2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haklısın canım hayırlı sağlıklı olsunlar daha ne isteriz kiiii şeytanın vesvesesi etrafın lafı sözu işte insanı etkiliyor hamd olsun Allahım nasip etti herkese versinnn

canım gözün aydın senin kaçıncı çocuğundu ? ilk mi

hayırlısı olsun canım bende 15 hazırana almıstım ayrıntılı ıcın randevu doktor bıraz erken gıbı dedı ama sonrada tatıle cıkıyoruz ancak 28 ıne kalıyor napsam bılemedım 22 haftalık oluyor oz amnda cok gec deıl dedı doktor ama bebek ultrasonda 1 hafta ondeydı mesela bu sefer sız ne dersınız 15 ınde mı gıtsem :26:bılıyosunuz benım bebıs sızınkılerden az daha büyük 15 hazıranda 20+3 oluyor

hoşgeldin canım naberrr nerelerdesin :26: sende cinsiyet belli oldumu

melodi deme esra çıldıracaakkkk

rabbim gönlünün muradını versin canım
melodi burcu için erkek demişti yanıldı yanılmamam lazım diyor burcunun kesin erkek diyor
birde biizm münire ve melodinin yaptığı şekilde tahmin edenler kavga etmişlerr yanlış biliyorsunuz demiş münire onlara
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...beklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-79.html
ha birde melodi ile aynı tahmini yapan bu başlığın sahibi erkek demişti bana

15inde git canım zaten 20. haftayı bitirmiş 21'e girmiş oluyorsun tam zamanı. benim doktorum 19+3de çağırdı 20. haftanın içindeyiz bebekde önden gidiyor bence normal bekleme:)

canımmm reyhab21 ile MINURE bana erkek dedi ikiside tutmadı

etsinler kavgaaa ohhhhh

doktorunu dinle canım benim bebişde önde gözüküyor bir hafta doktorun dediğine göre 21 haziranda 22 haftadan gün alıyor
senin bebişde sıkıntın yoksa dr önerdiği tarihde git canım tam net olsun

14-8 i görunce 1 hafta evde sen ölç yada saglık ocagında 1 hafta ölçtur yıne kontrole gel 1 hafta snra dedı takıp edıyor yanı

melodi deme esra çıldıracaakkkk [/QUOTE]

ama haksız değilim kiiii... bak kaç kişi de yanıldı... hatta burcu üzüldü eşi ona sitem ettiği için

sende de yanıldı

lavinya

sağol canım evet çok güzel ve verimli geçti gerçekten haftasonu...

bakalım ben evime gelmek istiyorum dedim sabah eşime... o da bu hafta sen gel olmazsa dedi... benden daha istekliydi canım benim... bana zor olmasın diye diyemiyo sen gel diye :26:

günaydın kızlar ne güzel bebişlere ciciler alınmaya başlanmış benimde nasipse kesin belli olsun bende bişeyler almak istiyorum kızlara çok güzel şeyler var bu sene kız senesi sanırım maşallah kerkesin kızı oluyo benimde kız dedi ama hala meraktayım aslında gösterdi kordonu ayrı duruyodu sanki arasını gördü ama %100 kız demedi bence kız gibi ama çünkü oglumda hemen görmüşlerdi pipiyi bunda görünmüyodu hayırlısı bakalım

ama haksız değilim kiiii... bak kaç kişi de yanıldı... hatta burcu üzüldü eşi ona sitem ettiği için

sende de yanıldı

lavinya

bakalım ben evime gelmek istiyorum dedim sabah eşime... o da bu hafta sen gel olmazsa dedi... benden daha istekliydi canım benim... bana zor olmasın diye diyemiyo sen gel diye :26:[/QUOTE]

MElodi bende cok zorlandıgını % 80 kız oldugunu söyledi minure kesin erkek dedi ama tutmadı bakalım neymiş bizim sıpa

oğlun varmış inşAllah kızdır hayırlı olsun canımmm

Yaş Boy Beden

2.Aya kadar --- 56 cm 50-56

2-6 Ay 57- 68 cm 62-68

6-12 Ay 69- 80 cm 74-80

1-2 Yaş 81- 92 cm 86-92

2-4 Yaş 93- 104 cm 98-104

banada kesin kız diyorlardı ikiside hemde ama % 100 erkek sonuçta pipi var

sende de yanıldı

lavinya

bakalım ben evime gelmek istiyorum dedim sabah eşime... o da bu hafta sen gel olmazsa dedi... benden daha istekliydi canım benim... bana zor olmasın diye diyemiyo sen gel diye :26:[/QUOTE]

bende de bende de

annesininbirtanesi nerdeeee

buarada wenice kampanyasındaki ürünleri kimbitiriyorrr tam incelicem sepette ya da tükendi diyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…