2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
=moonsun88Kayınvalidenle kayınpederin numunelikmiş, ne o öyle ya, el ele geredeğe sokmak, sırtına da yumruk vuracaklar mıymış???
:35::35::35::35::35::35:

hahahahahha :52::52::52: öyledir benimkiler kocamda bıkmış durumda ama anne baba napayım diyor canım yaaa :49:

aa 16 haziranda kesinlesecek senin kinin cinsiyeti belli mi yorum yaptımı doktor :24:

hahahahahha :52::52::52: öyledir benimkiler kocamda bıkmış durumda ama anne baba napayım diyor canım yaaa :49:

aa 16 haziranda kesinlesecek senin kinin cinsiyeti belli mi yorum yaptımı doktor :24:

2 hafta önce gittiğimde cinsiyet dedim daha erken bir dahaki gelişe dedi %10 bilem şu ihtimal demedi...
Beklemedeyiz anlayacağın...

görünce bir taraflarımı artıyor anlamıyorum ben kız olmasaydımda kocam kabul ettikten sonra kimseyi ilgilendirmiyor Allaha şükür öyle birsey yoktu ama olsada kime ne değil mii saçmalık :47:
kaynanam o gece karışmadı ama sonra bana eşimin kapaması olduğumu ortada kaldığımı bile söyledi oysa çarsafı görmüştü bile sonradan söylemedim dedi
eşim yüzüne bakmadı bana söylediği söz yüzünden gitmiş babannesine böyle böyle demiş diye anlatmış babannede ben onun çarsafını görmedim oğlum babana kendini yutdurdu demiş benim çarşafıda ondan görmek istemiş

moonsun88 ay canım deşhetle okudum başına gelenleri. bu ne cahillik, karı koca arsına girilmez böyle. erkek tamam derse kaynanaya laf düşmez. gelin oluyorsun seviniyorsun sözde birde bunlar yüzünden geriliyorsun. gelde şey yap yani. zor bir olay.

benim kayınvalidemde eşimi uyarmış, kızın canı istemezse üzerine gitme, sakın kızı üzme diye. canım benim ya pek düşüncelidir.

milona gökçe ismi güzel canım ama bana melik gökçeki hatırlattı nedense:9:
moonsun senin kaynana bakmış benim eşimin halası baktı babannesi tembihlemiş eşimi gecenin delilini görmezsem inanmam demiş seni seven başkasını sever misali eşim le bana o gece kabustu yaş küçük kimsede bişey anlatmadı eşim beni sakinleştirse bile sabaha karsı oturup ağlarken geldi kanamam çok kötüydü o gece çook kaynanm hiç karışmadı sen bildikten sonra banane oğlum dedi ama o babanne var ya bana az çektirmedi eşimi benden kıskandı
eşim evlenmeden onla yatarmışda beni alınca onun yanında hiç yatmamış da al babanne tepe tep kullan torunun sana gelmiyorsa ben ne yapayım dedim
yani bende 1 tane kaynana yoktu 2 taneydiler
mervecik deden baya hızlıymış denilir başka bişeyde denmez:9::9:

ayyy seninkide bir acayip one ne oluyor yaaa, bu kadınlar çok fena anam. bide koca adamı yanında yatırması tuhafıma gitti ya neyse :31:

kayınvalidem sabah geldi bana laf soktu bende cok cahilce dedim ne cahilliiği dedi banada kayınvalidemler yaptı dedi bende onların yaptıgını bize mi yapıyorsun dedim daha bana gelinliğimle o gece yemek pişirtcekmişş onada yapmıslarmışşş Allah akıl fikr versinnn ben bunlarla ugrasıyorum düşünnnn:47:

aslında onun amacı kayseride kendi yataklarında beni gerdeğe sokmaktı bursadaki düğün önceydi diğeriyle arasında 5 gün vardı ben kendi evimde olsun hayatta annenlerin evde olmaz dedim eşimede mantıklı geldi kadının mantıgına bak bizim yatagımızda gerdek oldular diye millete hava basacaktı gerçi herkese öyle demiş neyse gerçegını biz biliyoruz yaaaa:9::9::9:

yaa bi kere en baştan bu özel hayat... mahremim benim yatak odam... bunun teşhir edilmesi bile dinimizce haram sayılıyor.

yemek mi yaptırıcak mış, oldu gerdeğe de beraber girseydiniz:53:

kaynanam o gece karışmadı ama sonra bana eşimin kapaması olduğumu ortada kaldığımı bile söyledi oysa çarsafı görmüştü bile sonradan söylemedim dedi
eşim yüzüne bakmadı bana söylediği söz yüzünden gitmiş babannesine böyle böyle demiş diye anlatmış babannede ben onun çarsafını görmedim oğlum babana kendini yutdurdu demiş benim çarşafıda ondan görmek istemiş

ya cahıllık basa bela ıste ya

ben bı muddet ayrılıyorum kızlar aranızdan kımbılır kac sayfa gecmıs olcaksınız ben gelene kadar görusuruzzz öpuldunuzz

Aman yok benim ki edepsizdir de yanımda bile çok afedersin borazan gibi öttürür hatta ben diyorum ki"yapacağım evet bir gün bende senin yanında böyle yapacağım":1:

Ama benim gaz sorunum geceleri oluyo,ayy bebiş gazlı mı olacak yoksaaa:26:

Bu arada kayısı kurusu değil de normal kayısılar çıktı artık,dün resmen cırcır etti beni afedersiniz..Bolca yiyin.
Allahım muhabbete bak:1:

evet canım normal kayısı çok işe yarıyor:)

Kızlar benim yine unutkanlığım tuttu :50::50::50:

Detaylı ultrason 20. haftadamıydı ? yanlışmı hatırlıyorum ben ?

20. haftadan itibaren girebilirsin canım, benim cumartesi detaylı ultrasonum var:) benim doktor ben 18-19 da alıyorum dedi:)

tatlım kocişinin mantıgına bayıldımmm :1: ne alaka yavrum ya çocuk nerde o iş nerdeee:27: ben dayanamam kocişimde dayanamaz haftada yada 2 haftada 1 kez normal yanii bence devam edin sen soğursun bu kez ilk başlarda bendede çok acı oluyordu eğer şimdi yenemezsem hiç yapamam dedim zorladım ve başardım şimdi iseee koca kacıyor benn kovalıyorummmm :9::9::9::9:

15 sene judo mu kocişin korksun senden :53: :52:

çin seddini geçiyormu hahahahhaha :1:

aayyyy alemsiniz neler konuşmuşsunuz öyle yerim sizleri +18'ler sizi:)

sımdı yasak ama tatlım bıze ya.evet yapamam dedıkce yapamıyosun zaten.tam alışlara alışmıştım kı bebek oldu:))evet mıllı judocuydum ben.ben şişkoyum kocısımde dal gıbı gerdek o yuzden zor oldu zaten ay anlatcam dayanamıcam:)) sımdı tam kıvama gelıyo tam gerdek olcak esımde cok anlayıslıdır ve sakındır.tam ısınma turları baslıyo bıraz bı acı olunca ben bunu kollarımla tutup bı atıyodum ustumden canım yanıyo dıye.ee ben ondan kuvvetlıyım ya garıbım sabrettı ya 4-5 gun sonra ancak olabıldı oda artık kocamı tutup ıtmedım acıyınca yatagı felan tutup ıtıyodum.öle yanı bunlar +18:))

maşallah valla :D

bebişler siz duymayın bakimm +18 lik konular bunlar siz daha -18sinizzz :20::20::20::52::52::52:

canım yaa yazık adama o daha çok kasmıştır :52::52::52:

ben düğün gecesinden önce evli birkaç kişiye sordum nasıl kolay mı diye bana hiç korkma sinek ısırıgı gibi amn Allahım ne sineği sankiiii 30 tane eşşek arısı sokuyor :52::52::52:

biz o gece 3 kez denedik 3ündede çok kastım olmadı eşim uyuyalım dedi bende tamam dedim sonra sabah 6.30 da oldu :30::94::94::94:

o gecenin ertesi gün sabahına da kayınvalidemleri karşımda görmek delirtti beni ama napıcaksın :51:

banada sinek ısırığı gibi dediler o nasıl bir sinekse?? benim 20 gün olmadı denedik denedik en son 4. doktorda dedim ki bunun acısız ir çözümü yok mu cerrahi müdahale ile açalım dediler şükrettim:) uyutup açtılarda rahatladım:)

aynen... ama şimdiki aklım olsa çok farklı yaşardım o geceyi.. hemen olsun bitsin istiyosun, malesef o yüzden çıkıyor sorunlar. kendimi sakin sanıyodum ama o kadar stres yapmışım ki, eşim bi ara içerde kalıcam diye korktum diyor delüm :9::9::9::9: doktora gittik ertesi günü iltihap kapmışım. doktor en az 1 ay yasak dedi, neee! diye bi bağırdım ben :18: çıkınca eşim beni sakinleştiriyo "bebeğim nolucak, yapma böyle, önümüzde yıllar var" diye... neyse ki 10 gün sonra iltihap falan kalmadı... sonra doktor kesinlikle kayganlaşmadan yapmayın dedi, bi de krem verdi de rahatladık... ama o 10 gün çok zor geçmişti benim için :17:

oyy geçmiş olsun kuzum:)

benim kayınvalideler ağladılarrr karı koca neymişş bizimle eve gelceklermiş gerdek gecesi el ele gerdeğe sokacaklarmış ön odada yatıcaklarmışşş yuhh dedimm tabi ben hemen kocişee eğer annenler gelirlerseeeeeee asla bu iş olmazz tamamen unut dedim :52: bizimkide gitti kızdı cahilce şeyler yapmayın diyee almadı eve onlarda benim annemlere gittiler ağlamışlar 30 uıl koynumuzda buyuttuk de el ele gerdeğe sokamadık diyeeee :1::1::1: saçmalık yaaa:ssz:

ertesi gün sabah geldiler kayınvalidem çarşafa baktı ne olucaksa terbiyesizzzz eşimde kızdı annesine:47: akşamınada yola cıktılar kayseriye dönduler zaten :51:

ayy ne uyuz antika bir kadın ya yuhhhh..........

ne kadar cahiller Allah akıl fikir versin :47:

moonsun88 ay canım deşhetle okudum başına gelenleri. bu ne cahillik, karı koca arsına girilmez böyle. erkek tamam derse kaynanaya laf düşmez. gelin oluyorsun seviniyorsun sözde birde bunlar yüzünden geriliyorsun. gelde şey yap yani. zor bir olay.

ay canım onlar benim herseyi burnumdan getirdiler Allaahaa havalee ediyorummmmm:47:

o gece o kadar stres oldum ki bu davranışları yüzünden bir an önce olsun bitsin dedim o gece okadar stres oldum ki eşime saçma sapan sorular sordum durdum " aşkım baana güveniyorsun değil mi ilk olcaksın ama ya kan gelmezse " diye oda " saçmala hayatım ben sana sonuna kadar guvenıyorum gelmezse gelmesin sıkma kendini " diyee hep o cahil kafalılar yuzunden gecem kötu geçti :43:

quote_icon.png
merwecik_20 kullanıcısından alıntı
hehe yakamıza kırmızı gul nasıl olur:)) ya orda meydan gıbı bı yer vardır mutlaka zaten herkes göbeklı olacagından bırbırımızı tanımamız acısından kolay olur tabı telefon numaralarını alıp vermemız lazımkı bulusulacak gun bı aksılık olmasın.mesela 5 kısı oluruz bukadarız der alısverıse baslarız 6.gelınce yazık olur bakr bakar kımseyı göremes

süper yaaa kırmızı gül takalımmm :52::52::52: ay süpersniz kızlar yaaa :1:

bende gelebilirim ama ne zaman her zaman uymayabilir haziran 8 inde tatile çıkıyorum ama istanbula uğrayabilirmiyim bilmiyorum hem daha erken :))) bişielr almak için çok acele etme

benim kayınvalidemde eşimi uyarmış, kızın canı istemezse üzerine gitme, sakın kızı üzme diye. canım benim ya pek düşüncelidir.

ayyy seninkide bir acayip one ne oluyor yaaa, bu kadınlar çok fena anam. bide koca adamı yanında yatırması tuhafıma gitti ya neyse :31:
kız eşim babannesinin yanında büyümüş bu yüzden beraber yatarlarmış kaynanamın ağzına bakıp canımı yakmadı ama babannesini yüzünden çok kapıştık birde kadını hastaneye götüren ben ev işini yapan ben
eşim şimdi evine bile gitmeme müsade etmiyor anladı neyin ne olduğunu ama en güzel günlerim olması gereken zaman onlar yüzünden heba oldu gitti
rabbim kızlarımı iyi insanlarla karşılaştırsın :31:
şeytan kayınvalidenle aranıza girmesin canım canım valla imrenerek okuyorum :31:

20. haftadan itibaren girebilirsin canım, benim cumartesi detaylı ultrasonum var:) benim doktor ben 18-19 da alıyorum dedi:)

banada sinek ısırığı gibi dediler o nasıl bir sinekse?? benim 20 gün olmadı denedik denedik en son 4. doktorda dedim ki bunun acısız ir çözümü yok mu cerrahi müdahale ile açalım dediler şükrettim:) uyutup açtılarda rahatladım:)

ayy ne uyuz antika bir kadın ya yuhhhh..........

o nasıl bir sinekseeee :37: 30 tane eşşek arısı sokmuş gibiydi beniii :1:

hadiyaa hiç aklıma gelmedi stresten çok zorladım kendimi yazdıklarımı okumussundur Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın:37:

bende gelebilirim ama ne zaman her zaman uymayabilir haziran 8 inde tatile çıkıyorum ama istanbula uğrayabilirmiyim bilmiyorum hem daha erken :))) bişielr almak için çok acele etme

şekerim benim 16.sında kesinleşecek cinsiyet ondan önce alamam zaten o gün hem nasıl gezicez hem nasıl oturucaz yahuu benim kocişte peşime takılır onu nereye atarım bilmiyorumm :1:

hadiyaa hiç aklıma gelmedi stresten çok zorladım kendimi yazdıklarımı okumussundur Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın:37:

Benimkide oldu bitti olanlardan acı çekmedim :))

bence de yapsın canım bu ne ya?? ben bunun ima edilmesine bile sinir olurum sanane milletin şeyinden... benim çok zor oldu ırsi bizde darlık ve esneklilk var bir de benim vajinal kaslarım çok kuvvetliymiş geri itiyordum:) canım.4 doktor gezdim kremler vs verdiler doğal yolla olsun falan diye ama nafile artık dayanamedım sonuncu doktor istersen böyle bişey yapalım dedi şükrettim ama o günü yaşamak isterdim, içimde kalmadı değil:(((

Back
X