2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...

ayy inşallah bebeğim inşallah :)

inş. olur gııı renkli gözlü mü istiyorsunnn

inş. canım yaaa inş. çıkar tayini kavurşursunuzzz bence çıkacakk hamile iç güdüsüüü :49:

lavinyacımm bende istiyorumm tahminn :52:
ben ela, eşim mavi,
benim annem kahve, babam mavi,
eşimin annesi mavi, babası ela
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi

sence bebiş = :52:

doktorum bana 2 liden sonra gerek yok dedi de ondan sordum cnm anladm için rahat olsunn

yok ben özel bir istekte bulunmadım ama o hep renkli geliyor rüyama. ben şu yüz nakli olanları gördükten sonra diyorum ki "ALLAH ım senin yarattığın bazı insanlara çirkin mirkin diyoruz ama yine de çok güzelmiş senin yarattığın herkeste hiç olmazsa bir oran var senin yarattığın herşey meğer ne güzelmiş" diyorum onun için Allah zaten çirkin yaratmaz sadece sağlıklı olsunlar da tüm bebişlerimiz ben bişey istemiyorum

nilciğim ben inanıyorum yarın müthiş haberlerle geleceksin buraya:16: doktora gidecekmsin yoksa telefonda mı yorumlayacak?

:

İnşallah canım benim sağol bende inanıyorum inşallah güzel haberler yazacağım buraya,dualarınızı esirgemeyin.Evet tatlım tel.de yorumlayacak..

Bu arada sana yazmıştım az önce zeytin yedikçe aklımdasın,nerelerdesin diye :))

esramm hadi inşallahh canım dualarımız seninleee, bebeğinle:26:....umarım eşin yanınıza gelebilir tez zamanda...bakarsın evide taşırsınız hemen istanbula...doğumunu evinde yaparsın...:16:

nilciğim ben inanıyorum yarın müthiş haberlerle geleceksin buraya:16: doktora gidecekmsin yoksa telefonda mı yorumlayacak?

kızlarr yaaa internette sıkıntı vardı..bi yazamadım size doğru dürüst 1-2 saattir. çıkma zamanımız geldi bizim...babamıza aldıgımız cicileri gösterelim bakalım begencekmii kızçemin cicilerini:23::21:

allahın izniylee yarın sabah kahvaltı yaparken geliirim yanınızaa:16:

herkes kendisine sıpasına danasınaa iyi baksıınnn anacımmmm:1::21::nazar::emir_bebek: benim sıpacıkkk sizi ellerinizden, bebeciklerinizin nanaklarından öpüveriyormuşş gariiii:1::9:

aminn canım nolur dua edin bana:5:

eminim babası da çok beğenicek hepsini... aeol tatlımm

ben geldimmm :21::21::21:nasılsınız bakımmm canlarımmm:16::16::16::16:

hoşgeldinn canımmmm, iyiyizzz nasılsın , sensiz buraların tadı tuzu yokkkk

ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi

tatlım renkli olacağı kesinde ne renk olur bilemem :D ben mavi diyeyim içimden geçen :)

bence de yasemininki renkli ve mavi kız sen kuzey mi doğuracan yasemin alooo hııı tmm

yok ben özel bir istekte bulunmadım ama o hep renkli geliyor rüyama. ben şu yüz nakli olanları gördükten sonra diyorum ki "ALLAH ım senin yarattığın bazı insanlara çirkin mirkin diyoruz ama yine de çok güzelmiş senin yarattığın herkeste hiç olmazsa bir oran var senin yarattığın herşey meğer ne güzelmiş" diyorum onun için Allah zaten çirkin yaratmaz sadece sağlıklı olsunlar da tüm bebişlerimiz ben bişey istemiyorum

yaa tabikii Allah korusun :50: hepsi eyrinde işlev olsun yeter kuzumun

kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...

aa esra deme !! gerçektenmii ? çok sevindim adına valla umarım hemen gerçekleşir tayini de kavuşursunuz tatlım ya :16::16:

hoşgeldin canım var mı bize haberlerin:)
bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmiş
arkadaşım bebek böyle sağdan sola geçiş yapınca sancın tutmuş senin dedi öğleden sonraya kadar kendime gelemedim öğleden sonra gene eski mekana sağ tarafa geçiş yaptı bebişim şimdi daha rahatım

inş. olur gııı renkli gözlü mü istiyorsunnn

inş. canım yaaa inş. çıkar tayini kavurşursunuzzz bence çıkacakk hamile iç güdüsüüü :49:

ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi

doktorum bana 2 liden sonra gerek yok dedi de ondan sordum cnm anladm için rahat olsunn

kız sen bir kuzey doğuracan belli mavi gözlü telefon tutuşuna dikkat et tek parmakla tutmasın telefonu oğluşun :52:

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum, canım sıkıldı.. eşime diyorum böyle bir duyum var diye, hiç heyecanlanmadı... çok kırıldım

yarın görüşürüzz kızlar

bulemsum yarın görüşürüz canım, öpüyorum hepinizi..

bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmiş
arkadaşım bebek böyle sağdan sola geçiş yapınca sancın tutmuş senin dedi öğleden sonraya kadar kendime gelemedim öğleden sonra gene eski mekana sağ tarafa geçiş yaptı bebişim şimdi daha rahatım

Aaa seni doktora gittin biliyoruz biz ama ??
Neyse seninki dolaşmaya başladı desene, Benimki habire uyukluyor içerde tık hareket yok:1::1:

canım bak demiştim kuzucum inşallah az kaldı dualarımız seninle eşine kızma ne olur o da şaşırmıştırrr

geçmiş olsun canım benim ...

kızlar ben çıkıyorum, canım sıkıldı.. eşime diyorum böyle bir duyum var diye, hiç heyecanlanmadı... çok kırıldım

yarın görüşürüzz kızlar

canım benim ya üzme kendini:(((

Kız bekle bekle helak olduk anlatttt neler dedi dr...
canım ben kendim için doktora gitmedim bugun kızları diş fakültesine götürdüm kendim için ne zamn gideceğim muallak galiba:50:
bugun ne duydummm :52:gittiğim arkadasın komsunun gelini doğum yapmış her ay kontrol olmuş pipisini gördük söyle sevdik diyorlarmış dr erkek diyormuş dün gece gelin doğum yapmışş ve kızı olmuşşşş:30::30:
bunları duyunca dr gitsem bile cinsiyeti hiç sormasam mı acaba diyorum:26:

bence de yasemininki renkli ve mavi kız sen kuzey mi doğuracan yasemin alooo hııı tmm

açıkçası içimden de öyle geçiyor ama bakalım bu arada kuzey demişken eşimi biraz benzetiyorlar kıvanç a :1: dı desem daha iyi biz evlenmeden önce çünkü şimdi biraz kilo aldıda :1:
kız kuzey gibi yere bakan olmasın çok kaba :1:

ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi

tatlım renkli olacağı kesinde ne renk olur bilemem :D ben mavi diyeyim içimden geçen :)

:46: bu arada benim dedem ve babaannemde mavi :) inş. hadi bakalım farketmez bnm için

ben geldimmm :21::21::21:nasılsınız bakımmm canlarımmm:16::16::16::16:

hoşgeldin gülüm gittin mi doktoraa :53:

yarın görüşürüzz kızlar

Anlamamıştır belki bozma sen moralini canım.. İyi akşamlar sanada :3::3:

Back
X