2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
=moonsun88Kayınvalidenle kayınpederin numunelikmiş, ne o öyle ya, el ele geredeğe sokmak, sırtına da yumruk vuracaklar mıymış???
:35::35::35::35::35::35:

canımm hoşgeldinnn aramıza kendini tanıtırmısın:49:

kilo boy
çalısıyormusun
ilk çocuk mu
SAT
beklenen doğum tarihin :49:

doktor banada kız dedi 13 + 4 de gittik bakalım kesinleşecek 16 haziranda :49: hayırlııs olsun canım yaaa

Aynı tarihte gidiyoruz doktora....
Yaramazlık yapmazlar da görürüz inşallah...

olası emınönu alışverısıne kımler katılıcak hanı ısım olarak belırleyelım ılk önce.bıde orası pazar gunu kapalı oluyor haftasonu gıdılcekse tek cumartesı kalıyor yanı.burda kaynamasın konu ıstersenız.böyle bı organızasyon olursa kımler katılmak ısterse bana özel msj atsınlar bıde hangı tarıhlerde gıtmeyı dusunduklerını yazsınlar olurmu

anaaa kafaya bak ya elele gerdege ha:)) bız 4 sene cıktık dedım sımdı bunlar yanlıs anlar belkı ısı pısırmısız sanarlar felan dıye kı cok hassasımdır bu konuda anam ne soran var ne bısey:)) artık bende bak dugunden önce bısey olmadı dercesıne kaynanama dedımkı anne senın camasır makınen daha buyuk bu örtuyu senın makınende yıkasam olurmu dedım.öle yanı.bakarsın bıkac sene sonra amaaann sız okadar cıktınız zaten o işi dugunden önce yapmadıgınız ne malum felna derler bellı mı olur bu ısler dımı soktum gözune:))

bıde bısey anlatcam babamlar 7 kardes babam 3.buyuk amcam evlendıgınde babannemlerle aynı evdelermıs sızın hesap dedem babannem buyuk amcam ve yengem 4u evdeymıs onlar orda gerdege gırmıs babannemle baska odada fanfını yapms babannem o gece hamıle kalmısta aldırmıs cocugu:)) buna ne dıosun

bende sevmem ama kocişim bekar evinde kalıyordu tek basına gidip halletmişiz der diye sesimi çıkarmadım ben kocişimin evine tek basıma hiç gitmedim hep annemlerle giderdik :1: bana tersti ne bileyim şeytan bu dürter anam beniiii :52::52::52:

babannen neden aldırmıs yahuuu nolucak ki anlamadım ben :44:

kızım kocan bağırsın sen niye bağırıyorsunnn :52::52::52:

benimm 3 gun kanamam oldu tam kesildi devam dedik ilişkide yeniden olmuscasına kanadı :25::49:

Heheee:9::9::9: napıyım yaaa nasıl dayanıcaktım yaaa :34: 10 gün kardeş kardeş yatmakkk :53: 6 yılın hasretiii :53:

ben o ilk iki gün hergün kan gördüm, artık midem bulanıyodu kan görmekten..meğersem tam birleşme olmamış ilkinde ondanmış :17:

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız

kız ağır basıyoo bakalım doktor amca ne dicekk

erkek erkek :34: bana güven :34:

benim kayınvalideler ağladılarrr karı koca neymişş bizimle eve gelceklermiş gerdek gecesi el ele gerdeğe sokacaklarmış ön odada yatıcaklarmışşş yuhh dedimm tabi ben hemen kocişee eğer annenler gelirlerseeeeeee asla bu iş olmazz tamamen unut dedim :52: bizimkide gitti kızdı cahilce şeyler yapmayın diyee almadı eve onlarda benim annemlere gittiler ağlamışlar 30 uıl koynumuzda buyuttuk de el ele gerdeğe sokamadık diyeeee :1::1::1: saçmalık yaaa:ssz:

ertesi gün sabah geldiler kayınvalidem çarşafa baktı ne olucaksa terbiyesizzzz eşimde kızdı annesine:47: akşamınada yola cıktılar kayseriye dönduler zaten :51:

ayy manyaklara bakkk yuhh bi de kanlı çarşavı verseymişin de tam olsaymış :53: cahillik yaa başka bişey değil :53:

ilk baslarda cok oluyor sonra azalıyor ya bu ılıskıler.dıodumkı kocama ne o artık benı sevmıyomusun begenmıyomusun ıstemıyomusun bıktınmı felan dıodum oda dıodukı hayatım kacmıyosun ya ne gerek vra sureklı yıpranmana dıodu ben bu kocayı yerım ya:))) senın esının hesabı önunuzde yıllar var:))

ayy sorma, benim ki deli... geliyo sabah istiyo, bi de akşamın hesabını da yapıyo sabahtan :9::9::9: valla bilmiyorum inşallah azalmaz... ben azalırsa kendimi kötü hissederim, azalmaması için de elimden geleni yapıciim :34::23::23::23:

kuzum sana zor geçtiyse kocan napsın yazık :27:
ben hiç acı çekmyenlerdenim oldu da bitti maşallah yani :1:

kızlarr kız ismi olarak gökçe çok hoşuma gdiyor sizce nasılll :3:

maşallahh ne güzel, acısız :nazar:

o beni teseli etmekten, isteğini unutmuş olabilir :34:

gökçe ismi çok güzelmiş canım, ne demek?

olası emınönu alışverısıne kımler katılıcak hanı ısım olarak belırleyelım ılk önce.bıde orası pazar gunu kapalı oluyor haftasonu gıdılcekse tek cumartesı kalıyor yanı.burda kaynamasın konu ıstersenız.böyle bı organızasyon olursa kımler katılmak ısterse bana özel msj atsınlar bıde hangı tarıhlerde gıtmeyı dusunduklerını yazsınlar olurmu

burda konusun da bizde görelim canımm ben bursada oturuyorum kocişimi kandırırırsam iyi olurdu gelip siizinle tanısmak o gün vakit geçirmek :49:

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-esra-erkek

kilo boy
çalısıyormusun
ilk çocuk mu
SAT

doktor banada kız dedi 13 + 4 de gittik bakalım kesinleşecek 16 haziranda :49: hayırlııs olsun canım yaaa

ankara,
33,
61 kg 1,72
çalışıyorum
ikinci çocuk olacak inş.
sat: 9 Şubat
16 kasım da doğum görünüyor canım

Son düzenleme:
Heheee:9::9::9: napıyım yaaa nasıl dayanıcaktım yaaa :34: 10 gün kardeş kardeş yatmakkk :53: 6 yılın hasretiii :53:

ben o ilk iki gün hergün kan gördüm, artık midem bulanıyodu kan görmekten..meğersem tam birleşme olmamış ilkinde ondanmış :17:

erkek erkek :34: bana güven :34:

ayy manyaklara bakkk yuhh bi de kanlı çarşavı verseymişin de tam olsaymış :53: cahillik yaa başka bişey değil :53:

ayy sorma, benim ki deli... geliyo sabah istiyo, bi de akşamın hesabını da yapıyo sabahtan :9::9::9: valla bilmiyorum inşallah azalmaz... ben azalırsa kendimi kötü hissederim, azalmaması için de elimden geleni yapıciim :34::23::23::23:

maşallahh ne güzel, acısız :nazar:

o beni teseli etmekten, isteğini unutmuş olabilir :34:

gökçe ismi çok güzelmiş canım, ne demek?

kayınvalidem sabah geldi bana laf soktu bende cok cahilce dedim ne cahilliiği dedi banada kayınvalidemler yaptı dedi bende onların yaptıgını bize mi yapıyorsun dedim daha bana gelinliğimle o gece yemek pişirtcekmişş onada yapmıslarmışşş Allah akıl fikr versinnn ben bunlarla ugrasıyorum düşünnnn:47:

aslında onun amacı kayseride kendi yataklarında beni gerdeğe sokmaktı bursadaki düğün önceydi diğeriyle arasında 5 gün vardı ben kendi evimde olsun hayatta annenlerin evde olmaz dedim eşimede mantıklı geldi kadının mantıgına bak bizim yatagımızda gerdek oldular diye millete hava basacaktı gerçi herkese öyle demiş neyse gerçegını biz biliyoruz yaaaa:9::9::9:

burda konusun da bizde görelim canımm ben bursada oturuyorum kocişimi kandırırırsam iyi olurdu gelip siizinle tanısmak o gün vakit geçirmek :49:

cok guzel olur valla kandırırsın ınsallah.ozaman bana heryer parıs arkadaslar ben her cumartesı emınönuye gelebılcek kapasıteye sahıbım:))) herkes yazsın bakalım havalar tam ısınmadan gıdılmelı oleyse ama daha cınsıyetı tam kesınlesmeyenler de var hazıranın 2.veya 3.cumartesısı olabılır dıye dusunuyorum kendı fıkrımce.önerı ve teklıflere acıgız

merhabalar,
ben de Kasım annesi olacağım kısmetse, zaman zaman foruma girip okuma fırsatım oluyor ancak sürekli takip edemiyorum maalesef:( öncelikle Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar.

benim de bir kızım var ikinci bebeğim olacak inşallah, en son 12.haftada gittik doktora ve doktor kız tahmininde bulundu hatta emindi diyebilirim:) haftaya tekrar kontrolüm var 16-17.haftam olacak genel olarak ilk tahminler tuttu mu sonradan değişiklik olan oldu mu merak ediyorum.

hoşgeldin canım... 12.hafta tahminine pek güvenme canım... 16 dolmadan hatta bence güvenme... hele kız dediyse hiç güvenme :34:

anaaa kafaya bak ya elele gerdege ha:)) bız 4 sene cıktık dedım sımdı bunlar yanlıs anlar belkı ısı pısırmısız sanarlar felan dıye kı cok hassasımdır bu konuda anam ne soran var ne bısey:)) artık bende bak dugunden önce bısey olmadı dercesıne kaynanama dedımkı anne senın camasır makınen daha buyuk bu örtuyu senın makınende yıkasam olurmu dedım.öle yanı.bakarsın bıkac sene sonra amaaann sız okadar cıktınız zaten o işi dugunden önce yapmadıgınız ne malum felna derler bellı mı olur bu ısler dımı soktum gözune:))

bıde bısey anlatcam babamlar 7 kardes babam 3.buyuk amcam evlendıgınde babannemlerle aynı evdelermıs sızın hesap dedem babannem buyuk amcam ve yengem 4u evdeymıs onlar orda gerdege gırmıs babannemle baska odada fanfını yapms babannem o gece hamıle kalmısta aldırmıs cocugu:)) buna ne dıosun

tövbee yaaa, tahrik mi olmuşlarr acaba :ssz::ssz::ssz::9::9:

bi de erken gitmek lazım, ay biz muhabbetten alışverişi unuturuz yaaa :9:

kilo boy
çalısıyormusun
ilk çocuk mu
SAT

bende yazmadım aslında bunları tam tanışmış sayılmayız , dün eşlerinizin nereli olduğnunuzdan bahsetmişsiniz misal benim eşimde konyalı :)

milona gökçe ismi güzel canım ama bana melik gökçeki hatırlattı nedense:9:
moonsun senin kaynana bakmış benim eşimin halası baktı babannesi tembihlemiş eşimi gecenin delilini görmezsem inanmam demiş seni seven başkasını sever misali eşim le bana o gece kabustu yaş küçük kimsede bişey anlatmadı eşim beni sakinleştirse bile sabaha karsı oturup ağlarken geldi kanamam çok kötüydü o gece çook kaynanm hiç karışmadı sen bildikten sonra banane oğlum dedi ama o babanne var ya bana az çektirmedi eşimi benden kıskandı
eşim evlenmeden onla yatarmışda beni alınca onun yanında hiç yatmamış da al babanne tepe tep kullan torunun sana gelmiyorsa ben ne yapayım dedim
yani bende 1 tane kaynana yoktu 2 taneydiler
mervecik deden baya hızlıymış denilir başka bişeyde denmez:9::9:

Son düzenleme:
bende isterim yakınım ama nasıl olur nasıl buluşacaz bir kere

hehe yakamıza kırmızı gul nasıl olur:)) ya orda meydan gıbı bı yer vardır mutlaka zaten herkes göbeklı olacagından bırbırımızı tanımamız acısından kolay olur tabı telefon numaralarını alıp vermemız lazımkı bulusulacak gun bı aksılık olmasın.mesela 5 kısı oluruz bukadarız der alısverıse baslarız 6.gelınce yazık olur bakr bakar kımseyı göremes

milona gökçe ismi güzel canım ama bana melik gökçeki hatırlattı nedense:9:
moonsun senin kaynana bakmış benim eşimin halası baktı babannesi tembihlemiş eşimi gecenin delilini görmezsem inanmam demiş seni seven başkasını sever misali eşim le bana o gece kabustu yaş küçük kimsede bişey anlatmadı eşim beni sakinleştirse bile sabaha karsı oturup ağlarken geldi kanamam çok kötüydü o gece çook kaynanm hiç karışmadı sen bildikten sonra banane oğlum dedi ama o babanne var ya bana az çektirmedi eşimi benden kıskandı
eşim evlenmeden onla yatarmışda beni alınca onun yanında hiç yatmamış da al babanne tepe tep kullan torunun sana gelmiyorsa ben ne yapayım dedim
yani bende 1 tane kaynana yoktu 2 taneydiler
mervecik deden baya hızlıymış denilir başka bişeyde denmez:9::9:

görünce bir taraflarımı artıyor anlamıyorum ben kız olmasaydımda kocam kabul ettikten sonra kimseyi ilgilendirmiyor Allaha şükür öyle birsey yoktu ama olsada kime ne değil mii saçmalık :47:

hehe yakamıza kırmızı gul nasıl olur:)) ya orda meydan gıbı bı yer vardır mutlaka zaten herkes göbeklı olacagından bırbırımızı tanımamız acısından kolay olur tabı telefon numaralarını alıp vermemız lazımkı bulusulacak gun bı aksılık olmasın.mesela 5 kısı oluruz bukadarız der alısverıse baslarız 6.gelınce yazık olur bakr bakar kımseyı göremes

süper yaaa kırmızı gül takalımmm :52::52::52: ay süpersniz kızlar yaaa :1:

hoşgeldin canım... 12.hafta tahminine pek güvenme canım... 16 dolmadan hatta bence güvenme... hele kız dediyse hiç güvenme :34:

tövbee yaaa, tahrik mi olmuşlarr acaba :ssz::ssz::ssz::9::9:

bi de erken gitmek lazım, ay biz muhabbetten alışverişi unuturuz yaaa :9:

evt erken gıtmek lazım zaten cok kalabalık oluyo ve tam öglen sıcagında zor gezerız ben pendıkten gelcem mesela:) moonson da bursadan gelse anca aynı zamanda emınönude oluruz:)

Back
X