 4 tane gömlek aldım, çok fazla giyemem ama dayanamadım... hamiş değiller tam çünkü.. bi kaç hafta idarelik bişeyler
bulemsu eşinle noldu tatlım? hala vermemeye devam mı?özür diledi dimi???
ay yaramaz esramla tatlu bebişi gelmişş yahuuu hoşgeldinnn hemende unuturum bak
yaa ben 82 çıkıyorum tartıda 2 kilo daha almışımmbirşeyler yapmam lazım doktora gittiğimde aynı çıkmalıyım yoksa beni keser doktor
ciciler mi aldınızz oh oh güle güle giyim bende hafta sonu LCW de kot alıcaktım 42 beden çok güzel oldu ama tam oldu eşimde byüynce rahat giyemezsin dedi 44 du de yoktu 44 müü
yavyum senin betahcgn kaçtı benim 129
kızlarr gunaydın ben gecen hafta doktordaydım artık hastane arastırmasına da basladık normal doğum 480 tl zorunlu sezeryan 680 keyfı sezeryan 900 tl bu arada oğlusum 120 gram olmus.
hoşbudük canımmm ay özledim valla iki günde siziiidün aklıma geldi ya dedim bizim topici kapatırlarsaaa naparız biz diye :18:
oyy canım niye alıyosun sen bu kadar yaaa? doktor ne dedi peki kilona? kızdı mıyürüyüş yapıyormusun???
ben de kotlara baktım lcw de... ama işyerinde yasak olduğu için almadım... beyaz, siyah kotla idare ediyorum artık... 2 gömlek bi hırka aldım lwc den...çoook indirim vardı.
betahcg yi hatırlamıyorummkiii
hoşgeldin şekerimmmGünaydın kızlarrrr, geçmişi okumadan yazıyorum, birazdan göz atcam işlerimi biraz halledeyim.
bende bilmiyorum tatlım yanlız değilsinnnhala cinsiyeti öğrenemedimherkes öğrenmiş :))maşallah ...sağlıklı olsun tabi de ya artık cicşler beğenmek istiyorum bebişime ben...
Yenimoda - En kaliteli markalar, %85'e varan indirimlerle!
kapalı hamişler bakın bizlere göre ne güzel ciciler var
eşim yapma dediğimi yaptı olayın olduğu gecesinden ve gündüzünden 14 senedir nefret ediyorum daha alıngan oluyorum kabul ediyorum ama odunluk yaptı
özür dilemedi tatlım eşim diye söylemiyorum özür dilemeyi hiç sevmez daha hiç özür dediğini duymadım bileyapar eder sonra sırnaşır da şırnaşır o kadar çok şebeklik yapar ki oay kapanır gider buda öyle oldu ama bu sefer biraz fazla şırnaştı bende yeri geldiğinde ufak ufak iğnelerimi batırırım ona unutmadığımı gösteririm işte böyle bişeyler
ev evde kötü bir atmosfer olsa kızlarda etkilenirler biz karı koca kendi aramızda yasarız yaşadıklarımızı evde hafta sonu bomba patladı ama kızların ruhu duymadı yanii
doktor çok şükür tartmadı ama 3 hafta sonra tartacak :18: hafta sonları full hareketliyimyetmiyor mu acep
bende özledim o yuzden girdim hep ama yoktunuzzz bulemsumla beysalım vardı hıhhh
fiyatlar çok iyyimiş neresi orasımedicalde 1000 Tlden aşağısı yok
doktor çok şükür tartmadı ama 3 hafta sonra tartacak :18: hafta sonları full hareketliyimyetmiyor mu acep
bende özledim o yuzden girdim hep ama yoktunuzzz bulemsumla beysalım vardı hıhhh
hemen bakıyorummmm..
canım başağrın nasıl geçtimi? benim yüzde 70i gitti gibi .....
ayy benim eşimde kolay kolay özür dilemez,ama zorla diletirim... "ne yani şuanda pişmansın ve özür mü diliyosun benden?"falan derim...
aman en iyisi çocuklara belli etmemek... hemen anlarlar bir de çocuklar... özür dileyemiyorsa sen de çok çekme kendini artık, boşuna hem kendini hem onu üzme...
he he he çektiğimi anlayan vardahemen bakıyorummmm..
canım başağrın nasıl geçtimi? benim yüzde 70i gitti gibi .....
ayy benim eşimde kolay kolay özür dilemez,ama zorla diletirim... "ne yani şuanda pişmansın ve özür mü diliyosun benden?"falan derim...
aman en iyisi çocuklara belli etmemek... hemen anlarlar bir de çocuklar... özür dileyemiyorsa sen de çok çekme kendini artık, boşuna hem kendini hem onu üzme...
ayy sen naptın burdaaa, kocişle gezseydiniz yaaa bol bol.... haftasonu çalışmıyosunuz dimi?
iyi ki tartmamış...benim de normalde cuma randevum vardı, doktor izne çıkmış...sonraki çarşambaya aldıknasıl dayanıcciiimmmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?