yok kuzum geçmedi onunla yaşamaya alıştım ama sabah kalktığımda çok kötü oluyor gün içerisinde hafifliyor akşam yine coşuyor olsun napalım kuzularımız sağlıklı olsunda gerisi boş...
bugünde benim başım çok ağrıyorrrrr
yok kuzum geçmedi onunla yaşamaya alıştım ama sabah kalktığımda çok kötü oluyor gün içerisinde hafifliyor akşam yine coşuyor olsun napalım kuzularımız sağlıklı olsunda gerisi boş...
he he he çektiğimi anlayan vardaveya anlıyor da bozuntuya vermiyor
gecen hafta gecmek bılmeyen bas agrılarımın sebebı bellı oldu.tansıyonum yukseliyor zannedersem 1 hafta tansıyon takıbındeyım hep 11-7, 10-6 cıkan tansıyon doktorda 14-8 cıktı tabıkı de basım agrır yanı pkolu ve kılolu oldugumdan gebelık sekerı cıkmasıda muhtemelmıs seker yağ tuz az tuketılecek
kızlarr gunaydın ben gecen hafta doktordaydım artık hastane arastırmasına da basladık normal doğum 480 tl zorunlu sezeryan 680 keyfı sezeryan 900 tl bu arada oğlusum 120 gram olmus.
oy kıyamam ben sana geçer inşallah kuzucum
ciddi mi yaa.. benim çok az kaldı, tam offf yine başlıyor diyorum geçiyor bi iki dakika sonra... ilaç alsaydın keşke...eziyet çektirme kendine...
anlıyor tabi ama özür dilemek bazı insanlara zor geliyor işte... benimki de özür dilemez ama sırnaşır, çiçekler alır, bi yerlere götürür... ama yok özür felan....hal diliyle özür diliyor işte
hadi ya... baya yükselmiş canım. Doktorun takip etti mi bunu peki? söyledin mi sen doktora?
oy kıyamam ben sana geçer inşallah kuzucum
arcakkk bebişin cinsiyeti ne kızzzzz
senin avatarını yerim bennnnnnnnn
günaydın kızlaaarr
cuma günü işe geri gelmedim nete girme fırsatım da olmadı bidaha şöyle söyleyim benim kuzu tam bi inatçı cıktı yaa
doktor ultrasona aldıgında bısey rıca etcem cınsıyetı kesın deılse soylemeyın cok etkılenıp kafama takıyorum dedım o da baktı baktı baktıı oyel bısey dedınkı hıcbısey dıyemıyorum dedı bacak arasında da kordon varmıs gecen sefer ne demıstım dedı pipi var gıbı sankı demıstınız dedım şimdiki tahmınımı soyleyım mı dedi (bu arada ben baska doktora gıdıp %80 kız dedıgını demedım) tamamsoyleyın dedım
kız dedi hemen % kaç dedim%80 %90 dedi %100 soylenmıyo hıc sanırım dedım yanı üst üste aynı seyı söyledıgımız zaman pek yanılma olmaz dedı anlıycagınız benım kuzu %80 kız kaldı su an ayrıntılı ultrasona kaldı artık
günaydın canımmm demek kızın olacakmış hayırlısı bakalım sağlıklıca doğsun inşşşgünaydın kızlaaarr
cuma günü işe geri gelmedim nete girme fırsatım da olmadı bidaha şöyle söyleyim benim kuzu tam bi inatçı cıktı yaa
doktor ultrasona aldıgında bısey rıca etcem cınsıyetı kesın deılse soylemeyın cok etkılenıp kafama takıyorum dedım o da baktı baktı baktıı oyel bısey dedınkı hıcbısey dıyemıyorum dedı bacak arasında da kordon varmıs gecen sefer ne demıstım dedı pipi var gıbı sankı demıstınız dedım şimdiki tahmınımı soyleyım mı dedi (bu arada ben baska doktora gıdıp %80 kız dedıgını demedım) tamamsoyleyın dedım
kız dedi hemen % kaç dedim%80 %90 dedi %100 soylenmıyo hıc sanırım dedım yanı üst üste aynı seyı söyledıgımız zaman pek yanılma olmaz dedı anlıycagınız benım kuzu %80 kız kaldı su an ayrıntılı ultrasona kaldı artık
bu arada gecmıse göz gezdırdım de burcu arkadasımızın bellı olmus snaırım cınsıyet ama ne oldugunu göremedım
milona nınkıde ayrıntılıya kalmıs sanırım
bulemsu sen ne zaman gıdıyrosun canım:26:
hoşgeldin canım demek oğlusuna ciciler aldın haaaay neler aldın neler aldınnn
babamıza kesinleştikten sonra ciciler alalım diyorum yok çok erken son ayda alırız diyor
13 + 1 ken gittim şeker olsaydı gözukurdü ilk önce biraz moralim bozuldu kayınvalidem eltim geldi aklıma ama bir yanım çok seviniyor eşimde bayılıyor kızlara ne bileyim bir mutluluk bir burukluk arasında gittim geldimm
haklısın canımm
kuzenimin 6 yıldır olmuor
ablam da ağır pko hastası tedavi göruyor olması için
bizim yaptıgımız nankörlüğe giriyor hamd olsun Allahım bizlere nasip etti sağlıklı hayırlı versin inşAllah ya olmasaydı o zaman ne yapardık???
Rabbim tez zamanda kuzenimede ablacımada isteyen tum kardeslerimede hayırlı sğlıklı evlatlar nasp etsin aminnnn
Eki Görüntüle 429581 Eki Görüntüle 429582
bunlardan aldım haftasonu kendimee nasıll kırmızı olana bayıldııım :)
Günaydın şekerler ve sweet bebekleri
nasılsınız kuzular
bugün topiği ben açamadımsahinus gelip açmış bilemmm
günaydın fıstıklar:)
saol bitanemmm :13: evet Allah nasip ederse minik kızımız geliyorrryani evet kızlar azzz kıymetliyiz yahuuu taliplere açığız
13 hafta 4 gunluk yaşındayız
boyumuz 7.54 cm
saçlarımız yeni çıkıyor
babaya çekersek kara kaş kara göz
anaya çekersek kumral yeşil gözlüyüz
şehir fark etmez
talibleri bekliyoruz
ben Burcunun ki kız olamdan talip olmuştumkız olacak deyip ama pek seçenek yok birinden biri yani
günaydınnn prens ve prenses anneleri kraliçelerrrrr
bugün çok mutluyummm, çünkü kendimi bol kıyafetler içinde sürekli şişmiş ve koca popolu görürkennn bugün beyaz dar paça kot giyip üstüne daha düz kesim bi gömlek giyince aslında şişmediğimii, bacaklarımın hala ince ve popomun gayet hoş olduğunu farkettim...bi daha kendimizi salmak yokk
moonsuncum canım ben senin nickini çoktaaann çözmüştüm bi keremmhatta dalga geçicektim moongün yazsaydın bari diye
tamam kötü espriydicanım 3 haftada değişir onun belki de...şuan kız demesi çok kesin gelmedi.. ben bile hala tereddüte düşüyorum bişeyler alırken...
bizdeee haftasonu ciciler aldık... organik 5li takım bi tulum bi de fırfırlı krem battaniye aldık,yumuşacıkk
kendime de 4 tane gömlek aldım, çok fazla giyemem ama dayanamadım... hamiş değiller tam çünkü.. bi kaç hafta idarelik bişeyler
bulemsu eşinle noldu tatlım? hala vermemeye devam mı?özür diledi dimi???
günaydın cnm, sende güzel haftasonu geçirmişsin bende güzel haftasonu geçirdim valla ne yalan söliyim kocişimleeeee gezdikk bana çok ayak uyduruyor bayılıyorumm
Günaydın kızlarrrr, geçmişi okumadan yazıyorum, birazdan göz atcam işlerimi biraz halledeyim.
biz çok iyiyiz meleğimle. sabah sütümüzü içtik şimdi az buçuk kahvaltımızı etcez. bu haftasonu mükemmeldi :)))))
abimin sözü çok güzel geçti. gelinimiz çok tatlı, güzel, işi gücü elinde, Allah abimin gönlüne göre vermiş. mutlu olsunlar inşallah.
kayıvalidelerle bebek cinsiyeti öğrenme şerefine kutlama yaptık. 3 saat restorantta vakit geçirdik. çok eğlendik. Allah razı olsun onlardan. öyle mutlular ki. herkesin gözleri dolu dolu.
dün ayrıca angelsounds aldık. bebeğimin kalp atışlarını düyabiliyorum. gerçekten beni çok rahatlattı bu alet :)
birazdan doğru tahmin edenleri yazcam. şimdi biraz yokum.
günaydın cnm, Allah mesut etsin abinlerii bebişinin yengesi olmuşş ohh ne güzel, hadi yaz ben bildimmve bilmeden talip oldummm
10 güncük hemeen geçer yavyummmbenim 20 gün vaaarrrrr
gezdik kocişle ugradım topiğe kimle var neler olmus dihyeeee
annemde kızıyor ama içemiyorum çok kötü olmadıkçaa
günaydın kızlaaarr
burcununda %80 kız oluyor canımbu arada gecmıse göz gezdırdım de burcu arkadasımızın bellı olmus snaırım cınsıyet ama ne oldugunu göremedım
milona nınkıde ayrıntılıya kalmıs sanırım
bulemsu sen ne zaman gıdıyrosun canım:26:
günaydın canımmm demek kızın olacakmış hayırlısı bakalım sağlıklıca doğsun inşşşbizim falcılar ne dediydi ya sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?