2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok kuzum geçmedi onunla yaşamaya alıştım ama sabah kalktığımda çok kötü oluyor gün içerisinde hafifliyor akşam yine coşuyor olsun napalım kuzularımız sağlıklı olsunda gerisi boş...

ciddi mi yaa.. benim çok az kaldı, tam offf yine başlıyor diyorum geçiyor bi iki dakika sonra... ilaç alsaydın keşke...eziyet çektirme kendine...

he he he çektiğimi anlayan vardaveya anlıyor da bozuntuya vermiyor

anlıyor tabi ama özür dilemek bazı insanlara zor geliyor işte... benimki de özür dilemez ama sırnaşır, çiçekler alır, bi yerlere götürür... ama yok özür felan....hal diliyle özür diliyor işte

hadi ya... baya yükselmiş canım. Doktorun takip etti mi bunu peki? söyledin mi sen doktora?

annemde kızıyor ama içemiyorum çok kötü olmadıkçaa

arcakkk bebişin cinsiyeti ne kızzzzz

günaydın kızlaaarr

cuma günü işe geri gelmedim nete girme fırsatım da olmadı bidaha şöyle söyleyim benim kuzu tam bi inatçı cıktı yaa
doktor ultrasona aldıgında bısey rıca etcem cınsıyetı kesın deılse soylemeyın cok etkılenıp kafama takıyorum dedım o da baktı baktı baktıı oyel bısey dedınkı hıcbısey dıyemıyorum dedı bacak arasında da kordon varmıs gecen sefer ne demıstım dedı pipi var gıbı sankı demıstınız dedım şimdiki tahmınımı soyleyım mı dedi (bu arada ben baska doktora gıdıp %80 kız dedıgını demedım) tamamsoyleyın dedım
kız dedi hemen % kaç dedim %80 %90 dedi %100 soylenmıyo hıc sanırım dedım yanı üst üste aynı seyı söyledıgımız zaman pek yanılma olmaz dedı anlıycagınız benım kuzu %80 kız kaldı su an ayrıntılı ultrasona kaldı artık

hoşgeldin şekerrr merak ettim seniiiii

ay kızımız mı oluyoorrrrrr benimkide kız hadi hayırlı olsun canımmm

bu arada gecmıse göz gezdırdım de burcu arkadasımızın bellı olmus snaırım cınsıyet ama ne oldugunu göremedım
milona nınkıde ayrıntılıya kalmıs sanırım
bulemsu sen ne zaman gıdıyrosun canım:26:

annesininbirtanesi nerdesin canım ya nerdesin hemşom özledim yahuuuuu

benimde kızım olucak teyzesi kesinleşmesi için 3 haftamız var ama içime doğanı söyluyorummm

sen nerelerdesin inşAllah herşey yolundadır :26:

günaydın canımmm demek kızın olacakmış hayırlısı bakalım sağlıklıca doğsun inşşş bizim falcılar ne dediydi ya sana

Ben de artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum...1 ay önce kıza benziyor demişti...15 gün önce de göstermiyor kesin bir şey söyleyemem dedi ...Sağlıklı olsun da bekleyeceğiz...Ama cicişler almak için sabırsızlanıyorum:) Bir de Ben şişli de oturuyorum doğum için tavsiye edebileceğiniz özel bir hastahane var mı ?

hoşgeldin canım demek oğlusuna ciciler aldın haaaay neler aldın neler aldınnn

mavişli köpecikli bir battaniye aldık daha doğrusu anneannesi aldı birlikte seçtikk, turkuaz bir tulum aldım üstünde babam beni çok seviyor yazıyor çok şirinler gidip gidip kokluyorum Allah kucağıza almayı nasip etsin

bence de az daha bekle yada çok hevesli isen ikiside gidebilecek bir tulum filan alabilirsin

aaaaaaaaaa kızlar sakın cinsiyetleri hakkında illa şunu isterim, ay aman bu olmadı, ay aman bu oldu çok sevindim yere göğe sığdıramadım olmayın,
Veren Allah alan Allah, esirgemesin onları bizden, dua edin sadece, kız oldu çok sevindiler ama bak 4 aylıken öldü arkadaşımın yavrusu Allah yokluklarını aratmasın yeter, bak haftasonu kendim için doktora gittim orada bir akrabaımıız gördüm 5 yldır çocukları olmuyordu hamiş kalmış 5 aylıkmış, ama kanaması oluyormuş hastaneye yatırmışlar, kızı olacakmış ne farkeder yeterki olsun diyor, böyle durumda olanlara göre biz çook şanslıyız bir tanem

Eki Görüntüle 429581 Eki Görüntüle 429582
bunlardan aldım haftasonu kendimee nasıll kırmızı olana bayıldııım :)

çok güzel cnm güle güle giy, bende kendime sıfır kol vaikiken aldım 2 tane :)

10 güncük hemeen geçer yavyummm benim 20 gün vaaarrrrr

gezdik kocişle ugradım topiğe kimle var neler olmus dihyeeee

hmmm ne güzeldi hava da.... benim kocişim de olsa gezsekkk.. biz de teyzemizle ananemizle gezdikkkk kız kıza...

annemde kızıyor ama içemiyorum çok kötü olmadıkçaa

çok kötüysen iç dicem ama ben de içmedim canım... bi raz daha dayan bakalım...inşallah geçer... benim nerdeyse bir aydan fazladır ağrıyordu yeni yeni geçti...

ayyy canımmm hadi hayırlısı bakalımmm... prensesler çoğalıyorrrrrrr ayrıntılı ne zaman yapıyorlar???

burcununda %80 kız oluyor canım
milona beklemede kalıyor sanırım bende beklemedeyim kan sonucum daha çıkmadı benim çıksaydı gidecektim bugun
haziran 21 ayrıntılım var belkide o zamanı bekliyeceğim bende galiba sanırsam:26:

günaydın canımmm demek kızın olacakmış hayırlısı bakalım sağlıklıca doğsun inşşş bizim falcılar ne dediydi ya sana

ayy saol ne bıleyım canım ya hala kendımı kaptırmak ıstemıyorum sonradan sok olmayım dıye kordon var dedıgı ıcın ama genede haftasonu dayanamadım 2 doktorda dedı dıye kendıme sebep buldum lcw den ısteıdgım bı patık vardı onu aldım kesınlesene kadar da baska bısey almıycam

munire erkek dedi
melodi %95 kız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…