mavişli köpecikli bir battaniye aldık daha doğrusu anneannesi aldıbirlikte seçtikk, turkuaz bir tulum aldım üstünde babam beni çok seviyor yazıyor çok şirinler gidip gidip kokluyorum Allah kucağıza almayı nasip etsin
bence de az daha bekle yada çok hevesli isen ikiside gidebilecek bir tulum filan alabilirsin
aaaaaaaaaa kızlarsakın cinsiyetleri hakkında illa şunu isterim, ay aman bu olmadı, ay aman bu oldu çok sevindim yere göğe sığdıramadım olmayın,
Veren Allah alan Allah, esirgemesin onları bizden, dua edin sadece, kız oldu çok sevindiler ama bak 4 aylıken öldü arkadaşımın yavrusuAllah yokluklarını aratmasın yeter, bak haftasonu kendim için doktora gittim orada bir akrabaımıız gördüm 5 yldır çocukları olmuyordu hamiş kalmış 5 aylıkmış, ama kanaması oluyormuş hastaneye yatırmışlar, kızı olacakmış ne farkeder yeterki olsun diyor, böyle durumda olanlara göre biz çook şanslıyız bir tanem
günaydın kızlaaarr
cuma günü işe geri gelmedim nete girme fırsatım da olmadı bidaha şöyle söyleyim benim kuzu tam bi inatçı cıktı yaa
doktor ultrasona aldıgında bısey rıca etcem cınsıyetı kesın deılse soylemeyın cok etkılenıp kafama takıyorum dedım o da baktı baktı baktıı oyel bısey dedınkı hıcbısey dıyemıyorum dedı bacak arasında da kordon varmıs gecen sefer ne demıstım dedı pipi var gıbı sankı demıstınız dedım şimdiki tahmınımı soyleyım mı dedi (bu arada ben baska doktora gıdıp %80 kız dedıgını demedım) tamamsoyleyın dedım
kız dedi hemen % kaç dedim%80 %90 dedi %100 soylenmıyo hıc sanırım dedım yanı üst üste aynı seyı söyledıgımız zaman pek yanılma olmaz dedı anlıycagınız benım kuzu %80 kız kaldı su an ayrıntılı ultrasona kaldı artık
burcununda %80 kız oluyor canım
milona beklemede kalıyorsanırım bende beklemedeyim kan sonucum daha çıkmadı benim çıksaydı gidecektim bugun
haziran 21 ayrıntılım var belkide o zamanı bekliyeceğim bende galiba sanırsam:26:
ayy saol ne bıleyım canım ya hala kendımı kaptırmak ıstemıyorum sonradan sok olmayım dıye kordon var dedıgı ıcın ama genede haftasonu dayanamadım 2 doktorda dedı dıye kendıme sebep buldum lcw den ısteıdgım bı patık vardı onu aldım kesınlesene kadar da baska bısey almıycam
munire erkek dedi
melodi %95 kız demişti
rabbim gönlünün muradını versin canımayy saol ne bıleyım canım ya hala kendımı kaptırmak ıstemıyorum sonradan sok olmayım dıye kordon var dedıgı ıcın ama genede haftasonu dayanamadım 2 doktorda dedı dıye kendıme sebep buldum lcw den ısteıdgım bı patık vardı onu aldım kesınlesene kadar da baska bısey almıycam
munire erkek dedi
melodi %95 kız demişti
hayırlısı olsun canım bende 15 hazırana almıstım ayrıntılı ıcın randevu doktor bıraz erken gıbı dedı ama sonrada tatıle cıkıyoruz ancak 28 ıne kalıyor napsam bılemedım 22 haftalık oluyor oz amnda cok gec deıl dedı doktor ama bebek ultrasonda 1 hafta ondeydı mesela bu sefer sız ne dersınız 15 ınde mı gıtsem :26:bılıyosunuz benım bebıs sızınkılerden az daha büyük 15 hazıranda 20+3 oluyor
rabbim gönlünün muradını versin canım
melodi burcu için erkek demişti yanıldı yanılmamam lazım diyor burcunun kesin erkek diyor
birde biizm münire ve melodinin yaptığı şekilde tahmin edenler kavga etmişlerryanlış biliyorsunuz demiş münire onlara
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...beklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-79.html
ha birde melodi ile aynı tahmini yapan bu başlığın sahibi erkek demişti bana
doktorunu dinle canım benim bebişde önde gözüküyor bir hafta doktorun dediğine göre 21 haziranda 22 haftadan gün alıyorhayırlısı olsun canım bende 15 hazırana almıstım ayrıntılı ıcın randevu doktor bıraz erken gıbı dedı ama sonrada tatıle cıkıyoruz ancak 28 ıne kalıyor napsam bılemedım 22 haftalık oluyor o zamnda cok gec deıl dedı doktor ama bebek ultrasonda 1 hafta ondeydı mesela bu sefer sız ne dersınız 15 ınde mı gıtsem :26:bılıyosunuz benım bebıs sızınkılerden az daha büyük 15 hazıranda 20+3 oluyor
ciddi mi yaa.. benim çok az kaldı, tam offf yine başlıyor diyorum geçiyor bi iki dakika sonra... ilaç alsaydın keşke...eziyet çektirme kendine...
anlıyor tabi ama özür dilemek bazı insanlara zor geliyor işte... benimki de özür dilemez ama sırnaşır, çiçekler alır, bi yerlere götürür... ama yok özür felan....hal diliyle özür diliyor işte
hadi ya... baya yükselmiş canım. Doktorun takip etti mi bunu peki? söyledin mi sen doktora?
Hangi hastane kız ben de geleyim oraya
sen biliyon ben biliyommmmcanımmm reyhab21 ile MINURE bana erkek dedi ikiside tutmadı
etsinler kavgaaa ohhhhh
14-8 i görunce 1 hafta evde sen ölç yada saglık ocagında 1 hafta ölçtur yıne kontrole gel 1 hafta snra dedı takıp edıyor yanı
canım benimki geçti zaten,çok az kaldı... sanıyorum ki kan basıncının yükselmesiyle alakalıydı benimki...
melodi deme esra çıldıracaakkkk
günaydın kızlar ne güzel bebişlere ciciler alınmaya başlanmış benimde nasipse kesin belli olsun bende bişeyler almak istiyorum kızlara çok güzel şeyler var bu sene kız senesi sanırım maşallah kerkesin kızı oluyo benimde kız dedi ama hala meraktayım aslında gösterdi kordonu ayrı duruyodu sanki arasını gördü ama %100 kız demedi bence kız gibi ama çünkü oglumda hemen görmüşlerdi pipiyi bunda görünmüyodu hayırlısı bakalım
rabbim gönlünün muradını versin canım
melodi burcu için erkek demişti yanıldı yanılmamam lazım diyor burcunun kesin erkek diyor
birde biizm münire ve melodinin yaptığı şekilde tahmin edenler kavga etmişlerryanlış biliyorsunuz demiş münire onlara
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...beklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-79.html
ha birde melodi ile aynı tahmini yapan bu başlığın sahibi erkek demişti bana
melodi deme esra çıldıracaakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?