2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:)))) çok sevindim canım. ne güzel kesinde konuşmuş doktorun. ne güzel bir sürü kızkardeş oldu :)))
ewet canım bir anda artık kız bebişlerimizin sayısı...kızlar biraz nazlı oluyorlar cinsiyetlerini sonradan gösterdiler
ıyyykkkk ben kusarım içemem ki onuu

ewet ben içenlerden duydum mideleri bulanmış..bende tatlıyı hiç sevmem şimdiden dert ediyorum nasıl içeceğim diye

tatlım bu hastanede ablam gebeyken yanı 1 sene önce 200 tl civaıylı ama ben doğu yapcam ya develet babayla bı anşalma sağlamışlar sağolsunllar bana yaradı ahahh
fıstık hangi hastane

beysallll memleketımın ınsanları cokmu maduur acaba sesın soluğun yok bak senın işin yoğun olunca bana uzuntu cökkuyo
durum çok kötü canım malesef
kızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:52::52::52::103::103::103::103::103::103:

ay çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun çok heyecanlıyım bende yaaaa

geçen hafta baş agrısı mide bulantısı sancım oldu geçti Elhamdülillah Allah bağışlasın bebeklerimizi :nazar::emir_bebek::16:

saol şekerim :49: inşAllah hep birlikte 40.haftaları görürüz :16:

merwecik nerde yahuuuu annesininbirtanesi hemmşommmm :3:
hemşoomm ben geldidmee sen yoksunn kuzuu:50:

kızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:52::52::52::103::103::103::103::103::103:

amandaaaa yesinlerr o prensesi:nazar::16: sağlığı nasılmışş annesi? doktorun biraz olsun sildimi kafandaki soru işaretlerini?:34:
sağlıklaaa sıhhatle gelsin güzel prenses ailenizeeeeee:21::nazar::16:

ayy ben size kıyamıyorum, ayrı kalıyorsunuz, inşallah biticek. :((( biz eşimle 10 gün ayrı kaldık mafoldum yaa, aciz bir yaratığa dönüştüm, size yazmadım ama 2 kere elimi yaktım, beceriksiz oluyorum o yokken. yalnızlık Allaha mahsus.

canım listeye ekledim, azcık biriksin öyle güncellerim demiştim. ama seni kıracak değilim, buyurrrrrrrr :))

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş

bulemsuuuuuuuuuuuuu gel kız artık, pipiloşları kızları geçtiiiiiiiiiiiii :64: (şunu belirtmeden edemicem, her pipiloş yazdığımda utanıyorum :17::))))

ben kaptım havuzdan mikrop :(((( o yüzden asla girmiyorum artık.
cok saol canım zahmet verdım bende yazımdan sonra lısteyı tekrar görünce benı görmedin sandım eline saglık:38:

aaa ne guzel gözünüzaydın %100 demiş saglıkla gelsın ıns:16:

ay havada bir açık bi kapalı uykummm geldii :105: akşamları nasıl tatlı geliyor uykuuu, ay gözümü açamıyorum, eşm kaldırıyor hadi aşkım meyva getirdim ye bak diyor kalkıyorum meyva yiyorum hopp yine uyuyorumm :78:

ay havada bir açık bi kapalı uykummm geldii :105: akşamları nasıl tatlı geliyor uykuuu, ay gözümü açamıyorum, eşm kaldırıyor hadi aşkım meyva getirdim ye bak diyor kalkıyorum meyva yiyorum hopp yine uyuyorumm :78:

ya ben uyku sendromunu atlattım sanırım... artık saat 10'a doğru uyuyorum, 6.30 da da bi kere de uyanıyorum...
ben evde akşam yemeğinden sonra başka hiç bişey yemiyorum, gündüz meyvemi kuruyemişimi yiyorum... ha bi de uyumadan bi saat öncesi su içmiyorum, yoksa uykumda tuvaletimi tutuyorum son ana kadar :9:

ya ben uyku sendromunu atlattım sanırım... artık saat 10'a doğru uyuyorum, 6.30 da da bi kere de uyanıyorum...
ben evde akşam yemeğinden sonra başka hiç bişey yemiyorum, gündüz meyvemi kuruyemişimi yiyorum... ha bi de uyumadan bi saat öncesi su içmiyorum, yoksa uykumda tuvaletimi tutuyorum son ana kadar :9:

ohhh, aa biz tv izlerken yiyoruz cnm ya, ama akşam yemeğini 7,30 gibi yiyoruzz, ben de illa içerim yatmadan önce çok faydalıymış okumuştum bir yerde, eskiden 4-5 gibi kalkardım artık kalkmıyorum alıştı , uykularıda hava yapıyor ne güzel düzelmiştim :) ama havalar 1 haftadır kapalı yürüyüşe gidemiyoz yağmur yağıyorr yaa

Back
X