2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar aşk olsun ben çanakkaledeyimmm, istanbulda değilim orada çeşit çok ucuz felan deyince, buluşalım dedik, ben izmir yada istanbul faketmez hatta izmir olursa dahada iyi olur bnm içinn :))))

bir şehir olsun tüm topikk katılsınnnnnnnnn :52:

Buda iyimiş canım İZMİR olsun ozaman :1:

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46:
kızlar üçlü sonuçlarım geldi :52::52::52::52::52:
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım

çok sevindim canım Allahım bir daha böyle bir sıkıntı yaşatmasın size :):)

evet canım yaaa Allaha bıraktım onları :31: zor ya Allah kimseye yaşatmasın inşAllah :50:

aminnnn

kız görümcelik deyince aklın kötülüğemi gitti ben size bakacaktım pasta börekle:30:

:9::9::9: görümcemin bakışları geldi de aklıma ıyyy :37::37::37:

tamam sen bize iyi görümcelik yap ozamannn :12::12::12:

erkek diyenler heveslenmeyin kız olucak :89::89::89::52::52::52::52:

yine karşı karşıyayız seninle :47::47::47::47::47: erkek dedik bizzz

o zmaan bende sizi öpüyoru canım:16::16::16::16::16::16: inan bana desteğiniz öyle büyük ki şu birkaç günde sıkıntımı burada attım...artık eve gidip rahatça uyuyabilirim

canımmm inan çok ama çok sevindimm...... hadi git uyu rahatça canımmm bebeğini okşayarak...hep mutlu ol canım inşallah... burdan bile hissedebiliyorum sevincini :16:

canım kabızlık ıcın doktor 3-4 kayısıyı 1 bardak suyun ıcıne koycakmıssın aksamdan sabaha kadar beklıcekmıs önce suyunu ıcıp sonra kayısılarını yıcekmıssın 20 dk sonra wcye otorup beklıcekmıssın yaptın yaptın dıo yapamadın ilaç verıcem dedı.1 bardak da yesılcay önerebılırım

Öncelikle teşekkürler canım,O zaman bende kayısıyı dörde çıkartayım, ben zaten suya koyuyordum:)Valla sabah 7 de kalktım kalktım oda bazen çıkabiliyorum yok saatide kaçırırsam imkansız bende şu ilaö olayını konuşayım:)

aminnnn

:9::9::9: görümcemin bakışları geldi de aklıma ıyyy :37::37::37:

tamam sen bize iyi görümcelik yap ozamannn :12::12::12:

yine karşı karşıyayız seninle :47::47::47::47::47: erkek dedik bizzz

canımmm inan çok ama çok sevindimm...... hadi git uyu rahatça canımmm bebeğini okşayarak...hep mutlu ol canım inşallah... burdan bile hissedebiliyorum sevincini :16:

eveeettttt:47: :52: burcuda ben kazandım yine öyle olacak şekerim heveslenmee kız olucak :89::89::89::60::60::60:

osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım

canımm hadi gözümüz aydınn Allahım başka sıkıntı yaşatmasın :16: dünki yazdıkların çok içime oturmuştu güzel haberin su serpti yüreklrimize.. sen sağlıkla bebşi kucağına alınca zaten en güzel tatlıyı ısmarlamış olacksın kuzummmm :54: :34:

Benim bu konu hakkında önerim;
Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam :49::49:

bana her tarıh uyar kızlar ben gelırım

ben de ben de :52::52:
ne kocada ne bende sorun yoktu sebeb bizi gereksiz yere sıkanlardaydı:41:

senin normal mi oldu dış destekle mi:D

osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000

söylemiştik bak gereksiz yere kastın kendini o testler yanıltabiliyor demiştik:)

Evet duymasınlar ama onlarla aynı zamanda buluştuğumuzu :) Kordonun altına üstüne getiririz meltem hafif hafif eserken denize karşı oturup birer kahve içeriz :) aaa olmadı ben karşıya gelirim ablam orda benim nasılsa bizde alternetif çokkkk İzmir'de ulaşım kolay canımız nerde isterse orda buluşuruz.:46::46::46:

evet çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. karşıyakada olur, ben zaten bostanlıdayım. zırt diye gelirim. :)))

banane bananeee önce biz dedikkk :81::81::81::78::78::78::66::66::66::62::62::62:

çatla emi sen, siz yapın detayları verin aynısını yapmazsam. hatta foto koyun senin giydiğinden giycem ohhhhhhh sanaa :52:

kızlar aşk olsun ben çanakkaledeyimmm, istanbulda değilim orada çeşit çok ucuz felan deyince, buluşalım dedik, ben izmir yada istanbul faketmez hatta izmir olursa dahada iyi olur bnm içinn :))))

bir şehir olsun tüm topikk katılsınnnnnnnnn :52:

ohhh gel valla, çok isterim senide tanımayı. ama bir şehir zor canım ya. herkes karışık yerde. :((((

eveeettttt:47: :52: burcuda ben kazandım yine öyle olacak şekerim heveslenmee kız olucak :89::89::89::60::60::60:

hıhhhhhhhhh oğlu olur inşallahhhhhhhhhhh

benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni:52:

haydi yap yap yap. hatta ben organize edeyim :))))))

evettttttttt bulemsu arkadaşımızın bebişi kız mı erkek mi? tahmin yapmak isteyenler buyursunnnnnnnnnnnn

evet çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. karşıyakada olur, ben zaten bostanlıdayım. zırt diye gelirim. :)))

çatla emi sen, siz yapın detayları verin aynısını yapmazsam. hatta foto koyun senin giydiğinden giycem ohhhhhhh sanaa :52:

ohhh gel valla, çok isterim senide tanımayı. ama bir şehir zor canım ya. herkes karışık yerde. :((((

evettttttttt bulemsu arkadaşımızın bebişi kız mı erkek mi? tahmin yapmak isteyenler buyursunnnnnnnnnnnn

öncelıkle sağlıklı olmasını sonrasında gönlune göre erkek olmasını dılıyorum ama ne yalan sölıyım ıcıme kız doğuyor

senin normal mi oldu dış destekle mi:D

söylemiştik bak gereksiz yere kastın kendini o testler yanıltabiliyor demiştik:)
dış mihraklar içine etmişlerdi gecenin canım dış destek falan nerde bulalım biz eşimin anlayısı hiç kimsede yok ama biz anlasarak evlendiğimiz için bana karsı güven sorunu olan kişiler başkaydı o gece oldu bitti ama 12 senedir ben o stresi unutamadım

tatlımm oğluşun olursa kayra ismi nasılll? hem kızların isimlerine de uygunn :16:
çok güzel bir isim severimde canım ama eşimin kuzenin oğlunun adı bu yüzden eşim olmaz diyebilir:31:

bababababakk sen nn aynısından giyecekmiş bideee hıhhhh benim giydiklerim sana olmaz kuzucum en kucuk bedeni L filandır :33::33::33:

aynen junıor judocuyla nasıl olcaksa artık:)) cok eglencelı olcak bence ınsallah gerceklestırebılırız

juniour judocuyu yerim beeeennnnnnnnnn :1: evet izmirlilere inat çok eğlenceli olacak :27::27::27:

Back
X