2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bunu anlatmam lazım

dün kayınvalidemle konuşuyoruz...haftasonu amcanın torununun sünnet düğünü varmış, buyur sen de gel, dedi... ben de ay yok ben nasıl geliyim, o kadar yol evime bile gidemiyorum ki, dedim... oda "e eşin ikinizi de temsil eder sonuçta, ha sen ha o farketmez" gibi bişi dedi... yani daha eşime sormadan onun oraya gideceğini düşünüyor bir de planını yapıyor. ama daha benim kocam kararsızdı, çünkü buraya gelmek istiyordu... vee bugün biletini almış bulunmaktayız, sünnet düğününe değil de buraya geliyor kuşum :34:

ohhh ohhh aferinn enişteye:21::24::3: tebrik ettim kendisini...
kayınvalidende kendi başına karar veremeyecegını bi kez daha anlamıştırr:20:

esramm kociş ilk başlardaa hatunnn alma etme dedi...ama baktıkı olmuyorr....al yaaa anasını satayım, ne istiyorsan al diyorrr:9::1: napsın adamcağız...hatunun fendi irkeki yendii:3::21::52::9:

gitcem bi sen beni terslemedin beni kimse anlamadi anlamayada çalişmadilar lütfen kimsenın başin a gelmeden bilemez gitcem dokdorada

Canım bişey soracağım,sen hamileliğinin başından beri hocaya mı gidiyorsun?:53:
Doktora gitmeni istemiyor mu?
Nasıl muayene ediyor(muayene demeyeyim o dr lara has bişey çünkü) bunları paylaşman mümkün mü?

Çok merak ettim yaa...Hocalar gebelik takibine de mi başladı tövbe yarabbim ya...:20:

yok kızz daha yeni aldırmıştım, saçlarımı hafif kestiriyim, bi de fön çektiriyim dalgalı... bi de ne zamandır manikür yaptırmıyorum onu da yaptırabilirim :34:

nilttt nerdesin kuzum sennnn, nasılsın?

manikür yaptırma mikrop filan kaparsın herkse kullandıkları malzemeleri kullanıyorlar bebeğin için dikkat et yaptırma derim canımmm :34:

canım aslında kimse seni terslemiyorlar sadece sen hocadan habersiz giidnce çocuk düşer diyor arıcam söylucem diyorsun ya ona tepki gösteriyorlar haklı olarak Rabbimin izniyle birşey olmaz sen Allaha tevekkul ol ve aramadan git hocanın yanınada hiç uğrama...

merak ettiğim birşey o hoca para yada hediye kabul ediyor mu ??

yok hiç bişey almıyo ben sana başdan anlatayım ben iki aşilma yaptırdim tut kiside ibrer yıl arayla ikiside kalbi durdu sonra bi akrabam var çocuk için bu gocaya giden bende tadaviyi birakdim tüb bebek düşünyodum hocaya geldim dediki türbede zaten hoca iki oglun olcak bir yıl içnde ama türbelere gelcen bizle gezcen yedi ay gezdim yedinci ay hamıle kaldim ve bana rüyanda görcen dedi ben rüyamda gördüm bana rüyamda olum olcani isimlerınınde ali ve muhammed olcani söledi hocada ayni böle görcemi dedi ve hamıle kaldim dokdara altinci ayda yada yadinci ayda gitcemi söledi ve hamıle kalmadan iki ay önce rüyamda gördüm iki ay sonra hamıle kalcami

yok hiç bişey almıyo ben sana başdan anlatayım ben iki aşilma yaptırdim tut kiside ibrer yıl arayla ikiside kalbi durdu sonra bi akrabam var çocuk için bu gocaya giden bende tadaviyi birakdim tüb bebek düşünyodum hocaya geldim dediki türbede zaten hoca iki oglun olcak bir yıl içnde ama türbelere gelcen bizle gezcen yedi ay gezdim yedinci ay hamıle kaldim ve bana rüyanda görcen dedi ben rüyamda gördüm bana rüyamda olum olcani isimlerınınde ali ve muhammed olcani söledi hocada ayni böle görcemi dedi ve hamıle kaldim dokdara altinci ayda yada yadinci ayda gitcemi söledi ve hamıle kalmadan iki ay önce rüyamda gördüm iki ay sonra hamıle kalcami

canım sen soruma cevapladın mı hediye yada para kabul ediyor mu hoca merak ettim :26:

umarım bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına :34:

bir söz var ya sen eşşeğini sağlam kazığa bağla gerisini Allaha tevekkül et sen doktoruna git önlem al sonra allaha tevekkül ol :49:

Canım bişey soracağım,sen hamileliğinin başından beri hocaya mı gidiyorsun?:53:
Doktora gitmeni istemiyor mu?
Nasıl muayene ediyor(muayene demeyeyim o dr lara has bişey çünkü) bunları paylaşman mümkün mü?

Çok merak ettim yaa...Hocalar gebelik takibine de mi başladı tövbe yarabbim ya...:20:

yok muna etmıyo dua edıyo sadece hamıle kalmadan gidıyodum çocuk içni zaten

o zaman 2 tane aşılama yaptın ama olmadı sonra hocaya gittin ,aşılama ile değil kendin hamilemi kaldın hiç mi hiç doktora gitmedin yani , doğrumu anlamışım .

nilttt nerdesin kuzum sennnn, nasılsın?

Selam şekerimmmm:16:

İyiyim yaa evle ilgilendim biraz,bi de halacığım aradı yarım saatttir konuşuyoduk,ayıcıklı battaniye örneği bulmuş,motif örüp mms atmış çook tatlı yaaa bi de ayıcıklı kulaklı şapka öreceğim dedi halam çok beceriklidir bu konularda.Ablama da bebek şekeri yapmıştı 41 tane herkes hayran kalmıştı..

Onu da aradan çıkartırım belki:27:

Sen nasılsın kuşum,kocişin geliyormuş gözün aydın:34:

bak sennnnnnn cadııı....

topic moonsun a karşı :34:

ay bütün topiği bırak bütün kk olsa ne yazar, hepsine yeter aysun :52:

kızlar bunu anlatmam lazım

dün kayınvalidemle konuşuyoruz...haftasonu amcanın torununun sünnet düğünü varmış, buyur sen de gel, dedi... ben de ay yok ben nasıl geliyim, o kadar yol evime bile gidemiyorum ki, dedim... oda "e eşin ikinizi de temsil eder sonuçta, ha sen ha o farketmez" gibi bişi dedi... yani daha eşime sormadan onun oraya gideceğini düşünüyor bir de planını yapıyor. ama daha benim kocam kararsızdı, çünkü buraya gelmek istiyordu... vee bugün biletini almış bulunmaktayız, sünnet düğününe değil de buraya geliyor kuşum :34:

amannnnn bir an eşinin programı değişti sandım korktum kızzzzzz, kayınvalideye bak hele. sende de ki annesim bir büyük olarak sen git hepimizi temsil edersin, benden selam söyle herkeseee :52:

harika hepsi canımmmmmm

Rabbım herkesın gönlüne göre versin tabi bende tahmınımı yapıyım kız bence:26:

yazdımmmmmm

aşkumma neler diyonuzz sizzz :54::52:

ayy ilk 3 ay tatlı yerken ağzımda acı hissi doğurdu hiç yiyemezdim şimdi benimde çekiyor kızzz :52:

bende de öyle olmuştu, arada bir hala acılık geliyor.

he aşkitom ya :59: bu burcuyla esra beni sinir ediyorlarrrrrr :27::27::27:

:)))))))) seni sinir etmek bile güzel, anam yetemiyoruz sana.

gitcem bi sen beni terslemedin beni kimse anlamadi anlamayada çalişmadilar lütfen kimsenın başin a gelmeden bilemez gitcem dokdorada

Bana da sanki kızmış gibi geliyo,ama Allahım sağlıklı ve gönlüne göre olanı verir inşallah....Ne zaman belli olacak acaba?

test sonuçları çıkınca gidecek, inşallah çıkmıştır sonuçlar.

arkdaşlar sohbetınizi bügün böldüm kusura bakmayın bana yazan arkadaşlara tşkler rabbim bebeklerinizi saglıklı kucaniza almak nasıp etsin ben çekılıroyum kötü dişlandim aranizda

sen dışlanmak görmemişsin canım.

bak bi sen azarlamadın diyorsun. ilk yazdığımız cevaplara bir bak gayet normal sakin şekilde cevap verdik. bebek yeterince büyümüş git doktora diyruz gidemem sizden yardım istiyorum diyorsun. bizim sana ne kadar yardımıız dokunur, 18. haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedik tek yardımımız bu...

tşkler bişey demıyorum kimse bilemez içinde olmadan

ohhh ohhh aferinn enişteye:21::24::3: tebrik ettim kendisini...
kayınvalidende kendi başına karar veremeyecegını bi kez daha anlamıştırr:20:

esramm kociş ilk başlardaa hatunnn alma etme dedi...ama baktıkı olmuyorr....al yaaa anasını satayım, ne istiyorsan al diyorrr:9::1: napsın adamcağız...hatunun fendi irkeki yendii:3::21::52::9:

kötü niyetli değildi ama artık bizi ayrı bir aile olarak görmeleri lazım... onların istedikleri gibi yaşamayacağımızı bilmek zorundalar. göbeğimiz beraber mi kesildi sanki.

ayy ben de aldıklarımın resimlerini gönderiyodum çok beğeniyodu ama "canım ya erkek olursa, biraz daha bekle istersen" dedi... ben de piqi dedim ama dayanamıyorum... alıyorum sürekli gözüm elbiselere ayakkabılara gidiyor :34:

bu bebeci.com baya uygunmuş canım çok beğendim ben bu siteyi... bi de alırken malzemesine dikkat et naylon mu pamuk mu falan diye mutlaka bak... onların ciltleri çok hassas çünkü...

manikür yaptırma mikrop filan kaparsın herkse kullandıkları malzemeleri kullanıyorlar bebeğin için dikkat et yaptırma derim canımmm :34:

öyle ama tırnaklarımdan utanıyorum artık yaaa, çok rahatsız ediyor beni.. benim kuaförüm mikrodalgada ısıtıyor bi de kolonya falan püskürtüyor.. ama yine de haklısın dikkat etmem lazım...

dün de yüzmeye başlıcaktım, koziş "mikrop kapmazsın dimi" dedi ben de emin olamadığım için kem küm ettim :37: gitme ozaman dedi :50:

canım sen soruma cevapladın mı hediye yada para kabul ediyor mu hoca merak ettim :26:

umarım bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına :34:

bir söz var ya sen eşşeğini sağlam kazığa bağla gerisini Allaha tevekkül et sen doktoruna git önlem al sonra allaha tevekkül ol :49:

yok almıyo hi çbişey almıyo kmiseden

amannnnn bir an eşinin programı değişti sandım korktum kızzzzzz, kayınvalideye bak hele. sende de ki annesim bir büyük olarak sen git hepimizi temsil edersin, benden selam söyle herkeseee :52:

bende de öyle olmuştu, arada bir hala acılık geliyor.

:)))))))) seni sinir etmek bile güzel, anam yetemiyoruz sana.

.

:52::52: yeter Aysun evet

kötü niyetli değildi ama artık bizi ayrı bir aile olarak görmeleri lazım... onların istedikleri gibi yaşamayacağımızı bilmek zorundalar. göbeğimiz beraber mi kesildi sanki.

ayy ben de aldıklarımın resimlerini gönderiyodum çok beğeniyodu ama "canım ya erkek olursa, biraz daha bekle istersen" dedi... ben de piqi dedim ama dayanamıyorum... alıyorum sürekli gözüm elbiselere ayakkabılara gidiyor :34:

bu bebeci.com baya uygunmuş canım çok beğendim ben bu siteyi... bi de alırken malzemesine dikkat et naylon mu pamuk mu falan diye mutlaka bak... onların ciltleri çok hassas çünkü...

öyle ama tırnaklarımdan utanıyorum artık yaaa, çok rahatsız ediyor beni.. benim kuaförüm mikrodalgada ısıtıyor bi de kolonya falan püskürtüyor.. ama yine de haklısın dikkat etmem lazım...

dün de yüzmeye başlıcaktım, koziş "mikrop kapmazsın dimi" dedi ben de emin olamadığım için kem küm ettim :37: gitme ozaman dedi :50:

canım kuaförlük kursuna gittim hiç bir kuaför tam dezenfekte etmiyor , normalde bile çok zararlı ki bebek varken daha çok dikkat etmeliyiz , bende çok seviyorum ama yaptırmıyorum , tabi son karar senin sen bilirsin :) havuz konusun da ben doktoruma danıştım bir şey olmaz kapmazsın demişti :D

Selam şekerimmmm:16:

İyiyim yaa evle ilgilendim biraz,bi de halacığım aradı yarım saatttir konuşuyoduk,ayıcıklı battaniye örneği bulmuş,motif örüp mms atmış çook tatlı yaaa bi de ayıcıklı kulaklı şapka öreceğim dedi halam çok beceriklidir bu konularda.Ablama da bebek şekeri yapmıştı 41 tane herkes hayran kalmıştı..

Onu da aradan çıkartırım belki:27:

Sen nasılsın kuşum,kocişin geliyormuş gözün aydın:34:

ohhh maşallahh ne güzel yaaa bizimkiler daha başlamadılar örmeye...

iyiyim canım çok şükür.. evet geliyor iki güncük te olsa beraberiz... sonraki hafta ben izin alıcam bi kaç gün, gidicem inşallah evime...:16::16::16:

:52::52::52:aayy burcu çok yaşa emiiiii, evet bunu dicemm eğer konuşursam düğüne kadar :9::9::9:

art niyetli değil biliyorum ama insan bi sorar gelicen mi diye dimi? onlar ne derlerse onu yapalım istiyorlar, kimse kusura bakmasın valla.. ben babamın evinde de böyle gördüm. ailem hiç birşeyi zora koşmadı bize, kayınvalidem de kim oluyormuş?hiç uğraşmasın benle, ben bi uğraşırsam fena uğraşırım :20:

Son düzenleme:
Back
X