dün doktora gittim. şikayetin var mı dedi . ben de ara ara bıçak batması gibi ağrı olduğunu söyledim.. bu ağrılar için çok erken dedi, ilaç verdi bi de. rahim büyüdüğünden olabilir dedi. inşallah normaldir bu durum.
canım endıselendırmek ıstemem ama dikkatlı ol diye söyluyorum ayakalrını yuksege koyup uzanman lazım
böle ağprıalrın olunca bunlar narinleşmiş rahım kaslarının bebegı tutmaya calısırken yaptıgı kasılmalardan kaynaklanan
batmalar ve sen eger sık sık uzanıp dinlenmezsen cok ayakta kalırsan fazlalasır
şu dönemde çok dinlenmen lazım yarım saatten fazla ayakta kalma yürüme minibüsde fln bin 9-10 haftaya kadar dayan
sonra gecıcek bu sorun ve risk de gecıcek doktorun doğru dmeıs yanı bu agrı 10-12 hafta arasında olursa rahım yukarı cıktıgı ıcın normal denir
ama rahmın su an kalça hizasında yavas yavas yanı 10-12 hafta arası yukarı cıkıcak rahmının yukarı cıkmasına daha cok var ve senın bu agrıların varsa
orada kaslar cidden kasılıyor ve bişey için çalışıyoalr demektir bebegını tutmaya calısıyor olabilriler..onun ıcın dınlen ve cok sıcak
duş alma suyu kaısk bölgene tutma tamam mı sıcak su torbası flnda kasıkalrına fln yaklaştırma orayı yumusatmaman lazım
sık sık dınlenmen laızm
Son düzenleme: