2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tabi gördün yazdığımı hemen sor nerdesin diyeee seni gidi yaramazzzz :23: 1.5 saattir durmadan hızlı hızlı gezdimm :25: yoruldum yahuu :51:

canım solvent cok kokuyor basıma vurdu iyice havalndırıyorum odayı inşAllah gecer saol kuzum :38:

ohh maşalah ben dünden beri hiç yürümedim, hiç bişey yapasım yok... bi dosya arıyorum bulamadım diye hıncımı yere düşen pet şişeden çıkardım :37::37::37:

kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur

okudum bi de pc ye üfledim tatlımmmm :9::9::9::9::9:

ohh maşalah ben dünden beri hiç yürümedim, hiç bişey yapasım yok... bi dosya arıyorum bulamadım diye hıncımı yere düşen pet şişeden çıkardım :37::37::37:

okudum bi de pc ye üfledim tatlımmmm :9::9::9::9::9:

pc ye mi üfledinnn bravo canımmm ekrandan anında ulaşır :9::9::9: Allah kabul etsinnn:16:

maşALLAH de kızzz :37::17: yeterli bugun artık dolaşmam :49:

ayy ne güzel olurdu yaa... bi birbirimize rapor almadığımız kalmıştı, o da olurdu :9::9::9::9::9:

moonsun kuşummm napıyon yaaa nerdesin, görüşemedik bugün hiçççç

Valla canım yaa ne güzel iyice pekiştiririz dostluğumuzu işte :34:
biz kız anası yazıyorrr:

nilciğim sabırsızlıklaaa bekliyorumm haberini..dualarımız pipiloşunlaaa canımm arkadaşımm:26::16::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah canımmmm,2 saat kadar sabırla beklemem gerekiyor işte..Ay bu merak mahfediyor insanı...

hep öyle olur zateennn taaammm arayacaktım ki geldin filan :52::52::52: :33:

:52:

Maşallah Allah bağışlasın.
Biz 3 kızkardeşiz en büyüğüyüm hiç erkek çocuklarıyla büyümedik.
Çok tuhafıma gider gibi geliyor.
Altını değiştirirken olsun büyütürken olsun.:9::9::9:
Kız erkek farketmez Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah.
Hepimizin çocuklarını.

alışırsın tatlım hem erkek yokmuş bak değişikk bence çabuk alışırız ben alıştım hatta :34:

anasınınbirtanesi duruyor duruyorr bişey yumurtloyoo diyeceksinizzz:1: ama napıyımm huyum buu:9:

şimdi teyzoşlarr piploşlara, kukuşlara cicileri aldık...odasını beğendik aldık...peki pekii bu cici kıyafetlerr kötü kötü demir yada klasikk plastik askılardamı durcakk?:18: hayırrrr çok ürkütücü...:52:

şu cici askılardan alsak veya kendimiz evdemi yapsakk gıı?:3:

eminönünde çok güzel şeyler var....istanbuldaki teyzoşlarr bakar olun yolunuz düşerse bize fikir verirsiniz...:34:
ben şu üstü saten kaplı olanlardan yapabilirim diye düşünüyorum... hesaplayımda hazır almak daha mantıklı gelirsee hazırda alabilirim...elyafı, kumaşı, süsü püsü derken belki aynı hesaba çıkar...:44:

$5167275691_430835a41a.webp $1353_buyuk.webp $1317_buyuk.webp $aski-susleme-600x748.webp $5167872092_863e72ace7.webp $kadife%20pembe.webp

of kızlar bi çalıştım ki sormayın..iki gün tatil var ama acısı çıktı...bi yandna çalışıyorum bi yandanda akılm sizde ne konuşuyorsunuz diye....

:27::27::27::27::27:

Al benden de o kadar geceleri özellikle taş gibi oluyor karnım...Yürüyüş iyi geliyor işte

canım benm geçen haftalarda kahverengi bir akıntım oldu o yüzden biraz kendime dikkat etmem gerekiyor 1 hafta sonra doktora gidince inşallah herşey düzelmiş olur ve bende yürüyüşlerime tekrar başlayabilrim :1:

of kızlar bi çalıştım ki sormayın..iki gün tatil var ama acısı çıktı...bi yandna çalışıyorum bi yandanda akılm sizde ne konuşuyorsunuz diye....

biz insanı öyle merakta bırakırız işte sigara gibiyiz maşAllah bağımlılık yapıyoruzzz :27::27::27:

canım çok yorma kendini yaa bende dolaş dolaş solvent kokusu su bu derken midem basım felaket duurumdaaaa :25:

Eğer bir sürpriz yoksa oğluşum olacak:1:%100 dendi ama ne olur ne olmaz..
Sadece küçük bir ayva göbeğim var minik bi top gibi:1:
Kilo da almadım çünkü..Sadece 500 gr oynuyo sabah akşam.Bol bol yürüyüş yapıyorum.
Kalçam zaten küçüktü hala öyle,ama kalçamın biraz büyümesini (yanlardan)isterdim...

hani o küçük göbük fotosuu? :)

bebeişlerin son ultrason halleri de yok

anasınınbirtanesi duruyor duruyorr bişey yumurtloyoo diyeceksinizzz:1: ama napıyımm huyum buu:9:

şimdi teyzoşlarr piploşlara, kukuşlara cicileri aldık...odasını beğendik aldık...peki pekii bu cici kıyafetlerr kötü kötü demir yada klasikk plastik askılardamı durcakk?:18: hayırrrr çok ürkütücü...:52:

eminönünde çok güzel şeyler var....istanbuldaki teyzoşlarr bakar olun yolunuz düşerse bize fikir verirsiniz...:34:
ben şu üstü saten kaplı olanlardan yapabilirim diye düşünüyorum... hesaplayımda hazır almak daha mantıklı gelirsee hazırda alabilirim...elyafı, kumaşı, süsü püsü derken belki aynı hesaba çıkar...:44:

Eki Görüntüle 434572 Eki Görüntüle 434571 Eki Görüntüle 434570 Eki Görüntüle 434569 Eki Görüntüle 434573 Eki Görüntüle 434575

Zaten duuuuuuuur benim de aklımda var bunlar,geçenlerde gördüm hayırlısıyla şöyle 7.8.aya bi girelim hayırlısıyla yığınla alacağım valla.Fazla kıyafet almak istemiyorum zaten.İstediklerimi alacağım gerisi gelecek zaten ordan burdan..Bi de eşimin tarafından ilk bebiş ki off neler alacaklar acaba diye de düşünüyorum:27::27:ehehe

erkek ve kız anneleri vücutlarınızdaki değişikliklerinizi anlatsanıza, bacaklar kilo aldı mı, göbek ne durumda, kalça ne alemde vs....

benim göbeğimdeki çıkıntı dışında hiç bir yerimde değişiklik yok

ben kız bebek bekliyorum. sadece top gibi karnım çıktı. kalçam biraz daraldı, bacaklarımda. gerçi benim kollarımda zayıfladı. işin özü kilo verdim. :))))) yüzümde tek tük sivilce çıkıyor. başka bişi yok anacım bende.

amirin göruyormus

burcu bu pipiloşda neeee :23::1::1::1::1:
diyormuşşş :9::9::9:

ayyy kim görürse görsün iyi dedikodu malzemesi olur. Allah korusun. ne olduğu hemen anlaşılıyor kızzzzzzz, sapık felan sanarlar valla.

kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur

okudum canım. geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 434572 Eki Görüntüle 434571 Eki Görüntüle 434570 Eki Görüntüle 434569 Eki Görüntüle 434573 Eki Görüntüle 434575

canım sade bişi olabilirde, o bebekli olan abartılı geldi bana. uğraşılacak daha önemli şeyler var bence. ne güzelde özeniyorsun :))) ben şuan zaten o seten askılardan kulanıyorum. küçüğünü de bulurum heralde.

biz insanı öyle merakta bırakırız işte sigara gibiyiz maşAllah bağımlılık yapıyoruzzz :27::27::27:

canım çok yorma kendini yaa bende dolaş dolaş solvent kokusu su bu derken midem basım felaket duurumdaaaa :25:

aman eksik kalma sen, pek yoktun bugün, kurtulduk dedim bir an baktım gene çıkmışsın meydana :)))))

Eğer bir sürpriz yoksa oğluşum olacak:1:%100 dendi ama ne olur ne olmaz..
Sadece küçük bir ayva göbeğim var minik bi top gibi:1:
Kilo da almadım çünkü..Sadece 500 gr oynuyo sabah akşam.Bol bol yürüyüş yapıyorum.
Kalçam zaten küçüktü hala öyle,ama kalçamın biraz büyümesini (yanlardan)isterdim...

hani o küçük göbük fotosuu?? :)

bebişlerin son ultrason resimlerini dekleyin bakalım yavrularımıza

hani o küçük göbük fotosuu? :)

bebeişlerin son ultrason halleri de yok

Canım en son fotom 1 ayı geçmiştir herhalde,foto makinemi kaynıma verdim geçici bi süreliğine tatile gitti geldi alayım koyacağım.
usg de 2 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim onu mutlaka koyarım kısmetse..:34:

delüümmmm :33::33::33: :52::52::52:

kızlar midem çok fena basım deseniz aynı ben bugün erken çıkabilirim :50:

kıyamam tatlım geçmiş olsun, sıkıntılıysan git dinlen tabi...

ben ahşap olanlardan almayı düşünüyorum kuzum uğraşamam yapmakla:) çok isterim ama sırtım feci durumda çok ağrıyo eğilemem:(

pc ye mi üfledinnn bravo canımmm ekrandan anında ulaşır :9::9::9: Allah kabul etsinnn:16:

maşALLAH de kızzz :37::17: yeterli bugun artık dolaşmam :49:

maşallah maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

canımm ben eminönü'ne gittiğimde mutlaka size haber vericem bunları... zaten baya alacağımız için fiyat ta uygun olur.. isteyen olursa alır gönderirim bile.
ayy hilaliimm bi de çok tatlı emzik tutacakları varrrrr onlarla ilgili de bi post hazırla bakimmm:34:

ayy bi de kapı süsleri istiyorummmmm:49:

valla ben de çok çalıştım, başım ağrıyo zaten... ilk kez bi dosyayı bi sonraki iş gününe havale ediyorumm...çok canım sıkıldı artık.... Allahım affet beni :26:

delüümmmm :33::33::33: :52::52::52:

kızlar midem çok fena basım deseniz aynı ben bugün erken çıkabilirim :50:

ayy canım bnm izin al git yat ?

tatlım burdaki mağzalara baktım 2. mavişlerden alıcam aynı böyle 20 tane alıcam sanırım, çokkk şekerlermişşş diğerleride :16:
ayy tatlım hiç durmuyorsun son batıcak kredi kartın :52:

ben kız bebek bekliyorum. sadece top gibi karnım çıktı. kalçam biraz daraldı, bacaklarımda. gerçi benim kollarımda zayıfladı. işin özü kilo verdim. :))))) yüzümde tek tük sivilce çıkıyor. başka bişi yok anacım bende.

ayyy kim görürse görsün iyi dedikodu malzemesi olur. Allah korusun. ne olduğu hemen anlaşılıyor kızzzzzzz, sapık felan sanarlar valla.

aman eksik kalma sen, pek yoktun bugün, kurtulduk dedim bir an baktım gene çıkmışsın meydana :)))))

burcu kocişinkine pipiloş diyor diye bir dedikodu yayabilirler meselaaaaaa hahahah :52::52::52: :33::33::33:

gidicem 1 saate zaten kurtulacaksın benden :51: :19:

Back
X